Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano postów użytkownika cb656

cb656

#7097766 Napisano: 02.06.2023 21:58:33 w Wyniki konkursów (tylko wyniki!!!)
Pojawiły się wyniki do konkursu Konkurs "Wygrywają w rytmie gryzzali"

Wpadajcie na naszego YouTuba i zobaczcie laureatki konkursu. To właśnie one wygrały główną nagrodę i pojechały na wielki finał The Voice Kids!
https://www.faceb...h/?v=185837691097060 Wyświetl w wątku >>
0 0

cb656

#7097036 Napisano: 31.05.2023 18:47:27 w Wkurza mnie...
nanajka81 napisał(a):

ja siedzę długo w tym konkursowym świecie...
Moje wnioski (FB): część odpowiedzi jest wybieranych na chybił trafił, część bo mają np. zdjęcie/film z czymś od organizatora, część bo się wyróżniają długością/czcionką/czymkolwiek innym, część jest losowana a część (gdy jest mało odpowiedzi) jest czytana i wybierane są odpowiedzi osób które np. na ich profilu jeszcze nie wygrały.

I tak oto zdobywasz cenne doświadczenie zawodowe emotka Wyświetl w wątku >>
1 nanajka81 0

cb656

#7096998 Napisano: 31.05.2023 16:56:30 w Wkurza mnie...
mariellea napisał(a):

Wkurza mnie, że w konkursach często wygrywają mało pomysłowe i niskiej jakości zgłoszenia... Nie mówię, że moje są najlepsze ale (...) Aż się przestaje człowiekowi chcieć.

Witaj w dzikiej dżungli konkursowiczów... emotka Wyświetl w wątku >>
1 kumulacja 0

cb656

#7096991 Napisano: 31.05.2023 16:44:04 w WC - rozmowy o wszystkim
tupotka napisał(a):

Właśnie przyszła przesyłka na córkę. Ona obecnie ma pracę sezonową i w tygodniu jest w innym mieście. I kurier żąda, że musi do odbioru być tylko i wyłącznie Ona, bo nikomu innemu nie wyda tej przesyłki .Twierdzi, że tylko Jej podpis jest ważny...

https://cik.uke.g...ek-pocztowych,7.html
Zgodnie z przepisami Prawa pocztowego, przesyłkę pocztową lub kwotę pieniężną określoną w przekazie pocztowym doręcza się adresatowi pod adresem wskazanym na przesyłce, przekazie lub w umowie o świadczenie usługi pocztowej (...) może być wydana ze skutkiem doręczenia: osobie pełnoletniej zamieszkałej razem z adresatem, jeżeli adresat nie złożył w placówce pocztowej zastrzeżenia w zakresie doręczenia przesyłki rejestrowanej lub przekazu pocztowego

ALE... UWAGA: https://mojafirma...-czy-przewozowa.html Wyświetl w wątku >>
0 0

cb656

#7096848 Napisano: 31.05.2023 11:15:18 w Wkurza mnie...
justkra napisał(a):

cb656 napisał(a):

Wkurza mnie to dyskutowanie o tym jakimś kimś, kto najwyraźniej robi wszystko, by mieć z tego ubaw. Jakby nie można było zagłodzić trolla obojętnością i milczeniem po prostu. emotka

Można.
Z tym, że część osób nie zdaje sobie sprawy z fikcyjności tych kont i w dobrej wierze przybija łapki na plus. To dla nich ta informacja, a nie dla uciechy trolla.

