Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika atlantydek

atlantydek

#7285056 Napisano: 06.08.2025 11:59:20 w Czy informują/ informowali?
PanPrezes napisał(a):

Co w końcu z tą Maślanką? Były wyniki za I etap?

Za pierwszy na bank. Wyświetl w wątku >>
0 0

atlantydek

#7285044 Napisano: 06.08.2025 11:49:17 w Niewydane nagrody, negatywne weryfikacje
Chyba czytają forum, do mnie też dotarł  bon po mailowym zapytaniu.  I jeszcze przemiłe słowa gratis. Ach, wilk w owczej  skórze  emotka Wyświetl w wątku >>

atlantydek

#7285003 Napisano: 06.08.2025 10:48:52 w Niewydane nagrody, negatywne weryfikacje
incendio12 napisał(a):

mietowa napisał(a):

Niestety dołączę do grona rozczarowanych. Zawsze sprawdzam to, co wpisuję w formularzu, kilka razy - już niemal nerwicę natręctw mam na tym tle. Nigdy, u żadnej agencji, nie zdarzyło mi się, żebym się pomyliła. A u Kropki Bordo cyk - 2 razy podałam zły numer telefonu. Odpuściłam, bo chodziło o jakieś małe bony. Nie wierzę jednak, że się pomyliłam. Kroją nas i tyle.

Mam dokładnie to samo, zanim wyślę to spędzam z 5 minut na sprawdzaniu czy wszystko się zgadza, patrzę na paragon i na ekran i tak po 10 razy czy każda cyferka się zgadza. To już oczopląsu można dostać, więc jak ktoś mi kiedyś zarzuci, że podałam jakiś zły numer paragonu to na pewno nie uwierzę. emotka  Także wierzę wam wszystkim, nie wierzę, że ktokolwiek z tego forum wysyła zgłoszenia na hurra nie sprawdzając dokładnie wszystkiego emotka

Też mam nerwicę paragonową, nasila się przy konkursach z kilkoma zerami  emotka Wyświetl w wątku >>

atlantydek

#7284975 Napisano: 06.08.2025 10:12:26 w Niewydane nagrody, negatywne weryfikacje
kanafapinifi napisał(a):

No to, moi drodzy, zapnijcie pasy...

Tak jak wielu z Was, ja również przeżyłem drogę od euforii po otrzymaniu informacji o wygranej w konkursie Tyskie Grill w Biedronce, aż po ogromne rozczarowanie.

Najpierw była radość, zeskanowanie dokumentów, wykonanie zdjęć, zrobienie kopii "na wszelki wypadek", wysyłka dokumentów za potwierdzeniem odbioru (choć nie wiem, czemu na potwierdzenie czekałem prawie dwa tygodnie – ale dotarło).

Na koniec – właściwa wysyłka.Dwa dni później – jak zawsze – zadzwoniłem do organizatora, żeby upewnić się, że wszystko dotarło, że niczego nie brakuje: oświadczenia, skany paragonów, a nawet skan dowodu osobistego.

Odpowiedź? "Proszę napisać e-mail"...I kilka dni później przychodzi wiadomość – ta "magiczna", ale niestety nie w pozytywnym sensie. Okazało się, że numer paragonu różni się od tego, który rzekomo podałem w zgłoszeniu. Serce zaczęło bić szybciej, niedowierzanie, łzy w oczach... Cały trud poszedł na marne. Cała radość zgasła.

Rok 2025, który udało mi się trochę "odczarować", nagle runął z impetem w dół...Zacząłem pisać e-maile – do Tyskiego, do Kompanii Piwowarskiej, do Kropki Bordo.

Odpowiedź z pierwszej komisji: "Przykro nam, naprawdę chcielibyśmy przekazać Panu nagrodę, ale niestety się Pan pomylił..." – i standardowe bla, bla, bla...Dziś – po 11 dniach – dostałem odpowiedź od Kompanii Piwowarskiej.

Napisali, że wiedzą, iż sprawa jest w toku, że wiedzą, że czekam na decyzję drugiej komisji. Tym razem jednak nie błagam o przebaczenie za rzekomy błąd jednej cyfry w numerze dowodu zakupu. Tym razem żądam dostępu do logów informatycznych, do zapisów mojego konkursowego zgłoszenia.

