Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika elmas

elmas

#7194530 Napisano: 25.07.2024 21:53:53 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
visserarthur napisał(a):

elmas napisał(a):

Finezyjna napisał(a):

Czy też tak macie, że problemem jest realizacja bonów z konkursu ?
Żabka, muszę trafić na odpowiednią by ktoś kumaty mnie obsłużył.
Dino , wzywanie kierownika sklepu i sugerowanie , że zakup alkoholu nie wchodzi w grę.
Rossman, kod z everydayme.pl,  który mocno był promowany nawet w mediach społecznościowych. Ale o co chodzi, skąd go Pani ma, jak się go realizuje..
Wsparcie znikome, kolejka się tworzy, irytację czuć w powietrzu.

Jeśli chodzi o Dino, to mnie też kiedyś kasjerka wmawiała, że nie można kupić alkoholu za bon. Napisałam mail do centrali z pytaniem, czy to prawda, oczywiście odpisali, że nie i poprosili, żebym w razie dalszych kłopotów podała im adres sklepu. Kilka dni później pokazałam wiadomość kasjerce - w tym sklepie nigdy już nie miałam podobnego problemu emotka

Trochę mnie bawi ten wasz brak zaradności. W Dino, też mi się zdarzało, że mówili, że nie
mogę alkoholu/ papierosów. Od razu padało pytanie, gdzie to jest napisane, bo na bonie nie jest, ale może mają jakiś regulamin bonów i mi pokażą taki zapis. Kilka uwag typu: to nie prl, że to nie kartki na żywność, że mam kartkę na kawę, a chcę kupić wódkę. Widać, że oni mają takie naleciałości z przeszłości, że bon to kartka żywnościowa… A no i nigdy nie wyszedłem „z kwitkiem” z Dino.

To brak nie zaradności, ale cierpliwości. Wyświetl w wątku >>
1 kimberly 0

elmas

#7194442 Napisano: 25.07.2024 16:47:02 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Finezyjna napisał(a):

Czy też tak macie, że problemem jest realizacja bonów z konkursu ?
Żabka, muszę trafić na odpowiednią by ktoś kumaty mnie obsłużył.
Dino , wzywanie kierownika sklepu i sugerowanie , że zakup alkoholu nie wchodzi w grę.
Rossman, kod z everydayme.pl,  który mocno był promowany nawet w mediach społecznościowych. Ale o co chodzi, skąd go Pani ma, jak się go realizuje..
Wsparcie znikome, kolejka się tworzy, irytację czuć w powietrzu.

Jeśli chodzi o Dino, to mnie też kiedyś kasjerka wmawiała, że nie można kupić alkoholu za bon. Napisałam mail do centrali z pytaniem, czy to prawda, oczywiście odpisali, że nie i poprosili, żebym w razie dalszych kłopotów podała im adres sklepu. Kilka dni później pokazałam wiadomość kasjerce - w tym sklepie nigdy już nie miałam podobnego problemu emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

elmas

#7194438 Napisano: 25.07.2024 16:38:14 w Czy wysyłają juz nagrody z... ???
magie1982 napisał(a):

olunka napisał(a):

elmas napisał(a):

tad_pole napisał(a):

olunka napisał(a):

Kamyczkowa napisał(a):

magie1982 napisał(a):

Julles0048 napisał(a):

olunka napisał(a):

co wysyła Logaris Inpostem?

W ostatnim czasie od nich dostałam zestaw gum Orbit i naklejki Young Leosia.
Może to to?  emotka

Taczej nie, bo ja też mam a Orbit nie wygrałam.

Do mnie też jedzie, a nie wygrałam w orbit. Może planer Fantasia?

ja nie wygrałam ani Orbit, ani w fantasii - pasuja mi tylko kufle z Kozła albo klocki z Familijnych

Też mam maila, że Logaris coś wysyła. Nie wygrałam ani Orbit, ani Fantasii, ani kufli z Kozła ani klocków z Familijnych emotka  To dopiero zagwozdka!

