Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika elmas

elmas

#7308946 Napisano: 27.10.2025 13:38:04 w WC - rozmowy o wszystkim
wiolka252 napisał(a):

wiolka252 napisał(a):

elmas napisał(a):

wiolka252 napisał(a):

Wczoraj włamali mi się na konto Olx,po jakimś czasie już nawet się na pocztę w WP.nie umie zalogować i tak do tej pory 🥺 czy ktoś tak miał i odzyskał dostęp do poczty ?

Kilka lat temu nagle odkryłam, że nie mogę zalogować się na pocztę WP - hasło miałam zapisane w przeglądarce i po prostu przestało działać (do dziś nie wiem, co się wtedy stało). Niestety nie mogłam skorzystać z możliwości samodzielnego odzyskania konta, bo nie miałam dodanego ani alternatywnego maila ani numeru telefonu (Ty pewnie też nie masz?). Napisałam do WP na czacie - konsultantka zadała mi kilka pytań (o datę urodzenia i o to, kiedy mniej więcej założyłam konto; pytała też chyba o przeglądarkę, z której najczęściej korzystałam), a potem wprowadziła do systemu numer telefonu, który jej podałam i jakoś przez SMS udało się zresetować hasło i odblokować pocztę.

Nie wiem, czy dziś wygląda to tak samo, ale myślę, że da się zrobić.

Dziękuję ,to próbuje Twoim sposobem z nimi się skontaktować

Czekałam godzinę na czacie aż wskoczy konsultant,udało się dziękuję serdecznie za pomoc .Weszli przez olx na konto wp.wczoraj o 16.08 szok co to się dzieje teraz.Mam nadzieję że już będzie dobrze wszystko

Na szczęście szybko to odkryłaś, ale wyobrażam sobie, jak musiałaś się zestresować. Cieszę się, że odzyskałaś konto emotka Wyświetl w wątku >>
1 wiolka252 0

elmas

#7308924 Napisano: 27.10.2025 12:49:44 w Czy informują/ informowali?
picola1 napisał(a):

Czy informowali z konkursu "Stwórz jesień po swojemu" w ITM?

Tak, w piątek. Wyświetl w wątku >>
0 0

elmas

#7308884 Napisano: 27.10.2025 11:09:57 w WC - rozmowy o wszystkim
wiolka252 napisał(a):

Wczoraj włamali mi się na konto Olx,po jakimś czasie już nawet się na pocztę w WP.nie umie zalogować i tak do tej pory 🥺 czy ktoś tak miał i odzyskał dostęp do poczty ?

Kilka lat temu nagle odkryłam, że nie mogę zalogować się na pocztę WP - hasło miałam zapisane w przeglądarce i po prostu przestało działać (do dziś nie wiem, co się wtedy stało). Niestety nie mogłam skorzystać z możliwości samodzielnego odzyskania konta, bo nie miałam dodanego ani alternatywnego maila ani numeru telefonu (Ty pewnie też nie masz?). Napisałam do WP na czacie - konsultantka zadała mi kilka pytań (o datę urodzenia i o to, kiedy mniej więcej założyłam konto; pytała też chyba o przeglądarkę, z której najczęściej korzystałam), a potem wprowadziła do systemu numer telefonu, który jej podałam i jakoś przez SMS udało się zresetować hasło i odblokować pocztę.

Nie wiem, czy dziś wygląda to tak samo, ale myślę, że da się zrobić. Wyświetl w wątku >>

elmas

#7307938 Napisano: 23.10.2025 10:18:55 w WC - rozmowy o wszystkim
jo-anna napisał(a):

Zauważyliście, że ostatnio strasznie często jest smartwatch do wygrania? Czyżby nie schodziły? Ja osobiście wolałabym telefon lub kasę...

Mnie się wydaje, że 2025 to rok instaxów i projektorów emotka Wyświetl w wątku >>

elmas

#7307731 Napisano: 22.10.2025 13:56:55 w Wkurza mnie...
zof83 napisał(a):

Grześki i wygrana paysafecard - nagroda niby 100 zł, ale po wpisaniu na stronie zostało już 90 zł, bo 29.09 pobrano opłatę.... emotka  Jeśli ktos jeszcze niw pisał to radze to zrobić , bo 29.10 pobiorą kolejne 10 zł..

To się nie kwalifikuje na reklamację? Przecież wydali nagrodę w październiku, czyli w regulaminie obiecali 100 zł, a dali 90. Wyświetl w wątku >>
0 0

elmas

#7306005 Napisano: 15.10.2025 15:48:55 w Avanti
tosiaczek777 napisał(a):

Czy avanti udzieli informacji który paragon wygrał? Zgłosiłam się 3 i 8 października, nie mam info który paragon zwyciężył i nie wiem który odesłać w formularzu… czy oni szybko odpisują?

Tak, jeśli napiszesz dzisiaj, najdalej jutro dostaniesz odpowiedź. Wyświetl w wątku >>

elmas

#7305969 Napisano: 15.10.2025 14:37:20 w Avanti
sergrazyna napisał(a):

elmas napisał(a):

Thalia napisał(a):

sergrazyna napisał(a):

W Liptonie patrząc na listę chyba obrobili 8 dni?

Moim zdaniem tak

Raczej 10, bo dostałam dziś wiadomość za zgłoszenie z 4 października.

Na pewno 4? Laureatów na tej liści jest mniej

Może niektórzy wygrali po kilka razy. Ja grałam tylko czwartego.

