Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika adamo86

adamo86

#7054750 Napisano: 20.10.2022 14:14:08 w Smolar
Emememe napisał(a):

byekitty napisał(a):

rufus napisał(a):

byekitty napisał(a):

Garage IV stopień w laureatach.

To podpieli tylko 4 st?
Mnie tam nie ma, pewnie cos lepszego. emotka

Tak, tylko IV na razie, ale może być niezaładowany 😎

Niestety załadowany 😀

Niestety potwierdzam 1/1  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

adamo86

#7054740 Napisano: 20.10.2022 13:53:24 w Czy informują/ informowali?
radziosny napisał(a):

Aldi Grześki - ktoś coś wie?

Nikt chyba się nie chwalił.
Miesiąc temu konkurs się zakończył - do dzisiaj komisja, ale to Pro Best, więc trzeba im jeszcze miesiąc dać emotka Wyświetl w wątku >>
1 radziosny 0

adamo86

#7054680 Napisano: 20.10.2022 10:47:45 w Smolar
rufus napisał(a):

Z Garage czekaja na ostatnia chwile?? emotka

Ostatnio to chyba u nich "standard" emotka
A nawet i po terminie lubią emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

adamo86

#7054503 Napisano: 19.10.2022 16:45:50 w Smolar
lasiglasty napisał(a):

holala napisał(a):

fan-mandaryny napisał(a):

notta napisał(a):

onlyrybka napisał(a):

Boję się dyskwalifikacji, bo dwa razy tak miałem, że w konkursie na daną sieć sklepów (nie tych ogólnopolskich konków) zgłosiłem kilka paragonów po kolei, gdzie było dużo nagród i mnie puścili z torbami. 

A niby dlaczego? Regulamin z reguły nie zabrania zgłaszania kolejnych po sobie numerów paragonów.

A skąd wniosek o dyskwalifikacji?

Smolar w regulaminie pisze bardzo restrykcyjnie o zgłaszaniu się przez daną osobę z innych adresów e-mail. Nietrudno się domyśleć, że zwróci na to uwagę, jeśli na taki konkurs zgłosi się mama, tata, ciocia, wujek w małym odstępie czasu, a na liście zobaczą że numery paragonów różnią się tylko cyferką na końcu. Wolę dmuchać na zimne, jeśli każde moje zgłoszenie mają wywalić.

nie gram tak czesto jak niektorzy z Was, ale w ciagu kilku lat zdarzylo mi sie wyslac kilkanascie zgloszen do loterii organizowanych przez Smolar - i teraz pytanie: zawsze uzywam swoich danych imiennych, tego samego numeru - tylko mam dwa e-maile, ktorych uzywam. I jaki mi sie pierwszy nasunie na mysl - taki wpisuje do formularza. troche mnie niepokoi ten komentarz zacytowany... nie chce oszukac agencji na "inny e-mail" - tylko jak mowie, mam dwa funkcjonujace. jeden "na cenzuray" a drugi glownie na "powazne" sprawy. jak to teraz ugryzc? skad sie dowiedziec, czy to jest juz dzialanie szkodliwe dla Smolar i jestem zbanowanym uczestnikiem?

Chodzi o to, żeby w ramach jednego konkursu nie zgłaszać z kilku e-maili. Przecież nikt Ci nie zabroni mieć dwóch e-maili i raz zgłosić się z jednego, a w kolejnym konkursie z drugiego. To normalne, że ludzie zmieniają numery, adresy poczty elektronicznej.  A nie że na całe życie musisz mieć przypisany jeden numer telefonu i adres e-mail w danej agencji. Ja kiedyś miałam pocztę na o2, ale zaczęła mnie denerwować, przeniosłam się na Gmail i nie mam z tym żadnego problemu przy weryfikacji, że teraz korzystam z innego mejla.

Z opisu sytuacji wynika, że gra jest na zmianę na dwa adresy - mogło się pewnie zdarzyć wysłać na ten sam konkurs na dwa różne adresy - a to już może się nie spodobać.
Zmiana adresu i korzystanie już tylko z "nowego" to trochę inna kwestia emotka Wyświetl w wątku >>
1 holala 0

adamo86

#7054499 Napisano: 19.10.2022 16:25:54 w Smolar
holala napisał(a):

notta napisał(a):

onlyrybka napisał(a):

Boję się dyskwalifikacji, bo dwa razy tak miałem, że w konkursie na daną sieć sklepów (nie tych ogólnopolskich konków) zgłosiłem kilka paragonów po kolei, gdzie było dużo nagród i mnie puścili z torbami. 

