Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika elmas

elmas

#7314648 Napisano: 18.11.2025 17:05:57 w Żabka
cynamonadka napisał(a):

elmas napisał(a):

cynamonadka napisał(a):

Czy komuś po zakupie Prince Polo też nie dało kodu do wzięcia udziału w konkursie? 

Kupiłam wafelek według tych wypisanych w produktach promocyjnych i lipa, kodu brak ...

U mnie to samo, trzeba pisać do Żabki.

Sami przed chwilą dosłali z jakimś opóźnieniem ale jest 😊

Do mnie też dotarł  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

elmas

#7314585 Napisano: 18.11.2025 13:50:57 w Żabka
cynamonadka napisał(a):

Czy komuś po zakupie Prince Polo też nie dało kodu do wzięcia udziału w konkursie? 

Kupiłam wafelek według tych wypisanych w produktach promocyjnych i lipa, kodu brak ...

U mnie to samo, trzeba pisać do Żabki. Wyświetl w wątku >>
0 0

elmas

#7312030 Napisano: 07.11.2025 16:02:46 w Wkurza mnie...
baxter napisał(a):

A mnie wkurza, że od dwóch dni nie moge odesłać formularza laureata z loterii  https://pokemon.kubus.pl/#wez-udzial
Pisałam do organizatora i zarówno jego rady, zmiana przeglądarki, wyczyszczenie pamięci podręcznej nic nie dało. Ponadto 2 razy pisałam na forum czy ktoś wypełniał ten formularz i zero odzewu, czyżby nikt nie wygrał?  emotka

Próbowałaś z różnych urządzeń czy tylko z jednego? Może masz jakąś zaufaną osobę na forum, która mogłaby spróbować wypełnić ten formularz za Ciebie? Wyświetl w wątku >>
0 0

elmas

#7311698 Napisano: 06.11.2025 14:50:08 w Czy wysyłają juz nagrody z... ???
inska napisał(a):

czy dostaliście już bony do Kauflanda z ŁAP SMAK SZKOLNEJ PRZYGODY ?

Ja dostałam swój 27 października. Wyświetl w wątku >>
0 0

elmas

#7311629 Napisano: 06.11.2025 11:34:03 w Czy wysyłają juz nagrody z... ???
aleksiak napisał(a):

Czy Smolar przelewał już setki za Lipton Polo?

Tak, ja swoją dostałam 28 października. Wyświetl w wątku >>
1 aleksiak 0

elmas

#7310737 Napisano: 03.11.2025 17:07:35 w WC - rozmowy o wszystkim
Cebulka napisał(a):

Drodzy, 
Wiecie może w jaki sposób korzystać z vouchera do Ross (wygrana z Pantene)? Na maila przyszedł numer kardy podarunkowej i PIN. 
Rozumiem, że jak na kartę podarunkowa przystało nie trzeba od razu wykorzystać całej kwoty?

Ja robię z takiego numeru kod kreskowy - na przykład tutaj: https://www.pwsk....-kodow-kreskowych/ 
Potem wystarczy wybrać na kasie samoobsługowej płatność kartą podarunkową (albo powiedzieć kasjerce, że zapłaci się w ten sposób), zeskanować kod, wbić PIN na terminalu i gotowe. Można płacić wielokrotnie, do wyczerpania salda  Wyświetl w wątku >>
1 cb656 0

elmas

#7309839 Napisano: 30.10.2025 17:55:08 w SZUKAM....
zielonaszpilka napisał(a):

elmas napisał(a):

Ma ktoś może regulamin poprzedniej edycji konkursu Lecha w Lidlu (tej z domkami na drzewie)? Chciałam sprawdzić, co tam piszą na temat warunków realizacji nagrody, a na stronie jest już tylko nowy regulamin.