Nie chcę oglądać kolejnego marnego screena z niby wpisanym przeze mnie błędnym numerem, zaznaczonym na czerwono.Jeszcze zanim to dziś przeczytałem, analizowałem, jak mogłem się pomylić. Przecież nigdy się nie mylę w takich sprawach. Owszem, czasami wpisywałem coś „na wariata”, byle szybko, byle jak – ale mimo to zawsze wszystko było w porządku. Czy mogłem wpisać błędny numer paragonu?

Rejestrowałem go na telefonie. Przeglądałem jak są ułożone cyfry, próbowałem klikać ten numer paragonu (nawet próbowałem się pomylić) i nie widzę możliwości, żebym popełnił błąd. Jestem teraz w 99,9% pewien: to nie był mój błąd.

Dlatego proszę Was o pomoc – co mogę jeszcze zrobić? Co napisać? Do kogo się zwrócić? Walczę o odzyskanie głównej nagrody i nie potrafię pogodzić się z tym, że ktoś mógł mnie oszukać.

Jedno wiem na pewno: nie zostawię tego tak, zwłaszcza po tym, co dziś przeczytałem...

Jakby komuś umknęło, mocna relacja z  kropkowego świata absurdu. Chodzi o grill z Tyskiego Biedronki o wartości  20k. Wyświetl w wątku >>
1 kumulacja 0

atlantydek

#7284928 Napisano: 06.08.2025 08:55:49 w Niewydane nagrody, negatywne weryfikacje
assal napisał(a):

Nie mam (jeszcze) złych wspomnień z Kropką.
Każdą nagrodę, mniejszą czy główną, wydali bez problemu.
Ostatnio z Tyskiego odesłałam paragon, na który wylała się woda. Jak zawsze, przy nagrodach do 200 zł, zwykłym listem. Numer, kawałek nazwy sklepu, produkt i data były jeszcze widoczne, bon na maila przyszedł.
Na pewno są drobiazgowi. Podobnie jak IQ Marketing kiedyś. 
Jeden błąd, na który przymknie oko Avanti czy Smolar, i po nagrodzie.
Wyjaśnić bym wyjaśniała, bo błąd może być także po drugiej stronie. Celowe działanie też. Czyli np. odrzucanie mniej czytelnego pisma.   
Tzw. "tik" w okienku oświadczenia jest ważny. Sama odsyłałam dokumenty ponownie do którejś z agencji, jak tego zabrakło.   emotka
Wracając do Kropki.
Czemu mają takie podejście do nas, konkursowiczów?
Czy oni kiedyś się nie pomylili? 
Jak to się zdarza agencjom, jakoś grający nie są wyrozumiali. Nagle za błąd trzeba płacić emotka
W każdym razie, dokumenty agencje trzymają jakiś czas, Wszystko da się sprawdzić emotka
Czy ja się mylę wpisując dane?
Myślałam, że ja to nigdy.
Odkąd robię zdjęcia przed wysłaniem, wiem, że nawet mi się zdarza coś pomieszać. Niedawno numer wpisałam dobry, ale po fakcie okazało się, że zły paragon wzięłam do ręki. Bez konkursowego produktu emotka
Na koniec jeszcze napiszę, że Fortis też nie odpuszcza. Stąd u nich zawsze duża rezerwa emotka

Tu nie chodzi o błędy, one rzeczywiście się  zdarzają.
Chodzi o to, że po zestawieniu relacji kilkunastu osób wyłonił się spójny obraz tego, co się tam pod przykrywką błędów dzieje
Przede wszystkim skala - w Tyskim Biedronce już tylko tutaj mamy kilkanaście błędów, a przecież to tylko kontynuacji historii z ostatnich lat
Schemat działania

Absurdalne tłumaczenia - wmawiają, że przesyłka nie dotarła, kiedy ludzie mają potwierdzenia.
Błędy w numerach telefonu i paragonu - inne w zgłoszeniu i oświadczeniu. Nie potrafią udowodnić tego jakimś  zrzutem  z oryginalnego zgłoszenia, zawsze wysyłają jakiejś fejkowe wewnętrzne  tabelki
Teraz chcą zabrać chłopakowi grilla wartego 20k Też błąd cyferki paragonu, zero dowodów, śmieszna tabelka. Tyskie umywa ręce.
Sytuacja jak z Procesu Kafki.  Nie mamy Pana płaszcza i co nam Pan zrobi?  Pojedyńcze pozytywne lub negatywne doświadczenia z agencją to dowody anegdotyczne, tutaj już działa prawo skali, które każe zadać pytania o rzeczywiste intencje organizatora Wyświetl w wątku >>

atlantydek

#7284889 Napisano: 05.08.2025 23:01:54 w Niewydane nagrody, negatywne weryfikacje
kanafapinifi napisał(a):

No to, moi drodzy, zapnijcie pasy...

