Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika elmas

elmas

#7270280 Napisano: 13.06.2025 13:43:17 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
FBmagdalena17 napisał(a):

zof83 napisał(a):

Pepa napisał(a):

Eh też chciałam wziąć udział, paragon gotowy, a juz nie sprawdzałam dokładnie w regulaminie😟. 
Wymyślona data, żeby wprowadzać w błąd.

I cyk, część konkurencji zmieciona z planszy emotka  Też się wybierałam do sklepu, dobrze że nie doszłam, bo zapewne wysłałabym zgłoszenie ostatniego dnia emotka

Witam w klubie, ja miałam teraz iść do sklepu. Wchodzę na stronę żeby doczytać o jakie piwo dokładnie chodzi a tu konkurs zakończony. Kojarzę też że już był konkurs co zła data podana była. Faktycznie to celowe jest. emotka

No to Wam zazdroszczę, bo ja niestety dziś kupiłam piwa na drugi paragon, a nie zagram ani razu 

Smutne, że nikt nie zgłosił błędu, choćby w komentarzu do konkursu. Naprawdę żadna z osób, które zdążyły wziąć udział, nie zauważyła, że data jest nieprawidłowa? Mam przykre wrażenie, że gdyby do wygrania były tylko skarpetki, ktoś jednak poprawiłby ten błąd  emotka Wyświetl w wątku >>

elmas

#7269935 Napisano: 12.06.2025 14:04:11 w Czy wysyłają juz nagrody z... ???
emanuela24 napisał(a):

Inflog inpostem. Co to może być? Macie jakieś pomysły?

Ktoś pisał, że poduszka z Nutelli. Wyświetl w wątku >>

elmas

#7269814 Napisano: 12.06.2025 08:59:52 w SZUKAM....
cleo25 napisał(a):

elmas napisał(a):

stokrotka238 napisał(a):

Czy w razie wygranej w Lays, Avanti chce opakowanie z kodem?

Tylko w przypadku nagrody I stopnia.

A to musi być całe opakowanie czy wystarczy ten kawałek z kodem ?

Piszą, że ma to być oryginał opakowania, więc moim zdaniem całe. Wyświetl w wątku >>
2 cleo25, cb656 0

elmas

#7269802 Napisano: 12.06.2025 08:28:16 w SZUKAM....
stokrotka238 napisał(a):

Czy w razie wygranej w Lays, Avanti chce opakowanie z kodem?

Tylko w przypadku nagrody I stopnia. Wyświetl w wątku >>
0 0

elmas

#7269612 Napisano: 11.06.2025 13:40:48 w Czy informują/ informowali?
lilichilimili napisał(a):

Czy z konkursu MK cafe ktoś wygrał coś? bo już powinni być poinformowani laureaci za I etap, a wpisów tu nie widziałam żadnych na forum.

Sama tam nie grałam, ale widziałam wpis, że informowali w zeszły czwartek. Wyświetl w wątku >>
0 0

elmas

#7269609 Napisano: 11.06.2025 13:35:07 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
marcika napisał(a):

Jakie dane się podawało w formularzu w Śmiejżelkach? Tylko kod i maila? Będę Wdzięczna jeśli ktoś zapisał screena i sprawdzi emotka

Dokładnie tak - kod i mail emotka Wyświetl w wątku >>
1 marcika 0

elmas

#7267245 Napisano: 04.06.2025 10:45:07 w Smolar
delfinka101 napisał(a):

Mam 2 nu ery przesyłek od Smolara. 1 to kapcie, a drugie co to może być?

To chyba jakaś pomyłka - też mam dwa numery, a wygrałam tylko jedne kapcie. Wyświetl w wątku >>
0 0

elmas

#7265805 Napisano: 29.05.2025 21:34:50 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
monikar napisał(a):

Czy ktoś też miał problem z formularzem laureata w konkursie Sięgnij po naturę? U mnie nie da się wpisać adresu e-mail

Ja tak miałam - w telefonie nie dało się wpisać, więc wypełniłam formularz na komputerze. Wyświetl w wątku >>
0 0

elmas

#7264013 Napisano: 23.05.2025 10:31:25 w Czy wysyłają juz nagrody z... ???
cherry21 napisał(a):

Dostaliście nagrody z konkursu Elmex Junior w Carrefour? Konkurs elmex "Śmigaj po nagrody!" Carrefour

Mój zestaw produktów dotarł już dawno temu. Wyświetl w wątku >>
0 0

elmas

#7259440 Napisano: 08.05.2025 23:28:51 w Czy wysyłają juz nagrody z... ???
martynkamaria napisał(a):

Czy ktoś dostał już 100 zł z konkursu "Tropem Zielonego Złota", Żabka - Pilsner Urquell?

Ja jeszcze nie. Wyświetl w wątku >>
0 0

elmas

#7259123 Napisano: 08.05.2025 00:13:07 w PODZIĘKOWANIA
Atorod38
Uczciwa transakcja w miłej atmosferze. Dziękuję za zaufanie i polecam emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

elmas

#7257562 Napisano: 30.04.2025 21:56:26 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
pimparimpa napisał(a):

pikawka napisał(a):

katrin1 napisał(a):

Kupił ktoś gdziekolwiek te napoje Dr Witt  w sklepach z listy? Tak z ciekawości, chciałam zagrać ale napoju nie szło nigdzie kupić a smolar na maila nie odpisał.

Tak kupiłam z tydzień temu jeden, dziś chciałam dokupić i już nie było. Byłam jeszcze dziś w trzech innych sklepach z listy i ani jednego emotka

Też nie udało mi się kupić w 3 wskazanych sklepach. Dużo do czytania nie będą mieli.

