Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika atlantydek

atlantydek

#7254514 Napisano: 16.04.2025 20:52:37 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
malgosia74 napisał(a):

glamlady88 napisał(a):

malgosia74 napisał(a):

Czy konkurs Colian w ITM to w tej Agencji co się czeka pół roku na wyniki? emotka

Tak 😂

no to rewelacja  emotka  chyba nima sensu się wysilać zbytnio... emotka

Wysilić się teraz, a potem na luzie zrywać kolejne kartki z kalendarza tak do jesieni  emotka Wyświetl w wątku >>

atlantydek

#7254511 Napisano: 16.04.2025 20:47:13 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
malgosia74 napisał(a):

Czy konkurs Colian w ITM to w tej Agencji co się czeka pół roku na wyniki? emotka

Rozkosz konkursowej potencjalnej wygranej jest dawkowana homeopatycznie przez długie miesiące  emotka Wyświetl w wątku >>

atlantydek

#7254371 Napisano: 16.04.2025 10:53:00 w Czy wysyłają juz nagrody z... ???
mrmax napisał(a):

czy przelewy z guinness z żabki już były?

Podobno dziś wyszły Wyświetl w wątku >>
0 0

atlantydek

#7254199 Napisano: 15.04.2025 14:08:30 w Czy informują/ informowali?
k1b81 napisał(a):

Z T-Mobile wygraly nowe osoby czy te do ktorych dzwonili wczesniej?

Te obdzwonione z listy Wyświetl w wątku >>
0 0

atlantydek

#7254190 Napisano: 15.04.2025 13:50:59 w moje dzisiejsze wygrane :)
Wreszcie wysłali, epopeja się kończy.  U mnie z T-mobile iPhone 16, w rodzinie konsola Arcade emotka Było blisko 30k, gratuluję forumowiczom z pudła emotka   Opłacało się mieć baczenie na telefon i inspirowanie do tego niedowiarków  emotka Wyświetl w wątku >>

atlantydek

#7254126 Napisano: 15.04.2025 10:32:57 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
androm napisał(a):

W tych pantoflach Milka to nie ma po wygranej wyboru rozmiaru więc dostanie się jakiś przypadkowy...Bez sensu.

One nie są do chodzenia na co dzień, w nich masz tylko raz pójść do banku i zadać szyku  przy wypłacaniu wygranej kasy  emotka Wyświetl w wątku >>
1 ewikewikk 0

atlantydek

#7253864 Napisano: 14.04.2025 10:32:20 w Czy wysyłają juz nagrody z... ???
mrmax napisał(a):

czy ktoś dostał przelew z guinness w żabce od smolara? termin był do 7.04

Brak na ten moment Wyświetl w wątku >>
1 mrmax 0

atlantydek

#7253716 Napisano: 13.04.2025 16:24:16 w WC - rozmowy o wszystkim
sasaaabp napisał(a):

zdarza się Wam, że w starych mailach odkrywacie, że wygraliście jakieś bony/karty podarunkowe, która jak się okazuje w momencie przypomnienia utraciły już ważność? Czy warto napisać maila z prośbą o przedłużenie choćby na jakiś krótki okres? Czy z doświadczenia wiecie, że firmy przedłużają mimo, że regulamin wprost mówi, że niby nie jest to możliwe? emotka

Pojawiły się tutaj informacje, że komuś coś przedłużyli, nie pamiętam szczegółów Pewnie to rzadkie wyjątki, ale spróbować zawsze warto Wyświetl w wątku >>

atlantydek

#7253702 Napisano: 13.04.2025 13:57:58 w Paragony na trwające konkursy
Kupię Milkę DC Wyświetl w wątku >>
0 0

atlantydek

#7253625 Napisano: 12.04.2025 22:48:20 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
akarolcia napisał(a):

12klauduuus napisał(a):

akarolcia napisał(a):

12klauduuus napisał(a):

Wyjazd z Pilsnera jest 19.07-21.07 😉

Bardzo dziękuję za info emotka
A wiadomo z jakiego miasta?

Nie wiem niestety emotka

Dziekuje za odpowiedź. Miło będzie się poznać emotka

Pewnie Wrocław jak ostatnio Wyświetl w wątku >>
0 0

atlantydek

#7253524 Napisano: 12.04.2025 10:32:26 w Smolar
byekitty napisał(a):

niewyspanamama napisał(a):

visserarthur napisał(a):

Nie wiem, co to za absurdy znowu... Mam prawo udostępnić numer komu chcę, nie ich sprawa na kogo jest zarejestrowany. I tak im napiszę, jeśli kiedykolwiek do mnie uderzą w tej sprawie...

Dokladnie tak , mam takie sami zdanie emotka  mogę mieć i 3 numery zarejestrowane na siebie ,  a telefon z takim starterem już " uruchomionym" moze dostać np teściowa w prezencie która sama nie ogarnęłaby sobie  rejestracji i szczerze wolę ze jest on na mnie bo w razie jakichkolwiek problemów w sieci nie muszą jej ciągac po salonach...a napewno będąc schorowaną to ostatnia rzecz o ktorej by marzyła....Nic nikomu do tego czy zarejestrowany numer na siebie dam córce w prezencie czy teściowej do własnego uzytku.Ja nie widzę w tym nic złego i jeśli odezwą się do mnie kiedyś w tym temacie ja także napisze co o tym myślę... Swój numer mogę udostępnić komu mi się podoba i nikomu nic do tego.

