Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika samuraj

samuraj

#7293863 Napisano: 04.09.2025 06:58:52 w Smolar
Smolarku czekam na telefon z tygodniową z żabki emotka 🫡 Wyświetl w wątku >>

samuraj

#7293425 Napisano: 02.09.2025 18:39:28 w Żabka
tomasz2 napisał(a):

Jakie piwko opłaca się obecnie kupować pod promocję ?

Harnaś 4 szt but nie cała dycha. Wyświetl w wątku >>
1 tomasz2 0

samuraj

#7293316 Napisano: 02.09.2025 12:46:42 w Czy wysyłają juz nagrody z... ???
delfinka101 napisał(a):

Do kiedy mają czas z przelewami goumret?

Jak dobrze pamiętam do końca września. Wyświetl w wątku >>

samuraj

#7292584 Napisano: 30.08.2025 17:15:21 w moje dzisiejsze wygrane :)
Jabadabaduuuuuuuuuu😁 Weekend staje się lepszy, Zdrówko Wasze 🥳🤠💸emotka
Żabka piffffko
Wyświetl w wątku >>

samuraj

#7292468 Napisano: 30.08.2025 09:50:31 w Niewydane nagrody, negatywne weryfikacje
parad0x napisał(a):

samuraj napisał(a):

Slij zdjęcie 😏 Jestem ciekaw czy masz więcej niż ja😜 może być priv

I z drugiej strony gdzieś drugie tyle 😅

Ja bym nie wychodził z tej "kajutki" 😁 Wyświetl w wątku >>

samuraj

#7292345 Napisano: 29.08.2025 18:09:52 w Żabka
Monika11 napisał(a):

Czy ten los  ma być w twoich kuponach ? Najpierw profil , a później twoje kupony ?

Nie,musisz wejść oferta żabki/piwo i zjedź niżej,będzie baner loterii. Wyświetl w wątku >>
1 Monika11 0

samuraj

#7291973 Napisano: 28.08.2025 18:28:07 w Żabka
maverick napisał(a):

A co wychodzi najtaniej w tej loterii? emotka

Transporter Okocim wyniósł 51,80 zl,idzie weekend,aby nie brakło emotka Wyświetl w wątku >>

samuraj

#7291810 Napisano: 28.08.2025 13:06:59 w Żabka
rufus napisał(a):

Sprobowalem z innej aplikacji i innego telefonu.
Los wskoczyl od razu. emotka

Teraz 50k i wpadam na browara emotka Wyświetl w wątku >>

samuraj

#7291706 Napisano: 28.08.2025 09:45:18 w Żabka
Claudia77 napisał(a):

kalmia86 napisał(a):

Piwa kupione wczoraj - losy od razu. Czekolada kupiona wczoraj losu nadal brak... żapsy się naliczyły więc apka weszła na pewno

Przyjdzie los ( u mnie po ok pół h) ja dostałam najpierw maila z potwierdzeniem zakupu, a za ok 5 min przyszedł los - a zdążyłam już do nich pisać.)))

Przyjdzie jak naprawią,u mnie brak od wczorajszego popołudnia. Wyświetl w wątku >>

samuraj

#7291672 Napisano: 28.08.2025 08:29:08 w Żabka
Ale będzie wysyp 💸 jak naprawią,czego Życzę emotka Wyświetl w wątku >>

samuraj

#7291442 Napisano: 27.08.2025 14:01:39 w PODZIĘKOWANIA
kreo42
Wszystko wporzo💪💪💪 dzięki Wyświetl w wątku >>
1 kreo42 0

samuraj

#7291176 Napisano: 26.08.2025 20:48:32 w Wkurza mnie...
tomasz2 napisał(a):

Zaczęły mnie wkurzać konkursy z Monster Energy Drink... Wcześniej ograniczałem energetyki a teraz z nadmiaru tego świństwa piję jednego dziennie a boomboxa czy bmx nadal nie ma.

Dla mnie zdrowie ważniejsze. Wyświetl w wątku >>

samuraj

#7291120 Napisano: 26.08.2025 16:36:42 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Dziękuję 
anaesth
zielonaszpilka Wyświetl w wątku >>

samuraj

#7291108 Napisano: 26.08.2025 16:08:29 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
zielonaszpilka napisał(a):

samuraj napisał(a):

Odsyłał ktoś poczta dokumenty zwrotne?
Kurier zostawił klapki a nie wziął podpisanego oświadczenia zwrotnego emotka Czy dać sobie spokój

Jak masz numer do niego to możesz zadzwonić. Jak miał zaznaczone, że są dokumenty zwrotne, a się z nich nie rozliczy to nie wiem czy nie ma jakichś trudności potem. Kiedyś znalazłam na parkingu przed domem list, który wypadł kurierowi. Znalazłam jego numer, zadzwoniłam i powiedziałam o sytuacji. Powiedziałam też, że mogę podrzucić ten list sama, bo to było blisko, ale on spanikowany powiedział, że nie, bo tam są dokumenty zwrotne i będzie miał problemy.  Był bardzo wdzięczny, że skontaktowałam się z nim, a nie z centralą emotka A jak nie to możesz napisać na agencji i wysłać im zdjęcie podpisanego oświadczenia. Może im wystarczy.