Nie, no sorry... helou! Jeśli ktoś nie zdaje sobie sprawy z oczywistości, to mnie szkoda energii na próby jego uświadamiania. emotka
Co to daje niby? Nabrał się raz, nabierze kolejny i tak w kółko. To w sumie jego życie, jego doświadczenia...
Każdego chcesz prowadzić całe życie za rączkę? Bez jaj... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cb656

#7096842 Napisano: 31.05.2023 11:05:22 w Wkurza mnie...
To się nazywa pech, ech emotka Jakiś czas temu znalazłem na ladzie paragon z Laysami, włożyłem do plecaka z myślą, że posłuży do jakiegoś konkursu, ale w sumie to o nim zapomniałem. Dziś wpadł w łapki - data 23 maja, no to zerkam co jest w bazie z Laysami, no i zonk. Konkurs zakończył się 28 maja. Wrrr... emotka emotka Wyświetl w wątku >>
1 kumulacja 0

cb656

#7096839 Napisano: 31.05.2023 11:01:36 w Wkurza mnie...
Wkurza mnie to dyskutowanie o tym jakimś kimś, kto najwyraźniej robi wszystko, by mieć z tego ubaw. Jakby nie można było zagłodzić trolla obojętnością i milczeniem po prostu. emotka Wyświetl w wątku >>

cb656

#7096821 Napisano: 31.05.2023 10:16:05 w Wkurza mnie...
Wkurza mnie, że w GFK nie można już wymieniać zebranych punktów na doładowania telefonu, bo w sumie wyłącznie dla tej korzyści kiedyś się zapisałem. emotka emotka
Drugi, wyższy poziom wkurzu jest taki, że z obecnych nagród, czyli voucherów Sodexo, na najtańszy potrzeba 1552 punkty, a ja mam 1551! emotka
W sumie to nawet zabawne, jak spojrzeć na to z boku... emotka Wyświetl w wątku >>

cb656

#7096751 Napisano: 30.05.2023 22:02:33 w Coś wam się nie podoba? Piszcie!
Majkii napisał(a):

Nie wiem czy było ale fajnie jakby był jakiś czat ja stronie emotka  na szybkie pogadanki itp.

Zupełnie tego nie czuję. O CO TU CHODZI??! emotka
Chcesz gadać na szybko, to gadasz! Czy na forum, czy na PW. Wszystko zależy od tego, czy wszyscy rozmówcy są w tym samym czasie online i już, pozamiatane.
Przecież formalnie rzecz biorąc, forum spełnia już rolę czatu. Wyświetl w wątku >>

cb656

#7096252 Napisano: 28.05.2023 18:11:05 w Czy jest konkurs, w którym trzeba kupić...?
adamo86 napisał(a):

cb656 napisał(a):

sabart napisał(a):

Ciężko byłoby otagować w taki sposób np. konkurs Dove, bo asortyment mają duży, trzebaby dodać tagi z każdego rodzaju produktu, żeby ktoś mógł znaleźć typowo antyperspirant albo mydło.

SERIO??! emotka Co tu "ciężkiego"??
"trzebaby dodać tagi z każdego rodzaju produktu"
I JUŻ! Pozamiatane...

Już widzę jak ktoś uzupełnia tagi przy konkursie Groszek/ABC emotka

Ale tu wkraczamy na grząski grunt...
Tylko LEŃ tego nie uzupełnia emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cb656

#7096244 Napisano: 28.05.2023 17:33:59 w Czy jest konkurs, w którym trzeba kupić...?
sabart napisał(a):

Ciężko byłoby otagować w taki sposób np. konkurs Dove, bo asortyment mają duży, trzebaby dodać tagi z każdego rodzaju produktu, żeby ktoś mógł znaleźć typowo antyperspirant albo mydło.

SERIO??! emotka Co tu "ciężkiego"??
"trzebaby dodać tagi z każdego rodzaju produktu"
I JUŻ! Pozamiatane... Wyświetl w wątku >>
0 0

cb656

#7096236 Napisano: 28.05.2023 16:09:26 w Czy jest konkurs, w którym trzeba kupić...?
byekitty napisał(a):

Często widzę pytania "czy jest jakiś konkurs z np. proszkami do prania?". Sama zanim kupię coś potrzebnego do domu (i wiążącego się z wydatkiem) sprawdzam listę konkursów emotka
Niestety wprowadzone konkursy promocyjne nie mają kategorii produktów do zakupu, więc jak ktoś nie wpisze, to ciężko się odnaleźć (może da się to zmienić)
Mam nadzieję, że wątek się przyjmie, co myślicie?