A niby dlaczego? Regulamin z reguły nie zabrania zgłaszania kolejnych po sobie numerów paragonów.

A skąd wniosek o dyskwalifikacji?

Smolar w regulaminie pisze bardzo restrykcyjnie o zgłaszaniu się przez daną osobę z innych adresów e-mail. Nietrudno się domyśleć, że zwróci na to uwagę, jeśli na taki konkurs zgłosi się mama, tata, ciocia, wujek w małym odstępie czasu, a na liście zobaczą że numery paragonów różnią się tylko cyferką na końcu. Wolę dmuchać na zimne, jeśli każde moje zgłoszenie mają wywalić.

nie gram tak czesto jak niektorzy z Was, ale w ciagu kilku lat zdarzylo mi sie wyslac kilkanascie zgloszen do loterii organizowanych przez Smolar - i teraz pytanie: zawsze uzywam swoich danych imiennych, tego samego numeru - tylko mam dwa e-maile, ktorych uzywam. I jaki mi sie pierwszy nasunie na mysl - taki wpisuje do formularza. troche mnie niepokoi ten komentarz zacytowany... nie chce oszukac agencji na "inny e-mail" - tylko jak mowie, mam dwa funkcjonujace. jeden "na cenzuray" a drugi glownie na "powazne" sprawy. jak to teraz ugryzc? skad sie dowiedziec, czy to jest juz dzialanie szkodliwe dla Smolar i jestem zbanowanym uczestnikiem?

To chyba u źródła trzeba się dowiedzieć. I najlepiej zacząć grać tylko na jeden adres.
Chyba, że ktoś jeszcze tak gra i ma doświadczenie w temacie, bo np. wygrywa emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

adamo86

#7054478 Napisano: 19.10.2022 14:23:57 w Czy informują/ informowali?

Dzwonił ktoś do mnie w odstępach godzinnych trzy razy ktoś z numeru 45 140 0* **. Czy to nie czasem telefon z konkursu Wakacje z Orange? Mam nadzieję, że odtęp pomiędzy następną próbą będzie faktycznie minimum 12 godzin...

Chyba nawet za szybko jak na ten konkurs Wyświetl w wątku >>
0 0

adamo86

#7054460 Napisano: 19.10.2022 13:17:10 w Czy informują/ informowali?
slomkab napisał(a):

olivkap napisał(a):

slomkab napisał(a):

adamo86 napisał(a):

monisss napisał(a):

czy BAQ już wszystko wysłał? widze, że na mojej stacji jest 1 nagroda II stopnia,ale maila nie mam emotka  

Jeżeli to stacja o której myślę, to już w niedzielę była tam 1 nagroda emotka

A już są wyniki? Za ostatni etap?

Jak oni w ogóle informują? Nie widziałam żeby ktoś się wcześniej chwalił wygraną.

Ile tam było etapów? W regulaminie nic nie pisze

Jak nic nie pisze? emotka
" (etap I – 05-11.09.2022 r., etap II – 12-18.09.2022 r.,etap III – 19-25.09.2022 r., etap IV – 26.09-2.10.2022 r., etap V – 03-09.10.2022 r., etap VI – 10-16.10.2022r.)."
Dzisiaj info za II Wyświetl w wątku >>

adamo86

#7054456 Napisano: 19.10.2022 13:12:16 w Czy informują/ informowali?
olivkap napisał(a):

slomkab napisał(a):

adamo86 napisał(a):

monisss napisał(a):

czy BAQ już wszystko wysłał? widze, że na mojej stacji jest 1 nagroda II stopnia,ale maila nie mam emotka  

Jeżeli to stacja o której myślę, to już w niedzielę była tam 1 nagroda emotka

A już są wyniki? Za ostatni etap?

Jak oni w ogóle informują? Nie widziałam żeby ktoś się wcześniej chwalił wygraną.

Ktoś się już kiedyś chwalił chyba kosmetykami.
Na stronie są wyniki za 1-2 etap. Ale tylko liczba wg stacji. Wyświetl w wątku >>
1 kumulacja 0

adamo86

#7054452 Napisano: 19.10.2022 13:08:51 w Czy informują/ informowali?
monisss napisał(a):

Jeżeli to stacja o której myślę, to już w niedzielę była tam 1 nagroda emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

adamo86

#7054447 Napisano: 19.10.2022 12:55:16 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
sabart napisał(a):

adamo86 napisał(a):

Myślicie, że Fortis z Konkurs "Game Master" Monster Żabka będzie wymagał paragonu mimo rejestracji przy zgłoszeniu jedynie kodu?
W regulaminie jest, że mogą żądać przesłania oryginału.
Przyzwyczajony, że nie potrzeba w konkursach z żappki paragonu nie wziąłem - a na stronie konkursowej na czerwono napisane, żeby zachować paragon emotka

Nie wiem, ale u mnie sytuacja podobna w tym sensie, że zakupy zrobiłam, kod dostałam, zgłosiłam pracę, a później dopiero się zorientowałam, że zakup ma być od godziny 12... Więc mam paragon ze złą godziną i nie wiem co robić, a organizator nie odpisuje.

