Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika cala-w-trawie

cala-w-trawie

#6568659 Napisano: 04.02.2019 10:47:28 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
marfiusza napisał(a):

cala-w-trawie napisał(a):

Przechodzą Wam kody w kinder bueno? mam komunikat, że błędny kod. No przecież dobrze wpisuję... emotka  jedynie co mogłam pomylić to 1 z I, ale wpisałam obie wersje i źle 

Ja pomyliłam S z 5

Nie mam "S" ani "5" emotka  no nic.. to G może takie dziwne.. emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

cala-w-trawie

#6568652 Napisano: 04.02.2019 10:39:58 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
zubi napisał(a):

cleo25 napisał(a):

Przechodzą Wam kody w kinder bueno? mam komunikat, że błędny kod. No przecież dobrze wpisuję... emotka  jedynie co mogłam pomylić to 1 z I, ale wpisałam obie wersje i źle 

Tak, bez problemu.
Musisz mieć jakiś problem z kodem.

a masz opakowanie konkursowe?

Tak tak, smaki rozpieszczenia.
To spróbuję później i najwyżej napiszę do nich maila czy coś, nie wiem co się robi w takich sytuacjach, jestem nowa w konkursach ;) Wyświetl w wątku >>
0 0

cala-w-trawie

#6568643 Napisano: 04.02.2019 10:19:02 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Przechodzą Wam kody w kinder bueno? mam komunikat, że błędny kod. No przecież dobrze wpisuję... emotka  jedynie co mogłam pomylić to 1 z I, ale wpisałam obie wersje i źle  Wyświetl w wątku >>
0 0

cala-w-trawie

#6568341 Napisano: 02.02.2019 18:30:32 w Kupię...
Kupię wyciskarkę wolnoobrotową. Jakby co to proszę na prv emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

cala-w-trawie

#6567925 Napisano: 01.02.2019 13:22:14 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
rufus napisał(a):

Są już w sklepach promocyjne tic taci czy trzeba się naszukać?

Ja mam z Groszka Wyświetl w wątku >>
1 rufus 0

cala-w-trawie

#6567888 Napisano: 01.02.2019 11:57:58 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
maximus napisał(a):

maximus napisał(a):

sks900 napisał(a):

maximus napisał(a):

agakaz2 napisał(a):

iszhara napisał(a):

maximus napisał(a):

TIC TAC loteria zaczęła się od dziś , a na stronie TIC TACA nie ma ani regulaminu, ani zasad

Wszystko już działa od północy  emotka

https://www.ticta.../pl/ciesz-sie-muzyka

https://cieszsiemuzyka.pl/regulamin.pdf

jak nie ma? wszystko na stronie jest

Ok, wszystko jest, ale  jak jestem na stronce to nie widzę odnośnika jak zarejestrować kod z opakowania i swoje dane ?

Trzeba kliknąć w "zgłoszenie" na górze strony.

już wiem o co chodzi, strona prawidłowo otwiera się na przeglądarce GOOGLE CHROME,  a nieprawidłowo u mnie na Mozilla

A gdzie znaleźliście kod na opakowaniu TIC TAC 18 gram?    opakowanie jest oczywiscie promocyjne konkursowe

Kod jest w środku. Za tą naklejką z kodem kreskowym. Żeby go zobaczyć, musisz zjeść trochę tic-taców emotka Wyświetl w wątku >>
1 agakaz2 0

cala-w-trawie

#6567871 Napisano: 01.02.2019 11:41:40 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Znowu nie ma wygranej w EB i Leszku. 

Pozostaje tylko alkoholizm.. emotka Wyświetl w wątku >>

cala-w-trawie

#6567627 Napisano: 31.01.2019 15:16:11 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
andii napisał(a):

A jak się gra z tym develey? kolejne paragony zwiększają szanse? czy tylko ten jeden pierwszy, a resztę trzeba "grać" na stronie?

potrójne wygrywanie już się w grudniu zakończyło emotka

Aaaa emotka bo teraz jest jakiś inny ich konkurs i myślałam, że to to.   Wyświetl w wątku >>
1 andii 0

cala-w-trawie

#6567608 Napisano: 31.01.2019 14:40:12 w Kupię...
Kupię zapasy dobrej kawy ziarnistej emotka  
Zestawy szklaneczek / kubeczków do espresso Wyświetl w wątku >>
0 0

cala-w-trawie

#6567593 Napisano: 31.01.2019 13:32:40 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
A jak się gra z tym develey? kolejne paragony zwiększają szanse? czy tylko ten jeden pierwszy, a resztę trzeba "grać" na stronie? Wyświetl w wątku >>
0 0

cala-w-trawie

#6567510 Napisano: 31.01.2019 10:07:35 w Czy informują/ informowali?

jokan napisał(a):

agakaz2 napisał(a):

pokrzywa30 napisał(a):

Czy informowali:
Kawa Fort za weekend?
Leszek za 1 dzień? 
TigerTesco za weekend? 

