Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika atlantydek

atlantydek

#7289379 Napisano: 20.08.2025 22:41:45 w Niewydane nagrody, negatywne weryfikacje
To pewnie pomyłka. Jeszcze będziesz  z uśmiechem wspominać, jak to zostałaś tymczasowym oszustką emotka   Tak na serio to po takim bezpardonowym i lakonicznym  potraktowaniu  bez wyjaśnień i dowodów  należą Ci się solidne przeprosiny  emotka Wyświetl w wątku >>

atlantydek

#7289367 Napisano: 20.08.2025 22:04:57 w Paragony na trwające konkursy
Został może komuś Gulliverek? Wyświetl w wątku >>
0 0

atlantydek

#7289321 Napisano: 20.08.2025 19:11:10 w Niewydane nagrody, negatywne weryfikacje
Chyba Albedo zrobiło jakiś transfer z Kropki Bordo  emotka Wyświetl w wątku >>

atlantydek

#7289179 Napisano: 20.08.2025 14:32:48 w Gratulacje! Dla wygranych!
Otter,  serdeczne gratulacje, jesteś prawdziwym królem loteryjnego grillowania emotka

Cudownie, że podzieliłeś się tak inspirującą wieścią, samych słonecznych chwil na działce emotka Wyświetl w wątku >>

atlantydek

#7289069 Napisano: 20.08.2025 12:34:27 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Niewykluczone, że apkę obsługuję jakaś mała firma pana Edka no i tam pojawiła sę żądza bonów tudzież pidżam W wersji soft zawalili powiadamianie. Wyświetl w wątku >>

atlantydek

#7289058 Napisano: 20.08.2025 12:15:21 w Paragony na trwające konkursy
Kupię Nałeczowiankę Biedronka Wyświetl w wątku >>
0 0

atlantydek

#7289050 Napisano: 20.08.2025 12:02:52 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ankabialy napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

Czy mogłyby się odezwać osoby które wygrały w konkursie Palmolive "Otul się zapachem snu" Rossmann? Nie chce mi się wierzyć że nikt nie pochwalił się kartą do rossmanna czy nagrodą główną, którą była piżama.

Coś im ewidentnie nie poszło. U mnie i znajomych też cisza.

Może jednak świetnie poszło i będzie w agencji Pidżama Party  emotka Wyświetl w wątku >>

atlantydek

#7288963 Napisano: 20.08.2025 00:20:25 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
rufus napisał(a):

Ze skyn powinno przyjsc potwierdzenie?

Dużo wskazuje na to, że pozostaje tylko osobista satysfakcja na ten moment Wyświetl w wątku >>
2 anaesth, joan 0

atlantydek

#7288898 Napisano: 19.08.2025 19:50:31 w Paragony na trwające konkursy
Kupię paragon Bostic Gepard Blue Wyświetl w wątku >>
0 0

atlantydek

#7288834 Napisano: 19.08.2025 16:27:05 w Niewydane nagrody, negatywne weryfikacje
harnas napisał(a):

Powiem Wam, że dotychczas też jedynie raz nie otrzymałem nagrody, a agencją, która mi jej nie wydała to .. KROPKA!
Też magiczny tekst, że się machnąłem w numerze i sprawdzałem u siebie, numer "sugerowany", jako wpisywany w formularzu był tożsamy z nagrodzonym, mimo to uparcie twierdzili, że był mój błąd.
Dla mnie to agencja, która dorabia sobie odbierając laureatom ich narody i powinna zniknąć z rynku, ba - powinna jeszcze za te oszustwa odpowiedzieć.

Im więcej osób będzie zgłaszać do sponsorów nieprawidłowości, tym szybciej się to stanie. Wyświetl w wątku >>

atlantydek

#7288821 Napisano: 19.08.2025 15:56:18 w Dziś cieszę się z.....
Uff, doszedłem  emotka  Praca na konkurs Skyn skończona. Może nie jest to  dzieło na miarę prozy Blanki Lipińskiej, ale cieszę sie z efektu,  wyszło całkiem hot emotka Wyświetl w wątku >>

atlantydek

#7288794 Napisano: 19.08.2025 14:28:51 w Wkurza mnie...
mary18 napisał(a):

Komu tez nie została wydania nagroda od Kropki Bordoo , "Biedronka Tyskie". Otrzymałam meila z wygraną ale nie wydali mi nagrody. Posunęli się do tego stopnia że sfałszowali moje oświadczenie wklejając inny nagłówek z innego konkursu.
Niestety, ale przesłała Pani do nas Oświadczenie z jakiejś innej Loterii. Należało przesłać Oświadczenie z Konkursu Tyskie Grill w Biedronce.Bardzo mi przykro, ale z tego właśnie powodu, Pani dokumenty nie zostały zaakceptowane

Level bezczelności coraz większy. Dotychczas wysyłali tylko lewe tabelki z innymi numerami. A myślałem, że się nawrócili nieco. Wyświetl w wątku >>
1 kumulacja 0

atlantydek

#7288677 Napisano: 19.08.2025 11:38:13 w Paragony na trwające konkursy
Kupię teraz  Nivea Biedronka Wyświetl w wątku >>
0 0

atlantydek

#7288664 Napisano: 19.08.2025 11:18:03 w Niewydane nagrody, negatywne weryfikacje
rufus napisał(a):

zielonaszpilka napisał(a):

rufus napisał(a):

zielonaszpilka napisał(a):

rufus napisał(a):

