Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika malutka456

malutka456

#5674474 Napisano: 11.06.2013 20:57:26 w Konkursowiczki w ciąży
buskowianka napisał(a):

a ja mam do Was pytanie? czy na zwolnieniu można być całą ciążę?

można, o ile są wskazania do tego emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

malutka456

#5674449 Napisano: 11.06.2013 20:26:24 w Konkursowiczki w ciąży
Cześć dziewczyny emotka u mnie położna środowiskowa była tylko raz, za 2 dni zadzwoniła zapytać czy wszystko jest ok i tyle emotka generalnie wybrałam przychodnię, która jest 2 bloki dalej, więc i tam wybrałam położną. Muszę przyznać, że gdyby nie mój zawód, to dużo by mi pomogła (doświadczona, miła babeczka), a tak to sobie tylko pogadałyśmy na temat szczepień i tyle emotka teraz czekają nas kłucia, ale poczekam do 8 tyg. Szkoda tylko, że moja pediatra jest na urlopie i muszę pójśc do nawiedzonej babki, która tylko skojarzone zachwala.... Wyświetl w wątku >>
0 0

malutka456

#5673272 Napisano: 10.06.2013 11:45:22 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
joan napisał(a):

ksantypa napisał(a):

Jakby organizatorzy mieli ciut pojęcia albo jakby im się najnormalniej w świecie chciało podejśc do problemu rzetelnie to wraz z usunięciem delikwenta z listy usuneliby tez nr.paragonu .Ale na to nie liczę -ot loteria żyje własnym życiem

Oni mają mniej pojęcia o konkursowym świecie, niż mugol, który po raz pierwszy zalogował się na e-konkach. Widzę, że na fejsie są 3 frakcje:
- organizator, który pod każdym pytaniem ze strony klientów Nivei wrzuca tę samą, nic nie wnoszącą i nijak się nie mającą do pytania regułkę metodą "wytnij-wklej",
- mugole, wściekli, jak osy, bo ktoś im posmarował pupę kremem, a potem niespodziewanie ich wy******,
- Ania z naszego forum, która próbuje mugolom wytłumaczyć tę sytuację, a raczej tylko pewną część prawdy, którą znamy wszyscy.
Mam nadzieję, że w efekcie mugolom puszczą nerwy i pójdą skargi do Nivea. Za taką "akcję promocyjną" wypłata się nie należy emotka

Joan a ten kremik do smarowaniu pupy to była Nivea? bo jak nie, to już w ogóle premii do końca roku nie będzie emotka

wczoraj skusiłam się i kupiłam kosmetyki, ale tylko dlatego, że szamponu w domu już nie było a w Tesco fajna promocja jest (30% taniej) emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

malutka456

#5673022 Napisano: 09.06.2013 23:15:34 w Konkursowiczki w ciąży
my mamy Bebetto Luca 3 w 1 i naprawdę dobrze się sprawuje emotka prowadzi się jedna ręką, bardzo zwrotny i w miare lekki emotka szybko sie składa i ogólnie jak dla mnie jest ok. No i cenowo dosyć tani w porównaniu z innymi firmami. Wyświetl w wątku >>
0 0

malutka456

#5671928 Napisano: 07.06.2013 16:52:09 w Konkursowiczki w ciąży
nakarmiłam Helenke, spakowałam Jej torbę i wyprawiłam mężą na 2-3 godzinny spacer emotka i zaczynam sprzątać emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

malutka456

#5671852 Napisano: 07.06.2013 15:42:42 w Konkursowiczki w ciąży
dianek napisał(a):

ja ostatnio jem po 2 obiady dziennie

i sukces mam z tym związany -> 0,7kg na plusie emotka

jak tak dalej będę żreć jak świnia to może mi się uda jeszcze w tym roku dotrzeć do upragnionych 48 kg emotka

48kg to miałam przed ciąża, to były czasy emotka teraz 57 kg, ale na razie nie mogę ćwiczyć, więc mam nadzieję, że do 50kg zejdę emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

malutka456

#5670969 Napisano: 06.06.2013 18:27:37 w Konkursowiczki w ciąży
kalisto1986 napisał(a):

malutka456 napisał(a):

kalisto1986 pupa już jest ok nawet w pampkach, ale wielo nadal przeglądam i w końcu muszę coś wybrać, dziś nawet oglądałam takie śliczne sowy emotka http://www.gomama...-bajeczne-sowki.html ale wzór to nie wszystko emotka czekam az katrin podesle mi fotki i cennik emotka

