Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika malutka456

malutka456

#4666682 Napisano: 11.09.2011 09:16:29 w Zakupy na konkursy - usługi
bede dzis w intermarche emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

malutka456

#4654623 Napisano: 06.09.2011 11:14:40 w Gratulacje! Dla wygranych!
margo466 napisał(a):

kotek11 napisał(a):

co by nie narazić się na karniaka - gratulacje dla tato999 emotka teraz będzie co inwestować w nowe konkursy emotka

też gratuluję emotka

serdeczne gratulacje emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

malutka456

#4654447 Napisano: 06.09.2011 10:18:59 w Inne mniejsze markety
delfinka101 napisał(a):

benasia napisał(a):

ja też się tak cieszę że nie potrafię tego opisać emotka

Fajnie,że wygrały osoby którymnaprawdę zależało.Ja grałam ale chciałam dla koleżanki dziecka wiec nic na siłę:)Gratulacje:)
Ja mam nadzieję na laptopa z lubisiów hihihi.

Przyznac sie kto grał w Toruniu w e.leclerc??

tez na niego poluje, ale w glwiicach
emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

malutka456

#4651253 Napisano: 04.09.2011 08:33:15 w Konkursowiczki w ciąży
dianek napisał(a):

malutka456 moja szwagierka korzystała z tego żelu w Belgii emotka mimo że chłopak ważył ponad 4kg a ona drobna chuda i niska kobietka to obyło się bez żadnych pęknięć i nacinania krocza, a końcówka trwała tylko kilka minut

czy bez by było gorzej? na pewno by ją nacinali i sądzę, że by było nieco wolniej i nieprzyjemniej

czy warto u nas płacić za to 400zł? to już kwestia dyskusyjna

zastanawiam się tylko czy u nas również aplikują ten żel tak jak za granicą, Aga mówiła, że aplikowali jej baaardzo głęboko i dużo... mam nadzieję że u nas położne też potrafią się tym obsługiwać - chociaż to wypadałoby wybadać emotka

PS. ciekawe czy to dokładnie ten sam żel, bo nazwy tego belgijskiego nie znam, ale oni to w szpitalach mają za free emotka

moze mowi o czyms innym, bo tego Dianatalu za wiele nie jest emotka
Wyświetl w wątku >>
0 0

malutka456

#4650740 Napisano: 04.09.2011 03:26:15 w Konkursowiczki w ciąży
agusia147 napisał(a):

Strasznie różne są ceny tego żelu. od 350-400zł...

jak dla mnie ten zel to zwykla sciema i naciaganie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

malutka456

#4628932 Napisano: 24.08.2011 12:27:27 w Zakupy na konkursy - usługi
bede jutro w intermarche, wiec moge zrobic konkursowe zakupy emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

malutka456

#4612746 Napisano: 15.08.2011 06:59:13 w Konkursowiczki w ciąży
katrin22 napisał(a):

a nie wiecie ile cm nacinają krocze?

ciezko powiedziec czy 3 cm czy mniej lub wiecej emotka zalezy od podatnosci krocza, wielkosci dziecka i ogolnie stanu rodzacej i dziecka emotka nikt nie bedzie sie bawil w ochrone krocza za wszelka cene, gdy np. glowa stoi w kroczu a tetno jest nieregularne i boimi sie o niedotlenienie dziecka. Jak bede rodzic to zostawie dezycje o nacieciu krocza poloznej, u mnie w szpitalu nie nacinaja rutynowo emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

malutka456

#4586001 Napisano: 03.08.2011 10:51:57 w Połączenia nieodebrane
dzisiaj z rana 413450xxx ? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

malutka456

#4477848 Napisano: 24.06.2011 08:31:33 w Konkursowiczki w ciąży
cytrynkowa napisał(a):

poza tym wiele chorób można leczyc już w łonie matki, a bez usg nie da rady ich zdjagnozowac

po to robi sie 3 razy usg w okreslonych tyg. ciazy by wykryc ewentualne wady emotka mysle, ze obejdzie sie bez szalenstwa emotka ale za to prawdopodobnie bede naduzywac KTG emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

malutka456

#4477822 Napisano: 24.06.2011 08:20:57 w Konkursowiczki w ciąży
benasia napisał(a):

no właśnie dlatego że będzie widać prawdziwego dzidziusia dokładnie no i pewnie też płeć, a także że podobno lepsza jest diagnostyka czy wszystko w porzadku chce się zdecydować - u nas 3d kosztuje od 150zł - do 200zl, więc jeśli 4d nie było by takiej różnicy to lepiej mieć 4d gdzie mogę mieć filmik o ile maleństwo zechce, niż same zdj jak na 3d emotka
myślę że faktycznie za miesiąc będzie już odpowiedni czas, jeszcze tylko zorientuję się ile dokładnie kosztuje 4d emotka

