Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika atlantydek

atlantydek

#7290352 Napisano: 24.08.2025 12:01:41 w Wygrane na wymianę/sprzedaż
Sprzedam pralkę BOSCH WAN24M2SPL Serie 4  SpeedPerfect IronAssist ActiveWaterPlus  z bezpośrednia wysyłką na Twój adres bez wniesienia 1500zł

Pralka Bosch Serie 4 WAN24M2SPL - Opinie i ceny na Ceneo.pl Wyświetl w wątku >>
0 0

atlantydek

#7290351 Napisano: 24.08.2025 11:34:16 w Paragony na trwające konkursy
0 0

atlantydek

#7290318 Napisano: 23.08.2025 22:11:38 w Wygrane na wymianę/sprzedaż
Wszedłem w posiadanie zaproszenia VIP na galę Pokaz Wartości. Chętnie udostępnię je zainteresowanej osobie. Proszę o konkretne oferty, bo oszacowanie wartości tego bezcennego zdaje się klucza do świata  glamour jest trudne... Wyświetl w wątku >>
2 kalka, boss75 0

atlantydek

#7290208 Napisano: 23.08.2025 13:31:02 w Paragony na trwające konkursy
Kupię paragon Hendrick’s Gin Al.Capone Wyświetl w wątku >>
0 0

atlantydek

#7290180 Napisano: 23.08.2025 11:32:19 w Oddam za darmo
Postawię drinka na Wisłoujściu
Ballantine's kod QR Wyświetl w wątku >>
0 0

atlantydek

#7290167 Napisano: 23.08.2025 10:25:20 w Wygrane na wymianę/sprzedaż
Sprzedam pralkę BOSCH WAN24M2SPL Serie 4  SpeedPerfect IronAssist ActiveWaterPlus  z bezpośrednia wysyłką na Twój adres bez wniesienia 1500zł

0 0

atlantydek

#7290136 Napisano: 22.08.2025 23:15:28 w Niewydane nagrody, negatywne weryfikacje
FBsebastian3 napisał(a):

ziolko napisał(a):

FBsebastian3 napisał(a):

podpis sie nie liczy ,ze prawidłowy o ile wogóle czyli uwaga "polowanie na czarownice" w kropce

Oni sobie chyba jaja robią emotka  
"Nie rozum" ich, tylko zgłaszaj do sponsora. Bo widać, że robią wszystko, żeby nagrody zostawić dla siebie 

Warto też skontaktować się z "organami nadzorującymi" loterie, co oni myślą na temat literówek. Bo agencja chyba odbierze prawo do nagrody, jak ktoś napisze "sie" zamiast "się"

Niestety w 4 literowym nazwisku zabrakło 1 litery. Pan mąż "starannie" wypełniał jak się okazało. U nich to trzeba mieć oczy dookoła głowy.

Serio zabrakło  tej literki czy to sarkazm? Wyświetl w wątku >>
0 0

atlantydek

#7290113 Napisano: 22.08.2025 21:24:10 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
tomasz2 napisał(a):

Macie sprawdzone pomysły na to aby uniknąć wyblaknięcia paragonu ? Widziałem, że kilka sztuk z lipca już się robi bladych.

Lodówka albo wakacje z nimi gdzieś na biegunie zimna Wyświetl w wątku >>
1 tomasz2 0

atlantydek

#7289922 Napisano: 22.08.2025 13:28:31 w Żegnamy zmarłych
ewikewikk napisał(a):

Stanisław Sojka…

Wielki smutek. To tylko chwila, może dwie.. Dobrej podróży i nie przestawaj śpiewać Mistrzu! Wyświetl w wątku >>

atlantydek

#7289911 Napisano: 22.08.2025 13:19:05 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
kerocna napisał(a):

W loterii Tyskie 0 w Biedronce na wygrany voucher na szkolenie Bezpieczny Kierowca chcą nr PESEL i serię i nr dowodu osobistego, tłumacząc, że numer PESEL i dane dokumentu tożsamości są niezbędne wyłącznie do ewidencji podatkowej i nie będą wykorzystywane w żaden inny sposób. 
Co zrobić jeśli nie chcę podawać im tych danych, a chcę nagrodę? emotka

