Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika la-princessa

la-princessa

#6698674 Napisano: 23.04.2020 09:56:17 w Wkurza mnie...
chochliczka napisał(a):

Ale jak sa 2 oferty na krzyz i nie ma adtesu to gdzie ja mam isc?Echh

Warto pytać tam, gdzie teraz może brakować rąk do pracy. Siedziby sklepów internetowych, magazyny wysyłkowe, dyskonty, sortownie paczek, itp... Możliwe, że w natłoku obowiązków nie mają nawet czasu wystawić ogłoszenia, a jak ktoś się do nich zgłosi, to chętnie przyjmą. Biedronki teraz chętnie przyjmują pomocników do pracy, z możliwością zostania na etat. Zawsze to coś, warto zapytać, nawet jeśli nie wystawiają się na OLX,  Wyświetl w wątku >>

la-princessa

#6698532 Napisano: 22.04.2020 16:23:52 w Paragony na trwające konkursy
Mój Lays Biedronka wymienią na Nestea z Lidla Wyświetl w wątku >>
0 0

la-princessa

#6698399 Napisano: 22.04.2020 11:04:16 w Informują
Informują z Konkurs "Black Energy Drink - MORE THAN POWER" BP

Rodzaj powiadomienia: sms
Dodatkowe informacje:
Wyświetl w wątku >>

la-princessa

#6698187 Napisano: 21.04.2020 13:52:41 w Informują
Informują z Konkurs "Lenor" Intermarche

Rodzaj powiadomienia: sms
Dodatkowe informacje:
bez rodzaju nagrody Wyświetl w wątku >>
1 notta 0

la-princessa

la-princessa

#6695912 Napisano: 09.04.2020 13:58:00 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
jokan napisał(a):

visserarthur napisał(a):

misiamarysia napisał(a):

Czy wiecie coś na temat 25 lecia mleka Łaciate? Podobno ma być jakiś duży konkurs , mam w lodówce kilka mlek z grafiką, i  w telewizji co i rusz spoty, ale żadnej informacji, może coś Wam się obiło o uszy?

Pod koniec roku ma coś być. Czytałem gdzieś w prasie marketingowej. Przedstawicielka Mlekpol tylko tyle powiedziała, informując, że na razie jest to tajemnica.

info z Wirtualnemedia "
- Niespodzianką, której szczegółów na razie nie zdradzę, będzie wielki konkurs dla Konsumentów pod koniec roku.

Ciekawe tylko co "wielki konkurs" znaczy w ich rozumowaniu  emotka  Oby nie była to loteria z bramkami, gdzie do wygrania będą tysiące maskotek i innych gadżetów. Trzymam kciuki, żeby to okazał się fajny kreatywny konkurs.  Wyświetl w wątku >>
1 atyde25 0

la-princessa

#6695511 Napisano: 07.04.2020 21:29:28 w Wkurza mnie...
A mnie wkurza kontakt z klientami w pracy. Nawet taki mejlowy potrafi bardzo męczyć. Niektórzy ludzie są niereformowalni. Brak kultury, szacunku dla drugiego człowieka, zero odpowiedzialności. Marzę, aby kontakt z niektórymi z nich już się urwał. A w dodatku jestem między młotem a kowadłem. Z jednej strony obrywam od szefa, a z drugiej od klientów. Każdy się na mnie wyżywa. I każdy się mści, kiedy nie idzie po jego myśli. Człowiek staje na głowie, aby być jak najbardziej profesjonalnym i rzetelnym, aby dogodzić. A tu ciągle tylko groźby donosów do szefostwa na rzekomo złą pracę, gdy klienci nie potrafią się ogarnąć i ja potem ponoszę konsekwencję ich błędów, zaniechań i niedopatrzeń. Bardzo mnie to wkurza, gdy się latami buduje wizerunek, zaufanie, pozycję, a ktoś to lekkomyślnie i bezpodstawnie próbuje przekreślić jakimś donosem albo złą opinią.  Wyświetl w wątku >>

la-princessa

#6695353 Napisano: 07.04.2020 11:58:02 w Czy informują/ informowali?
Czy informowali już może a ostatni dzień Reddsa? Wyświetl w wątku >>
0 0