Myślę, że tę potrzebę dałoby się rozwiązać bardzo prosto na etapie opisywania konkursów właściwymi TAGAMI, które ułatwią wyszukiwanie. Nie ma sensu mnożenia kolejnych topów na forum dyskusyjnym. emotka Wyświetl w wątku >>
1 ikropka 0

cb656

#7096127 Napisano: 27.05.2023 20:33:41 w Wkurza mnie...
kumulacja napisał(a):

cb656 napisał(a):

Ja zgubiłem nie tylko TRZY paragony z Rossmanna, ale nie mogę znaleźć w domu nawet towarów Dove z tych paragonów. Normalnie dramat... emotka emotka emotka emotka <br />
<br />
P.S. Co wygrałem w tej licytacji? emotka emotka

A mnie się wydaje, że zgubiłeś ostatnio serce. Bo rzadko jesteś na forum i nie dodajesz konkursów.

(by nie dostać karniaka za najstraszniejszą zbrodnię w tym obszarze internetu, czyli "pisanie nie na temat") informuję, że WKURZA MNIE, iż są tacy/takie, co wszystko widzą, wszystko wiedzą i nie potrafią zatrzymać tej wiedzy dla siebie!!! emotka Wyświetl w wątku >>

cb656

#7096114 Napisano: 27.05.2023 18:15:42 w Wkurza mnie...
gosiak351 napisał(a):

@gnieszk@ napisał(a):

Ech Zgubiłam paragon z Namysłowa. Przeszukałam wszystko i nie ma. Pierwszy raz mi się takie coś zdarzyło  emotka

ja zgubiłam 2 paragony z kremem z Biedry

Ja zgubiłem nie tylko TRZY paragony z Rossmanna, ale nie mogę znaleźć w domu nawet towarów Dove z tych paragonów. Normalnie dramat... emotka emotka emotka emotka

P.S. Co wygrałem w tej licytacji? emotka emotka Wyświetl w wątku >>
1 kumulacja 0

cb656

#7095847 Napisano: 26.05.2023 08:07:09 w Co jest zbędne, co potrzebne a co mogłoby być??
pionas napisał(a):

RaMa napisał(a):

adamo86 napisał(a):

Pewnie już kiedyś był taki temat, ale...
Czy dałoby się - oprócz przycisku z linkiem do regulaminu - dodać miejsce gdzie można by podpinać Regulamin w formie pdf do danego konkursu?
Ułatwiłoby to życie w sytuacji, gdy konkurs jest już zakończony, strona zamknięta i nie da się dostać do regulaminu zamieszczonego przez organizatora

Tak by było extra aby mieć bazę regulaminów z zakończonych konkursów - ale realnie: to zajmuje przestrzeń dyskową i osobiście wątpię czy administrator może sobie na to pozwolić...
Osobiście ściągam pdfy z regulaminami tych konkursów/loterii w których biorę udział - i sam widzę ile to zajmuję w megabajtach - dlatego później pakuję do plików rar i wrzucam na jakąś darmową chmurę żeby kompletnie nie zapchać swoich fizycznych dysków twardych...
Ale tak naprawdę to po kilku miesiącach to tylko śmieci te wszystkie regulaminy - bo okres reklamacji do organizatora się skończył.

To prawda regulaminy trochę miejsca zajmują, kiedyś pobierałem je na serwer, ale właśnie z powodu rozmiarów zrezygnowałem...

Adrian, ale przecież są bezpłatne serwery udostępniające miejsce na przechowywanie plików. Niecwiem, jak się nazywa ta technologia, kojarzy mi się, że chyba api czy jakoś tak... Do brzegu. Kiedyś w firmie, w której pracowałem, informatyk tak zrobił, że mogliśmy operować na danych udostępnianych przez firmę zewnętrzną, konkretnie przewoźnika UPS. Zpunktu widzenia użytkownika wyglądało to tak, jakbyśmy pracowali na swoim serwerze, choć tak naprawdę dane były przechowywane gdzie indziej. 
Czy tu dałoby się zastosować to rozwiązanie? Taki skrót dostępny z ekonków do plików regulaminów zgromadzonych na specjalizowanych serwerach? No wiesz, jak kiedyś chomikuj czy innych... Wyświetl w wątku >>
0 0

cb656

#7095819 Napisano: 25.05.2023 20:29:51 w Co jest zbędne, co potrzebne a co mogłoby być??
mandarynka16 napisał(a):