https://lapchwile...u.pl/regulamin11.pdf

Dziękuję emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

elmas

#7309773 Napisano: 30.10.2025 13:16:25 w SZUKAM....
Ma ktoś może regulamin poprzedniej edycji konkursu Lecha w Lidlu (tej z domkami na drzewie)? Chciałam sprawdzić, co tam piszą na temat warunków realizacji nagrody, a na stronie jest już tylko nowy regulamin. Wyświetl w wątku >>
0 0

elmas

#7309767 Napisano: 30.10.2025 13:08:57 w Czy wysyłają juz nagrody z... ???
maryjane napisał(a):

Czy laureaci ktorzy nie odeslali numeru PESEL w konkursie Bonduelle otrzymali te szkolne zestawy? Widze, ze poszla rezerwa, zastanawiam sie czy to nie moj zestaw 🫣

A ktoś to już w ogóle dostał? Wyświetl w wątku >>
0 0

elmas

#7309766 Napisano: 30.10.2025 13:04:23 w Czy informują/ informowali?
helcia85 napisał(a):

Kiri bylo?

Było - chyba we wtorek. Wyświetl w wątku >>
0 0

elmas

#7309014 Napisano: 27.10.2025 17:31:17 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Mozinn napisał(a):

Pytanie dotyczące konkursu "Najedzony dwór" Lidl.

Też tak macie, że gdy chcecie wysłać odpowiedź to nie ma żadnego "dziękujemy za wysłanie zgłoszenia" czy potwierdzenia email?
Przycisk wyślij zgłoszenie zmienia się tylko na wyślij ponownie zgłoszenie.
Tylko u mnie tak to wygląda czy wy też tak mieliście?

Powinno przyjść potwierdzenie mailowe - u mnie było w spamie. Komunikat na stronie (o przyjęciu zgłoszenia) też był. Może spróbuj z innej przeglądarki? Wyświetl w wątku >>
0 0

elmas

#7308946 Napisano: 27.10.2025 13:38:04 w WC - rozmowy o wszystkim
wiolka252 napisał(a):

wiolka252 napisał(a):

elmas napisał(a):

wiolka252 napisał(a):

Wczoraj włamali mi się na konto Olx,po jakimś czasie już nawet się na pocztę w WP.nie umie zalogować i tak do tej pory 🥺 czy ktoś tak miał i odzyskał dostęp do poczty ?

Kilka lat temu nagle odkryłam, że nie mogę zalogować się na pocztę WP - hasło miałam zapisane w przeglądarce i po prostu przestało działać (do dziś nie wiem, co się wtedy stało). Niestety nie mogłam skorzystać z możliwości samodzielnego odzyskania konta, bo nie miałam dodanego ani alternatywnego maila ani numeru telefonu (Ty pewnie też nie masz?). Napisałam do WP na czacie - konsultantka zadała mi kilka pytań (o datę urodzenia i o to, kiedy mniej więcej założyłam konto; pytała też chyba o przeglądarkę, z której najczęściej korzystałam), a potem wprowadziła do systemu numer telefonu, który jej podałam i jakoś przez SMS udało się zresetować hasło i odblokować pocztę.

Nie wiem, czy dziś wygląda to tak samo, ale myślę, że da się zrobić.

Dziękuję ,to próbuje Twoim sposobem z nimi się skontaktować

Czekałam godzinę na czacie aż wskoczy konsultant,udało się dziękuję serdecznie za pomoc .Weszli przez olx na konto wp.wczoraj o 16.08 szok co to się dzieje teraz.Mam nadzieję że już będzie dobrze wszystko

Na szczęście szybko to odkryłaś, ale wyobrażam sobie, jak musiałaś się zestresować. Cieszę się, że odzyskałaś konto emotka Wyświetl w wątku >>
1 wiolka252 0

elmas

#7308924 Napisano: 27.10.2025 12:49:44 w Czy informują/ informowali?
picola1 napisał(a):

Czy informowali z konkursu "Stwórz jesień po swojemu" w ITM?

