Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika elmas

elmas

#7298022 Napisano: 17.09.2025 11:24:48 w Czy wysyłają juz nagrody z... ???
Czy zestawy festiwalowe z ostatniego etapu konkursu Żubrówki "Żuć wszystko i wbijaj na festiwal" były już wysyłane? Jeśli tak, to może ktoś pamięta kiedy? Wyświetl w wątku >>
0 0

elmas

#7296799 Napisano: 12.09.2025 16:16:19 w Czy informują/ informowali?
magda5_5 napisał(a):

gryszelm napisał(a):

magda5_5 napisał(a):

aguagu napisał(a):

A z tego konkursu już informowali? "Jedź razem z Bambi na DLA CIEBIEFESTIWAL 2025” Żabka

To jest dziwny konkurs... napisałam do Żabki
błędy mieli w regulaminie, na podanego maila w reklamacjach nie dopisali. Znalazłam inny w polityce prywatności to dostawałam zwrotkę, że takiego nie ma. Telefonu nigdzie nie ma. Firma od 01-2025 istnieje, żadnej strony.

Czy ktoś coś wygrał w tym konkursie? Chociażby chrupki? Córka wysłała zgłoszenie i się dopytuje.

Nikt nic nie pisał na forum, a organizator twierdzi że wszyscy są już poinformowani o wygranej

Widziałam, że ktoś wystawił na sprzedaż bilet na festiwal, ale nie wiem, czy to z tego konkursu.
EDIT: Nie, jednak nie z tego, bo tam były do wygrania dwudniowe bilety. Wyświetl w wątku >>
1 M_M 0

elmas

#7296785 Napisano: 12.09.2025 15:29:27 w Czy informują/ informowali?
olunka napisał(a):

a czy informowali ostatni etap Gliss w hebe?

Tak, dzisiaj po dwunastej. Wyświetl w wątku >>
0 0

elmas

#7294908 Napisano: 07.09.2025 13:40:41 w Kupię...
Kupię klapki Kubota z promocji Wedel&Tymbark, nowe, rozmiar 39 (lewy but Wedel, prawy Tymbark). Proszę o oferty z ceną, uwzględniającą koszt wysyłki. Wyświetl w wątku >>
0 0

elmas

#7294344 Napisano: 05.09.2025 00:05:07 w Czy wysyłają juz nagrody z... ???
ZetZ napisał(a):

Halo, czy ktoś jeszcze czeka na leżak Lech z Aldi?? emotka

To już zaczęli rozsyłać te leżaki? Ja swojego jeszcze nie dostałam. Wyświetl w wątku >>
1 ZetZ 0

elmas

#7290782 Napisano: 25.08.2025 17:03:06 w Czy wysyłają juz nagrody z... ???
incendio12 napisał(a):

Czy wysyłali już nagrody z konkursu Uśmiechnij się Owocowo (https://www.e-kon...e-owocowo-rossmann)? Konkretnie chodzi mi o wyciskarkę. Los Mejores często wysyła jakimś kurierem, który nie informuje o tym, że będzie, więc boję się że przeoczę emotka

Nie sądzę, oni chyba często zwlekają z wysyłką. Ja też czekam na wyciskarkę emotka Wyświetl w wątku >>

elmas

#7288938 Napisano: 19.08.2025 21:45:13 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
aga111 napisał(a):

Czy ktoś czeka jeszcze na weryfikację  z konkursu Nescafe. Chodzi o kubek Stanley.

Tak, ja czekam. Wyświetl w wątku >>
1 anava 0

elmas

#7283063 Napisano: 30.07.2025 13:53:26 w SZUKAM....
Czy ktoś wie, do kiedy jest (albo i był) ważny ten kod kreskowy (100 zł) do Delikatesów Centrum z konkursu Desperados? Komuś w ogóle udało się go użyć? Wyświetl w wątku >>
0 0

elmas

#7283062 Napisano: 30.07.2025 13:50:13 w Połączenia nieodebrane
Czy do kogoś dzwonił może taki numer: 796 XXX 605? 
Nie ma o nim żadnych informacji w internecie - zastanawiam się, czy to nie z konkursu tubek Lubella/Łowicz (chyba że już wcześniej informowali, a mnie umknęły posty na ten temat). Wyświetl w wątku >>
0 0

elmas

#7282387 Napisano: 28.07.2025 11:41:51 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
notta napisał(a):

ZetZ napisał(a):

[quote=

bandit napisał(a):

atyde25 napisał(a):

atyde25]2.Tiramisu. Moim zdaniem niech ktoś potwierdzi emotka

5.2.2. Który smak lodów marki Zielona Budka na 2025 rok poleca ambasadorka marki Anna
Starmach?

A w necie: W roku 2025, Zielona Budka wprowadza nowe smaki lodów, w tym lody o smaku Tiramisu z sosem kakaowym oraz lody na patyku ze śmietanką i sosem truskawkowym. 

Więc Tiramisu. emotka

a nie chodziło o trójsmak? u niej na instagramie była informacja.. że ona poleca takie lody gdzie każdy znajdzie coś dla siebie https://www.instagram.com/p/DKOqNEEIrzZ/
a tu tiramisu https://www.instagram.com/p/DLzK_yHIgPy/
obstawiam że pewnie wszystkie odpowiedzi są poprawne emotka

Nie wiem, jak wygląda opakowanie trójsmaku, ale na tiramisu jest napis: "Mój smak" z podpisem Starmach. Wyświetl w wątku >>
0 0

elmas

#7282072 Napisano: 26.07.2025 16:01:43 w Czy wysyłają juz nagrody z... ???
aniunia1900 napisał(a):

Czy wszyscy dostali już nagrody natychmiastowe z loterii Kaufland? Wygrana z 13.07 a maila nadal brak

Ja też wygrałam 13., a nagroda wciąż nie dotarła, choć paragon na pewno był w porządku. Wyświetl w wątku >>

elmas

#7281240 Napisano: 23.07.2025 13:03:41 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
@Kwiat napisał(a):

elmas napisał(a):

@Kwiat napisał(a):

to z Nuii z Netto były już wyniki ? informowali czy zaraz wysłali nagrody? bo nie pamiętam czy tam już paragon i adres się podawało?