Co potrzebne -> Zasada, że jeżeli ktoś wpisuje się  wątku sprzedam/wymienię bo chce coś sprzedać to ma obowiązek podać cenę

emotka emotka emotka emotka
POPIERAM!!!! Wyświetl w wątku >>
1 wiesia30 0

cb656

#7095818 Napisano: 25.05.2023 20:21:49 w Co jest zbędne, co potrzebne a co mogłoby być??

sabart napisał(a):

Gdy dodaje się link do wyników jakiegoś konkursu w wątku "Wyniki...", to na dole strony pojawia się ten konkurs w "Ostatnio komentowane" i ogólnie w komentarzach do konkursu pojawia się odnośnik do tego. Czy jest możliwość dodania jakiejś informacji lub odnośnika w momencie, gdy podajemy takie info w wątku "Informują"? Nie da się takiej informacji sprawdzić bezpośrednio wchodząc na konkurs, to jest widoczne tylko na forum i później są pytania czy informowali z tego i tego.

Nie. Chciałabym, żeby w komentarzach pod konkursem było info, że informowali.

pionas ja to odbieram w ten sposób, że jeśli ktoś umieszcza info w topie INFORMUJĄ, to system mógłby PRZEPISYWAĆ taką wiadomość jako komentarz pod opisem konkursu, którego wiadomość dotyczy.
Struktura tego akurat topu jest taka, że najpierw trzeba podać link do opisu w bazie i z tego system mógłby czerpać info, że wpis należy powielić jako komentarz w opisie konkursu. Idea ciekawa i do zrobienia. TO JUŻ DZIAŁA, wystarczy powielić kawałek kodu z topu WYNIKI.
Wyświetl w wątku >>
1 sabart 0

cb656

#7095817 Napisano: 25.05.2023 20:13:53 w Co jest zbędne, co potrzebne a co mogłoby być??
mixik napisał(a):

Nie wiem, czy już kiedyś nie było, ale czy byłaby możliwość, aby oprócz kategorii "konkursy z moim udziałem" stworzyć oddzielną kategorię dla loterii, czyli "loterie z moim udziałem"?
Szykując się na zakupy loteryjne muszę wczytywać się we wszystko, co dodałem do "konkursów z moim udziałem".
Co o tym myślicie?

Nie "we wszystko", bo wystarczy wybrać kategorię PROMOCYJNE.
Jeśli loteria opisana jest ZGODNIE Z WYTYCZNYMI Pionasa, to słowo "loteria" znajduje się w nazwie, więc znaleźć na tej krótkiej liscie nie jest trudno.
Skoro pytasz o zdanie innych, mój głos oddaję na NIE. Wyświetl w wątku >>

cb656

#7095364 Napisano: 23.05.2023 21:02:12 w Wkurza mnie...
mandarynka16 napisał(a):

Shifo napisał(a):

W dniu wczorajszym spod mojego domu ukradziono budę. Jestem prawie pewna że to mój pies wynajął kogoś do tego czynu, bo przed zakupem Budy mieszkał z nami w domu…

Dlaczego wymeldowaliscie psa do budy ?

Bo w domu generował dodatkowe koszty zużycia wody, wywozu śmieci oraz inne, zależne od ilości zameldowanych lokatorów... emotka Wyświetl w wątku >>

cb656

#7095265 Napisano: 23.05.2023 14:37:33 w Wkurza mnie...
@gnieszk@ napisał(a):

cb656 napisał(a):

TO OKAZJA CZYNI ZŁODZEJA...

Wręcz przeciwnie. Z reguły to złodziej szuka okazji...

Przecież to TO SAMO. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0