Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika malutka456

malutka456

#5680193 Napisano: 20.06.2013 12:06:00 w Konkursowiczki w ciąży
koper napisał(a):

malutka456 napisał(a):

(...) jak młoda podrosnie, to będzie wcinac królika z domowej hodowli emotka

Albo będzie płakać nad jego losem i wyjadać mu sałatę emotka

A tak na serio, to strasznie Wam zazdroszczę dostępu do takich zdrowych, naturalnych produktów. Ja mam tylko łatwy dostęp do dobrych jajek, a za resztę muszę słono płacić, żeby kupić niepryskane owoce/warzywa, czy niefaszerowane chemią mięso.

chyba, że po mamie odziedziczy zamiłowanie do poznawania anatomii zwierząt.... emotka emotka my na szczęscie nie musimy kupować jajek w sklepie, w sumie to chyba tylko pare razy w życiu jadłam take sklepowe emotka jak mama nie ma jajek to u tesciowej sie znajda emotka a warzyw jest tyle, ze na zime mozna spokojnie poporcjowac i zamrozic emotka w tym roku mam zamiar zrobic mus jablkowy do sloiczkow dla malej i troszke jagod zagotowac emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

malutka456

#5680138 Napisano: 20.06.2013 11:10:06 w Konkursowiczki w ciąży
staszek napisał(a):

dianek napisał(a):

staszek napisał(a):

kurczę, tak sobie myślę, że w czasach naszych mam, babć, nikt się nie rozczulał nad dziećmi. Jak podrosły jadły to samo co reszta domowników, piły to samo. Nie było witaminek, witamin, soczków, zupek itp. i wyrosły zdrowe pokolenia. Teraz tego nie wolno, tego nie, od tego uczulenie, a od tamtego co innego. W jedzeniu syf, w soczkach, zupkach też się zdarza... Dzieci chorują, mają alergie itp.
Co za czasy, a będzie gorzej...
Tak mnie naszło po tych antybiotykach w mięsie chyba emotka

si, si, kiedyś dzieciaki jadły to co dorośli - tylko, że dorośli nie zapijali się coca colą, nie objadali hamburgerami i frytkami, tylko jedli normalne jedzenie, a warzywa , czy mięso nie były faszerowane chemią (choćby dla tego, że np. polskich rolników na chemię nie było stać)

no właśnie. ja się wychowywałam na wsi, wszystko zaczynając od warzyw, owoców, jajek, na mięsie kończąc było swoje, bez chemii. Jadło się dużo kaszy, warzyw. Oranżada była tylko na święta. A jak miałam kilka lat i chciałam spróbować coli to najpierw musiałam wypić szklankę mleka emotka

oj, ja mam to szczęście, że rodzice mają swój ogródek, a w nim: ogórki, pomidory, papryka, ziemniaki, cebula, kapusta, sałata, truskawki, itd., kury biegają po trawie, króliki siedzą w klatkach i zero chemii emotka jak młoda podrosnie, to będzie wcinac królika z domowej hodowli emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

malutka456

#5680122 Napisano: 20.06.2013 10:55:15 w Konkursowiczki w ciąży
emotka napisał(a):

malutka456 napisał(a):

jutro idziemy na szczepienia, ciekawe kto bedzie bardziej dzielny - matka czy corka emotka

My byliśmy na szczepieniu wczoraj. Szczepionka 6-cio składnikowa (miałam straszny dylemat czy wybrać ją czy 5-cio), pneumokoki i rotawirusy. Aplikacja kropelek na rota trwała długo, bo mała uparcie zaciskała usteczka. Zastrzyki nie zrobiły na niej wrażenia. A mamie oczywiście pociekły łzy. Więc znowu, jak przy porodzie, dzielniejsza okazała się córeczka.
Strasznie senna była wczoraj po tych szczepieniach...

i już po szczepieniu emotka Helenka była dzielna, w sumie to popłakiwała przy wyjęciu igły i zaraz się uspokoiła emotka szczepimy się zwykłymi szczepionkami, a na rota i pneumo bedę szczepic za 6 tyg emotka w sumie pytałam się kiedy znowu i pielęgniarka powiedziała, że po 1 sierpnia, a na pytanie, do kiedy mam czas powiedziała, że nie ma jako tako terminu emotka , więc poczekam do konca sierpnia emotka teraz mała śpi, a ja zaczynam sie ogarniać... w mieszkaniu 28 stop. emotka ratunku! Wyświetl w wątku >>
0 0

malutka456

#5679592 Napisano: 19.06.2013 14:17:15 w Konkursowiczki w ciąży
bridget napisał(a):

u Nas tez duszno , okna zamkniete zaluzje opuszczone, jak całe lato takie bedzie to maskra, juz mam lekkie obrzeki stop ...:( zaraz po Wikiego, przydałaby sie klimatyzacja...

