Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika adamo86

adamo86

#7052438 Napisano: 11.10.2022 13:59:56 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mietowa napisał(a):

anaesth napisał(a):

https://konkurswdino.pl/

Pojawił się formularz do sprawdzania wyników emotka Ktoś potwierdzi, że są podpięte?

Podpięte emotka

Potwierdzam emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

adamo86

#7052384 Napisano: 11.10.2022 12:13:41 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
jarekaska napisał(a):

Właśnie miałam zamiar coś napisać na Garage w Żabce
Zobaczcie na co wpadłam na YouTube:

https://www.youtu.../watch?v=Rg64TSx2oRU

Ręki nie dam sobie obciąć, ale jestem prawie pewna, że ten link został dodany w odpowiedzi na pytanie konkursowe w tym właśnie konku
Eh, odechciewa się grać emotka
W regulaminie możliwość odpowiedź na 300 znaków

Do Metaxy też ma filmik.
Ogólnie gościu na FB wrzuca podobne filmiki do wszystkich konkursów emotka Wyświetl w wątku >>
1 jarekaska 0

adamo86

#7052361 Napisano: 11.10.2022 11:21:24 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
lolzek napisał(a):

adamo86 napisał(a):

lolzek napisał(a):

adamo86 napisał(a):

claudia napisał(a):

lolzek napisał(a):

Czy z Imprezuj Stylowo można juć sprawdzać wygrane zgłoszenia na stronie? Czy jeszcze nie podpięte? https://imprezujstylowo.pl/

Są podpięte, ale nie mam e-maila jeszcze, rozumiem że głośniki poszły pierwsze emotka

Patrząc na to co ostatnio robili, to pewnie będzie trzeba o maile się upomnieć. Zwłaszcza, że do jutra muszą ponad 1 500 ich wysłać.

A to teraz chyba piszesz o tym konkursie: https://konkurswdino.pl/? Z tego to chyba jeszcze nie było żadnych maili? 

Tak, tak. Ale ostatnio też robili dwa konkursy ze zbliżoną datą informowania i pogubili maile.
W tym z Dino nie było maili, bo mają czas do jutra.

Ja właśnie nie brałam udziału w tym dużym konkursie ostatnio. Czyli wtedy można  było sprawdzić wynik na stronce, ale maile nie dotarły tak? emotka  Jeśli tak było, to faktycznie można się spodziewać powtórki z rozrywki, jednak rzadko jest aż tyle nagród emotka

Tak - było na stronie info, bez maili.
Tylko, że wtedy to była loteria. Teraz muszą wybrać ponad 1 500 najlepszych tekstów... więc wszystko może się zdarzyć emotka
Chyba, że w konkursie Lewiatana też pogubili maile - nie brałem udziału. Wyświetl w wątku >>
1 lolzek 0

adamo86

#7052358 Napisano: 11.10.2022 11:17:16 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
lolzek napisał(a):

adamo86 napisał(a):

claudia napisał(a):

lolzek napisał(a):

Czy z Imprezuj Stylowo można juć sprawdzać wygrane zgłoszenia na stronie? Czy jeszcze nie podpięte? https://imprezujstylowo.pl/

Są podpięte, ale nie mam e-maila jeszcze, rozumiem że głośniki poszły pierwsze emotka

Patrząc na to co ostatnio robili, to pewnie będzie trzeba o maile się upomnieć. Zwłaszcza, że do jutra muszą ponad 1 500 ich wysłać.

A to teraz chyba piszesz o tym konkursie: https://konkurswdino.pl/? Z tego to chyba jeszcze nie było żadnych maili? 

