Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika isana123

isana123

#6852430 Napisano: 01.04.2022 14:25:35 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
simonapp napisał(a):

simonapp napisał(a):

monisss napisał(a):

nayas napisał(a):

loteria saga od Smolara i wojenny pkt w regulaminie

Organizator nie ponosi odpowiedzialności za brak możliwości realizacji nagrody głównej lubjej części z przyczyn od niego niezależnych, w szczególności: stanu zdrowia laureata/ osobytowarzyszącej laureatowi uniemożliwiającego realizację nagrody, wojny i stan wojenny,klęski żywiołowe, epidemii, pandemii, warunków pogodowych uniemożliwiających daną
aktywność, katastrofy transportowe, strajki

emotka

a co to za loteria? 

Ciekawsze są zapisy we wszystkich wcześniejszych regulaminach tej agencji (bo tego akurat nie czytałam) o przechodzeniu nagród na organizatora. emotka  

Już przeczytałam i ten regulamin. Zachęcam wszystkich do szczegółowej lektury punków: 16.4,  17.4,  18.4  
I co o tym sądzicie?       Prawie wszystkie agencje podają listę laureatów a tu jej brak.

Czyżby znalazła się przyczyna, dla której nigdy nie wygrałam w loterii made in Smolar? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

isana123

#6852358 Napisano: 01.04.2022 09:32:51 w Zapowiedzi konkursów
anaesth napisał(a):

iszhara napisał(a):

" Loteria Zozole 2022" :https://www.promo...e.pl/loteria/#zasady

"Nagrodą natychmiastową w loterii jest zestaw produktów marki Zozole o łącznej wartości 80,00 zł brutto"Słabo... Wolałabym doładowania, jak w poprzednich loteriach emotka

a mnie cieszy taka nagroda emotka już sobie wyobrażam radość swoją i córki (choć z loteriami u mnie kiepsko) Wyświetl w wątku >>
1 anaesth 0

isana123

#6851705 Napisano: 28.03.2022 14:41:42 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
sabanerro napisał(a):

Czy brał już ktoś udział w konkursie Felix? W regulaminie jest informacja, że w formularzu konkursowym trzeba załączyć zdjęcie paragonu, ale podczas wypełniania formularza nie ma nic takiego gdzie się wgrywa zdjęcie.

a co to za konkurs? Wyświetl w wątku >>
0 0

isana123

#6851649 Napisano: 28.03.2022 10:34:37 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
@Kwiat napisał(a):

Haribo poszło całe z II etapu? emotka

ostatnio szło na raty Wyświetl w wątku >>

isana123

#6851360 Napisano: 25.03.2022 13:59:18 w Czy wysyłają juz nagrody z... ???
Czy z Nestle (graj o kasę...) przelewają na konto w miarę szybko? Czy raczej się będą trzymać tego 17 czerwca? Wyświetl w wątku >>
0 0

isana123

#6851359 Napisano: 25.03.2022 13:58:28 w Czy wysyłają juz nagrody z... ???
sabanerro napisał(a):

kalmia86 napisał(a):

ikropka napisał(a):

mamuska085 napisał(a):

Czy ktoś dostał już może karton Martini z konkursu biedronki z 3 etapu?  Bo nie mogę się doczekać emotka

Też czekam

Ja czekam na torbę z pierwszego etapu....

Torby może puszczą jak wybiorą główną 

w takim razie czekam cierpliwie na torbę i kasę emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

isana123

#6851160 Napisano: 24.03.2022 11:16:11 w Czy wysyłają juz nagrody z... ???
Czy z urodzinowej okazji w Carrefour dochodzą już bony?
Widziałam, że google już ktoś dostał. Wyświetl w wątku >>
0 0

isana123

#6850941 Napisano: 23.03.2022 11:56:41 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Emememe napisał(a):

gregory napisał(a):

wreszcie odpisali z lindt, ale cos mi sie wydaje, że to takie odpisanie dla odpisania. Podobno nie dostali maila. przypuszczam, że sami narobili bałaganu i teraz zasłaniaja sie tym, że mail nie doszedł. zobaczymy czy wyjdą z twarzą.

Właśnie otrzymałam SMS od FedEx, mam nadzieję, że to te nieszczęsne czekolady 😀

Wlasnie tez dostalam info, ze fedex mnie odwiedzi 😁 Wyświetl w wątku >>
0 0

isana123

#6850504 Napisano: 20.03.2022 14:59:02 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ikropka napisał(a):

isana123 napisał(a):

Wyobraźcie sobie, dziś Lindt się odezwał. Najpierw powtórzył maila, że się przyjrzą sytuacji, że wysłali do wszystkich blablabla....Przed godziną 14 dostałam maila, że nie otrzymali mojego oświadczenia i paragonu. Zrobiłam im zatem FWD i.... natychmiast odpisali, że uwzględniają sytuację i prześlą mi nagrodę  emotka emotka emotka

Hmm mi też napisali, że nie otrzymali mojego oświadczenia i paragonu. Zrobiłam FWD i cisza

Może jutro Ci odpiszą. Ja mogłam trafić akurat na moment, gdy ktoś obsługiwał pocztę, stąd natychmiastowa odpowiedź. Wyświetl w wątku >>
1 Ceres 0

isana123

#6850495 Napisano: 20.03.2022 14:03:42 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Wyobraźcie sobie, dziś Lindt się odezwał. Najpierw powtórzył maila, że się przyjrzą sytuacji, że wysłali do wszystkich blablabla....
Przed godziną 14 dostałam maila, że nie otrzymali mojego oświadczenia i paragonu. 
Zrobiłam im zatem FWD i.... natychmiast odpisali, że uwzględniają sytuację i prześlą mi nagrodę  emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>

isana123

#6850311 Napisano: 18.03.2022 14:36:22 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Afrodyta72 napisał(a):

Wygrał może ktoś już coś z loterii Knorr? Bo niby codziennie losują ,a nikt się jeszcze nie chwalił?

też mnie ciekawi emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

isana123

#6850303 Napisano: 18.03.2022 14:03:49 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
kuleczkar napisał(a):

isana123 napisał(a):

kuleczkar napisał(a):

Też pisałam na 3 różne maile i nic, więc wyślę jeszcze na ten, który podała kaka72, jak nie odpiszą, to składam reklamację. 