Jeszcze chwila I będzie ze z własnego laptopa nie może mąż korzystać bo musi kupić swojego by wysłać zgłoszenie emotka  Moze jeszcze nas odwiedza i sprawdzą czy zgadza się ilość laptopów w domu wraz z liczbą zgloszen z danego domuemotka

Przecież nie ma zakazu korzystania z zarejestrowanej przez kogoś karty. Smolar się stacza na dno.
Kto pamięta agencję, która dzwoniła i pierwszą rzeczą o którą pytali było: "na jaki numer telefonu się dodzwoniłam”. Agencji już dawno nie ma, nie pamiętam jak się nazywała nawet… Ci też nie powinni gryźć ręki, która ich karmi emotka

W życiu pewnie nie, ale w konkursach Smolara tak. Zastrzegają  sobie to w regulaminie, takie sprawdzanie to opcja atomowa, ale akceptujemy potencjalne detektywistyczne śledztwa biorąc udział. Wyświetl w wątku >>

atlantydek

#7253392 Napisano: 11.04.2025 16:23:17 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Emememe napisał(a):

mellowfruit napisał(a):

Monster z Rio juz poinformowany? Dzien po zakonczeniu konkrsu? emotka szybcy są

No właśnie, jeszcze wczoraj przed północą pisałam odpowiedz, a tu info o wynikach  emotka

Regulamin sugeruje ogarnianie na bieżąco Wyświetl w wątku >>
1 Emememe 0

atlantydek

#7253326 Napisano: 11.04.2025 14:15:15 w Paragony na trwające konkursy
Kupię Milkę DC Wyświetl w wątku >>
0 0

atlantydek

#7253270 Napisano: 11.04.2025 12:16:42 w WC - rozmowy o wszystkim
wiolka252 napisał(a):

xooxoo napisał(a):

wiolka252 napisał(a):

gregory04 napisał(a):

Chcę sprzedać voucher elektroniczny do biura podróży o znacznej wartości. Kupujący mieszka na drugim końcu Polski wiec spotkanie nie wchodzi w grę. Wiecie może jak przeprowadzić tą transakcje aby bezpieczny był zarówno kupujący jak i sprzedający?

Przez olx sprzedawałam (ugadałam się ze sprzedającym )

Też celowałabym w OLX. Pamiętając, że wszystko ma przejść przez portal a nie jakieś wysyłanie linków itp. To chyba najbezpieczniejsza opcja. Ewentualnie wpłata na konto i wysyłka kurierem ale wtedy Ty masz większą pewność, a kupujący płaci wcześniej więc pytanie czy będzie chciał "zaryzykować".

Nie wiem czemu ale nie umie odp.na wiadomość .Dogadalam się z kupującym ,że po odebraniu przesyłki wysyłam mu linka z voucherem (ogłoszenie na voucher a w przesyłce sam zaproponowal widokówkę z mojego miasta)

Nie radzę opcji z wysyłką przez olx. Bywa, że ktoś potem zgłasza, że nie dostał rzeczy w przesyłce, a Ty musisz udowodnić, że nie jesteś wielbłądem.   Może on też zakwestionować ten voucher z linka. Takie rzeczy najlepiej na spotkaniu lub przez allegro, gdzie kasę masz z góry i to kupujący musi się martwić. Wyświetl w wątku >>

atlantydek

#7253207 Napisano: 11.04.2025 10:32:00 w Smolar
Te przelewy z Guinnessa, co miały wyjść do 07.04, jednak nie wyszły? Wyświetl w wątku >>
0 0

atlantydek

#7253203 Napisano: 11.04.2025 10:14:45 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Kody z Jim Beam Biedronka przyszły na maila w czasie awarii  emotka Wyświetl w wątku >>

atlantydek

#7253187 Napisano: 10.04.2025 23:24:42 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
tad_pole napisał(a):

Czy w konkursach Żabki trzeba podawać maila z aplikacji??

Praktyka wskazuje, że nie ma to znaczenia. Wyświetl w wątku >>
1 tad_pole 0

atlantydek

#7253126 Napisano: 10.04.2025 18:44:38 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
rufus napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

Jacie tyle osób z forum pojedzie do Czech z Pilsnera - mogłyby potem napisać tutaj relację z tej wycieczki emotka

I jeszcze z Amsterdamu emotka

Nie zapominajmy  o bardziej kameralnej Barcelonie  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

atlantydek

#7253024 Napisano: 10.04.2025 13:37:38 w Czy informują/ informowali?
pikawka napisał(a):

GoldenGirl napisał(a):

Pilsner ani widu ani słychu wyników  😅 chyba będą trzymać w niepewności do jutra :S

Oby nie emotka

Jutro o 21.10 będą maile. Taka data mi się pojawiła w pianie pilsnera  emotka Wyświetl w wątku >>
1 pikawka 0

atlantydek

#7253010 Napisano: 10.04.2025 12:50:56 w Paragony na trwające konkursy
Kupię kod Monster Rio  Żabka Wyświetl w wątku >>
0 0