Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika adamo86

adamo86

#7125247 Napisano: 21.09.2023 10:41:27 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
margobb napisał(a):

Pewnie o tym wiecie, ale jakby ktoś przeoczył taki zapis w regulaminie, to informuję, że można grać na ten sam kod z Mullermilcha dopóki się nie wygra emotka

Czyli do końca konkursu i o jeden dzień dłużej emotka

Dzięki za info! Wyświetl w wątku >>

adamo86

#7125182 Napisano: 20.09.2023 23:51:09 w SZUKAM....
stokrotka238 napisał(a):

Czy w loterii kamis Musztarda będzie zaliczała się do przypraw w słoiczku?

Jest lista produktów do wyboru na stronie
Wyświetl w wątku >>

adamo86

#7125178 Napisano: 20.09.2023 23:22:02 w Czy wysyłają juz nagrody z... ???
mirek1987 napisał(a):

Czy wysyłali już nagrody z konkursu Metaxy?

Flaszek jeszcze nie Wyświetl w wątku >>

adamo86

#7125161 Napisano: 20.09.2023 22:20:41 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
zdesperowany_kot napisał(a):

Wiadomo czy to ktoś z naszych wygrał autko z Moya??

Nawet jeśli to pewnie i tak jeszcze się nie pochwali.
Ale i tak Gratulacje! emotka Wyświetl w wątku >>

adamo86

#7125152 Napisano: 20.09.2023 21:45:06 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
A co to się stało, że w laureatach Almette nie ma Aleksandrowa Łódzkiego?? emotka Wyświetl w wątku >>

adamo86

#7125138 Napisano: 20.09.2023 20:46:01 w SZUKAM....
lasiglasty napisał(a):

Czy ktoś wie jak skutecznie zablokować stronę na laptopie, żeby nie dało się na nią wejść? Próbowałam kilku wtyczek blokujących, ale one są śmiesznie proste do obejścia, wystarczy włączyć tryb incognito przeglądarki albo zainstalować inną przeglądarkę. A ja potrzebuję rozwiązania, które calkowicie zablokuje możliwość wchodzenia na stronę z laptopa.

detox od e-konków robisz? Wyświetl w wątku >>
1 kimberly 0

adamo86

adamo86

#7125124 Napisano: 20.09.2023 19:56:59 w Czy informują/ informowali?
kumulacja napisał(a):

roksana2802 napisał(a):

mamadwojga napisał(a):

pati12b napisał(a):

mampytanie napisał(a):

Martini z Biedronki zaspało z mailami odnośnie zestawów?

pytałam w piątek mailem czy wszyscy laureaci zostali poinformowani i odpisali mi, że tak
ale coś mi tu śmierdzi, bo nikt się zestawem nie pochwalił
chociaż ja liczyłam, że jestem na liście walizek...

Hmmm... nie ukrywam że moje dane też są dwa razy a maila żadnego - więc albo pech, albo jakaś lipa z wysyłką maili. Podobno o walizkach poszło do niektórych dwukrotnie. Może warto do nich pisać?

Moje dane są kilka razy i żadnego maila nie mam. Nie ma szans, żeby to był ktoś inny, bo są to bardzo niepowtarzalne imiona...Więc na 100% maile nie poszły odnośnie zestawów

Czy są jakieś wiadomości mejlowe na temat zestawów? Wygrałam zestaw dla przyjaciela, ale nie dostał informacji o wygranej. A to na pewno on jest na liście.

Kompletna cisza emotka  chociaż podobno twierdzą, że wysyłali info Wyświetl w wątku >>
0 0

adamo86

#7125113 Napisano: 20.09.2023 19:14:13 w Czy informują/ informowali?
@gnieszk@ napisał(a):

Czy Moya wysyłała maile z ostatniego etapu?

Jeszcze raczej nie Wyświetl w wątku >>
0 0

adamo86

#7124936 Napisano: 20.09.2023 09:11:15 w Czy informują/ informowali?
Szklanka23 napisał(a):

Czy informowali już o wynikach z parodontax ?

Raczej było. Już tydzień temu minął termin na informowanie Wyświetl w wątku >>
0 0

adamo86

#7124836 Napisano: 19.09.2023 20:10:22 w Dyskusje o wynikach konkursu
nanajka81 napisał(a):

Agnes napisał(a):

adamo86 napisał(a):

iwona0103 napisał(a):

adamo86 napisał(a):

iwona0103 napisał(a):

https://www.youtu.../watch?v=u3KRzkKS4-8
"Poniżej prezentujemy wyniki:
1️⃣ Voucher o wartości 1000zł na zakup dekoracji okiennych trafia do:
Pana Marcina B."
czyżby wygrana w konkursie tekstowym? emotka

A to jeden Marcin B. na świecie jest?
Sorry, ale co to za różnica? Co zmieni to w Twoim życiu?
Nawet jeśli tak, to chłop znalazł sposób na biznes życia, jak niejedna osoba tutaj i konsekwentnie go realizuje  emotka

W moim życiu nic to nie zmieni, ale niech wygrywa w konkursach, gdzie można dodać filmik a nie tam gdzie jest polecenie: opisz

Jest „opisz” więc wszystko się zgadza. Filmem też można opisać. Co innego jak byłoby „napisz” lub jasno sprecyzowane, że musi być tekst, limit znaków itp…

Czyli jest opisz ja dodaję zaśpiewaną piosenkę i dodaje opis i jest ok? Sorry ale ten Marcin mnie drażni

Ot nauczyciel znalazł sposób na wygrywanie "piosenką" we wszelkich pisemnych i mniej pisemnych konkursach i dorabia do swojej marnej, nauczycielskiej pensji. A swoją drogą: opis - Słownik języka polskiego PWN* · 1. «wypowiedź lub tekst, w których są opisane jakieś osoby, przedmioty, zjawiska lub sytuacje; też: czynność opisywania czegoś».

