Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika adamo86

adamo86

#7099630 Napisano: 11.06.2023 18:40:48 w Czy informują/ informowali?
mamimamu napisał(a):

Podpytam, bo ogarnęło mnie totalne zaćmienie i nie kojarzę emotka - czy Rodowita z ostatniego etapu informowała? emotka emotka

Jeszcze nie 👍 Wyświetl w wątku >>

adamo86

#7099611 Napisano: 11.06.2023 16:41:56 w Wkurza mnie...
Że ostatnio wszystko na ostatni moment zostawiam…
2x Lambi półtora miesiąca temu kupione, już dawno zużyte i wyrzucone opakowanie, a oni chcą zdjęcie paragonu z produktem emotka Wyświetl w wątku >>

adamo86

#7099234 Napisano: 09.06.2023 13:06:39 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
rogaliczek napisał(a):

Czy ktoś widział loterie na Orlenie żeby kupić wodę żywiec zdrój za min 10 zł nie zrobiłam zdjęcia i nie mogę strony znaleść

Tutaj jest: https://navagency...nagrode-na-droge.pdf

Można dodać, ja nie umiem emotka Wyświetl w wątku >>

adamo86

#7099013 Napisano: 07.06.2023 22:33:47 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ewikewikk napisał(a):

Kujawski zawiadamiał na maila? Czy jest tylko lista na stronie?

Był jakiś wątek, że to wyniki starego konkursu. Ale nie wiem Wyświetl w wątku >>
1 ewikewikk 0

adamo86

#7098810 Napisano: 07.06.2023 13:13:59 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
MagdalenaMal napisał(a):

Przepraszam, ale nie mogłam kilkakrotnie  dodać odpowiedzi i niechcący usunęłam mój główny  post…Naprawdę nie rozumiem dlaczego tak się dzieję… Ale wracając do tematu , namalowałam „Magiczną kuchnię z Rodowitą” ,  w której latają różne dania, przedmioty,  filiżanki oraz owoce. Dodałam piękny opis, że Rodowitą stosuje do naleśników francuskich z owocami, do ciast, do lemoniady latem… To co namalowałam to opisałam.
Pracy nie mogłam załadować na stronę, więc wysłałam mmsa, sprawdzam kilkakrotnie poprawność i długość znaków..
Włożyłam całe serce w tą pracę…

Brzmi jak jakieś arcydzieło... może nie dotarło do nich? może wyświetliło im się nie tak jak powinno... zdjęcie w MMSach chyba traci jakość.
Podejrzewam, że w ostatnich konkursach mieli max 3sekundy, żeby ocenić każdą pracę - w ostatnim etapie wysłałem filmik, ale nie wiem czy to nie był błąd. Wyświetl w wątku >>
1 Malena_ 0

adamo86

#7098796 Napisano: 07.06.2023 12:52:47 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
MagdalenaMal napisał(a):

Rodowita….
Na konkurs namalowałam obraz olejny na płótnie.. Samo malowanie zajęło mi ponad 8 godzin. Nie zostałam doceniona nawet bonem. zwyczajnie mi przykro.
Czy ktoś z wygranych może zdradzić co przez Jury  zostało docenione?

Zależy co namalowałaś.
My malowaliśmy zdecydowanie krócej i nie obraz olejny na płótnie - tylko cienkopisem na kartce.
Wpadł bon. Wyświetl w wątku >>
1 Malena_ 0

adamo86

#7098792 Napisano: 07.06.2023 12:48:32 w Czy informują/ informowali?
Flowerpower napisał(a):

Rodowita który etap informują?

Przedostatni Wyświetl w wątku >>
1 andii 0

adamo86

#7098631 Napisano: 06.06.2023 22:58:44 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
MagdalenaMal napisał(a):

rufus napisał(a):

MagdalenaMal napisał(a):

Czy w konkursie lodów Milka /Oreo  z Netto można zgłosić więcej niż 1 hasło na jeden paragon?

W zgloszeniu nie wpisuje sie numeru paragonu, ale w przypadku wygranej mozliwe ze bedziesz potrzebowac tyle paragonow ile wyslalas zgloszen.
A w praktyce nie wiadomo jak to bedzie.
Szkoda ze nie wpisuje sie nr. Ciezko bedzie cos wygrac, bo zgloszen bedzie multum.