4 d ma to tylko do siebie, ze widac rysy buzi dziecka i ogolnie bajer, ale dla diagnostyki wystarczy zwykle usg, bo tt super nowoczesne, wypasione itd. i tak nam wiecej nie powie emotka ja pojde na usg 3 razy w czasie ciazy, bo do konca nie wiadomo jak usg wplywa na dziecko emotka niby jest bezpieczne, ale czym mniej tym lepiej emotka przynajmniej takie moje zdanie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

malutka456

#4469576 Napisano: 21.06.2011 07:24:48 w Konkursowiczki w ciąży
agusia147 napisał(a):

benasia napisał(a):

czy w tej chwili znieczulenie w szpitalu jest płatne?

Tak mi się zdaje, mój Krzyś w internecie przeczytał, że w zależności od tego jakie to od 150-1000zł. Jak dla mnie koszt jest bez znaczenia przy tym jaki komfort będę czuła.

w moim szpitalu znieczulenie jest za darmo, ale trzeba sie najpierw skonsultowac i swiadomie wyrazic zgode na nie, bo w takcie porodu jak boli to podpisze sie wszystko, a tego nie chcemy emotka anestezjolog jest dostepny 24 h/dobe, wiec nie ma obaw, ze nie bedzie mial kto znieczulac. O ile mi wiadomo to znieczulenie powinno byc za darmo, weeszla niedawno taka ustawa w zycie emotka ale wiadomo, ze niektore szpitale robia co chca emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

malutka456

#4449444 Napisano: 15.06.2011 11:10:04 w Carrefour konkursy
dostal juz ktos pralke z konkursu Ariel? do mnie jeszcze nikt nie dzwonil emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

malutka456

#4446736 Napisano: 14.06.2011 03:19:43 w Inne mniejsze markety
kozuszka38 napisał(a):

jednak też mam praleczkę z leclerka z Jastrzębia Zdroju przed chwilką miałam telefon emotka

serdeczne gratulacje emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

malutka456

#4425195 Napisano: 07.06.2011 05:56:24 w Inne mniejsze markety
kozuszka38 napisał(a):

kubatbg napisał(a):

kozuszka38 napisał(a):

iaziaz napisał(a):

czy bonux/fairy nadal milczy?

kubatbg napisał(a):

maja niby 5 dni roboczych od wyłonienia listy na poinformowanie ..

oj mogliby szybciej się wyrobić w carrefurze się nie udało może w Leclercu się uda ciekawe jaka konkurencja była
emotka

a gdzie grałaś ?? ja wpakowałem się komuś z Gliwic ..sooorki..
to nic ściskamy kciuki i czekamy na wyniki powodzonka wam zycze emotka

grałam w Rybniku emotka i nie udało się, ale wiem że praleczka wpadła w dobre nasze ręce emotka
No może teraz się uda praleczkę zdobyć emotka

emotka emotka trzymam kciuki emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

malutka456

#4424504 Napisano: 07.06.2011 01:56:32 w Inne mniejsze markety
kubatbg napisał(a):

malutka456 emotka prania mam duuźźźo ostanio emotka

ja polasilam sie na Chorzow, ale nie wzielam paragonu emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

malutka456

#4424494 Napisano: 07.06.2011 01:53:33 w Inne mniejsze markety
kubatbg napisał(a):

kozuszka38 napisał(a):

iaziaz napisał(a):

czy bonux/fairy nadal milczy?

kubatbg napisał(a):

maja niby 5 dni roboczych od wyłonienia listy na poinformowanie ..

