Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika szmuli

szmuli

#7311680 Napisano: 06.11.2025 13:51:30 w Czy jest konkurs, w którym trzeba kupić...?
Jakiś alkohol nadający się na prezent? 🥂 Wyświetl w wątku >>
0 0

szmuli

#7297696 Napisano: 16.09.2025 10:07:46 w moje dzisiejsze wygrane :)
Coccolino - chciałam wszystko, tylko nie bluzę…i mam bluzę 😅 Wyświetl w wątku >>

szmuli

#7291125 Napisano: 26.08.2025 16:45:29 w Smolar
catcat napisał(a):

rufus napisał(a):

catcat napisał(a):

kachakacha napisał(a):

https://czystyzwrot.pl/#home

Mam pytanie - jak działają powyższe zwroty? W Biedronce jest promocja na produkty E, drugi 70% taniej. Na paragonie mam kapsułki 2x39.99 79.98 - 28.00 = 51.98

Mogę do zwrotu zgłosić jeden produkt. Jaką cenę powinnam wpisać? 39.99 czy 25.99?

Jak był kiedyś Somat zwrot za kapsułki i było w Lidlu 1+1 to dzwoniłam do nich i Pani powiedziała, że uznają na korzyść klienta w takim przypadku.
Ale czy w tej promocji jest tak samo? Trudno powiedzieć. 
W tej UWAGA! tylko produkty do prania, płyny do płukania nie wchodzą na zwrot.

Jeszcze nie kupowalem ale czy to potwierdzone ze plyny nie licza sie?
Ankieta i grafika na stronie mowi cos innego.

Info potwierdzone z Pepera

W razie gdybyście się zastanawiali, pula zwrotów już została wyczerpana emotka   Wyświetl w wątku >>
1 uzuri 0

szmuli

#7290651 Napisano: 25.08.2025 12:45:28 w co chcielibyście wygrać?
Z nierealnych - domek Almette emotka
Z realnych - cokolwiek emotka Wyświetl w wątku >>

szmuli

#7288539 Napisano: 18.08.2025 20:53:08 w Niewydane nagrody, negatywne weryfikacje
zielonaszpilka napisał(a):

rufus napisał(a):

zielonaszpilka napisał(a):

rufus napisał(a):

A zdarzylo sie komus negatywna weryfikacja u nav agency z ich bledu?
Dzis ucieszylem sie z wygranej w rexonie (na zakupiony paragon na forum) i chce wierzyc, ze pomylili sie (info ze par wczesniej byl wykorzystany) emotka

Wczesniej nigdy nie mialem z nim problemu i uwazam ich za rzetelną agencje. emotka

Podali Ci informację kiedy dokładnie paragon został wykorzystany? Kontaktowałeś się ze sprzedającym? Szczerze mówiąc nie słyszałam chyba nigdy o problemach z nav. To chyba jedna z najbardziej prokonkursowiczowych agencji. Może jest jeszcze opcja, że był jakiś błąd na stronie i zgłosiło ten paragon dwukrotnie, sekunda po sekundzie, ale to już pytanie do nav. 

Napisalem po godzinach ich pracy, wiec pewnie jutro odpisza. A sprzedajaca zdziwiona twierdzi, ze paragon nie byl wczesniej uzyty.

Pozostaje czekać na odpowiedź Nav. Ciekawe czy powiedzą Ci kto i o której zgłosił paragon. Sprawa byłaby prostsza jakby paragon był kupiony przez Ciebie, bo tutaj dochodzą wątpliwości czy sprzedający sam nie zgłosił tego paragonu albo czy np. przypadkowo nie wysłał jednego paragonu dwóm osobom. Może jest jeszcze opcja, że był jakiś błąd na stronie i zarejestrowało ten sam paragon dwukrotnie, sekunda po sekundzie, ale to już pytanie do nav. Daj znać jak się sprawa rozwiąże. Oby to był błąd po stronie agencji.

Na razie obstawiałabym, że paragon jest ok. Sama mam często  problem ze zgłoszeniami do NAV (zawsze gdy jest loteria ze skanerem AI, np. Grześki, Peroni). Nie mogę dokończyć zgłoszenia, strony same się odświeżają, a kiedy próbuję od nowa, wyświetla się coś w stylu „paragon został już wykorzystany”. I rzeczywiście, kontakt z agencją potwierdził, że paragony zostały wykorzystane…przeze mnie emotka  Agencja za każdym razem podała godzinę zgłoszenia (zawsze było to w momencie mojej pierwszej próby zgloszenia). Wydaje mi się, że mają jakiś problem natury informatycznej, bo takie cuda zdarzają się tylko z iPhone’a. Nie pokazują bramek do wyboru, żadnych komunikatów, a jakimś cudem zgłoszenie jest w systemie. Wyświetl w wątku >>

szmuli

#7284900 Napisano: 06.08.2025 07:21:32 w moje dzisiejsze wygrane :)
Z rana wpadło 200zł do Biedronki z Tyskie 0 emotka Wyświetl w wątku >>

szmuli

#7272367 Napisano: 23.06.2025 15:17:58 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
MDL napisał(a):

Czy bony do smyka z capri sun idą w tym samym czasie maile?

