Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika aja

aja

#7184224 Napisano: 18.06.2024 17:45:11 w moje dzisiejsze wygrane :)
izak1000 napisał(a):

pusheen napisał(a):

Bon do Żabki z tego konkursu Konkurs w Żabce - e-Konkursy.info

Też mam bonik 25 zl🙂

I ja mam ten bon za 25zl Wyświetl w wątku >>

aja

aja

#7183358 Napisano: 14.06.2024 21:27:09 w Czy wysyłają juz nagrody z... ???
katarzynap napisał(a):

mampytanie napisał(a):

katarzynap napisał(a):

Czy z kasztelana z dino z maja ktoś dostal bon? Nie dostałam, pisałam i pytałam i cisza.

Nie, tam chyba był dość długi termin na wysyłkę bonu, jakoś do lipca czy sierpnia.

Dziekuje

Do 5lipca wysyłka.Dużo nagród było, więc mają co robić:-) Też czekam. Wyświetl w wątku >>
0 0

aja

#7182626 Napisano: 12.06.2024 21:25:23 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Blik 50zł ,, Podejmij wyzwanie Al CJ " z Żabki Wyświetl w wątku >>
0 0

aja

#7182506 Napisano: 12.06.2024 15:50:58 w moje dzisiejsze wygrane :)
Kosmetyki za 50zł Tołpa Rossmann w dniu wczorajszym. Wyświetl w wątku >>

aja

#7182216 Napisano: 11.06.2024 15:11:11 w moje dzisiejsze wygrane :)

aja

#7182013 Napisano: 10.06.2024 21:00:24 w moje dzisiejsze wygrane :)
Kosmetyki Tołpa za 50zł - Rossmann. Wyświetl w wątku >>

aja

#7181831 Napisano: 10.06.2024 12:51:16 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
grzybekmalutki napisał(a):

Marymoncka napisał(a):

W konkursie Tymbark przy odbiorze miśka chcą wszystkie dane:PESEL, wszystkie informacje na temat dowodu tożsamości, imię ojca.. przy zabawce za 60 zl, to jest jakiś żart

Skąd takie informacje?? w formularzu nic takiego nie ma

Też czekam na maskotkę , ale takie dane przy niewielkiej nagrodzie, to by była masakra. Wyświetl w wątku >>
0 0

aja

#7181760 Napisano: 10.06.2024 11:18:41 w moje dzisiejsze wygrane :)

aja

#7180898 Napisano: 06.06.2024 14:11:56 w moje dzisiejsze wygrane :)
Serwuj grilla po mistrzowsku bon do Inter. 200zl , wczoraj maskotka Miki z Tymbark. Wyświetl w wątku >>

aja

#7180599 Napisano: 05.06.2024 15:14:38 w moje dzisiejsze wygrane :)
atlantydek napisał(a):

Eduscho ITM 100 sms  teraz

Też z tego bon 100zł wygrałam. Wyświetl w wątku >>

aja

#7180378 Napisano: 04.06.2024 20:50:18 w Żabka
atlantydek napisał(a):

8igora9 napisał(a):

atlantydek napisał(a):

mamba31 napisał(a):

Czy wam Żabka też tak nie odpisuje od paru dni?  emotka  Nawet pomimo kolejnej prośby o odpowiedź… emotka

Nie odpisują od piątku, no ale tak się już zdarzało.  Jutro przyślą bon w ramach rekompensaty.  emotka

Dzisiaj mi odpisali, że te produkty tigera nie biorą udziału w wyzwaniu.

U mnie to samo

Mi dalej nie odpisują od 29go  trzy kody nie weszły: Hardmade, Śmiejżelki I Pągowski Żywiec  .Jeden konkurs do dziś,  wygląda na to, że olewają klientów, przypominajki nic nie dają, a infolinia nie dzialala, a potem zadziałała, miała ponaglić sprawe emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

aja

#7179420 Napisano: 31.05.2024 12:49:08 w Żabka
Nuna1210 napisał(a):

Właśnie przeszedł mi kod z Kaktusa, który wcześniej nie działał. Czy przychodzi potwierdzenie na maila?

Mi dziś zadziałał kod z Kaktusa, który wczoraj nie działał, udało wysłać się zgłoszenie, choć infolinia nie odbiera tel a na @,  pisałam bez odzewu. Natomiast z 29go nie dotarły 3 kody, Pągowski, Śmiejżelki i piw Hardmade, 29go  napisałam na kontakt reklamacje bez odzewu i dziś ponaglenie napisałam na @, bo wywala połączenia tel po tonowym wybraniu numeru. Wyświetl w wątku >>
0 0

aja

#7179363 Napisano: 31.05.2024 09:52:09 w Albedo Marketing
aja napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

aja napisał(a):

Czy komuś udało się skutecznie wysłać sms na konkurs ,,Daj się uwieść  " Teekanne z Intermarche, że dostał potwierdzenie sms, że to zgłoszenie wpłynęło? Ja wysyłam zgłoszenia bez potwierdzeń.Nie mam blokady na sms premium, one wychodzą, są zarejestrowane, łączyłam się z infolinią, zresztą mam też wgląd w rejestr wysłanych i połączeń, organizator twierdzi, że one nie docierają na konkurs. Dziwna sprawa, konkursik trwa do 29.maja.2024r, jedna nagroda dziennie do wygrania, a ja nie mogę wziąć udziału i nie ma winnego. Moja ciekawość jest czy otrzymujecie zwrotnego sms a, bo jak nie , to udział w nim prawdopodobnie nie jest zarejestrowany, tak jak mój.Dodam jeszcze, że na ten numer już kiedyś wysyłałam smsiki i wszystko było ok , tylko w tym nie.

tak, mi przyszła informacja zwrotna ze "Twoje zgłoszenie w konkursie zostało przyjęte. Z laureatami skontaktujemy sie po zakonczeniu konkursu. Pamietaj o zachowaniu paragonu, powodzenia!". Wczoraj wysyłałam...