to ja Ci powiem,że dla mnie to jest mercedes emotka Mamy kieszonke tylko inny wzór, kisiłam ją cały czas, bo było mi jej szkoda emotka wczoraj założyliśmy i jest świetna. Mięciutka, milutka, chłonna i nie przecieka, a nam na razie większość kieszonek przecieka, na pewno dokupie otulacze.
ja teraz uwielbiam wełne emotka praktycznie zero wpadek z przeciekiem, na lato idealna. Mamy otulacze, teraz czekamy na gatki długie i krótkie oooo takie ( pochwale się emotka )
https://lh5.googl...PA/s640/DSCN2335.JPG
https://lh6.googl...Ks/s400/DSCN2337.JPG
https://lh5.googl...Jk/s640/DSCN2331.JPG
Ta dziewczyna szyje na zamówienie, dobiera kolor pod ciebie, wzór tak samo
Pod to tylko warstwa chłonna i nic więcej.
Otulacze w rozmiarach s też mam na zbyciu gdybyś chciała kupiliśmy zdecydowanie za dużo, zresztą teraz siedzimy głównie w otulaczach wełnianych + 3 ulubionych pulach, reszta leży sobie, a powoli chce kupować większe, bo te co mam to .... noo chce inne emotka

gatki ładne, ale przyznam szczerze, że nie widziałam takich wcześniej emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

malutka456

#5670832 Napisano: 06.06.2013 16:39:42 w Konkursowiczki w ciąży
kalisto1986 pupa już jest ok nawet w pampkach, ale wielo nadal przeglądam i w końcu muszę coś wybrać, dziś nawet oglądałam takie śliczne sowy emotka http://www.gomama...-bajeczne-sowki.html ale wzór to nie wszystko emotka czekam az katrin podesle mi fotki i cennik emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

malutka456

#5670615 Napisano: 06.06.2013 15:00:52 w Konkursowiczki w ciąży
tak siedzę cichutko i Was czytam emotka chcę kupić chustę, żeby spokojnie móc wyjść na zakupy z małą, bo po cięciu cesarskim wózka z 3 pietra znosić sama nie będę, nie mówiąc już o drodze powrotem z zakupami.... dziewczyny znacie firmę NAtibabay? znajoma ma sklep z chustami i uczy je wiązać i kosztuje tam 149 zł nowa, nie wiem czy warto kupić czy na allegro jakąś używana firmy, którą wymieniłyście? Wyświetl w wątku >>
0 0

malutka456

#5670558 Napisano: 06.06.2013 14:09:30 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)

malutka456

#5667266 Napisano: 02.06.2013 16:50:03 w Konkursowiczki w ciąży
katrin22 napisał(a):

Mój ma 19 miesięcy i waży 13 kg, ale nie jest gruby tylko wysoki, bo ciuszki na 98 są OK.

malutka my mamy taki: http://allegro.pl...145-i3265067755.html i POLECAM

kurka miałam Ci wysłać fotki,a ciągle brak czasu... no nic może się wyrobię emotka

czekam, czekam na fotki i cennik emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

malutka456

#5667043 Napisano: 02.06.2013 01:01:58 w Konkursowiczki w ciąży
kalisto1986 napisał(a):

popatrz też na te http://www.bright...k-bright-starts-7181
ja początkowo taki chciałam kupić , tylko huśtawka na dłużej starcza

dokladnie, hustawka jest do 11 kg emotka te z fishera do 18kg emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

malutka456

#5667041 Napisano: 02.06.2013 00:56:18 w Konkursowiczki w ciąży
wlasnie nad takim jak kalisto1986 masz sie zastanawialam emotka allicewpadl mi w oko ten http://allegro.pl...518-i3286556233.html podobny do Twojego emotka musze jutro to przemyslec i cos kupic emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

malutka456

#5666993 Napisano: 01.06.2013 23:15:22 w Konkursowiczki w ciąży
dziewczyny znowu szukam porady, chce kupic jakis lezaczek - bujaczek i nie wiem, na ktory sie skusic? co mozecie polecic? nie mam czasu jezdzic po sklepach,pozostaje allegro, a nie chce tylko kierowac sie wygladem emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

malutka456

#5666050 Napisano: 31.05.2013 13:30:22 w Konkursowiczki w ciąży
agusia147 napisał(a):

kalisto1986 napisał(a):

dolly napisał(a):

tylko Ty za wysoko nie skacz, bo nie dość, że zęby mozesz stracić przez cyce to jeszcze CI odpadna do kolan i kicha bedzie emotka

emotka emotka No to tylko pobujam się emotka

ps a moje cyce nie są na tyle duże, żeby wybić zęby emotka

Albo się zamachniesz i mężowi lub młodemu powybijasz emotka emotka emotka

emotka emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

malutka456

#5665680 Napisano: 30.05.2013 22:29:01 w Konkursowiczki w ciąży
sizeczas szybko mija emotka a ja zamiast prasowac siedze na forum emotka uciekam, do pozniej emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

malutka456

#5665679 Napisano: 30.05.2013 22:27:37 w Konkursowiczki w ciąży
kalisto1986 napisał(a):

