Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika adamo86

adamo86

#7289619 Napisano: 21.08.2025 15:05:25 w SZUKAM....
stopi napisał(a):

anialistopad napisał(a):

atyde25 napisał(a):

Ma ktoś może regulamin tego konka Rossmann-Loreal zapisany. Bo na stronie nie da się go otworzyć.
A chcę napisać o podmiankę wejściówki VIP wartej 1000 zł skąd taka kurczę cena?
na bransoletkę.
Będe wdzięczna bo chcę doczytać czy ta wejściówka jest ze złota czy platyny.

W regulaminie jest zapis ,że nie zamienia .

Udało Ci się zamienić? A w ogóle ktoś wygrał bransoletkę?

Bransoletki mają informować do października.
Pytanie czy ktoś w ogóle nie wygrał wejściówki? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

adamo86

adamo86

#7289455 Napisano: 21.08.2025 09:21:48 w Czy informują/ informowali?
sylwek2015 napisał(a):

Czy Konkurs “Odkrywaj świat z espiro” informowało już?

A który to konkurs? Wyświetl w wątku >>
0 0

adamo86

#7289128 Napisano: 20.08.2025 13:38:46 w Gratulacje! Dla wygranych!
otter brawo!! Ale strzał w dziesiątkę! emotka

I dzięki za podzielenie się taką informacją na forumemotka Wyświetl w wątku >>

adamo86

#7288765 Napisano: 19.08.2025 13:52:44 w Czy informują/ informowali?
magie1982 napisał(a):

Finezyjna napisał(a):

Hej, czy informowali Jim Bean Kaufland ostatni etap ?

Tak dziś dostałam maila z bluzą

Bluzy etapami rozdawali czy za całość? Ktoś jeszcze wygrał? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

adamo86

#7288760 Napisano: 19.08.2025 13:47:05 w Niewydane nagrody, negatywne weryfikacje
KuntaKinte napisał(a):

adamo86 napisał(a):

KuntaKinte napisał(a):

tomasz2 napisał(a):

tomasz2 napisał(a):

radziosny napisał(a):

tomasz2 napisał(a):

Analizując tą sytuację to osoba, która wcześniej wprowadziła paragon do konkursu później go odsprzedając wygrałaby w tym konkursie to organizator przyznałby jej nagrodę mimo, że użyto ponownie ten sam paragon w późniejszym terminie ? Brzmi to absurdalnie.

Dlaczego absurdalnie? A jak ja sobie wpiszę "306223" bez paragonu i akurat będzie w bazie to co ta osoba co zgłosiła i ma paragon to ma jej przez to przepaść nagroda?

Dlatego dobrym rozwiązaniem jest podanie oprócz numeru paragonu również godziny lub ewentualnie zdjęcie paragonu wtedy masz pewność, że to nie trafienie w numer tylko dzielenie się paragon co powinno być równoznaczne z dyskwalifikacją mimo wcześniejszego zgłoszenia.

Zaraz,zaraz czy Wy kupujecie paragony bez wglądu w nie?
Wystarczy sam nr paragonu i zgłaszacie?
Jakoś od zawsze jak komuś sprzedawało się lub sobie kupowało to paragon(fotę)wysyłam na maila

A co da wgląd do paragonu jak paragon już został zgłoszony wcześniej? emotka

Np.wyslać maila ze zdjęciem do agencji z zapytaniem czy ten paragon został już zgłoszony,bo np.mam 2 i nie wiem który zgłosiłem...

Patrząc na skalę zakupów/sprzedaży paragonów, to w agencjach tylko by siedzieli i odpisywali na maile z pytaniem czy dany paragon nie został już zgłoszony emotka Wyświetl w wątku >>
1 pikawka 0

adamo86

#7288750 Napisano: 19.08.2025 13:37:57 w Niewydane nagrody, negatywne weryfikacje
KuntaKinte napisał(a):

tomasz2 napisał(a):

tomasz2 napisał(a):

radziosny napisał(a):

tomasz2 napisał(a):

Analizując tą sytuację to osoba, która wcześniej wprowadziła paragon do konkursu później go odsprzedając wygrałaby w tym konkursie to organizator przyznałby jej nagrodę mimo, że użyto ponownie ten sam paragon w późniejszym terminie ? Brzmi to absurdalnie.