Nie wiem, czy informowali, ale w wątku ze zdjęciami jest pomyłka - to nagroda z konkursu Kaktus w Netto.

Chyba że to ja się mylę - w każdym razie tego samego dnia dotarła moja drukarka z konkursu Kaktus.

dzięki za info emotka to zapewne była pomyłka emotka bo wysyłka byłaby zbyt szybko...

Też tak myślę - zwłaszcza że paragon trzeba słać pocztą emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

elmas

#7281233 Napisano: 23.07.2025 12:47:34 w Czy informują/ informowali?
radziosny napisał(a):

Czy informowali z Żabki:
- Crispers "Crispers na Sun Festival"
- Peroni (z torbami plażowymi)
- Somersby "Rozkręć lato z Somersby"

???

Z Crispers i Somersby informowali. Wyświetl w wątku >>
1 radziosny 0

elmas

#7281228 Napisano: 23.07.2025 12:37:02 w Czy wysyłają juz nagrody z... ???
ewunia napisał(a):

Czy wysyłali już nagrody z All inclusive Hebe?

Widziałam w którymś wątku zdjęcie kosmetyków.
EDIT: Sprawdziłam i jest - w wątku "Zdjęcia naszych wygranych". Wyświetl w wątku >>
1 ewunia 0

elmas

#7281227 Napisano: 23.07.2025 12:32:32 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
fan-mandaryny napisał(a):

Dzwonił ktoś do Was z jakiegoś konkursu z numeru o początku  739?

Do mnie wczoraj przed południem dzwonił numer o takim początku i końcówce 536 - nie odebrałam, ale po sprawdzeniu w internecie okazało się, że to spam. Wyświetl w wątku >>

elmas

#7281224 Napisano: 23.07.2025 12:27:11 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
@Kwiat napisał(a):

to z Nuii z Netto były już wyniki ? informowali czy zaraz wysłali nagrody? bo nie pamiętam czy tam już paragon i adres się podawało?

Nie wiem, czy informowali, ale w wątku ze zdjęciami jest pomyłka - to nagroda z konkursu Kaktus w Netto.

Chyba że to ja się mylę - w każdym razie tego samego dnia dotarła moja drukarka z konkursu Kaktus. Wyświetl w wątku >>
0 0

elmas

#7281191 Napisano: 23.07.2025 10:47:51 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
GreenEK napisał(a):

8igora9 napisał(a):

asiaaa85 napisał(a):

pioge7 napisał(a):

asiaaa85 napisał(a):

Mam pytanie czy ktoś korzystał z karty lidl prezentowej w takim niebieskim opakowaniu ? Na karcie pisze , że karta jest ważna 6 miesięcy od aktywacji przez lidl i byłam pewna ,że te 6 miesięcy to data od jej aktywacji w sklepie a teraz sprawdzam i pokazuje mi ,że data minęła .

aktywowali je przed wysyłką, ewentualnie jak dostałaś to w tym samym dniu, bądź na drugi. Termin mógł minąć.

Dziękuję za informację ,300 zł poszło … 😫

Spróbuj napisać do agencji oraz do obsługi konsumenta z Lidla, to przecież nic nie kosztuje. Coś mi tu kiedyś mignęło na forum, że komuś udało się przedłużyć przeterminowany bon bodajże do Dino.

potwierdzam: napisz,
ja na początku roku przegapiłam termin w Empiku i bez problemu przedłużyli

Napisać na pewno nie zaszkodzi, ale ktoś na forum wspominał, że akurat Lidl nie jest skłonny do pomocy w takich sprawach emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

elmas

#7280649 Napisano: 21.07.2025 12:05:42 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ArtystkaZeSpalonegoTeatru napisał(a):

Czy ktoś pamięta jakie dane wpisywało się w formularzu kotlin na gril ci skspnie? Mój paragon jest trochę znoszony i NIPu nie można rozczytać 😮

Wpisywało się tylko nr paragonu, trzeba też było dołączyć zdjęcie i wybrać sieć, w której zrobiło się zakupy. Wyświetl w wątku >>
0 0

elmas

#7277638 Napisano: 10.07.2025 13:02:39 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
malmika napisał(a):

Hej, uzupełniłam formularz Laureata przesłany przez Smolar w wiadomości (konkurs Rexona Advanced w Rossmannie). Po kliknięciu wyślij nie mam żadnego komunikatu na stronie o przyjęciu formularza, nie mam też nic na mailu, to trochę niepodobne do Smolara. Czy tak to powinno wyglądać?

Maila nie było, ale po wypełnieniu formularza powinnaś mieć coś takiego:

Zresztą kliknij jeszcze raz w link z formularzem, to zobaczysz, czy nadal jest aktywny. Wyświetl w wątku >>
1 malmika 0

elmas

#7271909 Napisano: 21.06.2025 11:37:47 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Czy to normalne, że po przesłaniu formularza z Leibniz on nadal jest aktywny? Miałam problemy z internetem, strona długo się przeładowywała, w końcu pojawił się komunikat, że oświadczenie zostało wysłane, ale nie wiem, czy naprawdę tak było, skoro formularz ciągle działa. Wyświetl w wątku >>
0 0