Tak, w piątek. Wyświetl w wątku >>
0 0

elmas

#7308884 Napisano: 27.10.2025 11:09:57 w WC - rozmowy o wszystkim
wiolka252 napisał(a):

Wczoraj włamali mi się na konto Olx,po jakimś czasie już nawet się na pocztę w WP.nie umie zalogować i tak do tej pory 🥺 czy ktoś tak miał i odzyskał dostęp do poczty ?

Kilka lat temu nagle odkryłam, że nie mogę zalogować się na pocztę WP - hasło miałam zapisane w przeglądarce i po prostu przestało działać (do dziś nie wiem, co się wtedy stało). Niestety nie mogłam skorzystać z możliwości samodzielnego odzyskania konta, bo nie miałam dodanego ani alternatywnego maila ani numeru telefonu (Ty pewnie też nie masz?). Napisałam do WP na czacie - konsultantka zadała mi kilka pytań (o datę urodzenia i o to, kiedy mniej więcej założyłam konto; pytała też chyba o przeglądarkę, z której najczęściej korzystałam), a potem wprowadziła do systemu numer telefonu, który jej podałam i jakoś przez SMS udało się zresetować hasło i odblokować pocztę.

Nie wiem, czy dziś wygląda to tak samo, ale myślę, że da się zrobić. Wyświetl w wątku >>

elmas

#7307938 Napisano: 23.10.2025 10:18:55 w WC - rozmowy o wszystkim
jo-anna napisał(a):

Zauważyliście, że ostatnio strasznie często jest smartwatch do wygrania? Czyżby nie schodziły? Ja osobiście wolałabym telefon lub kasę...

Mnie się wydaje, że 2025 to rok instaxów i projektorów emotka Wyświetl w wątku >>

elmas

#7307731 Napisano: 22.10.2025 13:56:55 w Wkurza mnie...
zof83 napisał(a):

Grześki i wygrana paysafecard - nagroda niby 100 zł, ale po wpisaniu na stronie zostało już 90 zł, bo 29.09 pobrano opłatę.... emotka  Jeśli ktos jeszcze niw pisał to radze to zrobić , bo 29.10 pobiorą kolejne 10 zł..

To się nie kwalifikuje na reklamację? Przecież wydali nagrodę w październiku, czyli w regulaminie obiecali 100 zł, a dali 90. Wyświetl w wątku >>
0 0

elmas

#7306005 Napisano: 15.10.2025 15:48:55 w Avanti
tosiaczek777 napisał(a):

Czy avanti udzieli informacji który paragon wygrał? Zgłosiłam się 3 i 8 października, nie mam info który paragon zwyciężył i nie wiem który odesłać w formularzu… czy oni szybko odpisują?

Tak, jeśli napiszesz dzisiaj, najdalej jutro dostaniesz odpowiedź. Wyświetl w wątku >>

elmas

#7305969 Napisano: 15.10.2025 14:37:20 w Avanti
sergrazyna napisał(a):

elmas napisał(a):

Thalia napisał(a):

sergrazyna napisał(a):

W Liptonie patrząc na listę chyba obrobili 8 dni?

Moim zdaniem tak

Raczej 10, bo dostałam dziś wiadomość za zgłoszenie z 4 października.

Na pewno 4? Laureatów na tej liści jest mniej

Może niektórzy wygrali po kilka razy. Ja grałam tylko czwartego.

Ale teraz spojrzałam i widzę, że nie ma mnie na liście, więc chyba jeszcze nie uzupełnili. Wyświetl w wątku >>

elmas

#7305948 Napisano: 15.10.2025 13:49:39 w Avanti
Thalia napisał(a):

sergrazyna napisał(a):

W Liptonie patrząc na listę chyba obrobili 8 dni?

Moim zdaniem tak

Raczej 10, bo dostałam dziś wiadomość za zgłoszenie z 4 października. Wyświetl w wątku >>
0 0

elmas

#7305911 Napisano: 15.10.2025 11:47:23 w SZUKAM....
niunia-k napisał(a):

Nie chodzi mi o konkurs tylko akcje kto pierwszy

Przysyłają potwierdzenie na maila. Wyświetl w wątku >>
1 niunia-k 0