Może to nagroda z konkursu Wedel Snack :)

ooo, to tez mi pasuje:)

Ale .mi nie pasuje xd

Idą i nagrody z Fantasii, i z Wedel Snack emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

elmas

#7194423 Napisano: 25.07.2024 16:02:30 w Czy wysyłają juz nagrody z... ???
tad_pole napisał(a):

olunka napisał(a):

Kamyczkowa napisał(a):

magie1982 napisał(a):

Julles0048 napisał(a):

olunka napisał(a):

co wysyła Logaris Inpostem?

W ostatnim czasie od nich dostałam zestaw gum Orbit i naklejki Young Leosia.
Może to to?  emotka

Taczej nie, bo ja też mam a Orbit nie wygrałam.

Do mnie też jedzie, a nie wygrałam w orbit. Może planer Fantasia?

ja nie wygrałam ani Orbit, ani w fantasii - pasuja mi tylko kufle z Kozła albo klocki z Familijnych

Też mam maila, że Logaris coś wysyła. Nie wygrałam ani Orbit, ani Fantasii, ani kufli z Kozła ani klocków z Familijnych emotka  To dopiero zagwozdka!

Może to nagroda z konkursu Wedel Snack :) Wyświetl w wątku >>
1 tad_pole 0

elmas

#7193819 Napisano: 23.07.2024 14:00:15 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
monia0303 napisał(a):

elmas napisał(a):

pioge7 napisał(a):

Jest ktoś komu Favita nie wysłała info o wygranej?
Zgłoszenie wysłane w czwartek kolejne w piątek, kolejne w sobotę...
Na żadne nie mam info emotka
Wymagania spełnione emotka

A jesteś pewien, że Twoje komentarze są widoczne? Pytam, bo mój brat chciał zagrać w tym konkursie, wrzucił zdjęcie na FB i kiedy był zalogowany, widział swój wpis, ale kiedy ja się zalogowałam i przejrzałam komentarze pod postem, wpisu nie było. Brat kontaktował się z Organizatorem, który potwierdził, że komentarza nie widzi.

Mam tak samo. jak jestem zalogowana to widać mój komentarz a jak się wyloguje to nie ma nic. sprawdzałam ustawienia konta i wszystko jest publiczne. niestety nie obeszłam tego.

Mój brat też nie - próbował na różne sposoby i w końcu się poddał  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

elmas

#7193814 Napisano: 23.07.2024 13:51:22 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
pioge7 napisał(a):

Jest ktoś komu Favita nie wysłała info o wygranej?
Zgłoszenie wysłane w czwartek kolejne w piątek, kolejne w sobotę...
Na żadne nie mam info emotka
Wymagania spełnione emotka

A jesteś pewien, że Twoje komentarze są widoczne? Pytam, bo mój brat chciał zagrać w tym konkursie, wrzucił zdjęcie na FB i kiedy był zalogowany, widział swój wpis, ale kiedy ja się zalogowałam i przejrzałam komentarze pod postem, wpisu nie było. Brat kontaktował się z Organizatorem, który potwierdził, że komentarza nie widzi. Wyświetl w wątku >>
0 0

elmas

#7193642 Napisano: 23.07.2024 01:51:18 w Pomoc potrzebującym!
Na prośbę znajomej zaangażowałam się w poszukiwanie domu dla łagodnej i nieśmiałej kotki Blanki. 

Blanka ma ok. 7 lat, jest zdrowa, zaszczepiona, odrobaczona i wykastrowana. Od ponad roku przebywa w domu tymczasowym - na niewielkiej przestrzeni, wśród innych kotów - gdzie niestety coraz bardziej zamyka się w sobie. Nie wykazuje agresji, ale nie chce się ruszać, zazwyczaj z podkulonymi łapkami przesiaduje w swojej budce. Choć jest stale ogłaszana, nikt o nią nie pyta emotka  

Szukamy dla niej bezpiecznego domu niewychodzącego, bez innych zwierząt. Kotka mieszka na Podkarpaciu, ale w razie czego postaramy się pomóc w transporcie. Może znacie kogoś, kto byłby zainteresowany jej adopcją (obowiązuje umowa adopcyjna)? W takim przypadku proszę o wiadomość - podam numer telefonu do znajomej, której los Blanki naprawdę spędza sen z powiek emotka

Wyświetl w wątku >>
0 0

elmas

#7191070 Napisano: 12.07.2024 18:22:53 w Czy wysyłają juz nagrody z... ???
Majkii napisał(a):

Jest tez ktoś kto dostał tylko jedną nagrodę zamiast dwóch z Żubrówka Kamuflage??