A zdarzylo sie komus negatywna weryfikacja u nav agency z ich bledu?
Dzis ucieszylem sie z wygranej w rexonie (na zakupiony paragon na forum) i chce wierzyc, ze pomylili sie (info ze par wczesniej byl wykorzystany) emotka

Wczesniej nigdy nie mialem z nim problemu i uwazam ich za rzetelną agencje. emotka

Podali Ci informację kiedy dokładnie paragon został wykorzystany? Kontaktowałeś się ze sprzedającym? Szczerze mówiąc nie słyszałam chyba nigdy o problemach z nav. To chyba jedna z najbardziej prokonkursowiczowych agencji. Może jest jeszcze opcja, że był jakiś błąd na stronie i zgłosiło ten paragon dwukrotnie, sekunda po sekundzie, ale to już pytanie do nav. 

Napisalem po godzinach ich pracy, wiec pewnie jutro odpisza. A sprzedajaca zdziwiona twierdzi, ze paragon nie byl wczesniej uzyty.

Pozostaje czekać na odpowiedź Nav. Ciekawe czy powiedzą Ci kto i o której zgłosił paragon. Sprawa byłaby prostsza jakby paragon był kupiony przez Ciebie, bo tutaj dochodzą wątpliwości czy sprzedający sam nie zgłosił tego paragonu albo czy np. przypadkowo nie wysłał jednego paragonu dwóm osobom. Może jest jeszcze opcja, że był jakiś błąd na stronie i zarejestrowało ten sam paragon dwukrotnie, sekunda po sekundzie, ale to już pytanie do nav. Daj znać jak się sprawa rozwiąże. Oby to był błąd po stronie agencji.

Dostałem juz odpowiedz.
Paragon ktory kupilem, byl zgloszony juz wczesniej z innego adresu email (nim go zakupilem i dostalem na maila) emotka podano date i godz zgloszenia.

Wyjaśnij sprawę ze sprzedającym. Oby to była  pomyłka, a nie celowe działanie. Wyświetl w wątku >>

atlantydek

#7288646 Napisano: 19.08.2025 10:24:32 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
gokogoko napisał(a):

Dzień dobry, czy ktoś brał udział w konkursie Aperol Spritz? Czy wszystko dobrze działało?emotka

Nie działał przycisk wyślij. Wyświetl w wątku >>
0 0

atlantydek

#7288559 Napisano: 18.08.2025 22:13:39 w Niewydane nagrody, negatywne weryfikacje
mountain napisał(a):

U mnie to samo Kropka Bordo przepadł 1000 zł z tyskiego bo niby zły numer telefonu był podanyemotka  złożyłam reklamacje napisałam pismo i tak nie udało się wywalczyćemotka

Opisz sytuację i swoje podejrzenia  sponsorowi,  mail do działu marketingu  Kompanii Piwowarskiej. Do nich już dociera sporo głosów o nieprawidłowościach, może się zorientują, że kropka ich robi w żywca i przewala budżet na nagrody   emotka   No i nie odpuszczaj. Odpuścić to można z braku czasu stówkę, a nie tysiaka. Walczyć, nękać, straszyć mediami, rzecznikami, sądami itp., aż wyślą kasę tak jak grilla w przypadku kolegi powyżej. Sukces ich wieloletniego już procederu polega na tym, że większość macha ręką. A tu trzeba zdecydowanie faka takim praktykom pokazać emotka Wyświetl w wątku >>

atlantydek

#7288324 Napisano: 18.08.2025 12:25:56 w Paragony na trwające konkursy
Kupię paragony Gulliver i Sensodyne Rossmann Wyświetl w wątku >>
0 0

atlantydek

#7288316 Napisano: 18.08.2025 12:15:27 w Czy informują/ informowali?
joan napisał(a):

rainbowdash napisał(a):

Karolaaajn napisał(a):

Jak sytuacja z Rossmann , tymi zakupami w apce? Otul się zapachem snu. Widziałam kilka pytań na forum ,ale bez odpowiedzi, ale mogłam ominąć, bo byłam ponad tydzień na urlopie emotka  czy ktoś dostał jakieś info albo pytał?

Wszystkie nagrody zostały wydane 7 sierpnia (info od organizatora). Czyli na forum oficjalnie 1 sztuka

Dodam jeszcze, że info w MDW pojawiło się tydzień po regulaminowym czasie, w jakim mieli poinformować laureatów o przyznaniu nagrody.

Mugolki z apki skosiły wszystko  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

atlantydek

#7288300 Napisano: 18.08.2025 11:38:40 w Czy wysyłają juz nagrody z... ???
Ankann napisał(a):

estrelitta napisał(a):

Czy Kropka Bordo wysyłałam już aparaty z konkursu Tyskie pokolenia?

Aparatów nie ma do końca lipca należało podać nr konta do przelewu,ale kasy jeszcze nie przelewali…

Ruszyły właśnie przelewy Wyświetl w wątku >>
0 0

atlantydek

#7288298 Napisano: 18.08.2025 11:37:39 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Przelew Pokolenia Lech Kaufland  539zł zamiast aparatu  bank Santander Oby wszyscy organizatorzy  podchwycili  ten pomysł  emotka Wyświetl w wątku >>