Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika elmas

elmas

#7322440 Napisano: 19.12.2025 22:52:09 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
fan-mandaryny napisał(a):

Co Goplana (NAV Agency) zrobiła cudownie? Skrócili okres na wysłanie zgłoszeń. Wysłałem wczoraj normalnie, legalnie. A dziś patrzę i okazuje się, że do 15. grudnia można było wysyłać. Zgłoszenie przyjęli. A dziś było cudowne rozstrzygnięcie i w regulaminie zmiana. A może miałem jakieś omamy z tym terminem?!

Dziś rozwiązali konkurs z figurkami Goplany, ten z Grześkami jeszcze trwa. Wyświetl w wątku >>
0 0

elmas

#7321006 Napisano: 15.12.2025 14:18:29 w Czy informują/ informowali?
happybee napisał(a):

as32572 napisał(a):

happybee napisał(a):

były wyniki tokyo żabka?

były wpisy

a są gdzieś wyniki?

Możesz wpisać swój mail na stronie https://laureaci.amooco.com i sprawdzić, czy Cię przepuści. Wyświetl w wątku >>
0 0

elmas

#7320784 Napisano: 14.12.2025 12:53:33 w PODZIĘKOWANIA
aspartaqs
Udana transakcja, użytkownik godny zaufania. Polecam! Wyświetl w wątku >>
0 0

elmas

#7320592 Napisano: 12.12.2025 22:56:59 w Albedo Marketing
sergrazyna napisał(a):

elmas napisał(a):

sergrazyna napisał(a):

joan napisał(a):

sergrazyna napisał(a):

Naprawdę nie widzisz nic niepokojącego w tym, że ta grafika była umieszczona na OSTATNIEJ stronie regulaminu i widoczna dopiero PO pobraniu pdfa? W wersji na stronie jej NIE BYŁO. Albedo organizuje akcje dla konsumentów, więc wszystko powinno być jasno i klarowanie opisane, chyba nie tak trudno zrobić to na poziomie formularza.

Mogłabym odpowiedzieć Ci tak: naprawdę nie widzisz nic niepokojącego w tym, że ktoś w ogóle nie czyta regulaminu przed wzięciem udziału w loterii? Że ktoś nie rozumie, że regulamin = umowa, której postanowienia akceptuje się poprzez wysłanie zgłoszenia? Że jedyną osobą odpowiedzialną za zapoznanie się uczestnika z powszechnie dostępnym regulaminem, jest ten właśnie uczestnik?

Ale Ci nie napiszę, bo jest piąteczek, jeszcze tylko książka w łóżku i joga i tyle mnie świat widział. Com się dzisiaj na forum naczytała, tego się nie odzobaczy! emotka

Nie zgadzam się z Tobą. Tu problemem nie było samo nieczytanie regulaminu. Po pierwsze sam formularz - brak odpowiednich wskazówek co do nr paragonu, po drugie - w wersji regulaminu na stronie www nie było przykładowego dowodu zakupu z oznaczeniem (teraz już jest). Skąd uczestnik miał wiedzieć, że regulamin w formie pdf zawiera dodatkowe treści? W regulaminie promocji nie można sobie zapisać czegokolwiek. Inny przykład - Biedronka i jej promocje, za które nie tak dawno otrzymała karę od UOKiK. Czy w teorii regulaminy istniały? Tak, ale informacje były wybiórcze i niejasne i niezgodne ze zbiorowym interesem konsumentów.

Więc w regulaminie na stronie nie było tego zapisu: "W przypadku numeru Dowodu zakupu w postaci paragonu fiskalnego oraz e-paragonu znajdującego się w aplikacji mobilnej Lidl Plus, numer, który Uczestnik powinien podać w Formularzu zgłoszeniowym, zgodnie z pkt 3.4.2. Regulaminu, oznacza numer kolejny wydruku, który znajduje się na środku, w dolnej części paragonu fiskalnego, pod sumą i na wysokości daty oraz godziny lub na środku w dolnej części e-paragonu, na wysokości godziny wystawienia dowodu zakupu"?
Nie było informacji o załączniku nr 1, w którym są "dodatkowe treści"?

Napisałam tylko, że nie było załącznika z wizualizacją  emotka

Napisałaś też: "Skąd uczestnik miał wiedzieć, że regulamin w formie pdf zawiera dodatkowe treści?" A przecież na stronie była informacja o istnieniu załącznika emotka Wyświetl w wątku >>

elmas

#7320589 Napisano: 12.12.2025 22:47:22 w Albedo Marketing
sergrazyna napisał(a):

joan napisał(a):

sergrazyna napisał(a):

Naprawdę nie widzisz nic niepokojącego w tym, że ta grafika była umieszczona na OSTATNIEJ stronie regulaminu i widoczna dopiero PO pobraniu pdfa? W wersji na stronie jej NIE BYŁO. Albedo organizuje akcje dla konsumentów, więc wszystko powinno być jasno i klarowanie opisane, chyba nie tak trudno zrobić to na poziomie formularza.

