Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika atlantydek

atlantydek

#7115001 Napisano: 07.08.2023 14:58:05 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
aerdna napisał(a):

rufus napisał(a):

Odp Smolara odnosnie karnetu Fest festiwal

A czy komuś odpisał 4-ALL z Oreo Żabka?

Nie, ale to 4-All to inna liga agencyjna. Dajmy im chwilę, a potem znowu zbiorowy atak. Wyświetl w wątku >>

atlantydek

#7114930 Napisano: 07.08.2023 12:53:54 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
koszalek napisał(a):

Wrócili, czyli będzie relacja z wręczenia samochodu emotka Miło będzie zobaczyć to szczęście emotka  emotka emotka

No co Ty, przecież szczęśliwiec jest skromny i nieśmiały, nie wyraził zgody na publiczne występy.. Wyświetl w wątku >>

atlantydek

#7114872 Napisano: 07.08.2023 09:23:57 w Paragony na trwające konkursy
Kupię paragon Rockstar i Lidl Kotlin Wyświetl w wątku >>
0 0

atlantydek

#7114611 Napisano: 05.08.2023 16:13:54 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
darog napisał(a):

lukasz6 napisał(a):

[quote=gdzieś przeczytałem, że organizator złożył wniosek o upadłość, więc możliwość odzyskania środów za bilety będzie prawnie ograniczona. W zasadzie duże prawdopodobieństwo, że tych środków się nie odzyska, a jeśli nawet będą zgłoszone wierzytelności w postępowaniu upadłościowym, to w zależności od majątku, zaspokojeniu mogą podlegać w jakimś małym procencie (jeśli w ogóle okaże się, że jest jakikolwiek majątek do spieniężenia). Także ciekawa prawnie sprawa.

atlantydek]

agata1221 napisał(a):

agusia369 napisał(a):

Odwołany Fest Festival. Bilety z Oreo? Pytanie do tych co wygrali. Czy piszecie do organizatora jaki ma na to pomysł, czy czekacie na info z ich strony? W niektórych konkursach jest zapis, ze organizator nie ponosi odpowiedzialności za odwołany koncert, tu takiego nie znalazłam.

Hej, przyznam szczerze, że jestem zielona w temacie reklamacji konkursów. Może znajdzie się jakaś osoba która najpierw napisze maila do organizatora ?

Już napisałem z sugestia, żeby zaczęli rozmawiać z Oreo w sprawie godnej rekompensaty emotka

???
Warto poczytać regulamin Fest Festivalu / w tym rozdział "zwrot biletów". 
https://festfestival.pl/regulamin/

Ubezpieczyciel wypłaca. Na tej samej zasadzie, jakby linie lotnicze zbankrutowały i samoloty nie poleciały - a bilety kupione. 
Procedura jest opisana . Organizator/ Sponsor Konkursu - to oni BEZPOŚREDNIO zwracają się do "Festa" - bo zawarli z nimi umowę.

Zwycięzcy zaś piszą reklamację do "konkursu w którym wygrali" - a że były to zdaje się nagrody - za literackie treści - znaczy się;
- uczestnik konkursu spełnił warunki: zakupił towar, napisał i wysłał treść na pytanie konkursowe, podał dane oraz przesłał paragon = dostał nagrodę. 

Ubezpieczyciel zwraca KASE a nie "coś w ramach rekompensaty". 
Zatem reklamacja nie dotyczy "dajcie COŚ" w zamian tylko kasa na jaką bilet opiewał w regulaminie.

Oczywiście,  miałem na myśli co najmniej regulaminową wartość biletów.  Piszcie, im więcej zgłoszeń, tym większa presja i mniejsza szansa na zamiecenie pod dywan. Problem jest taki, że właściciel marki Oreo dostał te bilety za friko w ramach współpracy sponsorskiej, a odzyskać coś od bankruta jest trudne. No ale to nie nasz problem, będą musieli sięgnąć do kieszeni i  dołożyć coś ekstra z letnich lodowych zysków  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

atlantydek

#7114567 Napisano: 05.08.2023 10:43:48 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
agata1221 napisał(a):

agusia369 napisał(a):

Odwołany Fest Festival. Bilety z Oreo? Pytanie do tych co wygrali. Czy piszecie do organizatora jaki ma na to pomysł, czy czekacie na info z ich strony? W niektórych konkursach jest zapis, ze organizator nie ponosi odpowiedzialności za odwołany koncert, tu takiego nie znalazłam.

Hej, przyznam szczerze, że jestem zielona w temacie reklamacji konkursów. Może znajdzie się jakaś osoba która najpierw napisze maila do organizatora ?

