Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika elmas

elmas

#7265805 Napisano: 29.05.2025 21:34:50 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
monikar napisał(a):

Czy ktoś też miał problem z formularzem laureata w konkursie Sięgnij po naturę? U mnie nie da się wpisać adresu e-mail

Ja tak miałam - w telefonie nie dało się wpisać, więc wypełniłam formularz na komputerze. Wyświetl w wątku >>
0 0

elmas

#7264013 Napisano: 23.05.2025 10:31:25 w Czy wysyłają juz nagrody z... ???
cherry21 napisał(a):

Dostaliście nagrody z konkursu Elmex Junior w Carrefour? Konkurs elmex "Śmigaj po nagrody!" Carrefour

Mój zestaw produktów dotarł już dawno temu. Wyświetl w wątku >>
0 0

elmas

#7259440 Napisano: 08.05.2025 23:28:51 w Czy wysyłają juz nagrody z... ???
martynkamaria napisał(a):

Czy ktoś dostał już 100 zł z konkursu "Tropem Zielonego Złota", Żabka - Pilsner Urquell?

Ja jeszcze nie. Wyświetl w wątku >>
0 0

elmas

#7259123 Napisano: 08.05.2025 00:13:07 w PODZIĘKOWANIA
Atorod38
Uczciwa transakcja w miłej atmosferze. Dziękuję za zaufanie i polecam emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

elmas

#7257562 Napisano: 30.04.2025 21:56:26 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
pimparimpa napisał(a):

pikawka napisał(a):

katrin1 napisał(a):

Kupił ktoś gdziekolwiek te napoje Dr Witt  w sklepach z listy? Tak z ciekawości, chciałam zagrać ale napoju nie szło nigdzie kupić a smolar na maila nie odpisał.

Tak kupiłam z tydzień temu jeden, dziś chciałam dokupić i już nie było. Byłam jeszcze dziś w trzech innych sklepach z listy i ani jednego emotka

Też nie udało mi się kupić w 3 wskazanych sklepach. Dużo do czytania nie będą mieli.

Ja byłam dziś w czterech sklepach z listy - w dwóch mnie niemal wyśmiali (w sumie się nie dziwię, to były sklepy mięsne), w trzecim pani spojrzała na mnie ze zdumieniem, jakbym chciała kupić wiertarkę i powiedziała: "Nie, my tu tego nie sprzedajemy", a czwarty na szczęście był samoobsługowy, więc po prostu weszłam i wyszłam z pustymi rękami. 
I to tyle, jeśli chodzi o moją przygodę z tym konkursem emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

elmas

#7255946 Napisano: 24.04.2025 14:14:01 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
12klauduuus napisał(a):

Gls co wozi dzisiaj ?

Pewności nie mam, ale podejrzewam, że to z konkursu "Wiosna na okrągło" w Intermarche (Albedo). Wyświetl w wątku >>

elmas

#7254755 Napisano: 17.04.2025 15:58:43 w SZUKAM....
Czy jest na forum ktoś, kto dostał nagrodę z konkursu Lisnera ( https://www.e-kon...epsze-nagrody-lisner ) i mógłby odpowiedzieć mi na jedno pytanie? Jeśli tak, proszę o PW. Wyświetl w wątku >>
0 0

elmas

#7253416 Napisano: 11.04.2025 17:24:27 w Avanti
dwaburekoty napisał(a):

magie1982 napisał(a):

Czy Doritos poszły dalej niż do 3.04?

Też się chętnie dowiem.

Ktoś pisał, że do 4.04. Wyświetl w wątku >>
0 0

elmas

#7253229 Napisano: 11.04.2025 10:55:18 w Smolar
atlantydek napisał(a):

Te przelewy z Guinnessa, co miały wyjść do 07.04, jednak nie wyszły?

Wygląda na to, że nie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

elmas

#7253042 Napisano: 10.04.2025 14:09:42 w Czy informują/ informowali?
szkodnik1988 napisał(a):

elmas napisał(a):

szkodnik1988 napisał(a):

elmas napisał(a):

szkodnik1988 napisał(a):

GoldenGirl napisał(a):

Pilsner ani widu ani słychu wyników  😅 chyba będą trzymać w niepewności do jutra :S

Z całym szacunkiem dla ASPE, ale ta sytuacja świadczy tylko o wielkiej niekompetencji tej agencji i kpiny z konkursowiczów... Jestem w stanie zrozumieć delikatną obsuwę z różnych powodów, ale wtedy powinni się spiąć i na następny dzień dać wyniki, a wypadałoby też napisać wyjaśnienie na stronie dlaczego nie został dopełniony regulamin. Raczej już tam nie zgram emotka

Przynajmniej jest szansa, że przeczytają i wybiorą najlepsze zgłoszenia. Mogli przecież zrobić szybkie losowanie i rozesłać maile do laureatów godzinę po tym, jak ktoś zadzwonił z pytaniem o wyniki  emotka

Skoro uważasz że to normalne i sprawiedliwe to ok emotka  dla Mnie śmieszne bo czasu było na to sporo.

Nigdzie nie napisałam, że to "normalne i sprawiedliwe", ale na pewno to mniejsze zło.

