Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika adamo86

adamo86

#7108291 Napisano: 13.07.2023 11:24:15 w Avanti
edzia21 napisał(a):

adamo86 napisał(a):

nataszka napisał(a):

adamo86 napisał(a):

Lista z Dino jest za 11 dni, czyli do 8.06

+ zwycięzca roweru emotka

Ciekawe jak będzie z wyborem auta, czy z nagród I stopnia czyli 2 osób,czy z bonów???

Pewnie ktoś z dwóch osób - skoro będą najlepsze w swoich tygodniach to czemu ktoś inny ma być lepszy w całym konkursie? emotka

Dokładnie kieruję się tą samą (LOGICZNĄ) zasadą.

Czyli kierując się tą samą logiczną zasadą - w aktualnym konkursie główna przypadnie zwycięzcy jednej z drukarek. Dobrze rozumuję? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

adamo86

#7108271 Napisano: 13.07.2023 10:43:40 w Czy informują/ informowali?
mietowa napisał(a):

adamo86 napisał(a):

Wawel z C4 informował? Czy już odeszli od informowania dzień po? emotka

Chyba jeszcze nie informował. I chyba odeszli od tego informowania, skoro usunęli ten zapis z regulaminu. Czekamy (niecierpliwie:P)  emotka

Tak usunęli ten zapis, że w ogóle zapomnieli podać termin emotka
Ale jak Ty piszesz, że nie informowali to raczej nie informowali emotka  - ostatnio się sprawdziło z głównymi emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

adamo86

#7108266 Napisano: 13.07.2023 10:32:25 w Czy informują/ informowali?
Wawel z C4 informował? Czy już odeszli od informowania dzień po? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

adamo86

#7108246 Napisano: 13.07.2023 09:35:36 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
byekitty napisał(a):

adamo86 napisał(a):

byekitty napisał(a):

jagodzianka napisał(a):

A w tym konkursie trzeba dodać opis czy zdjęcia? W formularzu są dane do uzupełnienia i na końcu dodaj plik, a na gorze opisane ze dadaj opis max 420 znaków , to w tym zdjęciu ma być ten opis czy jak?

Podbijam pytanie, bo też nie mam pojęcia jak to ugryźć...

Piszesz w Wordzie, potem przerabiasz na PDF i załączasz.

Pomimo, że w regulaminie jasno piszą o "pisemnej argumentacji" to myślę, że w tym pdfie można zamieścić wszystko żeby się "wybić".
W końcu piszą też o "indywidualnym styl, wrodzonej kreatywności oraz oryginalności".
Więc może być i zdjęcie i link do YT jak śpiewasz. Byle się zmieścić w 420 znakach

Gdyby nie brali tego pod uwagę to chyba łatwiej byłoby dać w formularzu pole do wpisania tekstu.
Wtedy zrzut odpowiedzi mieliby w jednej ładnej tabelce, a nie setki dodanych plików.
Takie jest moje zdanie emotka

to ja sobie do nich napiszę, żeby się upewnić, bo nie zamierzam konkurować z gitarą i innymi cudami na kiju emotka

Daj cynk jak odpiszą emotka Wyświetl w wątku >>

adamo86

#7108244 Napisano: 13.07.2023 09:32:25 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
byekitty napisał(a):

jagodzianka napisał(a):

A w tym konkursie trzeba dodać opis czy zdjęcia? W formularzu są dane do uzupełnienia i na końcu dodaj plik, a na gorze opisane ze dadaj opis max 420 znaków , to w tym zdjęciu ma być ten opis czy jak?

Podbijam pytanie, bo też nie mam pojęcia jak to ugryźć...

Piszesz w Wordzie, potem przerabiasz na PDF i załączasz.

Pomimo, że w regulaminie jasno piszą o "pisemnej argumentacji" to myślę, że w tym pdfie można zamieścić wszystko żeby się "wybić".
W końcu piszą też o "indywidualnym styl, wrodzonej kreatywności oraz oryginalności".
Więc może być i zdjęcie i link do YT jak śpiewasz. Byle się zmieścić w 420 znakach

Gdyby nie brali tego pod uwagę to chyba łatwiej byłoby dać w formularzu pole do wpisania tekstu.
Wtedy zrzut odpowiedzi mieliby w jednej ładnej tabelce, a nie setki dodanych plików.
Takie jest moje zdanie emotka Wyświetl w wątku >>

adamo86

#7108160 Napisano: 12.07.2023 22:06:43 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mia napisał(a):

Dla mnie ten konkurs to parodia. Wybrali 60 prac - teraz jest już tylko 55. emotka
Za chwilę się okaże, że w galerii zostanie 30, i całe głosowanie (idiotyczny pomysł zresztą) psu na budę. Plus 15.000 (proszę mnie poprawić, jesli źle liczę) wtedy w kieszeni organizatora.

Zmieniając temat - co wg innego świetnego organizatora, oznacza "najdelikatniejsza chwila"? Bo dla mnie delikatna chwila, czyli delikatny moment, to raczej drażliwa sytuacja, gdy trzeba się poruszać jak na szpilkach i generalnie sytuacja mało komfortowa.
Ale podejrzewam, że nie taki był cel pytania, i będę wdzięczna za oświecenie mnie w tej materii.

Nigdy nie usiadł Ci motyl na nosie? To jest delikatna chwila wg mnie! emotka Wyświetl w wątku >>

adamo86

#7107963 Napisano: 12.07.2023 16:58:51 w Co jest zbędne, co potrzebne a co mogłoby być??
byekitty napisał(a):

Jestem "na nie" dla zdjęć w wątku MDW. Screeny smsow lub maili często z mininagrodami - zajmują dużo miejsca w przeglądarce (i na serwerze tysz). Trzeba przeczytać cały tekst zamiast kilku słów i nie da się tych wygranych potem wyszukać 😎

nie widzę w tym żadnej wartości, dla wygranego też to zajmuje więcej czasu niż napisanie trzech słów, więc nie zwalam tego na karb lenistwa.