u mnie w mieszkaniu 28,5 stop. emotka ale na szczescie jakos sie trzymamy, Helenka budzi sie co 2 godz. zeby sie napic i znowu zasypia... niby mam klimatyzacje, ale nie jest raczej zbyt zdrowa dla takiego malego dziecka emotka jutro idziemy na szczepienia, ciekawe kto bedzie bardziej dzielny - matka czy corka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

malutka456

#5678452 Napisano: 17.06.2013 23:08:35 w Inne mniejsze markety
benasia napisał(a):

a czy czasem te pralki nie sa takie same jakie były na poczatku roku z Monnari - bo coś teraz chyba mi się kojarzy...

oj, praleczka zacna szczerze gratuluje emotka dziś w interze ja podziwiałam, ale niestety musiałam zadowolic sie trzecim miejscem emotka w sumie jak na godzinę rysowania z dzieckiem przy piersi, to nie jest zle emotka w moim sklepie tez nie mam sie to czego przyczepic, wiem, ze na to forum trafil tv, pralka chyba tez emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

malutka456

#5678175 Napisano: 17.06.2013 16:48:51 w Konkursowiczki w ciąży
ludzka_istota napisał(a):

Dziewczyny, mam pytanie emotka Koleżanka z pracy urodziła synka. Chcemy z dwoma innymi koleżankami nawiedzić ją, a raczej maleństwo. Chcemy kupić jakiś prezent- ale co? Oto jest pytanie. Nie chcemy pieluch itp. Fundusze: 150- 180zł.
Help!!!

za tą kwotę spokojnie mozna kupić jakąś ładną matę edukacyjną emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

malutka456

#5678174 Napisano: 17.06.2013 16:48:04 w Inne mniejsze markety
tablet i bonik mój emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

malutka456

#5678052 Napisano: 17.06.2013 14:52:30 w Inne mniejsze markety
Monika11 napisał(a):

vingag napisał(a):

Wszyscy mieli do Brico bodajże na dziesiątą, a nikt się nie chwali?:)

na 17 -tą emotka

ja idę na 16-tą i zaraz zaczynam myć głowę, może nawet odzywke nałożę? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

malutka456

#5677935 Napisano: 17.06.2013 12:47:38 w Inne mniejsze markety
edzia21 napisał(a):

mia napisał(a):

Byłam, widziałam, odebrałam... emotka
Zatem w kółeczku, ale nie na zapleczu, tylko na środku sklepu i ze zdjęciem (wspólnym!) na koniec, jednakowoż. emotka
Umycie łba pomogło, wróciłam z telewizorem! emotka emotka emotka

łooo emotka MIA gratki emotka emotka

gratulacje MIA emotka dobrze, że przeczytałam ten wątek, bo inaczej bym głowy nie myła dziś.... a tak ja umyje i męża zmuszę, no bo dziś przecież nie sobota emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

malutka456

#5677654 Napisano: 16.06.2013 22:11:43 w Konkursowiczki w ciąży
agusia147 napisał(a):

staszek napisał(a):

pewnie masz rację kalisto. Ale ja wolę wypróbować ten olejek, bo z genami mam różnie. mama nie miała ani rozstępów ani nie tyła dużo, siostra odwrotnie. a figurę mam po siostrze, a nie mamie, więc mam przed sobą widmo meeeega brzucha, mega rozstępów i 20 kg do przodu emotka

Pewnie siostra jadła jak świnka za przeproszeniem, gdzie popadnie i co popadnie, nie patrząc na porę dnia czy nocy. A jak będziesz jeść normalnie a nie za dwoje i o stałych porach, to nie wiem skąd miałoby być 20kg. Swoją drogą 20 kilo to strasznie dużo...

he he he , ja przytyłam 22kg, ale pod koniec miałam nogi jak słoń emotka nie obżerałam się jak świnka, czasem jadłam naprawdę mało, a tyle miałam na plusie emotka jedna z lekarek u mnie w pracy stwierdziła, że najpierw dobiłam do prawidłowej wagi a później przytyłam tyle ile miałam w ciąży emotka tak mi próbowała humor poprawić emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

malutka456

#5677540 Napisano: 16.06.2013 17:48:45 w Konkursowiczki w ciąży
agusia147 oj w ciązy znikaja, a po ciąży niestety wypływają na wierzch emotka czekam na gości i pewnie się zjawią, jak zacznę grać w jakimś konkursie...a jest tyle rzeczy do zrobienia jeszcze dziś emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

malutka456

#5677534 Napisano: 16.06.2013 17:43:07 w Konkursowiczki w ciąży
kalisto1986 napisał(a):

malutka456 napisał(a):

dianek ja 7 tyg. po porodzie chciałabym wygladać jak wcześniej, ale jak sie przytyło 22kg, to nie powinnam narzekać, bo sama sobie jestem winna emotka przy kolejnej ciąży mąz będzie musiał zamykać mi lodówkę na kłódkę emotka chociaz jak wróce do pracy, to pewnie znowu stres zrobi swoje... emotka