Ale teraz spojrzałam i widzę, że nie ma mnie na liście, więc chyba jeszcze nie uzupełnili. Wyświetl w wątku >>

elmas

#7305948 Napisano: 15.10.2025 13:49:39 w Avanti
Thalia napisał(a):

sergrazyna napisał(a):

W Liptonie patrząc na listę chyba obrobili 8 dni?

Moim zdaniem tak

Raczej 10, bo dostałam dziś wiadomość za zgłoszenie z 4 października. Wyświetl w wątku >>
0 0

elmas

#7305911 Napisano: 15.10.2025 11:47:23 w SZUKAM....
niunia-k napisał(a):

Nie chodzi mi o konkurs tylko akcje kto pierwszy

Przysyłają potwierdzenie na maila. Wyświetl w wątku >>
1 niunia-k 0

elmas

#7305899 Napisano: 15.10.2025 11:11:40 w Czy wysyłają juz nagrody z... ???
Czy jest ktoś, kto tak jak ja jeszcze nie dostał karty do Rossmanna z konkursu Nivea (od All About)? Wyświetl w wątku >>
0 0

elmas

#7305589 Napisano: 14.10.2025 10:44:26 w Czy informują/ informowali?
wziumbadam napisał(a):

Duży Ben Garage Smolar za II tydzień te lepsze nagrody I i II stopnia były już smski?

W piątek przyszła wiadomość o wygranym głośniku. Wyświetl w wątku >>
0 0

elmas

#7304943 Napisano: 10.10.2025 23:53:02 w Czy wysyłają juz nagrody z... ???
henius napisał(a):

martini98 napisał(a):

czy ktoś otrzymał już nagrodę za ostatni etap konkursu żubrówki "żuć wszystko i wbijaj na festiwal"? mieli dwa miesiące na wysłanie, jest już tydzień po terminie i nadal cisza..

Ja otrzymałam wczoraj, ale z tego co wiem to moja koleżanka jeszcze nie. Mam problem z netem dlatego odpisuję z opóźnieniem.

Ja ciągle czekam na swój zestaw. Nie rozumiem, dlaczego tak długo to trwa - przecież nie mają setek nagród do wysłania emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

elmas

#7304942 Napisano: 10.10.2025 23:40:55 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ziolko napisał(a):

SZCZĘŚCIOMAT. Po wysłaniu wczoraj ostatniego maila z pytaniem, czy można wygrać na jeden los konkursowy nagrodę natychmiastową i nagrodę finałową - pan już nie odpisał. A w poniedziałek losowanie... emotka

Jeśli nie można by było wygrać nagrody natychmiastowej i finałowej za te same zakupy, to po co drukowałyby się dwa osobne papierki? 

Wyświetl w wątku >>
0 0

elmas

#7304884 Napisano: 10.10.2025 20:05:55 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Nuna1210 napisał(a):

wziumbadam napisał(a):

Warka Żabka - można sprawdzić wyniki:
https://promocjawarka.pl/

A czy szły już maile? Pokazuje mi wygraną i każe się z nimi kontaktować, ale maile chyba miały być?

Ja też mam komunikat o wygranej, ale maila brak. Wyświetl w wątku >>
0 0

elmas

elmas

#7300219 Napisano: 24.09.2025 23:01:01 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
To u mnie coś źle się wyświetla czy w oświadczeniu laureata loterii Felix rzeczywiście nie ma miejsca na wpisanie kodu pocztowego? Wyświetl w wątku >>
0 0

elmas

#7298618 Napisano: 19.09.2025 15:44:28 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
zaczytana-pola napisał(a):

Czy w Netto zrealizowali Wam bony z konkursu "Wszystkie smaki Azji"? Mi dziś odmówili. Oni takich nie realizują. I trzeba było zapłacić 200 zl gotówką... niech ich szlag.

Oj, to bardzo dziwne - ja takimi bonami kilka razy płaciłam przy kasie samoobsługowej i nigdy nie miałam żadnego problemu. Wyświetl w wątku >>
0 0

elmas

#7298473 Napisano: 18.09.2025 22:28:29 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
leelee napisał(a):

Czy w loterii LIDL Lipton myślicie, że uznają herbatę czarną w piramidkach? Opis na paragonie nie wskazuje, że jest czarna, ale na opakowaniu jest to napisaneemotka

Skoro to była loteria tylko w tej jednej sieci, to nie powinni robić problemu. Wyświetl w wątku >>
1 leelee 0

elmas

#7298471 Napisano: 18.09.2025 22:20:28 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
pikawka napisał(a):

elmas napisał(a):

pikawka napisał(a):

Lipton Lidl Smolar - jaki numer paragonu podawało się przy zgłoszeniu? Ten klasyczny z prawego górnego rogu?
Bo mi nie przechodzi odesłanie danych emotka

Nie, ten z dołu.

Dzięki, już dokopałam się. Ale mam ten numer tak rozmyty( chyba coś kapnęło) nie wiem czy mi uznają emotka

A nie skanowałaś aplikacji? Tam jest ten sam numer. Może mogłabyś do nich napisać i zapytać, czy by to uznali?
EDIT: Widzę w regulaminie, że paragon z aplikacji też się nadaje - nawet nie trzeba pytać. Wyświetl w wątku >>
0 0

elmas

#7298468 Napisano: 18.09.2025 22:00:32 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
pikawka napisał(a):

Lipton Lidl Smolar - jaki numer paragonu podawało się przy zgłoszeniu? Ten klasyczny z prawego górnego rogu?
Bo mi nie przechodzi odesłanie danych emotka

Nie, ten z dołu. Wyświetl w wątku >>
1 pikawka 0