Tak jak wielu z Was, ja również przeżyłem drogę od euforii po otrzymaniu informacji o wygranej w konkursie Tyskie Grill w Biedronce, aż po ogromne rozczarowanie.

Najpierw była radość, zeskanowanie dokumentów, wykonanie zdjęć, zrobienie kopii "na wszelki wypadek", wysyłka dokumentów za potwierdzeniem odbioru (choć nie wiem, czemu na potwierdzenie czekałem prawie dwa tygodnie – ale dotarło).

Na koniec – właściwa wysyłka.Dwa dni później – jak zawsze – zadzwoniłem do organizatora, żeby upewnić się, że wszystko dotarło, że niczego nie brakuje: oświadczenia, skany paragonów, a nawet skan dowodu osobistego.

Odpowiedź? "Proszę napisać e-mail"...I kilka dni później przychodzi wiadomość – ta "magiczna", ale niestety nie w pozytywnym sensie. Okazało się, że numer paragonu różni się od tego, który rzekomo podałem w zgłoszeniu. Serce zaczęło bić szybciej, niedowierzanie, łzy w oczach... Cały trud poszedł na marne. Cała radość zgasła.

Rok 2025, który udało mi się trochę "odczarować", nagle runął z impetem w dół...Zacząłem pisać e-maile – do Tyskiego, do Kompanii Piwowarskiej, do Kropki Bordo.

Odpowiedź z pierwszej komisji: "Przykro nam, naprawdę chcielibyśmy przekazać Panu nagrodę, ale niestety się Pan pomylił..." – i standardowe bla, bla, bla...Dziś – po 11 dniach – dostałem odpowiedź od Kompanii Piwowarskiej.

Napisali, że wiedzą, iż sprawa jest w toku, że wiedzą, że czekam na decyzję drugiej komisji. Tym razem jednak nie błagam o przebaczenie za rzekomy błąd jednej cyfry w numerze dowodu zakupu. Tym razem żądam dostępu do logów informatycznych, do zapisów mojego konkursowego zgłoszenia.

Nie chcę oglądać kolejnego marnego screena z niby wpisanym przeze mnie błędnym numerem, zaznaczonym na czerwono.Jeszcze zanim to dziś przeczytałem, analizowałem, jak mogłem się pomylić. Przecież nigdy się nie mylę w takich sprawach. Owszem, czasami wpisywałem coś „na wariata”, byle szybko, byle jak – ale mimo to zawsze wszystko było w porządku. Czy mogłem wpisać błędny numer paragonu?

Rejestrowałem go na telefonie. Przeglądałem jak są ułożone cyfry, próbowałem klikać ten numer paragonu (nawet próbowałem się pomylić) i nie widzę możliwości, żebym popełnił błąd. Jestem teraz w 99,9% pewien: to nie był mój błąd.

Dlatego proszę Was o pomoc – co mogę jeszcze zrobić? Co napisać? Do kogo się zwrócić? Walczę o odzyskanie głównej nagrody i nie potrafię pogodzić się z tym, że ktoś mógł mnie oszukać.

Jedno wiem na pewno: nie zostawię tego tak, zwłaszcza po tym, co dziś przeczytałem...

Sorry, jednak mają rozmach sk.....! Chodzi o grill za 20k.  No jest coś takiego jak Temida,  sąd.  Ale myślę, że im nie spieszo tam, więc na spokojnie na drodze perswazji odzyskasz grill, a może coś więcej 😎 Wyświetl w wątku >>
0 0

atlantydek

#7284887 Napisano: 05.08.2025 23:00:38 w Niewydane nagrody, negatywne weryfikacje
monikar napisał(a):

Ja też do nich napisałam odnośnie braku bonu do Biedronki. Piszmy do nich wszyscy, może się wystraszą  emotka

Jeśli chodzi o strach Kropki, to pewnie wysłanie do nich Stracha z Pitbulla  z petycją o uczciwość byłoby najbardziej skuteczne  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

atlantydek

#7284879 Napisano: 05.08.2025 22:14:53 w Niewydane nagrody, negatywne weryfikacje
kumulacja napisał(a):

atlantydek napisał(a):

Czekam cierpliwie do 14.08. potem zrozumieją, że jedynym błędem był ich pomysł dorabiania na konkursowiczach emotka

Jeśli nie dostałeś nagrody, to już jej nie dostaniesz, bo wysłali wcześniej.
Ciekawi mnie, jaki Ty błąd zrobiłeś.