Mogłabym odpowiedzieć Ci tak: naprawdę nie widzisz nic niepokojącego w tym, że ktoś w ogóle nie czyta regulaminu przed wzięciem udziału w loterii? Że ktoś nie rozumie, że regulamin = umowa, której postanowienia akceptuje się poprzez wysłanie zgłoszenia? Że jedyną osobą odpowiedzialną za zapoznanie się uczestnika z powszechnie dostępnym regulaminem, jest ten właśnie uczestnik?

Ale Ci nie napiszę, bo jest piąteczek, jeszcze tylko książka w łóżku i joga i tyle mnie świat widział. Com się dzisiaj na forum naczytała, tego się nie odzobaczy! emotka

Nie zgadzam się z Tobą. Tu problemem nie było samo nieczytanie regulaminu. Po pierwsze sam formularz - brak odpowiednich wskazówek co do nr paragonu, po drugie - w wersji regulaminu na stronie www nie było przykładowego dowodu zakupu z oznaczeniem (teraz już jest). Skąd uczestnik miał wiedzieć, że regulamin w formie pdf zawiera dodatkowe treści? W regulaminie promocji nie można sobie zapisać czegokolwiek. Inny przykład - Biedronka i jej promocje, za które nie tak dawno otrzymała karę od UOKiK. Czy w teorii regulaminy istniały? Tak, ale informacje były wybiórcze i niejasne i niezgodne ze zbiorowym interesem konsumentów.

Więc w regulaminie na stronie nie było tego zapisu: "W przypadku numeru Dowodu zakupu w postaci paragonu fiskalnego oraz e-paragonu znajdującego się w aplikacji mobilnej Lidl Plus, numer, który Uczestnik powinien podać w Formularzu zgłoszeniowym, zgodnie z pkt 3.4.2. Regulaminu, oznacza numer kolejny wydruku, który znajduje się na środku, w dolnej części paragonu fiskalnego, pod sumą i na wysokości daty oraz godziny lub na środku w dolnej części e-paragonu, na wysokości godziny wystawienia dowodu zakupu"?
Nie było informacji o załączniku nr 1, w którym są "dodatkowe treści"? Wyświetl w wątku >>
0 0

elmas

#7320299 Napisano: 11.12.2025 21:19:10 w Czy wysyłają juz nagrody z... ???
baxter napisał(a):

Czy wysyłali juz karty do Rossmana z konkursu https://www.e-kon...-2-tygodnie-rossmann
juz sie pogubiłam w tym wszystkim

Jeszcze nie. Wyświetl w wątku >>
1 baxter 0

elmas

#7320156 Napisano: 11.12.2025 12:02:45 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
martunik3 napisał(a):

Logaris DPD co wiezie? Paczka w przygotowaniu.
emotka

Może to śniadaniówka od Los Mejores z konkursu w Leclerc? Bo do mnie dziś dotarł przelew za tablet. Wyświetl w wątku >>
1 martunik3 0

elmas

#7320151 Napisano: 11.12.2025 11:55:06 w Kupię...
Kupię karty Empik (do 50 zł) i Smyk (100 zł). Wyświetl w wątku >>
0 0

elmas

#7318783 Napisano: 04.12.2025 15:56:02 w Pomocy!!!!
bzzzy napisał(a):

Czy na kartę 100 zł rossman -nivea cellular można podać dowolne nazwisko??? Pamiętacie jak wyglądał formularz konkursowy, czy były dane personalne podawane? Nie pamiętam, a chętnie zrobiłabym komuś prezent świąteczny...

W formularzu podawało się tylko imię i mail, ale ta karta chyba nie będzie imienna (przynajmniej ja się z takimi nie spotkałam), więc możesz ją potem komuś przesłać. Wyświetl w wątku >>
0 0

elmas

#7317605 Napisano: 30.11.2025 21:53:05 w Kupię...
Kupię (za pieniądze albo paragony) kod Empik o wartości 50 zł lub niższej, może być z krótką datą ważności. Wyświetl w wątku >>
0 0

elmas

#7316240 Napisano: 24.11.2025 20:22:56 w Kupię...
Kupię czajnik elektryczny. Wyświetl w wątku >>
0 0

elmas

#7315110 Napisano: 19.11.2025 23:48:41 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
tad_pole napisał(a):