Mam wrażenie, że po Twoim wpisie zrobił się nagle wysyp screenów w MDW emotka Wyświetl w wątku >>
1 sabaka 0

adamo86

adamo86

#7107874 Napisano: 12.07.2023 13:11:49 w Gratulacje! Dla wygranych!

adamo86

#7107854 Napisano: 12.07.2023 12:26:03 w Czy informują/ informowali?
MagdalenaMal napisał(a):

Czy Ariel/ Lenor z Rossmanna informował? 
Bo już się pogubiłam,  myślałam że były informacje  o pralkach wśród wygranych w MDW, natomiast w dziale „Na co czekamy”  widzę, że wyniki do 19 lipca.. emotka

Informował. Już usunięte z Na co czekamy. Nie wszystko wyłapałem od razu emotka Wyświetl w wątku >>
1 Malena_ 0

adamo86

#7107850 Napisano: 12.07.2023 12:15:12 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

greka napisał(a):Bols Marine  emotka
dziwne bo I etap kończy się za 5 dni

Najwidoczniej uznali Twoje zgłoszenie za bezkonkurencyjne emotka Wyświetl w wątku >>

adamo86

#7107808 Napisano: 12.07.2023 10:16:49 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
anialistopad napisał(a):

Nuii biedronka to bez numeru paragonu był ? Dobrze pamietam

Tak, u nich wszystko bez paragonu emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

adamo86

#7107635 Napisano: 11.07.2023 15:48:39 w Smolar
myja napisał(a):

Pojawiły się wyniki z ACE. Ktoś potwierdzi czy podpięte? emotka

ACE czy AXE? emotka
Axe podobno podpięte ->  #7107628 Wyświetl w wątku >>
1 myja 0

adamo86

#7107629 Napisano: 11.07.2023 15:42:07 w Czy informują/ informowali?
TurboMike napisał(a):

Myślę że mogą dziś nie dać rady chociaż to poważna Agencja, bo pewnie zgłoszeń mieli multum a mieli też równoległy konkurs z Lewiatanem.  W każdym razie wciąż cisza.

Poważna agencja, która nie chce nr paragonu przy zgłoszeniu? Gdyby tego wymagali to by pewnie mieli o połowę mniej zgłoszeń emotka Wyświetl w wątku >>

adamo86

#7107501 Napisano: 11.07.2023 09:01:45 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
magalan83 napisał(a):

Czy były już wyniki Axa Rossmann? Ktoś wygrał? Bo nie wiem czy przegapiłam ten moment  emotka

Nikt się nie chwalił. Czas mają do jutra.
Na liście w wynikach też nie ma Wyświetl w wątku >>
1 magalan83 0

adamo86

#7107467 Napisano: 10.07.2023 21:15:37 w moje dzisiejsze wygrane :)
Leżak od Studia Rec na dobry początek tygodnia emotka  @ + SMS

A wcześniej potwierdzone wygrane w Twoja Margarita 2/2 Wyświetl w wątku >>

adamo86

#7107312 Napisano: 10.07.2023 10:33:12 w Czy wysyłają juz nagrody z... ???
@Kwiat napisał(a):

Czy wie ktoś co może iż od DCN DIRECT - MAGAZYN  ? 
Paczka została nadana - info od DPD 
zastanawiam się co to może być  emotka

OrlenPaczka Wyświetl w wątku >>
1 jokan 0

adamo86

#7107302 Napisano: 10.07.2023 10:14:54 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mia napisał(a):

Nie wiem, jaki to konkurs, ale przyszedł chwilę temu sms od "konkurs" o nagrodzie II stopnia w "konkursie sms Rossmann".
Może mnie ktoś oświeci, co to. emotka

Jest wpis w Informują o Konkurs "Laundry - Happen House" Wyświetl w wątku >>
1 mia 0

adamo86

#7107291 Napisano: 10.07.2023 09:39:59 w Co jest zbędne, co potrzebne a co mogłoby być??

adamo86 napisał(a):Da się przypiąć NA CO CZEKAMY? na górze listy wątków?
Nie wiem jak innym ale mi by to ułatwiło życie emotka

Od lat stosuję takie zakładki z konkursami. emotka  Polecam emotka

Super pomysł  emotka
Ja sam dla siebie robię wykres Gantta w Excelu, który się sam przesuwa codziennie - dzięki temu wiem kiedy koniec konkursu, kiedy komisja i do kiedy info emotka
Bardziej chodziło mi o ułatwienie życia innym emotka

Ale jak nie ma zainteresowania tematem to spoko emotka  będę szukał na liście wątków, żeby uzupełniać Wyświetl w wątku >>
1 byekitty 0

adamo86

#7107288 Napisano: 10.07.2023 09:32:04 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Bulbulator napisał(a):

notta napisał(a):

Bulbulator napisał(a):

Czy Wy też w apce Inpostu macie wiszącą od 30.06 przesyłkę w przygotowaniu od ASPE?

Moze im sie cos zdublowało

No właśnie czekam na koszulkę od nich z konkursu Capitana Jacka z Żabki, ale póki co jeszcze jej nie dostałem, więc IMO dziwne, gdyby się zdublowała przesyłka, która jeszcze nie dotarła emotka

Też czekam na koszulkę i mam od dawna w Inpoście przesyłkę w przygotowaniu Wyświetl w wątku >>
0 0