No właśnie to jest zastanawiające, bo w regulaminie nie ma ani słowa, że jedno zgłoszenie to osobny paragon.
I nawet nie ma tam kontaktu,  żeby napisać zapytanie …

Jest taki zapis, po którym można wnioskować, że jeden dowód to jedno zgłoszenie emotka
"2. Data i godzina wysłania SMS-a ze zgłoszeniem nie może być wcześniejsza, niż data i godzina zakupu Produktów wyszczególnionych na Dowodzie Zakupu, z którymi związane jest dane zgłoszenie konkursowe." Wyświetl w wątku >>
0 0

adamo86

#7098627 Napisano: 06.06.2023 22:51:29 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
emi napisał(a):

Czy na kod z Żabki może zagrać inna osoba niż właściciel telefonu ?emotka

To zależy. Kiedyś w jakimś konkursie było wprost napisane, że może tylko właściciel konta w appce. Wyświetl w wątku >>
1 emi 0

adamo86

#7098569 Napisano: 06.06.2023 19:50:42 w Czy informują/ informowali?
magie1982 napisał(a):

olunka napisał(a):

czy Rodowita jeszcze dzwoni?

Dzwoniła do 1 osoby, więc to dziwne wszystko

Chyba już kilka osób (3) się chwaliło emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

adamo86

#7098497 Napisano: 06.06.2023 16:41:02 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Mozinn napisał(a):

Cześć,
Mam pytanie do osób które trochę już są w konkursowej "branży".
Kilkukrotnie dzownił dzisiaj do mnie jakiś numer, olewałem bo myślałem, żę to znwou jakaś fotowoltaika albo inne oszustwo.
Po 3/4 próbie o 16:00 dostałem SMS'A, że dzwonią z loterii VISA, wylosowali mój los ale nie odbierałem telefonu i jutro będzie ostatnia szansa żeby odebrać telefon i odberać nagrodę.
Zadzowniłem okazało się, że osoby która odpowiedzialna jest za ten konkurs nie ma już w pracy i, że jutro będą dzownić znowu, dostałem też informacje, że to konkurs żabka i visa.
Wszedłem teraz z ciekawości na stronę konkursową, przeczytałem, że do wygrania jest wyjazd do Australii na mś kobiety w piłce nożnej i 1000 piłek. Pomyślałem od razu, że z moim szczęściem jest to piłka ale czytam dalej a tak informacja, że osoby którę wygrają piłkę dostają wiadomość email natomiast do osób które wygrały wyjazd będą dzwonić.
Myślicie, że to może być to?
Nie chce się podpalać dlatego wole zapytać osoby bardziej doświadczone.

Rzadko do mnie dzwonią, ale na Twoim miejscu pilnowałby jutro telefonu jak oka w głowie emotka Wyświetl w wątku >>

adamo86

#7098435 Napisano: 06.06.2023 14:21:36 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
@Kwiat napisał(a):

Catcat napisał(a):

@Kwiat napisał(a):

Mam pytanko 
kupilam dziś wody żywiec na konkurs w Żabce - gdzie mam znaleźć ten kod

Powinien być na samej górze tam gdzie produkty do wymiany za Żabsy.

W jakiej zakładce ich szukać ?

Na głównym ekranie powinno być 

dobre wody kupione?

Wyświetl w wątku >>
0 0

adamo86

#7098351 Napisano: 06.06.2023 11:29:08 w Czy informują/ informowali?
@gnieszk@ napisał(a):

Rodowita?