Tak, tak. Ale ostatnio też robili dwa konkursy ze zbliżoną datą informowania i pogubili maile.
W tym z Dino nie było maili, bo mają czas do jutra. Wyświetl w wątku >>
1 lolzek 0

adamo86

#7052346 Napisano: 11.10.2022 10:29:04 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
claudia napisał(a):

lolzek napisał(a):

Patrząc na to co ostatnio robili, to pewnie będzie trzeba o maile się upomnieć. Zwłaszcza, że do jutra muszą ponad 1 500 ich wysłać. Wyświetl w wątku >>
0 0

adamo86

#7052273 Napisano: 10.10.2022 22:30:37 w Lay's
Emememe napisał(a):

Wrzucam, jakby ktoś był jej ciekawy emotka  

Uff.. dzięki! Już się nie wyprą emotka Wyświetl w wątku >>
1 Emememe 0

adamo86

#7052269 Napisano: 10.10.2022 22:15:41 w Lay's
yreks napisał(a):

Dlaczego nie ma listy laureatów za 8 i dzisiejszy etap? Wrzucają po czasie? 

8 etap był - wrzucali chyba we wtorek tydzień temu.
Ale dzisiaj też zauważyłem, że zniknął. Wyświetl w wątku >>
0 0

adamo86

#7052116 Napisano: 10.10.2022 12:21:09 w Lay's
mietowa napisał(a):

fan-mandaryny napisał(a):

A ja "siebie" widzę na liście za VII etap. Ale widocznie to tylko taka sama litera nazwiska... Kiedy informowali mailowo już za VII etap?

Dwa tygodnie temu. Z pewnością miałbyś maila już dawno temu. 

Zgadza się. Aczkolwiek coś kojarzę, że edzia21 pisała, że kiedyś widziała siebie na liście, a maila nie było. Po dopytaniu okazało się, że to faktycznie ona i przesłali jeszcze raz wiadomość z oświadczeniem. Wyświetl w wątku >>
0 0

adamo86

#7052107 Napisano: 10.10.2022 11:58:50 w Lay's
stamp2 napisał(a):

za który etap są dzisiejsze wygrane?emotka

za ETAP IX 26.09.2022 – 02.10.2022
Dziwne, bo z listy zniknął VIII... mam nadzieję, że się nie rozmyślili emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

adamo86

#7052082 Napisano: 10.10.2022 10:17:23 w Czy informują/ informowali?
awangarda napisał(a):

Poczuj smak zwycięstwa Heineken Kaufland?

Nikt się nie chwalił.
Oni chyba zazwyczaj ostatniego dnia informują - czas mają do środy. Wyświetl w wątku >>
0 0

adamo86

#7051816 Napisano: 07.10.2022 22:33:56 w moje dzisiejsze wygrane :)
Nestle mnie olało, ale za to jest czytnik z KitKat&Lion u mojej Princessy emotka Wyświetl w wątku >>

adamo86

#7051484 Napisano: 06.10.2022 14:59:56 w Czy informują/ informowali?
deva napisał(a):

A bony Douglas Kinder bueno? 
Ktoś się dziś chwalił tylko słodyczami

Tydzień temu w czwartek szła chyba rezerwa z poprzedniego etapu. A w piątek info za ten zakończony w niedzielę. Wyświetl w wątku >>
0 0

adamo86

#7051463 Napisano: 06.10.2022 13:46:16 w Avanti
Jest lista z Głównymi Doritos&Rockstar C4
https://mistrzowskizestaw.pl/#formularz Wyświetl w wątku >>
0 0

adamo86

#7051439 Napisano: 06.10.2022 12:37:10 w Smolar
oset napisał(a):

adamo86 napisał(a):

oset napisał(a):

simonapp napisał(a):

edzia21 napisał(a):

Dlaczego "dobrze", niby co to zmienia? emotka

To narzędzie do pilnowania naszej - konkursowej uczciwości. 
Pisałam już wiele razy. Pilnujmy Agencje, a Agencje niech pilnują nas. 

Od kiedy zobaczyłam ten wpis z telefonami na sprzedaż, to się przestałam dziwić agencjom, że ograniczają wygrane na goodarstwo domowe. Ale co to zmienia to nie wiem, patrząc na tyle używanych telefonów konkursowych na sprzedaż.

W jakim sensie telefonów konkursowych? Ktoś sprzedaje stare telefony (może firmowe) i od razu podejrzenie, że na tyle nr grał w konkursach?