Do każdego najpierw dzwonią, więc chyba idą po kolei emotka Wyświetl w wątku >>
1 MDL 0

szmuli

#7272342 Napisano: 23.06.2025 14:26:54 w moje dzisiejsze wygrane :)
CapriSun bon do Smyka 100zł…trzeba wydrukować oświadczenie, wysłać z oryginałem paragonu pocztą…chyba sobie odpuszczę emotka Wyświetl w wątku >>

szmuli

#7266848 Napisano: 03.06.2025 10:10:41 w moje dzisiejsze wygrane :)
Roleski II stopień (bon do Lidla) Wyświetl w wątku >>

szmuli

#7264132 Napisano: 23.05.2025 15:30:03 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Jeanettka. napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

Flowerpower napisał(a):

[quote=już są wyniki na stronie wielkiemoce.pl
as32572]

Jeanettka. napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

Yazpik napisał(a):

Czy ktoś czeka na Bakusia? emotka

Powiedzmy że ja - wzięłam udział w ostatnim dniu zmuszając trójkę dzieci do narysowania czegoś. Szło im koszmarnie i skończyło się tak że sama musiałam dokończyć ich arcydzieło...

Czekamy niecierpliwie z córką!

Też pierwszy raz wziełam z dziećmi udział w rysunkowym, ale tak jak wyżej ciężko to nazwać arcydziełem
Biorąc pod uwagę,że rysunek mógł narysować 7latek albo 16latka, gdzie rezultat końcowy będzie dla mnie nieporównywalny, to ciekawe jakie będą kryteria wyboru

U mnie zero... No cóż, wyjątkowe to nie było.

Nam też się nie udało... Wygrani i wyróżnieni, wysyłaliście arcydzieła czy prace kilkulatków też docenili?U mnie też nic. Ale i tak jestem mega dumna z mojego 5-latka, który wykonał pracę samodzielnie, a nawet się podpisał emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

szmuli

#7260958 Napisano: 14.05.2025 14:11:02 w moje dzisiejsze wygrane :)

szmuli

#7257137 Napisano: 29.04.2025 16:06:48 w moje dzisiejsze wygrane :)
Akcesoria grillowe Pudliszki - trzeba drukować, wypełniać i odsyłać skan formularza i podawać pesel…dla szpatułki i szczypiec na grilla 😂 Wyświetl w wątku >>

szmuli

#7256859 Napisano: 28.04.2025 14:47:17 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
gosia46 napisał(a):

W loterii Duda możecie dodać zdjęcie paragonu?

Z telefonu nie mogłam, ale na laptopie przechodzi bez problemu emotka Wyświetl w wątku >>
1 gosia46 0

szmuli

#7255891 Napisano: 24.04.2025 11:33:41 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Torbo-worek Naturella…+dokumenty zwrotne do podpisu 😂 Wyświetl w wątku >>
0 0

szmuli

#7247197 Napisano: 17.03.2025 16:42:55 w Wygrane na wymianę/sprzedaż
Odstąpię za symboliczne 10 zł  2 bilety do kin Helios na film „Oskar, Patka i złoto Bałtyku”, ważne do 20 marca. 
Sama nie zdążę się wybrać, szkoda żeby się zmarnowały emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

szmuli

#7245118 Napisano: 07.03.2025 15:20:28 w moje dzisiejsze wygrane :)
2 bilety na „Oskar, Patka i Złoto Bałtyku” emotka Wyświetl w wątku >>

szmuli

szmuli

#7235127 Napisano: 15.01.2025 12:57:16 w moje dzisiejsze wygrane :)
Zestaw produktów Wielkopolski z deską do krojenia - mail przed chwilą emotka  Pierwsza wygrana w tym roku, słabiutko… Wyświetl w wątku >>

szmuli

#7234429 Napisano: 13.01.2025 10:14:32 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Czy ja nigdy nie zacznę wygrywać w tym roku? Wątku, proszę szybko nadrobić zaległości! 😭 Wyświetl w wątku >>
0 0

szmuli

#7233384 Napisano: 08.01.2025 10:18:35 w Smolar
adamo86 napisał(a):

isiulka napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

adamo86 napisał(a):

nanajka81 napisał(a):Bieda smolarowa czyli zestaw produktów... 

To ten zestaw za 50zł ? emotka

Taaa... Żenada no nie? Czy ktoś zamierza się burzyć u Smolara? Bo chętnie dołączę do listy niezadowolonych z nagrody...

Dobrze, że przestałam grac w Smolarowe konkursy. Ktoś się napocił nad hasłem, wydał kasę na zakup promocyjny, "sprzedał" swoje dane do wysyłki aby dostać nagrodę za 10 zł.  emotka  to się nadaje na wiocha.pl
Mam wrażenie , że Smolar organizuje już tylko konkursy dla biedaków ( biednych firm bez budżetu na promocje).

To samo było z Zozolami - ludzie godzinami siedzieli przy grze, żeby wygrać super zestaw słodyczy za 100zł - idealny żeby dołożyć do paczek na Święta, a oni przesłali "zestawik" wart 12zł emotka
Tyle dobrego, że tam się ogarnęli i ktoś pisał na forum, że podobno mają coś dosłać.

Z tym dosyłaniem to jeszcze bym się nie cieszyła - w zeszłym roku po klapie z Eveline (przeterminowane kosmetyki w paskudnych kolorach, uszkodzone odzywki itp) też Smolar miał coś dosłać… czekam, czekam już 10 miesięcy i nadal nic 😅 Wyświetl w wątku >>