Dziękuję, próbowałem ale FedEx nie podaje nr.do kurierów😑
Słać pocztą czy zostawić? jak myślisz? Wyświetl w wątku >>
0 0

samuraj

#7291091 Napisano: 26.08.2025 15:31:29 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Odsyłał ktoś poczta dokumenty zwrotne?
Kurier zostawił klapki a nie wziął podpisanego oświadczenia zwrotnego emotka Czy dać sobie spokój Wyświetl w wątku >>
0 0

samuraj

#7290896 Napisano: 26.08.2025 05:33:11 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
300zł biedronka coca cola w nocy Wyświetl w wątku >>

samuraj

#7289902 Napisano: 22.08.2025 13:10:49 w Czy wysyłają juz nagrody z... ???
carissma napisał(a):

samuraj napisał(a):

carissma napisał(a):

Czy trampki z Żywca ogólnopolskiego już rozsyłali, czy czekają na zimę? Może tylko ja czekam emotka

Do mnie dotarły.

A dawno?

Z 6 tyg. temu Wyświetl w wątku >>
0 0

samuraj

#7289873 Napisano: 22.08.2025 12:31:58 w Czy wysyłają juz nagrody z... ???
carissma napisał(a):

Czy trampki z Żywca ogólnopolskiego już rozsyłali, czy czekają na zimę? Może tylko ja czekam emotka

Do mnie dotarły. Wyświetl w wątku >>
0 0

samuraj

#7288936 Napisano: 19.08.2025 21:33:05 w Niewydane nagrody, negatywne weryfikacje
parad0x napisał(a):

rufus napisał(a):

Ciezko wklejac prywatna korespondendcje, ale nie pozostaje mi nic innego bo to lekka kpina. emotka

Zaproponowana rekompensata to kolejny paragon, tylko skad mam wiedziec ze i on nie zostal juz zuzyty przez rodzine? emotka

To nie jej wina, to wina rodziny. I co zrobisz jak nic nie zrobisz. emotka

Do pewnego stopnia podziwiam Twoją wiarę w ludzi, którzy w tak chaotyczny sposób prowadzą komunikację z drugą osobą. Osobiście, gdy dostaję tego typu strumień świadomości we wiadomości to zapala mi się lampka ostrzegawcza.

Nie będę tu nikogo pouczał, bo jako człowiekowi "po drugiej stronie barykady" zdarzyły mi się nie raz pomyłki, ale czy to naprawdę kogoś dziwi? Bierzecie udział w konkursach, wiecie ile paragonów się Wam przez ręce przewija. W takim razie spróbujcie sobie wyobrazić ilość paragonów jaka występuje i osoby sprzedającej wspomniane wyżej paragony.

Rozumiem, że często skuszeni bardziej konkurencyjną ceną zgłaszacie się do kogoś, kto jest stosunkowo nowy na forum, ba, sam byłem w podobnym miejscu jeszcze kilkanaście miesięcy temu przecież. Z resztą do teraz z powodu braku czasu nie udzielam się tak często jak bym chciał. Tylko czy finalnie warto oszczędzić te parę złotych? 

Myślę, że niewiele osób tutaj zdaje sobie sprawę jakie ilości paragonów są w obiegu, a co za tym idzie o jakich ilościach zakupionych produktów promocyjnych mówimy. Mogę Wam w ramach ciekawostki wrzucić fotkę ile piwa "postawiliście" mi w ciągu ostatnich 2/3 tygodni. Tak żeby łatwiej było to sobie zwizualizować. Później sobie w ciszy zadacie pytanie "ile jest takich osób na forum i co one z tym wszystkim robią". Szybko podpowiem, że nie dacie rady tego wypić, chyba że z pomocą całej rodziny, jak Wiktoria(emotka ). 

Prawda jest taka, że dopóki dostęp do forum jest bez ograniczeń a założenie konta zajmuje chwilę to takie sytuacje były i prawdopodobnie będą. I nie piszę tego, żeby uczynić z tego miejsce dla wybranych. Jedyne zauważam fakt, który doskonale zdaje się potwierdzać nasz forumowy troll, co tydzień pod innym nickiem. 

Być może rozwiązaniem tego byłby mechanizm na zasadzie Allegrowego statusu Super Sprzedawcy? Może lista sprzedawców wraz z nr, których używają do Blika (w końcu zarejestrowanie nowego nr telefonu to większy trud niż nowe konto na forum). Nie zmienia to jednak faktu, że zawsze ostatecznie to zdrowy rozsądek może Was od tego typu sytuacji uchronić. 

Miłego dzionka, oby Rexona Gate nam się nie powtórzyła. Zwłaszcza przy głównych nagrodachemotka ... 

PS całym sercem przyłączam się do bojkotu Kropki Bordo, Panie w placówce Poczty Polskiej w Skoczowie już na mnie nie mogą patrząc

Slij zdjęcie 😏 Jestem ciekaw czy masz więcej niż ja😜 może być priv Wyświetl w wątku >>
0 0

samuraj

#7288714 Napisano: 19.08.2025 12:44:01 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
yaagatka napisał(a):

W loterii Kinder jedna osoba może dostac wiecej niż jedna nagrode?
Wydawało mi sie, że tak gdzies czytałam, ale wertuje ten regulamin i teraz nie widze

Jedną nagrodę. Wyświetl w wątku >>
1 yaagatka 0