Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika agnesita

agnesita

#7277962 Napisano: 11.07.2025 12:37:28 w Wkurza mnie...
netka2000 napisał(a):

agnesita napisał(a):

netka2000 napisał(a):

agnesita napisał(a):

netka2000 napisał(a):

agnesita napisał(a):

Tym razem kupiłam prawidłowego żywca w żabce a kodu brak od wczoraj ;/

O ile się nie mylę, żeby brać udział w konkursach Żabki trzeba w aplikacji podać nr telefonu i adres email.

Wszystko miałam podane wcześniej a kodu jak nie było tak nie ma, napisałam do żabki przez formularz ale kiedy odpowiedzą to też wielka niewiadoma

Trzeba pisać do organizatora a nie do żabki

Ok, do nich tez napiszę,  ale zanim była ta nowa wersja aplikacji to gdy nie było kodu to wystarczyło do nich napisać i to zabka zawsze przyznawała brakujące kody a nie organizatorzy, jednak wolałam starą wersję

A ja wolę nowszą wersję. W starej same kłopoty, takie jak Ty masz teraz. Teraz śmiga jak jak dobrze naoliwiona maszyna. Może to wina smartfona?

Smartfon to już mi poległ dawno temu, używam tableta z funkcja telefonu wygranego u karlsbada, gdy ten jeszcze doceniał moje odpowiedzi a teraz od dawna nic u nich i to też wkurza. Inne żabkowe kody wskakują beż problemu a tu z żywcem to widzę, że sporo osób nie ma kodu, nie tylko ja Wyświetl w wątku >>
0 0

agnesita

#7277942 Napisano: 11.07.2025 12:05:53 w Wkurza mnie...
netka2000 napisał(a):

agnesita napisał(a):

netka2000 napisał(a):

agnesita napisał(a):

O ile się nie mylę, żeby brać udział w konkursach Żabki trzeba w aplikacji podać nr telefonu i adres email.

Wszystko miałam podane wcześniej a kodu jak nie było tak nie ma, napisałam do żabki przez formularz ale kiedy odpowiedzą to też wielka niewiadoma

Trzeba pisać do organizatora a nie do żabki

Ok, do nich tez napiszę,  ale zanim była ta nowa wersja aplikacji to gdy nie było kodu to wystarczyło do nich napisać i to zabka zawsze przyznawała brakujące kody a nie organizatorzy, jednak wolałam starą wersję Wyświetl w wątku >>
0 0

agnesita

#7277909 Napisano: 11.07.2025 11:02:04 w Wkurza mnie...
netka2000 napisał(a):

agnesita napisał(a):

Wszystko miałam podane wcześniej a kodu jak nie było tak nie ma, napisałam do żabki przez formularz ale kiedy odpowiedzą to też wielka niewiadoma Wyświetl w wątku >>
0 0

agnesita

#7277806 Napisano: 10.07.2025 20:26:06 w Wkurza mnie...
Tym razem kupiłam prawidłowego żywca w żabce a kodu brak od wczoraj ;/ Wyświetl w wątku >>
0 0

agnesita

#7277676 Napisano: 10.07.2025 14:42:17 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Ciastka Milka i Oreo kod biedronka 50 zł na maila wreszcie Wyświetl w wątku >>
1 ewikewikk 0

agnesita

#7277288 Napisano: 09.07.2025 12:28:19 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
katrin1 napisał(a):

Czy z konkursu 3 kroki do orzeźwienia przychodziło potwierdzenie na maila? Zastanawiam się czemu klapek nie wygrałam a może zgłoszenie w ogóle nie poszłoemotka

Tam zdaje się nie podawało się maila tylko nr tel Wyświetl w wątku >>
0 0

agnesita

#7277192 Napisano: 09.07.2025 10:41:40 w Dziś cieszę się z.....
że niektóre agencje potrafią szybko weryfikować. Klapki Kubota po 9 info o wygranej po 10 SMS z pozytywną weryfikacją. Albedo po prostu błyskawica emotka Wyświetl w wątku >>

agnesita

agnesita

#7276802 Napisano: 08.07.2025 10:20:06 w Wkurza mnie...
Robiłam na szybko zakupy w żabce i wzięłam nie tego żywca co trzeba to się na kod nie doczekam i sama sobie winna jestem bo pośpiech to zly doradca emotka Wyświetl w wątku >>
1 cb656 0

agnesita

#7276623 Napisano: 07.07.2025 15:25:03 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Całą loterię ani jednego worka wafelków roshen i dziś mi tego nie wynagrodzili emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

agnesita

#7276619 Napisano: 07.07.2025 15:17:10 w Gratulacje! Dla wygranych!
zezowaty_kot gratulacje emotka Wyświetl w wątku >>

agnesita

#7276617 Napisano: 07.07.2025 15:14:31 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Zestaw Monini i e-kod grilluj, wygrana za ostatni dzień Wyświetl w wątku >>
0 0

agnesita

#7276179 Napisano: 05.07.2025 21:38:56 w Wkurza mnie...
delfinka101 napisał(a):

agnesita napisał(a):

Jeśli chodzi o kubusia to pomęczyłam i w końcu zczytalo dobrze (lubię takie wyzwania  ) za to grzeski miałam za 3 z hakiem a policzylo za ponad 10 i tu już edytowałam ręcznie  bo dziś te paragony doprowadzają mnie do szału ;/