Dlaczego absurdalnie? A jak ja sobie wpiszę "306223" bez paragonu i akurat będzie w bazie to co ta osoba co zgłosiła i ma paragon to ma jej przez to przepaść nagroda?

Dlatego dobrym rozwiązaniem jest podanie oprócz numeru paragonu również godziny lub ewentualnie zdjęcie paragonu wtedy masz pewność, że to nie trafienie w numer tylko dzielenie się paragon co powinno być równoznaczne z dyskwalifikacją mimo wcześniejszego zgłoszenia.

Zaraz,zaraz czy Wy kupujecie paragony bez wglądu w nie?
Wystarczy sam nr paragonu i zgłaszacie?
Jakoś od zawsze jak komuś sprzedawało się lub sobie kupowało to paragon(fotę)wysyłam na maila

A co da wgląd do paragonu jak paragon już został zgłoszony wcześniej? emotka Wyświetl w wątku >>

adamo86

#7288749 Napisano: 19.08.2025 13:36:58 w Niewydane nagrody, negatywne weryfikacje
tomasz2 napisał(a):

tomasz2 napisał(a):

radziosny napisał(a):

tomasz2 napisał(a):

W Rexonie chyba nawet akurat dodaje się zdjęcie. Więc po takim zgłoszeniu u "kogoś z rodziny" powinien zostać ślad na telefonie...
Ciekawe jak by się tłumaczyła gdyby chodziło o główną...
dla mnie nadaje się to do karniaka lub nawet jakiegoś bana emotka Wyświetl w wątku >>

adamo86

#7288541 Napisano: 18.08.2025 20:59:53 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
anaesth napisał(a):

Jak radzicie sobie z kilometrowymi paragonami, które robią się niewyraźne przy zbyt dużym oddaleniu aparatu, a na domiar złego trzeba załączyć zdjęcie od razu podczas wysyłania zgłoszenia? Kiedyś robiłam zdjęcie lustrzanką i dane były wyraźne, ale tym razem trafił mi się naprawdę długi paragon i obawiam się, że nawet lustrzanka tu nie pomoże. 

Czy przy paragonach z Biedry można na zdjęciu „obciąć” ten cały niefiskalny spam z kodami rabatowymi?

Zawsze biorę rzeczy konkursowe na osobny paragon i jest w miarę krótki, a tym razem mam znaleziony i grzech nie zagrać, tylko jak emotka

Ważna jest tylko część sprzedażowa. Wszystko co "niefiskalne" można pominąć. Wyświetl w wątku >>

adamo86

#7288499 Napisano: 18.08.2025 18:54:19 w Czy wysyłają juz nagrody z... ???
InkaR napisał(a):

Co nadaje fedex?

Coś od Fortis/Unique One? Wyświetl w wątku >>
1 InkaR 0

adamo86

#7288174 Napisano: 17.08.2025 20:17:03 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ZetZ napisał(a):

Drodzy moi, sprzedajecie konkursowe wygrane na olx?? Jakieś doświadczenia? Bezpieczne to?emotka

Tak x3.
Chociaż ktoś tu ostatnio opisywał historię zwrotu pustej koperty - od czego OLX umywało ręce.
Ja akurat nie doświadczyłem czegoś takiego i mam same pozytywne wrażenia, a transakcji całkiem sporo emotka Wyświetl w wątku >>
1 ZetZ 0

adamo86

#7288118 Napisano: 17.08.2025 14:26:47 w Kupię...
Kupię deskę SUP Corona z tych większych (384 cm)  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

adamo86

#7287900 Napisano: 16.08.2025 09:42:17 w Wkurza mnie...
masza napisał(a):

anaesth napisał(a):

rudzixon napisał(a):