Czekam na odpowiedź, jedną z trzech.
Przesyłka  nie dotarła
Błąd cyferki w numerze paragonu
Błąd cyferki w numerze telefonu Wyświetl w wątku >>
1 kumulacja 0

atlantydek

#7284878 Napisano: 05.08.2025 22:13:21 w Niewydane nagrody, negatywne weryfikacje
mandarynka16 napisał(a):

Zamiast się tu frustrować to piszcie do sponsora. Na linkedin można znaleźć dyr marketinu, brand managerów
A jak to loteria to dodatkowo izby skarbowej ( tego urzędu który daje ok na loterie i na który tak się powołują )

Będzie pisane nawet na grubsze adresy jak sponsorzy. Nie odpuszczę. Czekam na razie na potwierdzenie swojego błędu. Wyświetl w wątku >>

atlantydek

#7284877 Napisano: 05.08.2025 22:10:35 w Niewydane nagrody, negatywne weryfikacje
termitek99 napisał(a):

Sądząc po ilości komentarzy, to znaczna część nagród nie została wydana w tym konkursie Tyskiego   emotka

Aż takiego rozmachu chyba nie mają, pewnie kroją bezpieczne 20%. Pewnie na raportach do sponsorów jest 99% wydanych. Zadbam, aby odpowiednie organy to sprawdziły. Wyświetl w wątku >>

atlantydek

#7284836 Napisano: 05.08.2025 19:37:44 w Niewydane nagrody, negatywne weryfikacje
asiaaa85 napisał(a):

wiolka252 napisał(a):

pikawka napisał(a):

wiolka252 napisał(a):

kumulacja napisał(a):

Cd. o Kropce Bordo.
Dzisiaj mi odpisali, że numer telefonu w oświadczeniu zaczynał się na 414..., a w zgłoszeniu jest 514... (prawidłowy).
A naszej forumowej koleżance odpisali, że nie przesłała wymaganych dokumentów.

Tak mnie że nie otrzymali wogole moich dokumentów,tylko że ja mam potwierdzenie na smsa że doszło ,ja pindole co za agencja!

no to skoro masz potwierdzenie to dzisiaj… co za oszuści

Wysłałam im potwierdzenie ,zapewne na poczcie też będzie nagrane jak wkładam oświadczenie o paragon do koperty po czym kopertę wypisuje .Szok normalnie z ich strony .Rozumiem mieć parę paragonów ale zagrałam raz tylko ,a tu takie szopki .Dodam że kiedyś wygrałam tysiąca z lizaków i było ok wszystko

Tam jest loteria albo wydadzą albo nie ,w loterii tyskie dostałam normalnie bon ,ale wcześniej NUII delikatesy wygrałam na siebie i męża . I nie byłam pewna paragonu ,oczywiście odpisali ,że nie podadzą który był męża a który mój ,to napisałam ze wyślę w jednej kopercie ,nie zgodzili się ,aż w końcu znalazłam screen zgłoszenia męża z prawidłowym paragonem ,wysłałam pocztą ,osobno ,ale nagrody nie wydali …

Nie mogą wszystkiego ukraść, pewnie mają jakąś procentową pulę. Wyświetl w wątku >>

atlantydek

#7284834 Napisano: 05.08.2025 19:30:03 w Niewydane nagrody, negatywne weryfikacje
Czekam cierpliwie do 14.08. potem zrozumieją, że jedynym błędem był ich pomysł dorabiania na konkursowiczach emotka Wyświetl w wątku >>

atlantydek

#7284808 Napisano: 05.08.2025 18:26:52 w WC - rozmowy o wszystkim
koala93 napisał(a):

Orientujecie się jak to jest z gwarancją w przypadku wygranego sprzętu z konkursu ? emotka
Wpadła wygrana natomiast nie mam dowodu zakupu. emotka

Zapytaj organizatora. Zapewne ma dowód zakupu, ale potrzebuje go do księgowości Powinien wystawić  protokół wydania nagrody, który może działać jaka paragon Często nawet tego nie chcą zrobić, tylko deklarują pomoc w razie jakby co. Wyświetl w wątku >>
1 ziolko 0

atlantydek

#7284747 Napisano: 05.08.2025 15:11:47 w Paragony na trwające konkursy
Kupię Crunchips Polomarket i Fa ITM Wyświetl w wątku >>
0 0

atlantydek

#7284665 Napisano: 05.08.2025 11:05:27 w Wygrane na wymianę/sprzedaż
2 bilety VIP na mecze grupowe Polaków na Eurobaskecie w Katowicach.  Trybuny czerwone sektor B, w pakiecie catering, Bilety obejmują mecze z Izraelem 30.08, Islandią 31.09, Francją 02.09 i Belgią 04.09, bez meczu ze Słowenią  To wielomeczowe bilety tzw Team Ticket, więc chcę to sprzedać jednej osobie.  1500zł sztuka

