Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika malutka456

malutka456

#5631729 Napisano: 10.04.2013 11:43:33 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
zwierzyniec napisał(a):

smocyca napisał(a):

Pierwsze 10 000 osób otrzyma zwrot gotówki w wysokości kosztów poniesionych na zakup czekolady Lindt Creation (do kwoty 14 zł brutto), na podany numer konta bankowego.

przeczytajcie regulamin - to nie dla nas - trzeba kupic 13 lub 14 x 150gram, a zwrócą tylko za 1 sztukę do wartości 14zł emotka

" Akcja jest przeznaczona wyłącznie dla osób, które w momencie wzięcia udziału w Akcji
spełniają następujące warunki:
a) ukończyły 18 rok życia,
b) posiadają miejsce stałego zamieszkania albo główne miejsce wykonywania działalności
na terytorium Rzeczpospolitej Polskiej,
c) posiadają pełną zdolność do czynności prawnych,
d) zapoznały się z treścią niniejszego Regulaminu i zaakceptowały jego postanowienia,
e) dokonały zakupu minimum jednej czekolady LINDT Creation 140g (warianty smakowe
wymienione w pkt. 3.14 niniejszego Regulaminu) w Punkcie Sprzedaży
"

gdzie jest zapis, ze trzeba az tyle kupic? Wyświetl w wątku >>
0 0

malutka456

#5631474 Napisano: 09.04.2013 20:55:38 w Kupony Payback
titina napisał(a):

Wkurzyłam się. W którym miejscu na allegro wpisuje się ten kod na dodatkowe punkty? Miałam tylko kratkę z pytaniem czy chce otrzymać ileś tam punktów za zakup, a nie było żadnego miejsca na wpisanie kodu. Myślałam że się później pojawi, ale nie...
Kupowałam w dziale Sport i Turystyka.

wejdz w moje allegro, kupione i tam gdzie masz "opcje" pod tym masz takze paybacka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

malutka456

#5631103 Napisano: 09.04.2013 14:53:17 w Konkursowiczki w ciąży
kalisto1986 napisał(a):

malutka dobre emotka

Ja kupiłam dzisiaj fajną koszule, zwykła - nieciążowa na ramiączkach, do tego szlafrok krótki, te do karmienia spakuje, ale już wiem,że ta co dzisiaj kupiłam fajniejsza emotka

A usg ... znowu nie chciał mi zrobić, ale nie popuściłam, tylko przyłożył mi głowice i okazało się,że mały obrócił się emotka nawet lekarz miał zdziwioną minę - ale powiedziałam,że synuś już w brzuszku słucha się emotka
Usg szczegółowe w piatek, o ile jak to powiedział lekarz jeszcze będzie komu robić usg emotka rozwarcie wewnętrzne na 1 cm, więc jest dobrze emotka

cuda sie zdarzaja emotka ja dzis w nocy myslalam, ze pojade na porodowke, ale mloda wysluchala mych prosb emotka niech poczeka do 15 lub 22 emotka dzis jest ok, ale wczoraj ewidentnie macica i mloda zaczely wspolpracowac emotka jedziemy dzis zamowic w koncu wozek emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

malutka456

#5630854 Napisano: 09.04.2013 11:11:47 w Konkursowiczki w ciąży
monika1985monik napisał(a):

prodiament napisał(a):

monika1985monik napisał(a):

Co do koszul ja pamiętam jak przy 1 porodzie kupiłam taką super która mega mi się podobała i miała takie male naciecia na dole i moim zdaniem była super bo raz 2 i cyc na wierzchu w praktyce koszula cały czas się rozchodziła i całe cycusie były na wierzchu bryyyyy ale byłam wściekła emotka

Czyli "mleczarnia" w nieustajacej gotowości emotka To Maluszek musi się wtedy cieszyć, jak widzi mamę błyskającą cycami na okrągło, hihi emotka

No nie tylko maluszek emotka bo panowie odwiedzający inną sąsiadkę w sali też emotka a mamie dziwnie wstyd szczególnie przy 1 dziecku emotka

jak Was czytam to od razu przypomina mi sie moja ulubiona byla pacjentka, ktora pewnego dnia szla przez korytarz pelen odwiedzajacych i gdy zaczela do mnie machac reka i krzyczec "dzien dobry pani Izo" biust wyskoczyl zza koszuli i falowal niczym fale na wzburzonym morzu emotka emotka dlatego zaopatrzylam sie w koszulki z bawelny na guziczki emotka emotka mina odwiedzajacych - bezcenna emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

malutka456

#5630010 Napisano: 08.04.2013 10:36:38 w Konkursowiczki w ciąży
Dzidziusia mam w postaci balsamu do prania, kupilam 1,5l za 13zł w realu, jak sie mala urodzi to zobacze jak na niego zareaguje emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

malutka456

#5629957 Napisano: 08.04.2013 09:41:13 w Konkursowiczki w ciąży
prodiament napisał(a):

