Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika katarzynap

katarzynap

#7201204 Napisano: 23.08.2024 14:22:59 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
donia7 napisał(a):

termitek99 napisał(a):

jomico napisał(a):

iwona0103 napisał(a):

zielonaszpilka napisał(a):

Czy ktoś wygrał coś w neboa? Wyniki są na stronie

Niestety nie, a odpowiedź wydawała się być super emotka

ja byłam pewna wygranej  emotka   żadnej nagrody

U mnie są kosmetyki

u mnie niby też kosmetyki, ale skąd wiadomo, czy to na pewno ja emotka  Napisali na stronce, że dla ułatwienia się z nami skontaktują.

Widzę na liście kilkoro forumowiczów emotka

Wysłali też emaila bo koleżanka bluze wygrala Wyświetl w wątku >>
0 0

katarzynap

#7201190 Napisano: 23.08.2024 14:06:57 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
jomico napisał(a):

iwona0103 napisał(a):

zielonaszpilka napisał(a):

Czy ktoś wygrał coś w neboa? Wyniki są na stronie

Niestety nie, a odpowiedź wydawała się być super emotka

ja byłam pewna wygranej  emotka   żadnej nagrody

Ja też nie 😒 Wyświetl w wątku >>

katarzynap

#7200788 Napisano: 22.08.2024 13:36:22 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Ma ktoś już może plan wycieczki z Dino do Dortmundu? Wyświetl w wątku >>
0 0

katarzynap

#7200304 Napisano: 20.08.2024 22:29:47 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
sasaaabp napisał(a):

katarzynap napisał(a):

DAIKOKU napisał(a):

[quote=też liczę że 50 osób - to autokar emotka jeśli wystartuje z Warszawy... to fajnie jakby zgarnął ludzi też w Słubicach na granicy emotka bo mam tylko 80 km do granicy emotka oj.... ciekawe jak to będzie... jutro też będę chciała trochę wiadomości. Kasy na wyjazd wg mnie nie będzie - bo wyraźnie piszą, że w cenie 3030 zł  są bilety, transport i zakwaterowanie.
i jest to dla jednej osoby bez towarzyszącej.
Natie77]

rufus napisał(a):

Natie77 napisał(a):

Pytanie do tych, którzy wygrali w Tyskie Dino emotka  jak to będzie wyglądało? Jaki transport, jakie zakwaterowanie? Bilet jednoosobowy, ale czy na wyjazd można wziąć osobę towarzyszącą? Jestem niepodróżującym samotnie cukrzykiem emotka

Mnie logika podpowiada ze nie mozna nikogo zabrac. emotka

W sensie chodzi mi o to, czy wszyscy wsiadają do jednego autobusu i jadą całą wygraną ekipą, czy dostaje się kasę na przejazd itd. Też mi się wydaje, że to będzie w pełni zorganizowane emotka

1 osoba i wygląda na to że autokarem chcoia cena 3000zl to sporo na autokar bo wycieczke na ten mecz można kupić za 2500zl z przelotem samolotem i dwoma noclegami

raczej na 99 % wyjazd będzie z Warszawy albo Poznania i tam się pewnie wszyscy mają stawić

widziałem można kupić bilety na mecz po 10 euro, noclegi z 7/8.09 około 350 zł za 2 os. przejazd autem z Warszawy to około 1000 zł, a więc koszt na 2 os. to jakieś 1400 zł emotka
Nie wiem skąd wzięli ta kwote wycieczki no chyab ze to jednak samolot ale 50 osób to idealnie na autokar pasuje Wyświetl w wątku >>
0 0

katarzynap

#7197393 Napisano: 06.08.2024 22:19:53 w Żabka
Agnes napisał(a):

notta napisał(a):

ania1111 napisał(a):

dejzi napisał(a):

Ja też mam tylko na lód, a przychodzą od razu dwa kody, czy dopiero jak się lód odbierze to będzie ten kod ?