Nr dowodu nie jest potrzebny  do podatkowych rozliczeń, przerabiałem to ostatnio z jednym z organizatorów i jego dział księgowy na koniec orzekł, że ten nr dowodu jest zbędny. Pesel jest potrzebny Wyświetl w wątku >>
2 kerocna, joan 0

atlantydek

#7289899 Napisano: 22.08.2025 13:02:07 w Niewydane nagrody, negatywne weryfikacje
FBsebastian3 napisał(a):

atlantydek napisał(a):

FBsebastian3 napisał(a):

Poczytałam i PRZYPOMNIAŁO mi się,ze zaczęlam sprawe wygranego 100 zł oreo Biedronka  z Kropki Bordo. Rzuciłam hasło na forum ,miałam iść do regulaminu ale zapomniałam. Dzisiaj zmotywowałam się i co? Nigdzie nie widzę abym cokolwiek dostała. Czas na reklamacje minąl 2 dni temu Jestem przekonana,ze nie wysłali i straciłam nagrode/ po raz 2/ . Napisałam do nich ale to juz po "ptokach" .Aż nie wierzę,ze 2 nagrody u nich mi już przepadły. Czas filmować wysyłanie ,pilnować regulaminu,a nie zasypiać snem porzadnych agencji. Czlowiek traci czujność.  Dlaczego skoro wygrałam, nie wysłali? Tak ciężko upilnować czy świadome dzialanie. Myślę,ze nie odpowiedzą

Zaoszczędzę Ci czekania. Podałeś inny numer w zgłoszeniu, a inny w oświadczeniu. Inny numer telefonu lub paragonu. Na Twoją prośbę przyślę Ci jakąś lewą wewnętrzną tabelkę z Tym błędnym numerem albo, w wersji najnowszej, Twoje zgłoszenie z przerobionym numerem.  Nie dziękuj  emotka

Dostałam odpowiedz od Kropki. W oświadczeniu zabrakło 1 litery w nazwisku. Poprosiłam o zdjęcie oświadczenia i szukam u siebie bo muszę być nieźle odlecona skoro moje nazwisko ma 4 litery,a wpisałam 3. To byłby totalny odlot.

Mają poczucie humoru.  Poziom absurdu idzie wciąż w górę. Za chwile zakwestionują Twoją płeć  emotka Wyświetl w wątku >>

atlantydek

#7289836 Napisano: 22.08.2025 11:17:03 w Wygrane na wymianę/sprzedaż

0 0

atlantydek

#7289833 Napisano: 22.08.2025 11:11:02 w Niewydane nagrody, negatywne weryfikacje
maryjane napisał(a):

Dokładnie! Mam chyba ostatnio pecha do negatywnych weryfikacji. W tle trwa sprawa (z inną agencją), o której na razie nie chcę mówić, ale na pewno niebawem wrócę do Was, by ją opowiedzieć. Podsumowując : zwracam honor Albedo, spoko agencja

maryjane napisał(a):

Dokładnie! Mam chyba ostatnio pecha do negatywnych weryfikacji. W tle trwa sprawa (z inną agencją), o której na razie nie chcę mówić, ale na pewno niebawem wrócę do Was, by ją opowiedzieć. Podsumowując : zwracam honor Albedo, spoko agencja ☺️

Jeszcze tylko mogłoby to Albedo w przypadku wątpliwości sprawdzić w sklepie paragon, a nie ood razu słać takie złowrogie info Wyświetl w wątku >>

atlantydek

#7289735 Napisano: 21.08.2025 22:07:11 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ananaska napisał(a):

Czy z Żabki można odkupić od kogoś kod na konkurs Snickers? Bo wtedy są inne dane niż w aplikacji i tak się zastanawiam, czy jest w ogóle sens tak robić? Czy ktoś z Was wygrał w Żabce na nie swój kod?