Dziewczyny, wy tu o praniach, a ja mam akurat pytanie z tym związane - czy rzeczy dla szykującego się na świat noworodka trzeba przepierać wcześniej w jakimś specjalnym proszku albo płynie do prania? - polecicie coś dobrego i niedrogiego?

wszystko co ma kontakt z dzieckiem trzeba wczesniej uprac (rozki, kocyki, ubranka, posciel), ja pralam w Loveli, bo akurat z niej mam probki emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

malutka456

#5629954 Napisano: 08.04.2013 09:38:53 w Konkursowiczki w ciąży
kalisto1986 Jak skonczysz u siebie z porzadkami i przygotowaniami, to zapraszam do siebie emotka od piatku walcze z przeziebieniem i to takim, ze z lozka nie wychodzilam przez 1,5 dnia. Dopiero dzis mam zamiar odgruzowac mieszkanie, ale powoli, bo z rana juz mialam zawroty glowy emotka a tylko posciel chcialam zmienic. W koncu musze meza wyslac do sklepu, zeby wozek zamowil, bo ja sil na to nie mam emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

malutka456

#5629692 Napisano: 07.04.2013 18:18:12 w Paragony
mam 2 paragony 31- 201 Kraków Wyświetl w wątku >>
0 0

malutka456

#5628747 Napisano: 05.04.2013 15:58:06 w Konkursowiczki w ciąży
gosia16 napisał(a):

malutka456 napisał(a):

prodiament napisał(a):

malutka456 - to Ty jesteś położną? emotka Jaką pozycję przy porodzie najbardziej polecasz?

Jestem, jestem emotka przy porodzie kazda jest dobra, w ktorej najmniej boli rodzaca emotka czasem jest to pozycja stojaca, czasem lezaca na boku albo kolankowo-lokciowa, ciezko stwierdzic przed porodem, ktora bedzie nam odpowiadac. Cos czuje, ze na krzeselku porodowym bedzie dla mnie ok albo stanie z opieraniem sie np. o lozko emotka teraz w tych jest mi najlepiej, gdy zaczyna cos bolec emotka od 2 godzin przegladam lozeczka i nie moge sie zdecydowac, a brzuch jak sie napinal tak sie napina emotka

Ja chciałam bóle znosić w świętym spokoju ,leżąc sobie grzecznie.Ależ gdzież tam ,bo teraz moda że poród chodząco albo stojąco.I ciągle mnie zganiali z mojego wygodnego łóżeczka emotka

no to moze na mnie trafilas emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

malutka456

#5628399 Napisano: 05.04.2013 10:24:05 w Udane wymiany - polecane nicki:)
polecam merus oraz skorpik26 szybko, sprawnie i bez problemow emotka dziekuje za wymiane emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

malutka456

#5628187 Napisano: 04.04.2013 21:34:31 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
kolejny dzien przyniosl wielkie NIC emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

malutka456

#5628135 Napisano: 04.04.2013 20:48:06 w Konkursowiczki w ciąży
kalisto1986 na Twoim miejscu wybrałabym szpital, do którego mam pozytywne nastawienie emotka tesciowa chce dobrze, ale to Ty bedziesz rodzic.... Trzymam kciuki, zeby maly zmienil pozycje emotka nie takie cuda sie zdarzaja emotka

w koncu kupilam lozeczko, materac i posciel emotka teraz musze jeszcze przewijak zamowic emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

malutka456

#5627948 Napisano: 04.04.2013 17:52:21 w Konkursowiczki w ciąży
prodiament napisał(a):

malutka456 - to Ty jesteś położną? emotka Jaką pozycję przy porodzie najbardziej polecasz?