Oby dwa naraz dostałam

Ja też.. a macie zakupy zgodne z listą w wyzwaniu?

ja tak
kupiłam dwa Oreo na patyku

Tez kipilam dzis dwa lody oreo na patyku i ani loda za zapsa ani kodu 😒 Wyświetl w wątku >>
0 0

katarzynap

katarzynap

#7196907 Napisano: 05.08.2024 12:56:38 w Czy informują/ informowali?
gnatalia napisał(a):

Czy były wyniki "Chrupnij wakacje" z Lidla?

Maja czas do 14.08 to mam nadzieję że jeszcze nie było info bo nic nie dostałam Wyświetl w wątku >>
1 kumulacja 0

katarzynap

#7193658 Napisano: 23.07.2024 07:01:50 w Żabka
Czy ma ktoś też problem żeby zgłosić konkurs orbit?niestety za każdym razem.wyxhodzi mi bład Wyświetl w wątku >>
0 0

katarzynap

#7192878 Napisano: 19.07.2024 14:31:10 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
doode napisał(a):

W CAPRI SUN wygrały moje 2 paragony zgłoszone w pierwszym dniu tj.03.06 czy ktoś wygrał ze zgłoszeń późniejszych? 
W sumie wysłałem koło 15zgłoszeń...

Dziwnie wszyscy pisza ze te z początku, u mnie też wygrał 1 paragon 200zl z pierwszego tygodnia Wyświetl w wątku >>
0 0

katarzynap

#7192769 Napisano: 19.07.2024 09:30:14 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
sesyjnie1 napisał(a):

Co do Capri sun to u mnie główna  wygrał mąż jednym zgłoszeniem, na początku konkursu. 
natomaist ja wysyłałam z 10 innych i nie dali nawet vouchera 200 zł, ale robiłam na samym końcu… 

może jest nadzieja ?;p

A z ciekawości rymowanki czy zwykły tekst? Wyświetl w wątku >>
0 0

katarzynap

#7192767 Napisano: 19.07.2024 09:27:37 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Miligili napisał(a):

psika napisał(a):

Capri Sun z Dino - wysłaliśmy 6 zgłoszeń i nic nie wpadło, zgłoszenia i na początku i na końcu. Czy znajdzie się Dobra Duszyczka, która powie jakimi tekstami wygrali - czy wierszykiem, rymowanka czy takim zwykłym tekstem. Zaczynam myśleć, że jednak konkursy z tekstami nie są już dla mnie. Wszystkie gdzie były bilety do Energylandii obstawiłam i efekt 0!!!

W agencji navagency też mi się nigdy nic nie udało wygrać jeśli chodzi o teksty;) ale nie poddaje się i próbuje dalej 😅 ale również chętnie chcialabym aby ktoś delikatnie naprowadził jakie teksty wygrywają u nich emotka

Kilka osób pisało że wygrało główne nagrody , może ktoś się pochwali co pisał Wyświetl w wątku >>
0 0

katarzynap

#7192762 Napisano: 19.07.2024 09:20:35 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
psika napisał(a):

Capri Sun z Dino - wysłaliśmy 6 zgłoszeń i nic nie wpadło, zgłoszenia i na początku i na końcu. Czy znajdzie się Dobra Duszyczka, która powie jakimi tekstami wygrali - czy wierszykiem, rymowanka czy takim zwykłym tekstem. Zaczynam myśleć, że jednak konkursy z tekstami nie są już dla mnie. Wszystkie gdzie były bilety do Energylandii obstawiłam i efekt 0!!!

Ja zgłosiłam 5 i tylko jedno 200zl. Tekstem zwykłym bez rymu ale uważam że miałam duzo lepsze inne i liczylam na bilety Wyświetl w wątku >>
0 0

katarzynap

#7191902 Napisano: 16.07.2024 15:42:50 w Czy informują/ informowali?
maryjane napisał(a):

dante84 napisał(a):

katarzynap napisał(a):

A ktoś coś wie co z konkursem monnari na dzień mamy?

Dobre pytanie, sam jestem ciekaw, czy ktoś dostał jakąś informację. Pisałem też do nich ale też milczą.
Sprawdziłem na stronie w regulaminie nadal stoi, że: 
"Lista Laureatów Konkursu zostanie opublikowana na stronach konkursmonnari.pl, w terminie do dnia 15 sierpnia 2024r."