Mi policzyło za 11 tysiecy emotka

Przy takiej ilości zakupionych grzesków to dopiero trzeba mieć słodkie życie emotka Wyświetl w wątku >>

agnesita

#7276126 Napisano: 05.07.2025 17:18:00 w Wkurza mnie...
kiwiwi napisał(a):

agnesita napisał(a):

PPPet-er napisał(a):

agnesita napisał(a):

Loteria kubus albo raczej to,  że system sam zczytuje dane i cały czas źle. Mam 4 musy za 2.59 czyli wychodzi 10 zł z hakiem i za pierwszym razem weszły 3 musy, za drugim 4 ale wczytało cenę produktu niżej tańszego i drogi użytkowniku twój paragon nie spełnia warunków ;/ a za trzecim razem wyszło, że na paragonie mam mus kubus Uht łaciaty emotka  w sumie z biedronki w piwach to samo brak potwierdzenia jaki to nr paragonu a w poprzedniej loterii samemu się wpisywało i było o niebo lepiej, jak to ma ludziom ułatwiać życie to ja nie wiem...

Pisze do nich  - jak ich nie poinformujesz, to skad maja wiedziec o problemie emotka

Dzięki, ale i tak nie zmienia to faktu, że to mnie wkurza a na dodatek jest weekend i nikt nie zareaguje więc kolejny powód do wkurzenia się

A próbowałaś ręcznie edytować ten formularz po sczytaniu przez skaner? Z tego, co widzę to jest taka możliwość, można dodać produkt, ilość, cenę i pozostałe pola też są edytowalne. Chyba nie trzeba męczyć tego skanera aż wszystko sam idealnie wypełni  emotka

Jeśli chodzi o kubusia to pomęczyłam i w końcu zczytalo dobrze (lubię takie wyzwania emotka ) za to grzeski miałam za 3 z hakiem a policzylo za ponad 10 i tu już edytowałam ręcznie  bo dziś te paragony doprowadzają mnie do szału ;/ Wyświetl w wątku >>
0 0

agnesita

#7276063 Napisano: 05.07.2025 12:49:18 w Wkurza mnie...
PPPet-er napisał(a):

agnesita napisał(a):

Loteria kubus albo raczej to,  że system sam zczytuje dane i cały czas źle. Mam 4 musy za 2.59 czyli wychodzi 10 zł z hakiem i za pierwszym razem weszły 3 musy, za drugim 4 ale wczytało cenę produktu niżej tańszego i drogi użytkowniku twój paragon nie spełnia warunków ;/ a za trzecim razem wyszło, że na paragonie mam mus kubus Uht łaciaty emotka  w sumie z biedronki w piwach to samo brak potwierdzenia jaki to nr paragonu a w poprzedniej loterii samemu się wpisywało i było o niebo lepiej, jak to ma ludziom ułatwiać życie to ja nie wiem...

Pisze do nich  - jak ich nie poinformujesz, to skad maja wiedziec o problemie emotka

Dzięki, ale i tak nie zmienia to faktu, że to mnie wkurza a na dodatek jest weekend i nikt nie zareaguje więc kolejny powód do wkurzenia się Wyświetl w wątku >>
0 0

agnesita

#7276039 Napisano: 05.07.2025 11:30:42 w Wkurza mnie...
Loteria kubus albo raczej to,  że system sam zczytuje dane i cały czas źle. Mam 4 musy za 2.59 czyli wychodzi 10 zł z hakiem i za pierwszym razem weszły 3 musy, za drugim 4 ale wczytało cenę produktu niżej tańszego i drogi użytkowniku twój paragon nie spełnia warunków ;/ a za trzecim razem wyszło, że na paragonie mam mus kubus Uht łaciaty emotka  w sumie z biedronki w piwach to samo brak potwierdzenia jaki to nr paragonu a w poprzedniej loterii samemu się wpisywało i było o niebo lepiej, jak to ma ludziom ułatwiać życie to ja nie wiem... Wyświetl w wątku >>
0 0

agnesita

#7276038 Napisano: 05.07.2025 11:23:44 w moje dzisiejsze wygrane :)
100zl Rossmann Bobovita i niby 100 zł eventim Z loterii piwnej w biedronce ale nie mam potwierdzenia jaki to nr paragonu więc nie wiem jak to będzie Wyświetl w wątku >>

agnesita

#7275828 Napisano: 04.07.2025 15:10:25 w Z jakiego konkursu ta nagroda??? / Wygrałem - ale
agnesita napisał(a):

uzuri napisał(a):

Logaris DPD?

Też mam, obstawiam kit kat

Jednak u mnie to monini Wyświetl w wątku >>
0 0

agnesita

#7275700 Napisano: 04.07.2025 10:17:05 w Z jakiego konkursu ta nagroda??? / Wygrałem - ale
uzuri napisał(a):

Logaris DPD?

Też mam, obstawiam kit kat Wyświetl w wątku >>
0 0

agnesita

#7275372 Napisano: 03.07.2025 12:26:45 w moje dzisiejsze wygrane :)
Mój smak lata. DC. Czek blik 100 zł i tym samym otwieram lipiec Wyświetl w wątku >>