Co za głupota emotka Skoro appka dała kod przed 12 to nie powinni odrzucać Wyświetl w wątku >>
0 0

adamo86

#7054437 Napisano: 19.10.2022 12:35:34 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Myślicie, że Fortis z Konkurs "Game Master" Monster Żabka będzie wymagał paragonu mimo rejestracji przy zgłoszeniu jedynie kodu?
W regulaminie jest, że mogą żądać przesłania oryginału.
Przyzwyczajony, że nie potrzeba w konkursach z żappki paragonu nie wziąłem - a na stronie konkursowej na czerwono napisane, żeby zachować paragon emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

adamo86

#7054409 Napisano: 19.10.2022 11:09:34 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
LejziDejzi napisał(a):

adamo86 napisał(a):

LejziDejzi napisał(a):

edzia21 napisał(a):

rufus napisał(a):

LejziDejzi napisał(a):

https://www.faceb...v=1170071140124492   jak Wam mało piosenek to jeszcze jedna do kolekcji emotka

Co za duzo to niezdrowo. Jeszcze mi sie zacznie snic po nocach to brzdękanie. emotka

Nie mogę uwierzyć w to...że ktoś to nagradza emotka  ani to fajne, ani kreatywne. Dżizas. 

edzia21 uwierz... na fejsie równo ich obraca tym wokół palcaemotka  po wpisaniu danych w wyszukiwarke cala litania filmów wyskakuje...

Chłopak znalazł "patent" na konkursy FB i super emotka
A spróbować wygrać czymś "dziwnym" u Smolara chyba każdy próbował emotka
link do filmiku nie przekracza 300 znaków, więc chyba wszystko zgodnie z regulaminem - a już od Agencji zależy czy polecą na takie coś 

Czy to zgodne z regulaminem to bym nad tym podebatowała... skoro tematem jest DOKOŃCZ KREATYWNIE ZDANIE W MAX 200 ZNAKACH to powinno być ocenione to pod względem tego co jest w tym polu NAPISANE a nie wklejone ( skopiowane z YouTuba jako link do swojej pracy gdzie trzeba to OTWORZYĆ).Powinno się oceniać to co jest napisane czyli w tym przypadku oceniamy "adres strony internetowej tak naprawde" WYŁĄCZNIE PO ZNAKACH a nie zawartości linku...emotka  to tak samo jak ktoś dodałby zdjecie sobie na fejsa a w pole konkursowego dokoncz zdanie skopiował link do swojego zdjęcia... zgodne z regulaminem ? No nie... to nie nazywa się kreatywnosc a wchodzenie organizatorom na głowę.Tam gdzie chcą film nie wstawiamy zdjecia i tam gdzie chcą zdjecie nie wstawiamy filmu... jestem dobry/dobra w pisaniu to pisze ,jestem w filmach dobra to gram w filmowych..tyle w tym temacie.Wspolczuje " agencyjkom" ktore jeszcze się na to łapią ze filmik specjalnie dla nichemotka

Nie przeglądałem wszystkich filmików konkursowych pana Marcina, ale w Brooklynie i Garage nie trzeba było kończyć podanego zdania.
Wydaje mi się, że "zgodność z regulaminem" a "merytoryczne dopasowanie przesłanego zgłoszenia do przedmiotu zadania" to dwie różne sprawy emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

adamo86

#7054405 Napisano: 19.10.2022 11:00:23 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
awangarda napisał(a):

Czy Avanti odpisuje który numer paragonu był wygrany?

Tak, chyba początek i koniec numeru Wyświetl w wątku >>
1 awangarda 0

adamo86

#7054396 Napisano: 19.10.2022 10:47:10 w Smolar
sledzik860 napisał(a):

Jeśli podali coś do publicznej wiadomości (plakaty, reklamy.. its) to info było. Było dostępne publicznie. I tu jest ok. Ja nie szukam dziury w całym, nie czuję się oszukany bo nie wiedziałem o loterii dzień wcześniej, tylko dziwi mnie, że tak potężna agencja pozwala sobie na takie rzeczy. 