Ciekawostka: gość bierze udział również w konkursie Mamut Glue a tam zadanie brzmi "W zgłoszeniu musi znaleźć się: propozycja krótkiego hasła reklamowego obrazującego zalety kleju Mamut..." A on gada i śpiewa....

A kolejny filmik pod POCO Uniwersum. Zadanie "Wyobraź sobie, że POCO jest grą i opisz jej uniwersum w komentarzu pod postem konkursowym na Instagramie"...

Jego wpis na Insta: Postanowiłem napisać piosenkę o uniwersum Poco City!
Wystarczy wpisać w Youtube: Uniwersum Poco Film Konkursowy. Wszystko stanie się jasne!
Witajcie więc w Poco City. To miejsce niepodobne do żadnego innego. Pomysł świeży, nowatorski, odważny i na pewno nie oklepany. To miejsce, które jest ściśle związane właśnie ze smartfonami Poco. Na pewno najlepsi inżynierowie świata wzorowali się właśnie na tej technologii i przełożyli ją na uniwersum gry komputerowej. (itd itd) Zresztą, tekst piosenki również o tym uniwersum mocno opowiada.

Nie to jest kijowe, że wszędzie wstawia takie odpowiedzi, tylko to, że tam gdzie ma być tekst, tam nagradzają film na YT.
Nie w p. Marcinie bym szukał problemu emotka Wyświetl w wątku >>

adamo86

#7124818 Napisano: 19.09.2023 19:28:51 w Dyskusje o wynikach konkursu
iwona0103 napisał(a):

adamo86 napisał(a):

iwona0103 napisał(a):

Pana Marcina B."

Nawet jeśli tak, to chłop znalazł sposób na biznes życia, jak niejedna osoba tutaj i konsekwentnie go realizuje  emotka

W moim życiu nic to nie zmieni, ale niech wygrywa w konkursach, gdzie można dodać filmik a nie tam gdzie jest polecenie: opisz

Jest „opisz” więc wszystko się zgadza. Filmem też można opisać. Co innego jak byłoby „napisz” lub jasno sprecyzowane, że musi być tekst, limit znaków itp… Wyświetl w wątku >>
0 0

adamo86

#7124813 Napisano: 19.09.2023 19:14:34 w Dyskusje o wynikach konkursu
iwona0103 napisał(a):

Pana Marcina B."

Nawet jeśli tak, to chłop znalazł sposób na biznes życia, jak niejedna osoba tutaj i konsekwentnie go realizuje  emotka Wyświetl w wątku >>

adamo86

#7124785 Napisano: 19.09.2023 17:24:09 w Gratulacje! Dla wygranych!
Ale piękne wygrane emotka
Na takie chwile warto czekać! emotka
Zwłaszcza stokrotka238 gratulacje  emotka Wyświetl w wątku >>

adamo86

#7124739 Napisano: 19.09.2023 15:31:13 w Czy informują/ informowali?
dede napisał(a):

Madzia88 napisał(a):

Miał ktoś info o wygranych zestawach martini w biedrze??

Ja czekam i coś cisza a to raczej ja jestem na liście

Do dzisiaj mają czas, więc może jeszcze coś pójdzie emotka Wyświetl w wątku >>
1 atyde25 0

adamo86

#7124686 Napisano: 19.09.2023 12:45:15 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
delfinka101 napisał(a):

Czy Moya to już całkiem zaspała i jutro wszystko razem  ogłosi?

who THEY knows 🤷‍♂️ Wyświetl w wątku >>
0 0

adamo86

#7124652 Napisano: 19.09.2023 11:19:20 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
zof83 napisał(a):

Może ktoś z bardziej doświadczonych coś doradzi emotka Jest sens składać reklamacje dot. niewydania nagrody u sponsora konkursu? Zagapiłam się i w konkursie Kotlin w Aldi kupiłam produkty w terminie składania
zgłoszeń, a nie w terminie zakupu, nagrodę przyznali pomimo tego, że  przy zgłoszeniu trzeba było wgrać był paragon, a wczoraj informacja o braku weryfikacji. Amooco uparte, że złamałam regulamin, z czym się zgodzę, ale w regulaminie było też, że nieważne zgłoszenia będą odrzucane itd, więc nie powinni mojego brać pod uwagę. No i najlepszy zapis regulaminu, że niewydane nagrody zostają u organizatora.

Wg mnie raczej nie ma szans emotka Wyświetl w wątku >>

adamo86

#7124630 Napisano: 19.09.2023 10:24:23 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
madziulaa napisał(a):

asiawino napisał(a):

o 10 rano już po krowkach z Mullermilch... Więcej nie biorę udziału emotka

Dopiero zauważyłam, że równo o 10 jest wysyp wygranych z muller- jak to działa, bramki są o równych godzinach? Oświećcie mnie emotka

Jest jedna bramka o 10. Kto pierwszy ten lepszy emotka Wyświetl w wątku >>
1 madziulaa 0

adamo86

#7124585 Napisano: 19.09.2023 07:38:38 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
agicho napisał(a):

czy przypadkiem wczoraj nie powinny pokazać się wyniki z VII etapu Moya ? emotka

Powinny, ale co zrobić 🤷‍♂️ Wyświetl w wątku >>
1 agicho 0

adamo86

#7124564 Napisano: 19.09.2023 00:19:55 w Czy informują/ informowali?
Chyba Hołka z Tyskiego mieli 18.09 rozstrzygnąć. Ktoś wygrał przejażdżkę albo koszulkę? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0