Informują jest wpis, że dzwonią. Ale na razie chyba tylko tyle. Wyświetl w wątku >>
1 @gnieszk@ 0

adamo86

#7098311 Napisano: 06.06.2023 10:33:01 w Avanti
@gnieszk@ napisał(a):

adamo86 napisał(a):

Jakość, nigdy ilość emotka

Kiedyś tak było w Avanti

Oczywiście piszę to z punktu widzenia niedzielnego konkursowicza, który puszcza max 1-2 zgłoszenia na etap/konkurs, a niektóre w ogóle odpuszcza.
emotka Wyświetl w wątku >>

adamo86

#7098307 Napisano: 06.06.2023 10:29:09 w Avanti

adamo86

#7098259 Napisano: 06.06.2023 09:14:17 w Avanti
delfinka101 napisał(a):

notta napisał(a):

ewikewikk napisał(a):

Avanti wie, jak podbić atmosferę oczekiwania na wyniki emotka

Ta, ja puściłam 23 zgłoszenia w ostatnim etapie z wszystkich paragonów, jakie nazbierałam.. znając życie, to wjedzie wielkie nic, więc się nie nastawiam emotka

Ja tylko 1, więc teraz już całkowocie straciłam nadzieję, skoro po tyle zgłoszeń wysylacie

Ja też 1 w ostatnim i liczę, że coś wygram 🤣
A w całym konkursie chyba ze 4 Wyświetl w wątku >>

adamo86

#7098137 Napisano: 05.06.2023 15:28:00 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Ostin789 napisał(a):

Z black podawało się adres w formularzu? Nie kojarzę… 🙈

Niektórych adresy już znają emotka

"5. W celu skutecznego przesłania Zdjęcia stanowiącego wykonanie Zadania Konkursowego,Uczestnik powinien ponadto:
a) uzupełnić pozostałe pola formularza zgłoszeniowego poprzez podanie następujących danych: imię i nazwisko, numer telefonu kontaktowego, adres email, adres do wysyłki nagrody, numer Dowodu Zakupu oraz załączyć zdjęcie Dowodu Zakupu (format .jpeg, .jpg, max. 5MB);
b) zapoznać się i zaakceptować postanowienia Regulaminu poprzez zaznaczenie odpowiedniego pola w formularzu zgłoszeniowym."
Wyświetl w wątku >>
0 0

adamo86

#7098130 Napisano: 05.06.2023 14:50:42 w moje dzisiejsze wygrane :)
Klawiatura z Blacka emotka  
info na @ przed chwilą Wyświetl w wątku >>

adamo86

#7098083 Napisano: 05.06.2023 09:20:43 w WC - rozmowy o wszystkim
banka-manka napisał(a):

adamo86 napisał(a):

Ktoś ma może odkurzadcz Dyson v8 absolute?
Pełne naładowanie starcza dosłownie na 7 minut odkurzania z zegarkiem w ręku.
Moc na MAX. Tak powinno być? emotka

Aż tak krótko nie powinien pracować. 
Mój od początku nie zachwycał długą pracą (dobrze, że wygrany, nie kupiony).
Zależy też od końcówki. Jeśli mowa o tej krótkiej i odkurzam kanapę na max, to tak po chwili jest koniec, chyba nawet krócej niż te 7 minut. 
Jeśli ogólna to napewno dłużej niż 7 minut, choć jak mam w planach odkurzanie nie tylko kuchni to lecę z nim szybko, bo boje się, że padnie emotka  
Jak dłużej nie jest czyszczony to też zauważalnie skraca się czas jego pracy.

Dzięki za odzew emotka
Nasz też właśnie wygrany - po krótkich bojach z Organizatorem emotka  więc zacząłem podejrzewać, że może jakiś poekspozycyjny dali czy coś emotka
No nic.. podczas wizyty w Centrum Handlowym muszę podejść do chłopaków z Dysona i podpytać emotka
Dzięki! emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

adamo86

#7098044 Napisano: 04.06.2023 22:10:26 w Dziś cieszę się z.....
malgosia74 napisał(a):

[quote=

adamo86 napisał(a):

malgosia74 napisał(a):

adamo86 napisał(a):

malgosia74 napisał(a):

adamo86 napisał(a):

[quote=malgosia74 napisał(a):

adamo86 napisał(a):

adamo86]Z przemyślanego i dopracowanego zgłoszenia w formie filmiku na jeden z konkursów emotka  
Pierwsze moje zgłoszenie w takiej formie 
A czy docenią czy nie to już nieważne emotka

Mi mój też, na cuda nie liczę, ale kto wie gdzie gusta Jury dryfują... powodzenia  emotka

Dzięki i wzajemnie! emotka

Wyświetl w wątku >>