Prodiament liście kapusty do lodówki, lekko widelcem ponakłuwaj i z niej rób okłady po karmieniu, możesz też trochę pokarmu odciągać, ale nie dużo bo tak będziesz jeszcze bardziej nakręcała laktacje.
Co do zmęczenia jeśli masz taką możliwość pogoń tate na spacer, a ty prześpij się, korzystaj też z drzemek małej - śpij sobie z nią emotka Mi w pierwszych tygodniach mąż pomagał - wstawał w nocy i podawał mi małego. Teraz jak jest rano w domu ( a zazwyczaj jest) to po tym jak zaprowadzi starszaka do szkoły przychodzi i bawi się z małym, a ja śpie emotka
Nie ma szansy,żebym nie chodziła do tyłu, gdyby mąż mi nie pomagał, a czasem i tak padam.
Teraz mały bardzo marudzi, ale jest nakarmiony, przebrany, więc tatuśko go przejął.

A co robienia przy małej, zaufaj sobie, na pewno robisz dobrze emotka Ja nigdy nie słuchałam rad babć, cioć itp i tak czułam się najlepiej.
Dzisiaj byłam z rodzicami i siostrą u rodzinki, mamuśka latała i jęczała,żeby przykryć małego bo "zimno" to ostrzegłam ją,że jak przykryje go to odrazu zawine ją w pierzynę i będzie tak na słońcu siedziała - podziałało ucichła emotka

nasi rodzice juz tak maja emotka jak dzisiaj ubieralam malej u rodzicow body z sukienka, to tata zawolal, ze zapomnialam o koszulce pod body emotka no to mama go pouczyla, ze dzieci juz tak grubo sie nie ubiera emotka przyznaje, ze 2 tyg. opieka, ktora mial maz jest bardzo przydatna, fakt faktem jak glupia w pierwszym tyg. po cieciu chcialam biegac z mopem, a on mi na to nie pozwalal...dopiero w drugim tyg. jak musial cos zaltwic to szybko ogarnelam mieszkanie emotka oj, glupia bylam, tzreba bylo korzystac i spac emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

malutka456

#5665643 Napisano: 30.05.2013 21:54:56 w Konkursowiczki w ciąży
prodiamentJak masz szałwię pod ręką, to napij sie jej śmiało emotka 3 razy dziennie po szklance, przez okres nawału. Po karmieniu dobre są zimne okłady - np. z lisci kapusty, przed karmieniem ciepły prysznic lub ciepły okład- lepiej pokarm będzie wypływać. Z masowaniem to ostrożnie - pobudza laktację. ewentualnie takie opukiwanie z góry na dół, tak delikatnie palcami. Ja na szczęście tylko raz z rana miałam twarde piersi, ale też znam ten ból pełnego "cyca" emotka

u nas zaczął się 5 tydzien i nie poznaję mojej małej - w dzień marudzi, z trudem zasypia... czytałam o skokach rozwojowych i w sumie jakbym widziała moją Helenkę.... Zaraz biorę się za prasowanie, bo w dzień może byc ciężko emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

malutka456

#5665442 Napisano: 30.05.2013 18:16:43 w Konkursowiczki w ciąży
dolly napisał(a):

AAaaaa widzicie, ale podglądaczy mamy, i siedzą cichutko i się nic nie chwalą. Podglądajcie i piszcie, bo juz mnie z topiku chciały wrednoty "wyrzucić" emotka

oj tam, oj tam emotka my po prostu dobrze Tobie zyczymy emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

malutka456

#5664967 Napisano: 29.05.2013 21:45:08 w Konkursowiczki w ciąży
beniaminowa napisał(a):

kalisto1986 napisał(a):

dolly tutaj siedzi na wkręta więc jej kolej emotka

emotka ja nie miałam tyle odwagi żeby to pierwsza napisać emotka

w sumie racja, kazda powinna "cos" wniesc do tego watku, poza dobrym slowem emotka Wyświetl w wątku >>
0 0