la-princessa

#6694529 Napisano: 02.04.2020 21:58:18 w Paragony na trwające konkursy
Za kilka paragonów na Black Energy na stacjach BP oferuję bon na 200 złotych do perfumerii internetowej Notino emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

la-princessa

#6693306 Napisano: 29.03.2020 19:30:23 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Czy ktoś mógłby poratować mnie regulaminem do konkursu Henkel w Intermarche? https://www.e-kon...he.html#.XoDa10FR3IU Strona Intermarche padła i się nie otwiera, na stronie Albedo z regulaminami nie ma akurat regulaminu do tego konkursu emotka  Będę wdzięczna! Wyświetl w wątku >>
0 0

la-princessa

#6693050 Napisano: 27.03.2020 17:26:05 w Paragony na trwające konkursy
Za paragon na Fantasię z Groszka (zakup wartości  ok 5 zł) podaruję komuś doładowanie 10 zł emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

la-princessa

#6690850 Napisano: 18.03.2020 14:26:22 w Wkurza mnie...
A mnie wkurza, że z powodu paniki ludzie chcą usypiać zdrowe zwierzęta domowe emotka  I już dochodzi do tragedii, widziałam informację, że po tym jak weterynarz odmówił uśpienia, to facet odrąbał psu głowę i twierdzi, że to wypadek przy rąbaniu drewna. Sprawa zgłoszona na policję, ale oni twierdzą, że się tym nie zajmą, bo nie udowodnią, że to nie był wypadek.  Wyświetl w wątku >>
0 0

la-princessa

#6689687 Napisano: 13.03.2020 00:29:25 w Czy informują/ informowali?
noska81 napisał(a):

A Reds? Ktoś coś widział?

Wczoraj miałam mejla z bonem. Wyświetl w wątku >>

la-princessa

#6689187 Napisano: 11.03.2020 12:51:06 w SZUKAM....
Czy ktoś wie, gdzie w internecie da się kupić żel antybakteryjny do rąk za normalną cenę? Przeszukałam sklepy, apteki, drogerie i wszędzie pustka. Do tej pory nie śledziłam zbytnio tej afery z powodu koronawirusa i nie spodziewałam się, że faktycznie wszystko wykupione, a potrzebuję żelu do innego celu. Trochę się wkurzyłam, bo widzę, że wszystko masowo wykupione i wylądowało na Allegro z ogromną przebitką, a nie mam zamiaru sponsorować takich naciągaczy, którzy żerują na ludzkim strachu i żel, który zawsze był po 5 zł, sprzedają za 30...  Wyświetl w wątku >>
0 0

la-princessa

#6688944 Napisano: 10.03.2020 12:07:26 w Wkurza mnie...
joan napisał(a):

Patrzę na te nowe akcje promo i jaja jakieś emotka

Wycieczki? Na konkretny kierunek / do konkretnego biura podróży, które (niezależnie od poglądu i postępowania laureata w kontekście korony) może za miesiąc upaść! & ofkoz "Uczestnikom Konkursu nie przysługuje prawo do otrzymania ekwiwalentu pieniężnego rzeczowej części nagrody." Potem takim voucherem z mnogością zer będzie można sobie jedynie tyłek podetrzeć emotka

Gdyby organizatorzy mieli za grosz przyzwoitości, to owszem - marketingowo akcja promo wiązałaby się z jakąś wycieczką - ALE nagrodą powinien być nie voucher, lecz karta (lub karty) przedpłacona na wartość nagrody. Jestem zniesmaczona...