Dziękuje za odpowiedź, czyli się da poprawnie wysłać, to ja już nie wiem w czym u mnie problem emotka

Dopiszę, że coś się odblokowało i wysłałam zgłoszenie, dało się poprawnie wysłać i otrzymać zwrotnego smsa. Wyświetl w wątku >>
0 0

aja

#7179307 Napisano: 30.05.2024 22:11:47 w Żabka
sabaka napisał(a):

aja napisał(a):

sabaka napisał(a):

Nuna1210 napisał(a):

Czy komuś też pokazuje niepoprawny kod przy zgłoszeniu w konkursie z Kaktusem Gibkiem?

Jeden kod przeszedł ładnie, a drugi pokazuje że niepoprawny... 😔

Ja dziś otrzymałam kod z Kaktus, ale nie da się na niego zagrać, pokazuje niepoprawny-napisałam na kontakt. Na końcu jest I , ale i tak wpisywałam duże i, i małe L, nic nie pasuje cała reszta kodu czytelna.

Ja bezpośrednio z aplikacji kopiowalam

Dzięki za podpowiedź, tak zrobiłam przed chwilką, ale też nie da rady - nieprawidłowy kod. Wyświetl w wątku >>
0 0

aja

#7179269 Napisano: 30.05.2024 17:27:25 w Żabka
[quote=
dany-duszek napisał(a):

aja napisał(a):

aja napisał(a):

notta napisał(a):

atlantydek napisał(a):

malgosia74 napisał(a):

atlantydek napisał(a):

olunka napisał(a):

atlantydek napisał(a):

Udało się dziś komuś dostać kod Magnum po zakupie?

a dochodza kody?

Słyszałem, że nie

No właśnie nie przychodzi kod:(  info jakieś było którego dokładnie nie pamiętam, w stylu "błąd kodu" 15zl poszło w piii

U mnie był w sobotę brak kodu. napisałem na kontakt, dostałem dziś bez żadnego maila 4 kody do appki, żaden nie działa. Czeski film, wcale nie balijski

Coś im sie psuje. Z monsterem to samo bylo i żubrówką.

Ja dziś kodu nie dostałam, za zakup 2 lodów Magnum, napisałam na kontakt i czekam.

Wczoraj dosłali mi kod z Magnum,ale dziś z 3 innych znów kodu nie ma. Dodatkowa praca pisać do nich, żeby móc zagrać.

zakup był do wczoraj, dlatego dzisiaj nie dostałaś

dany-duszek]
aja napisał(a):

aja napisał(a):

notta napisał(a):

atlantydek napisał(a):

malgosia74 napisał(a):

atlantydek napisał(a):

olunka napisał(a):

atlantydek napisał(a):

a dochodza kody?

Słyszałem, że nie

No właśnie nie przychodzi kod:(  info jakieś było którego dokładnie nie pamiętam, w stylu "błąd kodu" 15zl poszło w piii

U mnie był w sobotę brak kodu. napisałem na kontakt, dostałem dziś bez żadnego maila 4 kody do appki, żaden nie działa. Czeski film, wcale nie balijski

Ja dziś kodu nie dostałam, za zakup 2 lodów Magnum, napisałam na kontakt i czekam.

Wczoraj dosłali mi kod z Magnum,ale dziś z 3 innych znów kodu nie ma. Dodatkowa praca pisać do nich, żeby móc zagrać.

zakup był do wczoraj, dlatego dzisiaj nie dostałaś3 innych kodów nie dostałam  dot. innych konkursów, pomimo zakupu. Magnum już zrealizowane Wyświetl w wątku >>
0 0

aja

#7179268 Napisano: 30.05.2024 17:23:56 w Żabka
sabaka napisał(a):

Nuna1210 napisał(a):

Czy komuś też pokazuje niepoprawny kod przy zgłoszeniu w konkursie z Kaktusem Gibkiem?

Jeden kod przeszedł ładnie, a drugi pokazuje że niepoprawny... 😔

Ja dziś otrzymałam kod z Kaktus, ale nie da się na niego zagrać, pokazuje niepoprawny-napisałam na kontakt. Na końcu jest I , ale i tak wpisywałam duże i, i małe L, nic nie pasuje cała reszta kodu czytelna. Wyświetl w wątku >>
0 0

aja

#7179163 Napisano: 29.05.2024 21:03:54 w Żabka
aja napisał(a):

notta napisał(a):

atlantydek napisał(a):

malgosia74 napisał(a):

atlantydek napisał(a):

olunka napisał(a):

atlantydek napisał(a):

a dochodza kody?

Słyszałem, że nie

Wczoraj dosłali mi kod z Magnum,ale dziś z 3 innych znów kodu nie ma. Dodatkowa praca pisać do nich, żeby móc zagrać. Wyświetl w wątku >>
0 0

aja

#7178834 Napisano: 28.05.2024 16:06:36 w moje dzisiejsze wygrane :)
E-voucher do kina Helios  dla 2 osób  z konkursu ,,Spraw, by chwila była bueno". Powiadomienie: sms i @ Wyświetl w wątku >>

aja

#7178625 Napisano: 27.05.2024 18:53:10 w Żabka
notta napisał(a):

atlantydek napisał(a):

malgosia74 napisał(a):

atlantydek napisał(a):

olunka napisał(a):

atlantydek napisał(a):

a dochodza kody?

Słyszałem, że nie

Ja dziś kodu nie dostałam, za zakup 2 lodów Magnum, napisałam na kontakt i czekam. Wyświetl w wątku >>
0 0