Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika tad_pole

tad_pole

#7135456 Napisano: 31.10.2023 18:43:21 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
8igora9 napisał(a):

agni5h napisał(a):

Wygrałam 500 zł z Kauflandu jedynym paragonem w całym konkursie.Radość przedwczesna, bo teraz zobaczyłam,że zamiast numer paragonu podać z dołu podałam górny....Czy ktoś miał taka sytuację, czy mogę pożegnać się z nagrodą...

Tak. Co prawda nie wygrałam, ale zorientowałam się po dodaniu zgłoszenia i napisałam do nich maila.

No i to jest podejście emotka Wyświetl w wątku >>

tad_pole

#7135414 Napisano: 31.10.2023 16:18:49 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ZetZ napisał(a):

Ok, a ten zapis w Gratisobraniu Kaufland ... W kwocie minimalnej 100 zł nie będą uwzględniane następujące produkty, coś tam coś tam : a także produkty oznaczone indywidualną naklejką z ceną.
Jak to interpretować? Mięso z lady z naklejka odpada? Hmm, bo nie odpisują mi. Ktoś, coś?

Daj znać, jak Ci coś odpiszą w tym temacie, bo też jestem ciekawa Wyświetl w wątku >>
0 0

tad_pole

#7135353 Napisano: 31.10.2023 13:48:06 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
zezowaty_kot napisał(a):

wiolka252 napisał(a):

asia8564 napisał(a):

lager napisał(a):

Czy w konku Kauflanda to samo pytanie jest w każdym z etapów?

Każdy etap inne pytanie emotka

A jest wymagany jakis produkt czy wystarczy swoje zakupy zrobić za min 100 zł. Nie wiem czemu ale nie mogę otworzyć żadnych regulaminów z nie tylko tego konka

Dowolne zakupy za 100 zł, poza alkoholem, tytoniem i czymś tam jeszcze. Najbezpieczniej brać szynkę i bryzę, to będzie na konkurs bryzowy dodatkowo emotka

A konkurs z Bryzą to nie jest już zakończony? Wyświetl w wątku >>
0 0

tad_pole

#7135267 Napisano: 31.10.2023 11:35:50 w moje dzisiejsze wygrane :)
Bilety do Suntago z Rockstar emotka emotka  Super, bo bardzo je chciałam! Wyświetl w wątku >>

tad_pole

#7135264 Napisano: 31.10.2023 11:32:24 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
zielonaszpilka napisał(a):

Czy z Kauflanda da sie wygrać dwa razy na te same dane?

Mam nadzieję, że tak.  W tamtym etapie wygrałam 100 zł, a dziś 1000 zł. W regulaminie jest zapis, że "Jeden Uczestnik może wygrać tylko jedną Nagrodę w danym Etapie Konkursu". Ktoś z Was jeszcze wygrał w dwóch etapach i może to potwierdzić? Wyświetl w wątku >>

tad_pole

#7135200 Napisano: 31.10.2023 09:44:51 w moje dzisiejsze wygrane :)
10 minut temu dzwoniła Pani z Kauflanda! Mam 1000 zł emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>

tad_pole

#7135158 Napisano: 31.10.2023 01:08:32 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
norweska20 napisał(a):

No o klops....loteria Kinder jajko niespodzianka zakończona przed czasem ..nie ma już możliwości wyslania zgłoszenia..komunikat o zakończeniu przyjmowania zgłoszeń:(

Napisz do nich emotka Wyświetl w wątku >>

tad_pole

#7135137 Napisano: 30.10.2023 22:31:48 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Jak długo weryfikują z Zozoli i jak szybko wysyłają kod do odebrania nagrody? Wyświetl w wątku >>
0 0

tad_pole

#7135096 Napisano: 30.10.2023 20:45:12 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Catcat napisał(a):

bezaczek7 napisał(a):

asper01 napisał(a):

Serio mam w Biedronce iść po pieczątkę, że kupiłem Bonduelle? Co to za durna agencja to organizuje?:/

W biedronce jedynie warto kupić dwupaki malutkich puszek typu buraczki lub te z fasolą itd ze standu. Klasycznie dostępna kukurydza w dwupaku ma zły opis, ale robię zdjęcie paragonu z produktem z widoczną tą gramaturą, co na opisie na paragonie i liczę na cud emotka

Bez sensu ja mam paragon z Dino, też źle opisany. Rozumiem jak już się wygra jakąś bardziej wartościową nagrodę iść po pieczątkę, ale tak za każdym paragonem? o.O

To jest totalnie bez sensu. Mi w ten sposób już kilka paragonów przepadło, bo nie będę latać za każdym razem po pieczątkę, a jak się okazuje, mało gdzie są one dobrze opisane. Organizatorzy się nie popisali emotka Wyświetl w wątku >>

tad_pole

tad_pole

#7134854 Napisano: 29.10.2023 23:25:34 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
maryjane napisał(a):

tad_pole napisał(a):

tad_pole napisał(a):

malmika napisał(a):

tad_pole napisał(a):

malmika napisał(a):

tad_pole napisał(a):

malmika napisał(a):

agnesita napisał(a):