A jak nie wycieczka to zestawy produktów, które są nic nie warte... Taki zestaw to powinien być dodatek do jakiejś normalnej nagrody. Ostatnio z Colgate przyszły trzy rzeczy - pasta, szczoteczka i płyn do płukania ust. Teraz do wygrania w Rimmel zestaw o wartości 150 zł, a tam trzy rzeczy, które można sobie samemu kupić za ok 50 zł w sklepie. Jakieś firmowe koszulki, czapki, powerbanki to często są za darmo rozdawane. A tu jako nagrody w konkursie promocyjnym... I jeszcze każdy ręce umywa, że to nie on ustala taką wartość nagród. Więc ciekawe kto tak robi ludzi w konia.  Wyświetl w wątku >>

la-princessa

#6688291 Napisano: 06.03.2020 11:14:19 w Wkurza mnie...
azaflora napisał(a):

mawika napisał(a):

Gdzieś czytałam, że ludzie robiąc zakupy dzielą się na 2 grupy. Tych co boją się koronawirusa

U mnie sklepy z pełnym zaopatrzeniem, nie było tylko Carexu.
Za to klienci zbojkotowali cukiernię, gdzie za ladą stała "skośna" ekspedientka, szefowa skierowała ją do prac na zapleczu i klienci wrócili. Co z oczu to i z serca  emotka .

Co za smutna sytuacja. Ludzie jednak potrafią być okropni... Oceniać kogoś tylko po wyglądzie i jego pochodzeniu. Aż czasami ręce opadają emotka  Dziewczynie musiało być bardzo przykro. Wyświetl w wątku >>
1 nkba 0

la-princessa

#6686944 Napisano: 01.03.2020 20:14:17 w Wkurza mnie...
Wkurza mnie, że jutro kolejny dzień zacznie się bez nowych konkursów emotka  Na żadne wyniki nie czekam, nie ma w co grać. Gazetki promocyjne też nic nie zapowiadają na przyszły tydzień. Nie pamiętam kiedy ostatnio było tak mało konkursów. Zapowiada się kolejny miesiąc bez nagród, bo nawet nie ma w czym ich wygrywać. A za kolejny zestaw past podziękuję. Zwłaszcza jak są tam trzy rzeczy na krzyż.  Wyświetl w wątku >>

la-princessa

#6686239 Napisano: 27.02.2020 15:41:43 w Żegnamy zmarłych
Mam wrażenie jakbym dopiero wczoraj oglądała pierwszy odcinek Rancza, a ten serial ma już 14 lat... I teraz już Kusego nie ma z nami emotka   Wyświetl w wątku >>

la-princessa

#6681835 Napisano: 11.02.2020 18:54:20 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
pioge7 napisał(a):

czy miał ktoś problem z Somat i wysłaniem odpowiedzi?

Cały czas:
Twoja odpowiedź zawiera niedozwolone słowa...
nie wiem co jest nie tak emotka

Może masz słowo, w którym kryje się przekleństwo? Jak w podsłuchuje. Albo jakiś niedozwolony znak? Np. - albo ". Wyświetl w wątku >>
0 0

la-princessa

#6679176 Napisano: 01.02.2020 22:07:04 w Wkurza mnie...
bruce napisał(a):

la-princessa napisał(a):

bruce napisał(a):

olunka napisał(a):

a mnie wkurza,bo sprzątam dom i tak - pronto się skończylo, nie mam czym podłóg umyc i co teraz? a konkursów brak emotka
o już wiem, nie będe sprzatac tylko psikać Glade'm emotka

emotka
budżet też by się przydał...  emotka  i nie mam tu na myśli wyłącznie środków czystości...  emotka

Ten stary "Kauflandowy" budżet już chyba nie powróci - co mnie wkurza. Ostatnio było tylko ogólnie 200 bonów, a nie po 3 na każdy sklep. Doszło im kilka nowych placówek, jak widać interes się kręci, u mnie w mieście powstał nowy, naprawdę wypasiony i przeszklony Kaufland. Ale już na 3 bony zabrakło im kasy. Mogliby się szarpnąć na jakieś konkretne nagrody. 

Dziewczyno, nawet mnie nie dobijaj emotka , ja ostatnio dodaję nowe konki już tylko po to, aby w Zapowiedziach dostrzec wreszcie znajomy budżecik i zaplanować strategię działania.  emotka emotka

Aż przykro, gdy kolejna butelka płynu do naczyń się kończy i trzeba kupić poza konkursem, bo kiedyś to tylko w ramach budżetu kupowałam emotka Wyświetl w wątku >>
0 0