Leszek dziś

Gratulacje!!! emotka  i tak się zastanawiam czy to już wszystkich poinformowali czy mogę dalej się łudzić emotka  Ta loteria wydaje mi się mało rozpowszechniona i rozreklamowana, dlatego łudziłam się, że są duże szanse emotka  

mi sie tez wdawalo, ze jest duza szansa, ale ktos w komentarzu do konkursu wpisal fragment z regulaminu:

"Nagrody dzienne przyznawane są w sposób losowy zgodnie z kolejnością zarejestrowania Zgłoszenia. Nagroda przyznawana jest „co n-temu” Zgłoszeniu, przy czym parametr „co n-ty” określany jest podczas każdego losowania przez Komisję Nadzoru jako zgłoszenie np. co 10-te, co 100-ne,co 1000-ne."  emotka

No tak... ale te nr który wygrywają losują po skończeniu przyjmowania zgłoszeń. Więc teoretycznie wychodzi na to samo co losowanie wśród zgłoszeń, tylko określone są liczbami co n-ty. Dla mnie to to samo emotka

Edit: aaaaaa, co 10-te itp na cały dzień?  z tego co czytałam regulamin na szybko to zrozumiałam, że losują te pięćdziesiąt osób i np i jest piętnaste złoszenie, 20 zgłoszenie, 22 zgoszenie, 46zgłoszenie itp... To może źle zrozumiałam emotka  

Ok, doczytałam regulamin i faktycznie źle zrozumiałam, a Wy macie rację. Czyli nie opyla się zgłaszać dwóch zgłoszeń obok siebie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cala-w-trawie

#6567507 Napisano: 31.01.2019 10:02:00 w Czy informują/ informowali?
jokan napisał(a):

agakaz2 napisał(a):

pokrzywa30 napisał(a):

Czy informowali:
Kawa Fort za weekend?
Leszek za 1 dzień? 
TigerTesco za weekend? 

Leszek dziś

Gratulacje!!! emotka  i tak się zastanawiam czy to już wszystkich poinformowali czy mogę dalej się łudzić emotka  Ta loteria wydaje mi się mało rozpowszechniona i rozreklamowana, dlatego łudziłam się, że są duże szanse emotka  

mi sie tez wdawalo, ze jest duza szansa, ale ktos w komentarzu do konkursu wpisal fragment z regulaminu:

"Nagrody dzienne przyznawane są w sposób losowy zgodnie z kolejnością zarejestrowania Zgłoszenia. Nagroda przyznawana jest „co n-temu” Zgłoszeniu, przy czym parametr „co n-ty” określany jest podczas każdego losowania przez Komisję Nadzoru jako zgłoszenie np. co 10-te, co 100-ne,co 1000-ne."  emotka

No tak... ale te nr który wygrywają losują po skończeniu przyjmowania zgłoszeń. Więc teoretycznie wychodzi na to samo co losowanie wśród zgłoszeń, tylko określone są liczbami co n-ty. Dla mnie to to samo emotka

Edit: aaaaaa, co 10-te itp na cały dzień?  z tego co czytałam regulamin na szybko to zrozumiałam, że losują te pięćdziesiąt osób i np i jest piętnaste złoszenie, 20 zgłoszenie, 22 zgoszenie, 46zgłoszenie itp... To może źle zrozumiałam emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

cala-w-trawie

#6567486 Napisano: 31.01.2019 09:41:36 w Czy informują/ informowali?
agakaz2 napisał(a):

pokrzywa30 napisał(a):

Czy informowali:
Kawa Fort za weekend?
Leszek za 1 dzień? 
TigerTesco za weekend? 

Leszek dziś

Gratulacje!!! emotka  i tak się zastanawiam czy to już wszystkich poinformowali czy mogę dalej się łudzić emotka  Ta loteria wydaje mi się mało rozpowszechniona i rozreklamowana, dlatego łudziłam się, że są duże szanse emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

cala-w-trawie

#6567202 Napisano: 28.01.2019 10:56:55 w moje dzisiejsze wygrane :)
50zł w EB, w końcu!!! emotka  na tyle zgłoszonych kodów.. emotka  
odesłałam formularz, ale nigdzie nie trzeba było przesyłać zdjęcia kodu ani nic.. aż się zdziwiłam i nie wiem czy czegoś nie pomotałam z tego szoku   emotka Wyświetl w wątku >>

cala-w-trawie

#6567075 Napisano: 27.01.2019 19:33:37 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
agakaz2 napisał(a):

pierwsze zarejestrowane oreo i nic emotka
Jeśli kupiłam kilka paczek na jeden paragon to mogę każde opakowanie zarejestrować z jednym nr paragonu? 

jeden paragon jeden kod

ehh... to lipa emotka  dzięki za odpowiedź emotka   Wyświetl w wątku >>
1 agakaz2 0

cala-w-trawie

#6567071 Napisano: 27.01.2019 19:16:16 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
pierwsze zarejestrowane oreo i nic emotka
Jeśli kupiłam kilka paczek na jeden paragon to mogę każde opakowanie zarejestrować z jednym nr paragonu?  Wyświetl w wątku >>
0 0

cala-w-trawie

#6566112 Napisano: 23.01.2019 16:14:00 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Dzięki za odpowiedzi. I sorki za to podkreślenie, jakoś samo się na tel zrobilo Wyświetl w wątku >>
0 0

cala-w-trawie

#6566106 Napisano: 23.01.2019 16:08:41 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Jak wyglądają te promocyjne opakowania Oreo? Czy wystarcza zwykłe? Bo w żadnym sklepie nie widziałam promocyjnych Wyświetl w wątku >>
0 0

cala-w-trawie

#6564392 Napisano: 17.01.2019 08:27:01 w Zbieramy kasę!
0 0

cala-w-trawie

#6564106 Napisano: 16.01.2019 10:04:09 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
defed napisał(a):

To jest litera "O"?  ja wpisywałam 0 (zero) 

No właśnie się teraz nad tym zastanawiam  emotka emotka
Miał ktoś z Was nr LOT rozpoczynający się inaczej niż LO, czy też L0 ??? 
Dodam, że ja sama wysyłałam zgłoszenie z literą O i formularz przeszedł, ale jak się przypatrzę temu LOTowi, to faktycznie raczej będzie to 0 "zero".

Ja wysłałam jako zero i wygrałam raz dzienną, ale może nie ma to aż takiego znaczenia Wyświetl w wątku >>
1 defed 0