2 bilety na Santander Letnie Brzmienia Warszawa na sobotę  140zł sztuka

Voucher do sklepów stacjonarnych 4F o wartości 500zł  za 350zł
3 kody na zakup pieluch  Dada w Biedronce o wartości 120zł ważny do 31.08.2025  60zł sztuka. Mam też kody na kolejne miesiące
Karnet 2-dniowy Santander Letnie Brzmienia Gdańsk  200zł
2 3-dniowe karnety Olsztyn Green Festival 400zł sztuka
Słuchawki Marshall Major 5 czarne  300zł
Srebrne kolczyki Aparat z Loreal Rossmann 100zł
Bransoletka Pandora srebrna gwiazdka 200zł
Konsolę Arcade 1UP Street Fighter  Turbo Legacy Edition 1600zł
Głośnik AOC Speaker 01 czarny 200zł
Ekspres DELONGHI Nespresso EN 510.B 300zł
Odkurzacz Robot sprzątający IROBOT Roomba Combo I5 700zł
Boombox Monster Flar 8 400zł Wyświetl w wątku >>
0 0

atlantydek

#7284512 Napisano: 04.08.2025 19:43:01 w Niewydane nagrody, negatywne weryfikacje
ziolko napisał(a):

Może warto grupowo zgłosić do rzecznika praw konsumenta i do sponsorów? Przecież to niemożliwe, żeby aż tyle osób popełniało takie trywialne błędy, w dodatku starzy konkursowicze...

No kumulacja, królowa znaków, z pewnością nie. Można stworzyć osobny wątek, aby policzyć skalę tych błędów tudzież wałków Wyświetl w wątku >>

atlantydek

#7284497 Napisano: 04.08.2025 19:01:35 w Czy wysyłają juz nagrody z... ???
termitek99 napisał(a):

katee14 napisał(a):

atlantydek napisał(a):

termitek99 napisał(a):

titinunu napisał(a):

atlantydek napisał(a):

Ktoś czeka jeszcze na bon Tyskie Biedronka...? Obawiam się błędów w nr telefonu na horyzoncie...

Ja czekam na 2 i tez obawiam się błędów

Ja czekam, a o jakich błędach piszecie?

(19563) Wkurza mnie... - e-Konkursy.info

A może jeszcze nie wysłali wszystkiego? Czy to chodzi o ten konkurs z Kropki Bordo, gdzie paragon wysyłało się pocztą?

Tak. Oby, choć wszystko wskazuje na wirus błędów cyferkowych Wyświetl w wątku >>
0 0

atlantydek

#7284475 Napisano: 04.08.2025 17:55:47 w Niewydane nagrody, negatywne weryfikacje
kumulacja napisał(a):

atlantydek napisał(a):

Stówka do stówki i jest druga pensja. Ciekawe,  czy grubszymi fantami tak robią. Czekam jeszcze na coś większego emotka

Titinunu na poprzedniej stronie pisała, że przepadła jej nagroda za 1500 zł.

Z grubszymi nagrodami raczej tak nie szarżują. O 100zł nikt się nie będzie szarpał po sponsorach, rzecznikach konsumenta i sądach ,o wypasionego grilla raczej tak. Wyświetl w wątku >>

atlantydek

#7284444 Napisano: 04.08.2025 16:44:52 w Czy wysyłają juz nagrody z... ???
termitek99 napisał(a):

titinunu napisał(a):

atlantydek napisał(a):

Ktoś czeka jeszcze na bon Tyskie Biedronka...? Obawiam się błędów w nr telefonu na horyzoncie...

Ja czekam na 2 i tez obawiam się błędów

Ja czekam, a o jakich błędach piszecie?

(19563) Wkurza mnie... - e-Konkursy.info Wyświetl w wątku >>
0 0

atlantydek

#7284440 Napisano: 04.08.2025 16:19:27 w Niewydane nagrody, negatywne weryfikacje
Stówka do stówki i jest druga pensja. Ciekawe,  czy grubszymi fantami tak robią. Czekam jeszcze na coś większego emotka Wyświetl w wątku >>