Wydaje mi się, że według regulaminu można było wygrać tylko jedną nagrodę. Wyświetl w wątku >>
0 0

elmas

#7189857 Napisano: 08.07.2024 22:26:56 w Czy wysyłają juz nagrody z... ???
anaesth napisał(a):

DPD Bis Media to będzie bon do ITM z Eduscho?

Prawie na pewno tak emotka Wyświetl w wątku >>
1 anaesth 0

elmas

#7189854 Napisano: 08.07.2024 22:18:25 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
monikar napisał(a):

elmas napisał(a):

ArtystkaZeSpalonegoTeatru napisał(a):

elmas napisał(a):

maixys napisał(a):

Hej czy ktoś ma taką kartę z konkursu Lidl? Czy można nią płacić w kasie samoobsługowej? Jeśli tak to który nr wpisać itp? 

Można emotka  Ale nie wiem który numer, mi pomagała Pani ekspedientka i razem kombinowaliśmy.

Mi powiedziała, że ona takiej karty nie widziała nigdy

Musisz wybrać płatność kartą podarunkową, a potem zeskanować kod kreskowy.

O dzięki! Skanuje się tam gdzie produkty?

Tak, a jeśli normalnie kod nie wchodzi, to najlepiej użyć ręcznego skanera emotka

Ja wczoraj próbowałam na samoobsługowej i w żaden sposób nie chciała mi się ta karta zeskanować emotka

Kurczę, ja tak płaciłam wiele razy. A próbowałaś trochę powiększyć ten kod? Wyświetl w wątku >>
0 0

elmas

#7189839 Napisano: 08.07.2024 21:05:17 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

elmas napisał(a):

maixys napisał(a):

Hej czy ktoś ma taką kartę z konkursu Lidl? Czy można nią płacić w kasie samoobsługowej? Jeśli tak to który nr wpisać itp? 

Można emotka  Ale nie wiem który numer, mi pomagała Pani ekspedientka i razem kombinowaliśmy.

Musisz wybrać płatność kartą podarunkową, a potem zeskanować kod kreskowy.

O dzięki! Skanuje się tam gdzie produkty?

Tak, a jeśli normalnie kod nie wchodzi, to najlepiej użyć ręcznego skanera emotka Wyświetl w wątku >>

elmas

#7189836 Napisano: 08.07.2024 20:59:34 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

maixys napisał(a):

Musisz wybrać płatność kartą podarunkową, a potem zeskanować kod kreskowy. Wyświetl w wątku >>
0 0

elmas

#7189143 Napisano: 05.07.2024 12:31:02 w Pomocy!!!!
12klauduuus napisał(a):

elmas napisał(a):

renatak0renatak0 napisał(a):

Ktoś sie może orientuje co dzisiaj poszło DHL z Warszawy?

Podejrzewam, że to bon do Intermarche z konkursu Eduscho.

Też mam takie nadanie i zastanawiam się co to może być

U mnie to był jednak zestaw ketchupów Pudliszki emotka Wyświetl w wątku >>

elmas

#7188824 Napisano: 04.07.2024 14:57:19 w Pomocy!!!!
renatak0renatak0 napisał(a):

Ktoś sie może orientuje co dzisiaj poszło DHL z Warszawy?

Podejrzewam, że to bon do Intermarche z konkursu Eduscho. Wyświetl w wątku >>

elmas

#7188809 Napisano: 04.07.2024 14:28:00 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
asiaaa85 napisał(a):

Heinz biedronka tam przychodziło jakieś potwierdzenie na e-mail ? Wysłałam 2 zgłoszenia.Mąż ma 2 e-mail o wygranej z różnych godzin  i teraz nie wiem czy organizator się pomylił czy wysłałam 2 zgłoszenia na męża zamiast 1 na siebie emotka  Nie wiem jak to sprawdzić teraz.