Chciałem tylko zauważyć, że tak "potężna" agencja jak Avanti również nie dodała na swojej stronie konkursu, który dzisiaj się rozpoczął. Wyświetl w wątku >>

adamo86

#7054383 Napisano: 19.10.2022 10:15:18 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
LejziDejzi napisał(a):

edzia21 napisał(a):

rufus napisał(a):

LejziDejzi napisał(a):

https://www.faceb...v=1170071140124492   jak Wam mało piosenek to jeszcze jedna do kolekcji emotka

Co za duzo to niezdrowo. Jeszcze mi sie zacznie snic po nocach to brzdękanie. emotka

Nie mogę uwierzyć w to...że ktoś to nagradza emotka  ani to fajne, ani kreatywne. Dżizas. 

edzia21 uwierz... na fejsie równo ich obraca tym wokół palcaemotka  po wpisaniu danych w wyszukiwarke cala litania filmów wyskakuje...

Chłopak znalazł "patent" na konkursy FB i super emotka
A spróbować wygrać czymś "dziwnym" u Smolara chyba każdy próbował emotka
link do filmiku nie przekracza 300 znaków, więc chyba wszystko zgodnie z regulaminem - a już od Agencji zależy czy polecą na takie coś  Wyświetl w wątku >>

adamo86

#7054214 Napisano: 18.10.2022 15:33:33 w Smolar
masza napisał(a):

adamo86 napisał(a):

darog napisał(a):

edzia21 napisał(a):

darog napisał(a):

Czyli co? ZA WCZORAJ to króliki Smolara sami wysyłali zgłoszenia?
Skoro info o loterii w którym można wygrać 8x 500zł dziennie jest dziś a loteria od wczoraj.../

Smolar często z opóźnieniem publikuje info o akcjach promocyjnych na swojej stronie (nie doszukiwałabym się tutaj jakiegoś podstępu) emotka  

No ale skoro wczoraj było 8x500zł - a oficjalnego info nie było = to co z tą kasą? 
- wygrali króliki Smolara - bo aby wygrać = trzeba o konkursie/loterii wiedzieć.
A skoro "Smolar często publikuje info o akcjach z opóźnieniem" = znaczy robi to z pełną premedytacją. 
jeśli akcja, loteria, konkurs zaczyna się danego dnia = do publicznej wiadomości należy przekazać info najpóźniej w dniu rozpoczęcia "akcji" o godz. 0;01 / 

Bramki i będzie dodatkowe losowanie niewydanych nagród.

wśród  kogo ? Bo nikt nie grał w tym dniu....

No chyba ze wszystkich zgłoszeń, a nie tylko z wczoraj emotka Wyświetl w wątku >>
1 masza 0

adamo86

#7054207 Napisano: 18.10.2022 15:27:04 w Smolar
darog napisał(a):

edzia21 napisał(a):

darog napisał(a):

Czyli co? ZA WCZORAJ to króliki Smolara sami wysyłali zgłoszenia?
Skoro info o loterii w którym można wygrać 8x 500zł dziennie jest dziś a loteria od wczoraj.../

Smolar często z opóźnieniem publikuje info o akcjach promocyjnych na swojej stronie (nie doszukiwałabym się tutaj jakiegoś podstępu) emotka  

No ale skoro wczoraj było 8x500zł - a oficjalnego info nie było = to co z tą kasą? 
- wygrali króliki Smolara - bo aby wygrać = trzeba o konkursie/loterii wiedzieć.
A skoro "Smolar często publikuje info o akcjach z opóźnieniem" = znaczy robi to z pełną premedytacją. 
jeśli akcja, loteria, konkurs zaczyna się danego dnia = do publicznej wiadomości należy przekazać info najpóźniej w dniu rozpoczęcia "akcji" o godz. 0;01 / 

Bramki i będzie dodatkowe losowanie niewydanych nagród. Wyświetl w wątku >>
0 0

adamo86

#7054144 Napisano: 18.10.2022 11:22:40 w Czy informują/ informowali?
dasha11 napisał(a):

Czy informują już z konkursu Garage żabka? 

Jeszcze nie - termin do czwartku, a ostatnio lubią trzymać do końca emotka
Nie ma też jeszcze tego konkursu na liście wyboru: https://www.wyniki.smolar.pl/ Wyświetl w wątku >>
1 dasha11 0

adamo86

#7054099 Napisano: 18.10.2022 09:03:46 w Czy informują/ informowali?

Z T-Mobile dzwonili już?

Chyba jeszcze nie. Do wczoraj czas na wybór. A ostatnio około 2 tygodni po wyborze dzwonili. Wyświetl w wątku >>

adamo86