oj tam, oj tam pociesz się, że te co mało ważą przed ciążą, często w ciąży tyją więcej emotka
Zresztą pięknie zeszła Ci waga emotka Ja przytyłam w ciąży coś koło 14 kg, a zostało mi jeszcze 3,5 emotka
Ja mieszcze się w ciuchy sprzed ciąży, ba nawet spadają mi - tyle,że ja też w nich chodziłam w ciąży, ale co z tego jak barki mam jak gołota i brzuch jeszcze odstaje lekko emotka

e tam, od razu gołota emotka lepiej mieć bary jak on, niż np. poobijana twarz emotka mnie najbardziej denerwuje brzuch i ta skóra, która jest troszkę sflaczała.... ale za niedługo mam zamiar zacząć ćwiczyć, więc może coś ruszy emotka czytałam coś o stoliczkach edukacyjnych, możesz przesłać linka i cenę emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

malutka456

#5677505 Napisano: 16.06.2013 15:38:34 w Konkursowiczki w ciąży
dianek ja 7 tyg. po porodzie chciałabym wygladać jak wcześniej, ale jak sie przytyło 22kg, to nie powinnam narzekać, bo sama sobie jestem winna emotka przy kolejnej ciąży mąz będzie musiał zamykać mi lodówkę na kłódkę emotka chociaz jak wróce do pracy, to pewnie znowu stres zrobi swoje... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

malutka456

#5677494 Napisano: 16.06.2013 15:16:53 w Konkursowiczki w ciąży
agusia147 napisał(a):

malutka456 napisał(a):

Cześc kobitki emotka myślałam, że tu wejdę i się odstresuję, a Wy o wadze mówicie emotka ciągle jest 9 kg na plusie i szlak mnie trafia jak patrze na mój brzuch, niby 57kg przy 158 to idealne BMI, ale ja tęsknie do moich 48 kg emotka emotka spodnie nosze ciązowe, bo do sklepu nie chce mi sie iść (albo się boję nowego rozmiaru) emotka ehhh, kiedy to zrzucę...no i ten olbrzymi biust emotka

To daj trochę tego biustu, chętnie przygarnę...

Brzuch to masakra, też to mam i jeszcze te rozstępy... Smarowałam, a to tylko zbladło. Czy to w ogóle zejdzie?

z chęcia oddam 2 rozmiary, kiedyś miałam śliczne B, teraz mam D\E w zależnosci od firmy emotka aż się boję co to będzie jak skończe karmić.... a rozstępy też mam, o dziwo pojawiły się po urodzeniu małej, a w ciaży miałam ich niewiele emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

malutka456

#5677483 Napisano: 16.06.2013 14:42:32 w Konkursowiczki w ciąży
Cześc kobitki emotka myślałam, że tu wejdę i się odstresuję, a Wy o wadze mówicie emotka ciągle jest 9 kg na plusie i szlak mnie trafia jak patrze na mój brzuch, niby 57kg przy 158 to idealne BMI, ale ja tęsknie do moich 48 kg emotka emotka spodnie nosze ciązowe, bo do sklepu nie chce mi sie iść (albo się boję nowego rozmiaru) emotka ehhh, kiedy to zrzucę...no i ten olbrzymi biust emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

malutka456

#5674984 Napisano: 12.06.2013 14:38:09 w Inne mniejsze markety
mia napisał(a):

mia napisał(a):

Właśnie zadzwoniło Brico! emotka
Niestety, z tym gorszym zgłoszeniem. Może im się nie podobało, że numery paragonów szły po sobie? emotka Al;e co ja poradzę, jak w tym chrzanionym sklepie ludzi wtedy nie było? Miałam do wieczora czekać? emotka

I drugi telefon! Jednak kolejne numery paragonów nie miały znaczenia! emotka

u mnie i meza tez nr za numerem emotka oj, ciekawa jestem co wpadło emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

malutka456

#5674856 Napisano: 12.06.2013 12:36:57 w Inne mniejsze markety
właśnie do męża Brico dzwoniło emotka maja zadzwonic później, bo nie miał przy sobie paragonu emotka a szkicowałam logo 2 min przed wyjściem do sklepu emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

malutka456

#5674831 Napisano: 12.06.2013 12:10:55 w Inne mniejsze markety
no to przyznać się, kto do Knurowa w poniedziałek się wybiera? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

malutka456

#5674822 Napisano: 12.06.2013 12:00:46 w Inne mniejsze markety
ashley878 napisał(a):

To dzownią ze sklepów czy z agencji??

do mnie dzwonili ze sklepu, ale w centrali maja liste zwyciezcow z przydzielonymi nagrodami emotka no i musiałam podac nr systemowy paragonu emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

malutka456

#5674820 Napisano: 12.06.2013 11:58:10 w Inne mniejsze markety
dopiero co czytałam wątek i zadzwonil telefon, w poniedziałek mam się zgłosić do brico na rozdanie nagród, ale nie wiadomo co wygrałam emotka Wyświetl w wątku >>
0 0