Nie męczą emotka Dostałam duzo miłych wiadomości, ale tez zaczęłam odczuwać presję. Tzn sama od siebie zaczęłam wymagać za dużo i przez to było mniej funu z tworzenia...
A i u mnie w sierpniu bardzo duzo wysłanych prac bez odzewu. Także chyba faktycznie cos jest na rzeczy z tym wakacyjnym klimatem emotka

Mąż ciągle mi tłucze, żebym nie wymagała tak dużo od siebie, bo konkursy przestały być hobby, a przerodziły się w drugą pracę. Żeby to było takie łatwe  emotka  Ale rzeczywiście radości z tworzenia to ja już nie mam. I chciałoby się to rzucić w diabły po porażkach ostatnich dni, ale już tyle razy próbowałam i zawsze wpadała jakaś fajna nagroda, która dodawała mi skrzydeł i wracałam. Rok temu poblokowałam forum na telefonie, w laptopie, schowałam głęboko segregator z paragonami, no i co? Odbieram telefon i słyszę "niech pani lepiej usiądzie, bo mam dla pani informację, że wygrała pani nagrodę główną". emotka

Mogliby nam stałym czyt. starym:) konkursowiczom ufundować takie mini emeryturki:) np; po 20 latach grania

Ale podstawa wyliczenia tej "emerytury" tylko z tego czym się chwaliło w MDW emotka Wyświetl w wątku >>

adamo86

#7287853 Napisano: 15.08.2025 19:03:15 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Pytanie do Konkurs "Tyskie ze Szpakiem" Żabka, 2025, 18+
Czy poprzednim razem udało się komuś z wygranych przypisać bilety na osobę poniżej 18 lat? Wyświetl w wątku >>
0 0

adamo86

#7287643 Napisano: 14.08.2025 18:48:40 w SZUKAM....
agicho napisał(a):

Gdzie znajdę kod Kozła w aplikacji Ząbki? Jak kupiłam to go widziałam a dziś chciałam wydalać zgłoszenie i nigdzie go nie mogę znaleźć 🥵

Zniknęły, trzeba pisać do Żabki żeby podali Wyświetl w wątku >>
0 0

adamo86

#7287631 Napisano: 14.08.2025 18:11:40 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
loteryjny napisał(a):

Czy ktoś miał problem z płaceniem voucherami do lidla z coca coli na kasie normalnej?

A jaki problem? U mnie nie wiedzieli co wybrać, ale w końcu się udało - chyba trzeba jako karta prezentowa.
Plus najlepiej przerobić na kod kreskowy. Wyświetl w wątku >>
0 0

adamo86

#7287257 Napisano: 13.08.2025 18:00:04 w moje dzisiejsze wygrane :)
Jak nigdy nic nie wygrywałem w Columbicie, tak zagrałem tylko żeby wygrać bransoletkę dla dziewczyny... a wpadło zaproszenie na pokaz emotka Wyświetl w wątku >>

adamo86

#7287009 Napisano: 13.08.2025 10:48:52 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
delfinka101 napisał(a):

Działa wam strona loteria CORONA?

Strona działa, czy można zgłosić nie wiem Wyświetl w wątku >>
0 0

adamo86

#7287008 Napisano: 13.08.2025 10:47:56 w Wkurza mnie...
yaagatka napisał(a):

CZEMU ŻABKA TAK CZĘSTO ORGANIZUJE KONKURSY W FORMIE GIER?
Bardzo ich nie lubie, bo w ogóle nie gram w gry.... A teraz w tyskim z hołkiem, tyskim ze szpakowskim i bez przerwy red bull emotka
Apeluje o zaprzestanie!

Bez przesady, jest tyle różnych konkursów, że każdy znajdzie coś dla siebie emotka Wyświetl w wątku >>

adamo86

#7286836 Napisano: 12.08.2025 16:07:40 w Czy informują/ informowali?
rufus napisał(a):

A czy wszyscy czekaja tez na 30k z woodford? emotka

ja nie emotka Wyświetl w wątku >>