Jestem, jestem emotka przy porodzie kazda jest dobra, w ktorej najmniej boli rodzaca emotka czasem jest to pozycja stojaca, czasem lezaca na boku albo kolankowo-lokciowa, ciezko stwierdzic przed porodem, ktora bedzie nam odpowiadac. Cos czuje, ze na krzeselku porodowym bedzie dla mnie ok albo stanie z opieraniem sie np. o lozko emotka teraz w tych jest mi najlepiej, gdy zaczyna cos bolec emotka od 2 godzin przegladam lozeczka i nie moge sie zdecydowac, a brzuch jak sie napinal tak sie napina emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

malutka456

#5627823 Napisano: 04.04.2013 16:34:20 w Konkursowiczki w ciąży
emotka
co do porodu w wodzie to nie jeden juz przyjelam, ale nie zgodzilabym sie aby kobieta o wadze 110kg rodzila w wannie...przeciez tam pewnie za duzo miejsca nie zostalo, nie mowiac juz o tym jak ja wlasnie wyjac przy komplikacjach. Wystarczy mi, ze raz barki stanely w porodzie do wody i mialam dosyc takich porodow na jakis czas, ale to na szczescie rzadko sie zdarza i dziecko urodzilo sie zdrowiutkie z 10pkt emotka nie raz juz odmowilam przyjecia takiego porodu, bo najwazniejsze jest zdrowie dziecka i matki, a i moj komfort psychiczny sie liczy emotka z ta krwia i reszta roznie bywa,. czasem jest czysciutko, gorzej jak krocze peknie albo szyjka podkrwawi, to wtedy rzeczywiscie za duzo nie widac emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

malutka456

#5627408 Napisano: 04.04.2013 12:03:47 w Konkursowiczki w ciąży
kalisto1986 napisał(a):

ooo właśnie malutka średnio ile przed porodem opada brzuch ? Bo mój już z ponad 2 tygodnie temu opadł maksymalnie emotka

u pierwiastek srednio 2-3 tyg.przed porodem, u wielorodek czasem pare dni przed emotka z tym to bywa roznie, zalezy od widzi mi sie dziecka emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

malutka456

#5627397 Napisano: 04.04.2013 11:58:13 w Konkursowiczki w ciąży
wlasnie wrocilam od lekarza ....urojiłam sobie, że urodze 29 kwietnia, a moja lekarka ma 22 dyzur w szpitalu (termin wg miesiaczki) i sie smialysmy, ze trzeba bedzie zaczac cos powoli dzialac emotka emotka w pracy kolezanki juz czekaja na mnie, a brzuchol wczoraj opadl emotka w sumie to nawet dzisiaj rano zdzwilam sie, ze lepiej mi sie spalo, ale przez cala noc wybieralam we snie lozeczko, wiec z rana bylam troszke zakrecona emotka trzeba bedzie sie zbadac, zeby wiedziec co z moja szyjka emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

malutka456

#5626911 Napisano: 03.04.2013 18:21:27 w Konkursowiczki w ciąży
kalisto1986 napisał(a):

emotka ja też mojemu mówie, że pomimo mamuśki złego samopoczucia niech posiedzi jeszcze z tydzień, żeby pogoda się poprawiła emotka
A wagą nie przejmuj się, pamiętam jak ja tutaj panikowałam,że jestem na minusie, ewentualnie lekko waha mi się waga na plus, a w ostatnich miesiącach nadrobiłam emotka
Teraz mam taaaaaaaaki brzuch emotka emotka Ostatnio znajomy się śmiał, że jak idę to najpierw brzuch,brzuch,brzuch, a dopiero ja emotka

tez pamietam czas, kiedy panikowalam, ze brzuch jest za maly, a teraz emotka emotka wlasnie wrocilam z USG i mloda ma 2529g +/- 300g, wiec jest emotka jutro kolejna wizyta, a w weekend ide na KTG, bo mam zalecenie, zeby robic raz w tygodniu (bedzie pretekst by odwiedzic kolezanki) emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

malutka456

#5626702 Napisano: 03.04.2013 14:49:02 w Kupony Payback
oldrac ja tez mam na rzie tylko na paragonie, podejrzewam, ze jutro zostana dodane do stanu konta emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

malutka456

#5626661 Napisano: 03.04.2013 14:25:18 w Kupony Payback
titina napisał(a):

malutka456 napisał(a):

dziekuje dobrej osobce za link do kuponow, zrobilam zakupy za 150zł i wykorzystałam 3 kupony emotka wiec 140zł zaoszczedzone emotka emotka

Jak to obliczyłaś?

wykorzystalam 2 x 5000 i 1 x 4000, wiec po wymianie na bony daje to 140zł emotka robilam zakupy na 2 karty emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

malutka456

#5626591 Napisano: 03.04.2013 13:27:08 w Kaufland konkursy
benasia napisał(a):

widział ktoś nową gazetke Kauflandu? bo nawet na necie nie mogę znaleźć...

http://issuu.com/...0&logoOffsetY=20 Wyświetl w wątku >>
0 0