Podpowiedcie proszę, bo mam czarną dziurę - jaki konkurs dziś lub jutro się kończy? Do którego coś mi świta, że zakup był wcześniej, a wzięcie udziału później. Prince Polo i co jeszcze? Szukałam przez lupke i nie ma tego, o czym myślę - chyba, że coś mi się pomyliło 🫣

Może so!flow? Kończy się jutro.
https://www.e-kon...ki-do-wlosow-soflow2 Wyświetl w wątku >>
1 tad_pole 0

elmas

#7314648 Napisano: 18.11.2025 17:05:57 w Żabka
cynamonadka napisał(a):

elmas napisał(a):

cynamonadka napisał(a):

Czy komuś po zakupie Prince Polo też nie dało kodu do wzięcia udziału w konkursie? 

Kupiłam wafelek według tych wypisanych w produktach promocyjnych i lipa, kodu brak ...

U mnie to samo, trzeba pisać do Żabki.

Sami przed chwilą dosłali z jakimś opóźnieniem ale jest 😊

Do mnie też dotarł  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

elmas

#7314585 Napisano: 18.11.2025 13:50:57 w Żabka
cynamonadka napisał(a):

Czy komuś po zakupie Prince Polo też nie dało kodu do wzięcia udziału w konkursie? 

Kupiłam wafelek według tych wypisanych w produktach promocyjnych i lipa, kodu brak ...

U mnie to samo, trzeba pisać do Żabki. Wyświetl w wątku >>
0 0

elmas

#7312030 Napisano: 07.11.2025 16:02:46 w Wkurza mnie...
baxter napisał(a):

A mnie wkurza, że od dwóch dni nie moge odesłać formularza laureata z loterii  https://pokemon.kubus.pl/#wez-udzial
Pisałam do organizatora i zarówno jego rady, zmiana przeglądarki, wyczyszczenie pamięci podręcznej nic nie dało. Ponadto 2 razy pisałam na forum czy ktoś wypełniał ten formularz i zero odzewu, czyżby nikt nie wygrał?  emotka

Próbowałaś z różnych urządzeń czy tylko z jednego? Może masz jakąś zaufaną osobę na forum, która mogłaby spróbować wypełnić ten formularz za Ciebie? Wyświetl w wątku >>
0 0

elmas

#7311698 Napisano: 06.11.2025 14:50:08 w Czy wysyłają juz nagrody z... ???
inska napisał(a):

czy dostaliście już bony do Kauflanda z ŁAP SMAK SZKOLNEJ PRZYGODY ?

Ja dostałam swój 27 października. Wyświetl w wątku >>
0 0

elmas

#7311629 Napisano: 06.11.2025 11:34:03 w Czy wysyłają juz nagrody z... ???
aleksiak napisał(a):

Czy Smolar przelewał już setki za Lipton Polo?

Tak, ja swoją dostałam 28 października. Wyświetl w wątku >>
1 aleksiak 0

elmas

#7310737 Napisano: 03.11.2025 17:07:35 w WC - rozmowy o wszystkim
Cebulka napisał(a):

Drodzy, 
Wiecie może w jaki sposób korzystać z vouchera do Ross (wygrana z Pantene)? Na maila przyszedł numer kardy podarunkowej i PIN. 
Rozumiem, że jak na kartę podarunkowa przystało nie trzeba od razu wykorzystać całej kwoty?

Ja robię z takiego numeru kod kreskowy - na przykład tutaj: https://www.pwsk....-kodow-kreskowych/ 
Potem wystarczy wybrać na kasie samoobsługowej płatność kartą podarunkową (albo powiedzieć kasjerce, że zapłaci się w ten sposób), zeskanować kod, wbić PIN na terminalu i gotowe. Można płacić wielokrotnie, do wyczerpania salda  Wyświetl w wątku >>
0 0

elmas

#7309839 Napisano: 30.10.2025 17:55:08 w SZUKAM....
zielonaszpilka napisał(a):

elmas napisał(a):

Ma ktoś może regulamin poprzedniej edycji konkursu Lecha w Lidlu (tej z domkami na drzewie)? Chciałam sprawdzić, co tam piszą na temat warunków realizacji nagrody, a na stronie jest już tylko nowy regulamin.

https://lapchwile...u.pl/regulamin11.pdf

Dziękuję emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

elmas

#7309773 Napisano: 30.10.2025 13:16:25 w SZUKAM....
Ma ktoś może regulamin poprzedniej edycji konkursu Lecha w Lidlu (tej z domkami na drzewie)? Chciałam sprawdzić, co tam piszą na temat warunków realizacji nagrody, a na stronie jest już tylko nowy regulamin. Wyświetl w wątku >>
0 0