W sumie to ktoś mógłby dzisiaj dokonać zakupu i wysłać im zgłoszenie z dopiskiem "mam delikatną obsuwę" emotka

Może też się kiedyś zdarzyć, że ktoś nie zdąży wypełnić formularza laureata albo odesłać paragonu w określonym czasie. Nie wiem, jak jest z ASPE, ale niektóre agencje potrafią pójść człowiekowi na rękę, żeby nagroda nie przepadła. Ale to niezgodne z regulaminem, więc pewnie żaden laureat nigdy nie korzysta z takiej możliwości emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

elmas

#7253036 Napisano: 10.04.2025 13:52:23 w Czy informują/ informowali?
szkodnik1988 napisał(a):

elmas napisał(a):

szkodnik1988 napisał(a):

GoldenGirl napisał(a):

Pilsner ani widu ani słychu wyników  😅 chyba będą trzymać w niepewności do jutra :S

Z całym szacunkiem dla ASPE, ale ta sytuacja świadczy tylko o wielkiej niekompetencji tej agencji i kpiny z konkursowiczów... Jestem w stanie zrozumieć delikatną obsuwę z różnych powodów, ale wtedy powinni się spiąć i na następny dzień dać wyniki, a wypadałoby też napisać wyjaśnienie na stronie dlaczego nie został dopełniony regulamin. Raczej już tam nie zgram emotka

Przynajmniej jest szansa, że przeczytają i wybiorą najlepsze zgłoszenia. Mogli przecież zrobić szybkie losowanie i rozesłać maile do laureatów godzinę po tym, jak ktoś zadzwonił z pytaniem o wyniki  emotka

Skoro uważasz że to normalne i sprawiedliwe to ok emotka  dla Mnie śmieszne bo czasu było na to sporo.

Nigdzie nie napisałam, że to "normalne i sprawiedliwe", ale na pewno to mniejsze zło. Wyświetl w wątku >>
1 radziosny 0

elmas

#7253033 Napisano: 10.04.2025 13:49:11 w Czy informują/ informowali?
szkodnik1988 napisał(a):

GoldenGirl napisał(a):

Przynajmniej jest szansa, że przeczytają i wybiorą najlepsze zgłoszenia. Mogli przecież zrobić szybkie losowanie i rozesłać maile do laureatów godzinę po tym, jak ktoś zadzwonił z pytaniem o wyniki  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

elmas

#7252731 Napisano: 09.04.2025 13:53:25 w Czy wysyłają juz nagrody z... ???
mrmax napisał(a):

czy przelewy z guinness z żabki już były?

Chyba nie - wciąż czekam na swój, a przecież miały być wysłane najpóźniej w poniedziałek emotka Wyświetl w wątku >>
1 mrmax 0

elmas

#7252318 Napisano: 08.04.2025 10:48:08 w Czy wysyłają juz nagrody z... ???
gregory napisał(a):

Tchibo Intermarche, wygraj zakupy. Advalue czy wysyłali już te bony? Bardzo mało jestem teraz na forum, bo praca i nie wiem czy przeoczyłem...

Jeszcze nie wysyłali - o ile dobrze pamiętam, mają czas do 18 kwietnia. Wyświetl w wątku >>
0 0

elmas

#7252226 Napisano: 07.04.2025 21:53:15 w Czy informują/ informowali?
memi894 napisał(a):

random_ napisał(a):

Cześć, przychodzę z szybkim pytaniem - dostaliście może pozytywną weryfikację przesłanych do organizatora danych (adres do wysyłki nagrody, kopia dokumentu zakupu) w konkursie Tchibo - "Wygraj zakupy", organizowanym w sklepach sieci Intermarche? U mnie cisza od blisko trzech tygodni...

Pytanie, rzecz jasna, do laureatów konkursu emotka

Ja nic do tej pory nie otrzymałam. Do kiedy mają czas z wysyłką nagród?

Chyba do 18 kwietnia. Wyświetl w wątku >>
0 0

elmas

#7252225 Napisano: 07.04.2025 21:52:42 w Czy informują/ informowali?
random_ napisał(a):

Cześć, przychodzę z szybkim pytaniem - dostaliście może pozytywną weryfikację przesłanych do organizatora danych (adres do wysyłki nagrody, kopia dokumentu zakupu) w konkursie Tchibo - "Wygraj zakupy", organizowanym w sklepach sieci Intermarche? U mnie cisza od blisko trzech tygodni...

Pytanie, rzecz jasna, do laureatów konkursu emotka

Do mnie nic nie przyszło - nie przypominam sobie, żeby ta agencja kiedykolwiek słała weryfikacje  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

elmas

#7250799 Napisano: 01.04.2025 11:45:13 w PODZIĘKOWANIA
izkak
Szybka wymiana w sympatycznej atmosferze - dziękuję i polecam emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

elmas

#7248629 Napisano: 22.03.2025 21:02:35 w SZUKAM....
misiamarysia napisał(a):

agakaz2 napisał(a):

apacz_ napisał(a):

Czy to prawda, że kodem Empik z Kinder można płacić tylko on-line i tylko za produkty Empiku? Rzeczywiście tak jest, czy ktoś wkręcał?

to jest prawda. nic innego nie kupisz

Czyli wyłącznie produkty z napisem "TYLKO W EMPIKU"? Czy jakieś inne?

Możesz sobie ustawić w filtrach wyszukiwania, że sprzedawcą ma być Empik - za te produkty zapłacisz kodem. Wyświetl w wątku >>

elmas

#7248361 Napisano: 21.03.2025 13:53:59 w Smolar
medziks1 napisał(a):

Wygrał ktoś kilka nagród 1 stopnia w Milce? (Na te same dane oczywiście)

Według regulaminu nie można wygrać kilku nagród I stopnia. Wyświetl w wątku >>

elmas

#7244458 Napisano: 04.03.2025 13:26:36 w Czy informują/ informowali?
@Kwiat napisał(a):

a czy informowali już za ostatni dzień 24.12 z Biedronki  ( z tego konkursu co było 100 bonów dziennie) ???

Tak, już jakiś czas temu. Wyświetl w wątku >>
0 0