Mnóstwo  nagród. Prawdopodobieństwo dociekliwości agencji  to jakiś promil,  nie słyszałem o taki przypadku. Nawet Smolar macha na to ręką Wyświetl w wątku >>
1 ananaska 0

atlantydek

#7289690 Napisano: 21.08.2025 18:53:21 w Niewydane nagrody, negatywne weryfikacje
FBsebastian3 napisał(a):

Poczytałam i PRZYPOMNIAŁO mi się,ze zaczęlam sprawe wygranego 100 zł oreo Biedronka  z Kropki Bordo. Rzuciłam hasło na forum ,miałam iść do regulaminu ale zapomniałam. Dzisiaj zmotywowałam się i co? Nigdzie nie widzę abym cokolwiek dostała. Czas na reklamacje minąl 2 dni temu Jestem przekonana,ze nie wysłali i straciłam nagrode/ po raz 2/ . Napisałam do nich ale to juz po "ptokach" .Aż nie wierzę,ze 2 nagrody u nich mi już przepadły. Czas filmować wysyłanie ,pilnować regulaminu,a nie zasypiać snem porzadnych agencji. Czlowiek traci czujność.  Dlaczego skoro wygrałam, nie wysłali? Tak ciężko upilnować czy świadome dzialanie. Myślę,ze nie odpowiedzą

Zaoszczędzę Ci czekania. Podałeś inny numer w zgłoszeniu, a inny w oświadczeniu. Inny numer telefonu lub paragonu. Na Twoją prośbę przyślę Ci jakąś lewą wewnętrzną tabelkę z Tym błędnym numerem albo, w wersji najnowszej, Twoje zgłoszenie z przerobionym numerem.  Nie dziękuj  emotka Wyświetl w wątku >>

atlantydek

#7289638 Napisano: 21.08.2025 15:39:22 w Smolar
judytkak napisał(a):

aibofobia napisał(a):

visserarthur napisał(a):

Nie wiem, czy wiedzieliście, jak się logowało kiedyś na swój numer na play.pl, to tam
było info (zdjęcie), w jakim modelu telefonu znajduje się karta sim, także ten tego…

Toż to logiczne, skoro po włożeniu karty SIM do nowego telefonu automatycznie dostajesz dane konfiguracyjne do internetu, mmsów etc. Raczej nie jest to nic nadzwyczajnego, że sieć macierzysta ma informacje w jakim telefonie znajduje się numer. 

Od kiedy wysyłane smsy przekazują adres IP? Idąc tym tropem to mam rozumieć, że przykładowy model: https://www.media...-myphone-2220-czarny również wysyła do organizatora takie dane? Nie popadajmy w paranoję...

Nie wiem jak jest z kartami SIM, ale wiem, że Smolar sprawdza dokładnie dane konkursowiczów. Tym samym odwołuję wszystkie pozytywne komentarze dotyczące Smolara, które padły na tym forum z mojej strony, a broniłam ich zaciekle. Błędnie zakładają, że pod jednym adresem mieszka tylko jeden konkursowicz. Ostatnio kazali mi udowadniać, że ja to ja, bo pod tym adresem w ich bazie danych był już ktoś inny. Nagroda była nieduża, więc odpuściłam odsyłanie oświadczeń, ale trochę się dziwię ich polityce, bo to my im przecież rozkręcamy konkursowe kampanię i konkursowe zakupy.

To był konkurs czy loteria? Wyświetl w wątku >>
0 0

atlantydek

#7289539 Napisano: 21.08.2025 12:47:28 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Wakacji Czas ITM Karlsbad bony 5x100 DPD bez autografu. Wyświetl w wątku >>
2 aja, ZetZ 0

atlantydek

#7289511 Napisano: 21.08.2025 11:54:40 w moje dzisiejsze wygrane :)
Będzie u kogoś nowocześnie prane - pralka Pierzciuszka  emotka Wyświetl w wątku >>

atlantydek

#7289483 Napisano: 21.08.2025 10:32:37 w Paragony na trwające konkursy
Kupię Garnier Hebe Wyświetl w wątku >>
0 0

atlantydek

#7289479 Napisano: 21.08.2025 10:26:12 w Wygrane na wymianę/sprzedaż
Mam do sprzedania bilety na Eurobasket w Katowicach

1 bilet VIP  na mecz otwarcia Polska- Słowienia. W pakiecie catering, trybuny czerwone sektor B  400zł

2 bilety VIP  na  pozostałem  4 mecze Polaków z Izraelem, Islandią, Francją i Belgią. W pakiecie catering, trybuny czerwone sektor B miejsca obok siebie 1800zł jeden Wyświetl w wątku >>
0 0