Muszą mieć jakiś błąd w systemie - ja też dostałam dwa maile o różnych godzinach, a grałam tylko raz. Wyświetl w wątku >>
0 0

elmas

#7188777 Napisano: 04.07.2024 13:08:35 w Pomocy!!!!
ochenka napisał(a):

Proszę o pomoc. Który to numer paragonu na paragonie z Orlenu? Ten po prawej u góry czy ten z literą F?

Ten po prawej - w regulaminie jest o tym wzmianka  emotka Wyświetl w wątku >>
1 cb656 0

elmas

#7187608 Napisano: 01.07.2024 13:45:45 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Malgorzata1234 napisał(a):

Hej. Czy ktoś wygrał ze Smolara z konkursu Dove? Nie mogę znaleść tego konkursu w laureatach

Jeśli wygrasz, dostaniesz w mailu link do formularza (a wygraną możesz sobie sprawdzić w Wynikach). Wyświetl w wątku >>
0 0

elmas

#7185483 Napisano: 24.06.2024 00:09:03 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
iwona0103 napisał(a):

Ja też napisałam zwrotkę o Oreo, zakładając, że kropka się pomyliła  emotka

Ja założyłam, że mieli na myśli "verse", więc również napisałam zwrotkę  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

elmas

#7185083 Napisano: 21.06.2024 14:52:56 w Smolar
biegacz1 napisał(a):

elmas napisał(a):

biegacz1 napisał(a):

sasaaabp napisał(a):

TurboMike napisał(a):

No niestety, Smolarek też ma czarne listy ale ogólnie też uważam że jest to w miarę profeska. Co do odpisywania to nie mam zastrzeżeń. Szkoda tylko że przy takiej liczbie konków które biorą... oceniają zgłoszenia raczej wybiórczo ;/

a za co można "wskoczyć" na czarną listę?

ja trafiłem na listę, bo się upomniałem o wysyłkę nagród, których termin minął. Wcześniej też ich lubiłem - potrafili mnie nagrodzić 10 razy w miesiącu emotka  a od tego maila z upomnieniem ani jednej nagrody w niczym - od jakiś 5 lat.

I naprawdę wolałeś grać przez te pięć lat z zerowym wynikiem niż po prostu użyć innego maila i numeru telefonu? Jeśli się nie mylę, w wielu konkursach Smolar nie wymaga więcej danych przy zgłoszeniu, więc nie wiedziałby, że to "ten, który upomniał się o nagrodę".

Nie będę zakładał nowego maila, bo ktoś jest łódzką kurwą i oszustem emotka

Nowego maila zakładał nie będziesz, ale będziesz tracił pieniądze na produkty konkursowe i czas na pisanie zgłoszeń?  Przez pięć lat musiało się tego nazbierać. Cóż, jak kto woli. Wyświetl w wątku >>
0 0

elmas

#7185043 Napisano: 21.06.2024 13:36:58 w Smolar
biegacz1 napisał(a):

sasaaabp napisał(a):

TurboMike napisał(a):

No niestety, Smolarek też ma czarne listy ale ogólnie też uważam że jest to w miarę profeska. Co do odpisywania to nie mam zastrzeżeń. Szkoda tylko że przy takiej liczbie konków które biorą... oceniają zgłoszenia raczej wybiórczo ;/

a za co można "wskoczyć" na czarną listę?

ja trafiłem na listę, bo się upomniałem o wysyłkę nagród, których termin minął. Wcześniej też ich lubiłem - potrafili mnie nagrodzić 10 razy w miesiącu emotka  a od tego maila z upomnieniem ani jednej nagrody w niczym - od jakiś 5 lat.

I naprawdę wolałeś grać przez te pięć lat z zerowym wynikiem niż po prostu użyć innego maila i numeru telefonu? Jeśli się nie mylę, w wielu konkursach Smolar nie wymaga więcej danych przy zgłoszeniu, więc nie wiedziałby, że to "ten, który upomniał się o nagrodę". Wyświetl w wątku >>
1 byekitty 0