Tylko reklamacja na ten sam adres mailowy co zgłoszenie emotka Głową muru nie przebijesz

Ło Panie, to faktycznieemotka

Odpisali mi....
Dzień dobry,

Dziękujemy za kontakt. 
Wszystkie nagrody zostały już wysłane do laureatów konkursu.
Sprawdzimy Pani sytuację i wrócimy z odpowiedzią najszybciej jak to będzie możliwe.

Pozdrawiamy,
Dział Obsługi Promocji Wyświetl w wątku >>
1 kuleczkar 0

isana123

#6850295 Napisano: 18.03.2022 13:06:18 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
kuleczkar napisał(a):

Też pisałam na 3 różne maile i nic, więc wyślę jeszcze na ten, który podała kaka72, jak nie odpiszą, to składam reklamację. 

Tylko reklamacja na ten sam adres mailowy co zgłoszenie emotka
Głową muru nie przebijesz Wyświetl w wątku >>
0 0

isana123

#6850279 Napisano: 18.03.2022 12:06:54 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
kajeczka napisał(a):

Lindt umywa ręce i przekierowuje do agencji...Agencja delikatnie mówiąc olewa sprawę - odpiszą, kiedy zechcą, wysłali nagrody do garstki osób (żeby nie było, że nie)...A reszta Zwycięzców ma się upominać o swoje, najlepiej w formie żebrającej. Wszak czekolady się sprzedają, hajs się zgadza. Czego my od nich chcemy w ogóle? emotka

Trzeba chyba bardziej obsmarować na profilach społecznościowych emotka Wyświetl w wątku >>

isana123

#6850277 Napisano: 18.03.2022 12:00:04 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
atyde25 napisał(a):

Dlaczego Lindt kłamie?Ja też czekam na nagrodę i nie mam jej do dziś.
Napisałam już na oba maile z regulaminu bo są niepoważni.

Od ruskich się nauczyli emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>
1 kajeczka 0

isana123

#6850269 Napisano: 18.03.2022 11:40:08 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
kaka72 napisał(a):

Odpisali z LindtDzień dobry,Dziękujemy za kontakt. 
Wszystkie nagrody zostały już wysłane do laureatów konkursu.
Sprawdzimy Pani sytuację i wrócimy z odpowiedzią najszybciej jak to będzie możliwe.Pozdrawiamy,Dział Obsługi Promocji

U mnie cisza emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

isana123

#6850239 Napisano: 18.03.2022 09:21:40 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ikropka napisał(a):

gregory napisał(a):

isana123 napisał(a):

kuleczkar napisał(a):

A to dziady z tego Lindt- na 3 maile wysłałam wiadomość o braku nagrody i nic nie odpisaliemotka

Tak, cisza. Ja napisałam do Lindt na facebooku (przed chwilą). Czekam na odzewChoć może to trzeba wyraźnie na ich tablicy napisać, żeby się zastanowili na przyszłość jaką agencję biorą

też pisałem na fb. odpisali mi, że mam sie kontaktować bezpośrednio z agencja organizującą. a agencja ma to gdzieś i nie odpisuje. pewnie juz zapomnieli, że cos organizowali. ale nie odpuszczajmy

to samo. Kontaktuj się z agencją, a agencja ma to gdzieś.

Ja napisałam im wprost: Niestety, maile do agencji pozostają głuche, nie można znaleźć również nigdzie
numeru telefonu. Czy jesteście w stanie wpłynąć na ten stan? Wyświetl w wątku >>
1 ikropka 0

isana123

#6850235 Napisano: 18.03.2022 09:10:50 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
kuleczkar napisał(a):

A to dziady z tego Lindt- na 3 maile wysłałam wiadomość o braku nagrody i nic nie odpisaliemotka

Tak, cisza. Ja napisałam do Lindt na facebooku (przed chwilą). Czekam na odzew

Choć może to trzeba wyraźnie na ich tablicy napisać, żeby się zastanowili na przyszłość jaką agencję biorą Wyświetl w wątku >>
0 0

isana123

#6850033 Napisano: 17.03.2022 08:29:41 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Ceres napisał(a):

isana123 napisał(a):

Czy z Lindt Excellence odnieśli się do maili? U mnie cisza emotka Gdzie dalej uderzać?

U mnie też cisza. Przy wysyłaniu maila do nich zaznaczyłam, że chcę potwierdzenie odczytuwiadomości. Na razie wygląda, że nawet nie otwarli tego maila emotka A na  numer z jakiego wysyłali sms`a z informacją o wygranej też nie można oddzwonić emotka  

Dokładnie, numer tajny emotka
Ten adres mailowy jest użyty tylko do konkursu, mogli zamknąć sprawę i nie zaglądają.
Dziś przesłałam maila na adresy z regulaminu:
[email protected]

[email protected] Wyświetl w wątku >>
1 Ceres 0

isana123

#6850025 Napisano: 17.03.2022 07:55:47 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Czy z Lindt Excellence odnieśli się do maili?
U mnie cisza emotka Gdzie dalej uderzać? Wyświetl w wątku >>
0 0