oj mogliby szybciej się wyrobić w carrefurze się nie udało może w Leclercu się uda ciekawe jaka konkurencja była
emotka

a gdzie grałaś ?? ja wpakowałem się komuś z Gliwic ..sooorki..
to nic ściskamy kciuki i czekamy na wyniki powodzonka wam zycze emotka

to juz wiem, kto w Gliwicach grasuje emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

malutka456

#4421705 Napisano: 06.06.2011 02:24:04 w Konkursowiczki w ciąży
malutka456 napisał(a):

fryteczka napisał(a):

Ostatnio czytalam artykul wlasnie o ochronie krocza.. podpisuje sie chyba oswiadczenie i daje przed porodem.
Czyt.ze zazwyczaj podczas porodu nacinaja profilaktycznie .. troche strasznie to brzmi

nie rodzialam, ale wolalabym, zeby mnie kolezanki naciely emotka jestem polozna i nacinam tylko za zgoda rodzacej i to w ostatecznosci emotka czasami gdy np. odplywaja zielone wody plodowe i glowa dluzej stoi w kroczu, to lepiej naciac niz miec np. niedotlenione dziecko, taka moja opinia emotka kazdy porod jest inny i kazda kobieta rodzi inaczej, duzo zalezy od Jej nastawienia, zawsze mawiam, ze 3/4 sukcesu to pozytywne nastawienie emotka

oczywiscie wolalabym zeby mnie naciely w razie potrzeby, a nie profilaktycznie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

malutka456

#4421691 Napisano: 06.06.2011 02:17:36 w Konkursowiczki w ciąży
fryteczka napisał(a):

Ostatnio czytalam artykul wlasnie o ochronie krocza.. podpisuje sie chyba oswiadczenie i daje przed porodem.
Czyt.ze zazwyczaj podczas porodu nacinaja profilaktycznie .. troche strasznie to brzmi

nie rodzialam, ale wolalabym, zeby mnie kolezanki naciely emotka jestem polozna i nacinam tylko za zgoda rodzacej i to w ostatecznosci emotka czasami gdy np. odplywaja zielone wody plodowe i glowa dluzej stoi w kroczu, to lepiej naciac niz miec np. niedotlenione dziecko, taka moja opinia emotka kazdy porod jest inny i kazda kobieta rodzi inaczej, duzo zalezy od Jej nastawienia, zawsze mawiam, ze 3/4 sukcesu to pozytywne nastawienie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

malutka456

#4420773 Napisano: 06.06.2011 09:07:28 w Konkursowiczki w ciąży
katrin22 napisał(a):

lale3ka napisał(a):

konwaliowa napisał(a):

fryteczka napisał(a):

konwaliowa...kiedy maz termin ? widze ,ze jestesmy na podobnym etapie.

20 sierpień... modlę się żeby nie było upałów

Oj tak upały w ciąży są okropne. Ja już mam ustalony termin od 2 dni. Mam przyjechać na cc 15 lipca emotka emotka

Super masz:) Ja mam wadę wzroku i wyczytałam, że to może być wskazaniem do CC, dlatego popytam się ginekologa przy następnej okazji.

wada wzroku juz nie jest wskazaniem do ciecia cesarskiego, chyba, ze dochodzi do odklejenia siatkowki. Gdybys bardzo chciala miec ciecie, to wtedy wiadomo, ze niektorzy lekarze wystawiaja falszywe zaswiadczenia emotka moim zdaniem cicie nie jest dobrym wyborem, jezeli mozna rodzic silami natury emotka po porodzie chodzisz juz po 6 godz. a po cieciu ciezko wstac, o schylaniu sie nie mowiac emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

malutka456

#4380024 Napisano: 20.05.2011 10:40:18 w RMF
mia napisał(a):

Ale mieliście fajne pytanka! Ja niestety mogłam reklamy wysłuchać tylko w samochodzie... emotka
Może jakimś cudem załapię się w ostatnią rundę.
chciałabym coś capnąć, bo to ostatni dzień dzisiaj mojego grania - potem wyjazd i wracam dopiero w piątek... emotka

mam tak samo, jutro z rana wyjezdzam i wracam w sobote za tydzien w nocy emotka watpie, zebym w hotelu miala dobry internet, no i radia tam sluchac nie bede bo raczej nie bedzie zasiegu emotka wiec dzis bonik mogl by wpasc emotka Wyświetl w wątku >>
0 0