Hochland, co zrobić żeby zdjęcie przeszło, cały czas mam błąd podczas wgrywania pliku... emotka

U mnie to samo emotka

I jak ten Hochland, udaje się Wam wysyłać? Bo nie wiem, czy zawracać sobie głowę

U mnie dalej nie poszło

Hmm może trzeba napisać do nich maila, że pojawił się taki problem przed zakończeniem konkursu

Myślałam o tym, ale nie znalazłam w regulaminie żadnego maila kontaktowego..

Widzę, że pisali do nich ludzie na FB 3 godziny temu. Odpisali, żeby teraz spróbować i niby się udało.

W regulaminie znalazłam tylko taki adres mailowy daneosobowe@hochland.com. Napisałam

Czy to jeszcze dziś przejdzie? Ale jestem na siebie zła, że zwlekałam do ostatniego dnia ! emotka

Ja trochę też... ale piszmy grupowo na FB i na maila. Czym więcej osób napisze, tym większa szansa, że coś z tym zrobią Wyświetl w wątku >>
0 0

tad_pole

#7134850 Napisano: 29.10.2023 23:00:49 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
tad_pole napisał(a):

malmika napisał(a):

tad_pole napisał(a):

malmika napisał(a):

tad_pole napisał(a):

malmika napisał(a):

agnesita napisał(a):

Hochland, co zrobić żeby zdjęcie przeszło, cały czas mam błąd podczas wgrywania pliku... emotka

U mnie to samo emotka

I jak ten Hochland, udaje się Wam wysyłać? Bo nie wiem, czy zawracać sobie głowę

U mnie dalej nie poszło

Hmm może trzeba napisać do nich maila, że pojawił się taki problem przed zakończeniem konkursu

Widzę, że pisali do nich ludzie na FB 3 godziny temu. Odpisali, żeby teraz spróbować i niby się udało.

W regulaminie znalazłam tylko taki adres mailowy daneosobowe@hochland.com. Napisałam Wyświetl w wątku >>
0 0

tad_pole

#7134840 Napisano: 29.10.2023 22:35:38 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
malmika napisał(a):

tad_pole napisał(a):

malmika napisał(a):

tad_pole napisał(a):

malmika napisał(a):

agnesita napisał(a):

U mnie to samo emotka

U mnie dalej nie poszło

Wyświetl w wątku >>
0 0

tad_pole

#7134834 Napisano: 29.10.2023 22:21:17 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
malmika napisał(a):

tad_pole napisał(a):

malmika napisał(a):

agnesita napisał(a):

U mnie to samo emotka

U mnie dalej nie poszło

Hmm może trzeba napisać do nich maila, że pojawił się taki problem przed zakończeniem konkursu Wyświetl w wątku >>
0 0

tad_pole

#7134831 Napisano: 29.10.2023 22:17:59 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
malmika napisał(a):

agnesita napisał(a):

U mnie to samo emotka

I jak ten Hochland, udaje się Wam wysyłać? Bo nie wiem, czy zawracać sobie głowę Wyświetl w wątku >>
0 0

tad_pole

#7134316 Napisano: 26.10.2023 23:59:30 w moje dzisiejsze wygrane :)

tad_pole

#7134187 Napisano: 26.10.2023 16:00:09 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Maseczki do testowania Ziaja (bez info na mailu o wygranej, tylko od razu, że przesyłka nadana i dziś już kurier przywiózł) Wyświetl w wątku >>
1 mili05 0

tad_pole

#7134185 Napisano: 26.10.2023 15:56:43 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Pytanie do osób, które wygrały kosmetyki z Bielendy. Jak długo trwa weryfikacja?

I czy ktoś miał taką sytuację, że podczas zgłoszenia wpisał wartość całego paragonu, zamiast wartości samych kosmetyków? Nie jestem pewna, czy się nie machnęłam  emotka  orientujecie się, jak do tego podchodzą? Bardzo się czepiają podczas weryfikacji takich rzeczy? Wyświetl w wątku >>
0 0

tad_pole

#7134183 Napisano: 26.10.2023 15:47:04 w moje dzisiejsze wygrane :)
Kosmetyki Bielenda
Kaufland 100 zł 
i u mamy maseczki Ziaja do testowania (dziś przyszły, bez info o wygranej)
aa i wczoraj zdrapka za 2 zł dała 20 zł emotka Wyświetl w wątku >>

tad_pole

#7133855 Napisano: 25.10.2023 14:11:27 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Czy Kaufland już wszystkich poinformował? Wyświetl w wątku >>
0 0