Już napisałem z sugestia, żeby zaczęli rozmawiać z Oreo w sprawie godnej rekompensaty emotka Wyświetl w wątku >>
1 agata1221 0

atlantydek

#7114405 Napisano: 04.08.2023 15:45:44 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mysia napisał(a):

Ja nigdy na festa nie pojechałam bo widziałam sporo komentarzy, że to głośna impreza do samego rana, ludzie nie mogą spać itd. Wygrałam karnety w konkursie oreo, wartość konkretna i pytanie czy organizatorzy zwrócą pieniądze… :

Po oficjalnym odwołaniu zapytanie do agencji o rekompensatę. Jeśli umywają ręce i nie chcą pośredniczyć, kontakt bezpośredni ze sponsorem, w sumie to i tak on wykłada kasę. Też mam z Oreo, będę aktywnie działał. Wyświetl w wątku >>
1 mysia 0

atlantydek

#7114331 Napisano: 04.08.2023 13:28:58 w Paragony na trwające konkursy
Kupię Rockstar Circle K Wyświetl w wątku >>
0 0

atlantydek

#7114321 Napisano: 04.08.2023 13:13:06 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
joan napisał(a):

asper01 napisał(a):

To info chyba źle wróży, bo na festiwalach raczej nie ma elektoratu aktualnej władzy emotka

Trudno powiedzieć, komu źle wróży emotka Natomiast - biorąc pod uwagę pewne fakty - można domniemywać, że tam mocno było smarowane walizkami pełnymi pieniędzy od momentu wymyślenia pierwszej edycji FF. U władzy właśnie emotka

Były wcześniej jakieś przeboje z tym festiwalem? Wyświetl w wątku >>
0 0

atlantydek

#7114310 Napisano: 04.08.2023 13:01:02 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
zielonaszpilka napisał(a):

rufus napisał(a):

A jesli fest zostanie jednak odwolany to co z naszymi wygranymi karnetami? emotka

Wygrane karnety według mnie są w lepszej sytuacji niż kupione emotka  Tutaj jest szansa, że odzyska się kasę od sponsora nagrody, bo to on był przyrzekającym nagrodę. Trzeba tylko zerknąć czy regulamin reguluje taką sytuację. A z kupionymi jest o tyle gorzej, że festiwal może nie mieć kasy na zwroty i wtedy albo bedzie trzeba długo poczekać albo kasy nie zobaczy się wcale.

Bileterie  wypłacają kasę organizatorowi po imprezie, więc te pieniądze są bezpieczne. Może odejmą jakaś prowizję Wyświetl w wątku >>

atlantydek

#7114275 Napisano: 04.08.2023 12:29:16 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
joan napisał(a):

atlantydek napisał(a):

Sporo plotek pojawiło się o odwołanie Fest  Festiwalu. Ma ktoś jakieś sprawdzone info, rzeczywiście  demontują sceny?

Skąd takie info? Ponoć są tylko problemy z agencją ochrony i będą ją zmieniać.

Migały mi takie wpisy na  festiwalowych profilach fb Zero reakcji Festiwalu. Wyświetl w wątku >>
0 0

atlantydek

#7114273 Napisano: 04.08.2023 12:18:22 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Sporo plotek pojawiło się o odwołanie Fest  Festiwalu. Ma ktoś jakieś sprawdzone info, rzeczywiście  demontują sceny? Wyświetl w wątku >>
0 0

atlantydek

#7113630 Napisano: 02.08.2023 14:42:28 w Paragony na trwające konkursy
Kupię paragon Rockstar Circle K Wyświetl w wątku >>
0 0

atlantydek

#7113567 Napisano: 02.08.2023 12:03:35 w Wygrane na wymianę/sprzedaż
Sprzedam

piłkarzyki Sector czarno-białe
kody Adidas 250zł
projektor Samsung The Freestyle, jest paragon
2 karnety 4-dniowe na Fest Festiwal Chorzów 09-13.09 na okaziciela bez danych Wyświetl w wątku >>
0 0

atlantydek

#7113234 Napisano: 01.08.2023 12:21:34 w Paragony na trwające konkursy
Kupię paragon Chorten Somersby Wyświetl w wątku >>
0 0

atlantydek

#7113231 Napisano: 01.08.2023 12:11:04 w Wygrane na wymianę/sprzedaż
Sprzedam dwa bony Adidas 250zł Wyświetl w wątku >>
0 0

atlantydek

#7112957 Napisano: 31.07.2023 13:38:30 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Nie zamknęli jeszcze przedwcześnie jakiegoś formularza? Dziwne...emotka Wyświetl w wątku >>
1 maverick 0

atlantydek

#7112458 Napisano: 28.07.2023 15:34:54 w Paragony na trwające konkursy
Kupię paragon Dino Wyświetl w wątku >>
0 0

atlantydek

#7112394 Napisano: 28.07.2023 13:19:20 w Paragony na trwające konkursy
Kupię Rockstar Circle K Wyświetl w wątku >>
0 0

atlantydek

#7112324 Napisano: 28.07.2023 11:22:56 w Wygrane na wymianę/sprzedaż
Sprzedam w trybie last minute bilety na Sun Festival w Kołobrzegu 28-30.07 250zł sztuka męskie dane na obu Wyświetl w wątku >>
0 0

atlantydek

#7112069 Napisano: 27.07.2023 14:41:20 w Czy wysyłają juz nagrody z... ???
olunka napisał(a):

DCN DIRECT - mam nadana dzis przesyłkę DPD, co to może byc?

Może Daniels z Żabki albo Cointreau? Tez mam i to mi pasuje Wyświetl w wątku >>
1 olunka 0