Ja byłam dziś w czterech sklepach z listy - w dwóch mnie niemal wyśmiali (w sumie się nie dziwię, to były sklepy mięsne), w trzecim pani spojrzała na mnie ze zdumieniem, jakbym chciała kupić wiertarkę i powiedziała: "Nie, my tu tego nie sprzedajemy", a czwarty na szczęście był samoobsługowy, więc po prostu weszłam i wyszłam z pustymi rękami. 
I to tyle, jeśli chodzi o moją przygodę z tym konkursem emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

elmas

#7255946 Napisano: 24.04.2025 14:14:01 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
12klauduuus napisał(a):

Gls co wozi dzisiaj ?

Pewności nie mam, ale podejrzewam, że to z konkursu "Wiosna na okrągło" w Intermarche (Albedo). Wyświetl w wątku >>

elmas

#7254755 Napisano: 17.04.2025 15:58:43 w SZUKAM....
Czy jest na forum ktoś, kto dostał nagrodę z konkursu Lisnera ( https://www.e-kon...epsze-nagrody-lisner ) i mógłby odpowiedzieć mi na jedno pytanie? Jeśli tak, proszę o PW. Wyświetl w wątku >>
0 0

elmas

#7253416 Napisano: 11.04.2025 17:24:27 w Avanti
dwaburekoty napisał(a):

magie1982 napisał(a):

Czy Doritos poszły dalej niż do 3.04?

Też się chętnie dowiem.

Ktoś pisał, że do 4.04. Wyświetl w wątku >>
0 0

elmas

#7253229 Napisano: 11.04.2025 10:55:18 w Smolar
atlantydek napisał(a):

Te przelewy z Guinnessa, co miały wyjść do 07.04, jednak nie wyszły?

Wygląda na to, że nie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

elmas

#7253042 Napisano: 10.04.2025 14:09:42 w Czy informują/ informowali?
szkodnik1988 napisał(a):

elmas napisał(a):

szkodnik1988 napisał(a):

elmas napisał(a):

szkodnik1988 napisał(a):

GoldenGirl napisał(a):

Pilsner ani widu ani słychu wyników  😅 chyba będą trzymać w niepewności do jutra :S

Z całym szacunkiem dla ASPE, ale ta sytuacja świadczy tylko o wielkiej niekompetencji tej agencji i kpiny z konkursowiczów... Jestem w stanie zrozumieć delikatną obsuwę z różnych powodów, ale wtedy powinni się spiąć i na następny dzień dać wyniki, a wypadałoby też napisać wyjaśnienie na stronie dlaczego nie został dopełniony regulamin. Raczej już tam nie zgram emotka

Przynajmniej jest szansa, że przeczytają i wybiorą najlepsze zgłoszenia. Mogli przecież zrobić szybkie losowanie i rozesłać maile do laureatów godzinę po tym, jak ktoś zadzwonił z pytaniem o wyniki  emotka

Skoro uważasz że to normalne i sprawiedliwe to ok emotka  dla Mnie śmieszne bo czasu było na to sporo.

Nigdzie nie napisałam, że to "normalne i sprawiedliwe", ale na pewno to mniejsze zło.

W sumie to ktoś mógłby dzisiaj dokonać zakupu i wysłać im zgłoszenie z dopiskiem "mam delikatną obsuwę" emotka

Może też się kiedyś zdarzyć, że ktoś nie zdąży wypełnić formularza laureata albo odesłać paragonu w określonym czasie. Nie wiem, jak jest z ASPE, ale niektóre agencje potrafią pójść człowiekowi na rękę, żeby nagroda nie przepadła. Ale to niezgodne z regulaminem, więc pewnie żaden laureat nigdy nie korzysta z takiej możliwości emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

elmas

#7253036 Napisano: 10.04.2025 13:52:23 w Czy informują/ informowali?
szkodnik1988 napisał(a):

elmas napisał(a):

szkodnik1988 napisał(a):

GoldenGirl napisał(a):

Pilsner ani widu ani słychu wyników  😅 chyba będą trzymać w niepewności do jutra :S

Z całym szacunkiem dla ASPE, ale ta sytuacja świadczy tylko o wielkiej niekompetencji tej agencji i kpiny z konkursowiczów... Jestem w stanie zrozumieć delikatną obsuwę z różnych powodów, ale wtedy powinni się spiąć i na następny dzień dać wyniki, a wypadałoby też napisać wyjaśnienie na stronie dlaczego nie został dopełniony regulamin. Raczej już tam nie zgram emotka

Przynajmniej jest szansa, że przeczytają i wybiorą najlepsze zgłoszenia. Mogli przecież zrobić szybkie losowanie i rozesłać maile do laureatów godzinę po tym, jak ktoś zadzwonił z pytaniem o wyniki  emotka

Skoro uważasz że to normalne i sprawiedliwe to ok emotka  dla Mnie śmieszne bo czasu było na to sporo.

Nigdzie nie napisałam, że to "normalne i sprawiedliwe", ale na pewno to mniejsze zło. Wyświetl w wątku >>
1 radziosny 0

elmas

#7253033 Napisano: 10.04.2025 13:49:11 w Czy informują/ informowali?
szkodnik1988 napisał(a):

GoldenGirl napisał(a):

Przynajmniej jest szansa, że przeczytają i wybiorą najlepsze zgłoszenia. Mogli przecież zrobić szybkie losowanie i rozesłać maile do laureatów godzinę po tym, jak ktoś zadzwonił z pytaniem o wyniki  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

elmas

#7252731 Napisano: 09.04.2025 13:53:25 w Czy wysyłają juz nagrody z... ???
mrmax napisał(a):

czy przelewy z guinness z żabki już były?

Chyba nie - wciąż czekam na swój, a przecież miały być wysłane najpóźniej w poniedziałek emotka Wyświetl w wątku >>
1 mrmax 0