Ja pisałam do nich jakiś czas temu i odpisali mi:

Do dnia 15.08? To znów przedłużyli o miesiac? Najpierw miały być do 15.06 potem do 15.07 Wyświetl w wątku >>
0 0

katarzynap

#7191888 Napisano: 16.07.2024 15:17:58 w Czy informują/ informowali?
A ktoś coś wie co z konkursem monnari na dzień mamy? Wyświetl w wątku >>

katarzynap

#7188971 Napisano: 04.07.2024 21:55:35 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
olivkap napisał(a):

atlantydek napisał(a):

fan-mandaryny napisał(a):

vanillasky-2017 napisał(a):

Monnari, ktoś coś?

Też jestem ciekaw.

Laureaci już pewnie się smażą emotka

Maja jeszcze czas na rozwiązanie konkursu. Jeśli dobrze pamiętam, to do 16.07.

Monnari przedłużyło konkurs o miesiac i był do końca czerwca Wyświetl w wątku >>
0 0

katarzynap

#7188411 Napisano: 03.07.2024 13:34:44 w moje dzisiejsze wygrane :)

katarzynap

#7187653 Napisano: 01.07.2024 15:40:02 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
elemelex napisał(a):

Catcat napisał(a):

elemelex napisał(a):

Wyniki Grycana mi pokazują coś co od dawna wiem, że nie warto pisać prawdy i to jeszcze w sposób nierymowany. Człowiek się łudzi bez sensu emotka  Rymować i wymyślać niestworzone historie trzeba! Chyba, że ktoś ma inne zdanie to niech się podzieli.

A gdzieś można przeczytać wygrane teksty?

Niee, opieram się tylko na tym, że moja prawdziwa historia nie wygrała, widocznie była nieciekawa  dla innych emotka  Zazwyczaj nie biorę udziału w czymś takim "opisz historię z marką x" bo po prostu nic ciekawego mi się z tymi markami nie zdarza ( i myślę, że wielu ludziom się nie zdarza). Tutaj akurat się zdarzyło i nic emotka  No ale trudno, przeżyję.

A nie macie wrażenia ze nikt twgo nie czyta tylko to tak czy siak jest jakaś loteria? Czy ktoś ma czas na czytanie setek jak nie tysięcy zgłoszeń? Wyświetl w wątku >>
1 darog 0

katarzynap

#7187652 Napisano: 01.07.2024 15:39:59 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
elemelex napisał(a):

Catcat napisał(a):

elemelex napisał(a):

Wyniki Grycana mi pokazują coś co od dawna wiem, że nie warto pisać prawdy i to jeszcze w sposób nierymowany. Człowiek się łudzi bez sensu emotka  Rymować i wymyślać niestworzone historie trzeba! Chyba, że ktoś ma inne zdanie to niech się podzieli.

A gdzieś można przeczytać wygrane teksty?

Niee, opieram się tylko na tym, że moja prawdziwa historia nie wygrała, widocznie była nieciekawa  dla innych emotka  Zazwyczaj nie biorę udziału w czymś takim "opisz historię z marką x" bo po prostu nic ciekawego mi się z tymi markami nie zdarza ( i myślę, że wielu ludziom się nie zdarza). Tutaj akurat się zdarzyło i nic emotka  No ale trudno, przeżyję.

A nie macie wrażenia ze nikt twgo nie czyta tylko to tak czy siak jest jakaś loteria? Czy ktoś ma czas na czytanie setek jak nie tysięcy zgłoszeń? Wyświetl w wątku >>
0 0

katarzynap

#7187618 Napisano: 01.07.2024 14:04:13 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
elemelex napisał(a):

katarzynap napisał(a):

Czy bylu już może wyniki z NUII w Kaufland? Konkurs skończył się 23.06

Raczej nie.

Doczytałem teraz i 25.06 wybierali i maja 5 dni roboczych na poinformowanie. Wyświetl w wątku >>
0 0

katarzynap

#7187580 Napisano: 01.07.2024 12:41:05 w moje dzisiejsze wygrane :)
Bilety do Energylandii z Nacomi ( 3 stopnia nagroda) Wyświetl w wątku >>