Chciałabym poznać tę firmę, która zafundowała takie archaiczne telefony swoim pracownikom.emotka

Różne rzeczy można znaleźć w czeluściach firmowych magazynów emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

adamo86

#7051430 Napisano: 06.10.2022 12:11:52 w Smolar
oset napisał(a):

simonapp napisał(a):

edzia21 napisał(a):

Dlaczego "dobrze", niby co to zmienia? emotka

To narzędzie do pilnowania naszej - konkursowej uczciwości. 
Pisałam już wiele razy. Pilnujmy Agencje, a Agencje niech pilnują nas. 

Od kiedy zobaczyłam ten wpis z telefonami na sprzedaż, to się przestałam dziwić agencjom, że ograniczają wygrane na goodarstwo domowe. Ale co to zmienia to nie wiem, patrząc na tyle używanych telefonów konkursowych na sprzedaż.

W jakim sensie telefonów konkursowych? Ktoś sprzedaje stare telefony (może firmowe) i od razu podejrzenie, że na tyle nr grał w konkursach? Wyświetl w wątku >>
0 0

adamo86

#7051419 Napisano: 06.10.2022 11:38:55 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
dany-duszek napisał(a):

maverick napisał(a):

adamo86 napisał(a):

Czy w ITM bywa promocyjna puszka ROCKSTAR HALO INFINITE? 

Na co dzień tego nie kupuje, ale u mnie tylko Oryginal, Mango/Guava i Truskawka/Limonka (Refresh) oraz Xdurance ta niebieska puszka.
Żadna z nich nie jest promocyjna emotka

przecież oryginal i Xdurance biorą udział w konkursie ale musi być z oznaczeniem konkursowym.

Czyli na konkurs ze zdjęciem może być dowolny Rockstar byle miał oznaczenie konkursu HALO? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

adamo86

#7051403 Napisano: 06.10.2022 10:15:40 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
agnesita napisał(a):

adamo86 napisał(a):

Czy w ITM bywa promocyjna puszka ROCKSTAR HALO INFINITE?

Bywa, jedną właśnie z itm mam taką emotka

Dziękuję za info  emotka Wyświetl w wątku >>
1 agnesita 0

adamo86

#7051363 Napisano: 05.10.2022 23:42:12 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Czy w ITM bywa promocyjna puszka ROCKSTAR HALO INFINITE?  Wyświetl w wątku >>
1 agnesita 0

adamo86

#7051175 Napisano: 05.10.2022 09:34:12 w Avanti
anaesth napisał(a):

A gdybyś miał ocenić swoją odpowiedź nagrodzoną główną? W Twoim odczuciu, była naprawdę perfekcyjna? Najlepsza ze wszystkich, które do tej pory wysłałeś? Wiem, że to bardzo subiektywna ocena, ale jestem ciekawa Twoich odczuć

Ogólnie nie mam zbyt dużego doświadczenia emotka
Ale jeśli chodzi o ten konkurs to zdecydowanie tak. Była najlepsza z wszystkich wysłanych wcześniej i myślę, że można ją nazwać "perfekcyjną", chociaż szczerze pisząc to nie spodziewałem się, że aż tak się spodoba emotka
A wcześniej żadnej głównej nie wygrałem słabym tekstem.  Każde nagrodzone zgłoszenie wyróżniało się czymś "WOW" - oczywiście w moim odczuciu emotka
Niższe nagrody zdarzało się wygrać jakimś słabszym Wyświetl w wątku >>

adamo86

#7051165 Napisano: 05.10.2022 08:50:15 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ptaszyna napisał(a):

A ja się muszę poskarżyć.
Moje autorskie zdjęcie na Eko konkurs Reginy nawet nie zostało zamieszczone w galerii, bo "Takie zdjęcia znajdują się w grafice komputerowej". 
I jak mam udowodnić, że nie jestem wielbłądem?  emotka

No nieźle emotka  jeden wielki przekręt...
użytkownik anetta250 robi zdjęcia zdjęciom na monitorze, wrzuca grafiki z internetu i jakoś przechodzi emotka Wyświetl w wątku >>