Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
sloma_i_buty
Postów 61
Data rejestracji 11.02.2022
Punkty karne 1
Konkursy dodane
sloma_i_buty
Postów 61
Punkty karne 1
Konkursy dodane
sloma_i_buty
Postów 61
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Po 50 to nie są tanie rzeczy. Jak stary/stara nie zawiezie, to trzeba zamówić prostytutka/prostytutkę, a wcześniej to jeszcze zadzwonić na ten numer z reklamy z TV, żeby miał kto nas pochować. (Bo grabarz nie wystarczy.)
Przepraszam, nie kpię z poważnych tematów - badania to rzecz ważna - a chciałam pokazać, jak dojrzali panowie robią sobie pod górkę niby żartami. I jeszcze potrafią szukać po zakładzie pracy koleżanek, którym opowiedzą te żarty 10 raz z rzędu.
Badajcie się Panowie! Wyświetl w wątku >>
sloma_i_buty
Postów 61
Punkty karne 1
Konkursy dodane
sloma_i_buty
Postów 61
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Często pocieszamy się bylejakością, bo czujemy presję, że w danym wieku musimy zaliczać poszczególne etapy rozwoju. Na swoim przykładzie powiem, że wiele lat tkwiłam w związku bez przyszłości, z przesadzoną różnicą wieku, bo bałam się staropanieństwa, choć i tak ta osoba chciała żyć tu i teraz, bez zobowiązań. Po rozstaniu spędziłam miesiąc u rodziców i od razu odkryłam, dlaczego ta relacja w ogóle powstała. Przyznaję - aby dojść do takich wniosków, musiałam spędzić godziny nad książkami i podcastami.
Cieszy mnie, że takie trudne tematy są poruszane na forum konkursowym, a nie tylko w zamkniętym forum psychologicznym. Może dla kogoś post innej osoby będzie motorem do zmian? Wyświetl w wątku >>
sloma_i_buty
Postów 61
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Pewnie los miał dosyć mojego marudzenia 🤣 Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
sloma_i_buty
Postów 61
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Kupowałam Lecha na konkurs w Aldi. Pan przy kasie mówi: - To dzisiaj będzie miała pani owocowy wieczór.
- To nie dla mnie, bo nie używam cukru. - odpowiadam
Pan zaczął komplementować, że widać mój zdrowy styl życia. Wyjątkowo potrzebowałam takiej informacji, bo znów dopadły mnie wątpliwości co do moich działań. Wyświetl w wątku >>
sloma_i_buty
Postów 61
Punkty karne 1
Konkursy dodane
sloma_i_buty
Postów 61
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Łączę się w bólu i doskonale rozumiem to rozczarowanie. Przeżywam, że mam już swoje lata, a mężczyzna, któremu poświęciłam kilka lat zycia, nie był odpowiednią osobą, nie miał ochoty budować czegoś wspólnie. Chciałabym sobie zrekompensować swoje słabości fajną wygraną, żeby uwierzyć w siebie i opłacić studia psychologiczne na SWPS. Może udałoby się nadrobić te sprawności, które są potrzebne, żeby stworzyć udaną relację romantyczną.
Niestety moje marzenia się nie spełniają, duże wygrane od zawsze mnie omijają. Może nie umiem ich osiągać celów. Borykam się wewnętrznie z formą zawiści, że inni mają to, co byłoby dla mnie wystarczające. Zawiść to nic przyjemnego, ale wiem, że po prostu chciałabym zaznać miłości, wspólnoty z drugą osobą. Wyświetl w wątku >>
sloma_i_buty
Postów 61
Punkty karne 1
Konkursy dodane
sloma_i_buty
Postów 61
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Zastanawia mnie, od czego zależy to, że jednym pozwala się narzekać i nie uznaje się ich za niestabilnych psychicznie, a innych głos jest od razu zrzędzeniem i wymaga wizyty u specjalisty.
Podejrzewam u siebie niezdiagnozowaną dysleksję/problemy neurologiczne/ew. kolejną akcję z oczami. Nie zauważam szczegółów i robię głupie błędy w pracy. Raz na miesiąc popłaczę się z tego powodu. W domu. Były facet i matka (oboje DDA na pelnej parze) rzucają głupotami typu - "za szybko robiłaś, na pewno nie siedziałaś przy tyle, ile trzeba". Najlepszy z sucharów? "Na pewno robiłaś w tym czasie konkursy". Jest to nieprawdą i wtedy faktycznie wybucha, bo nawet w domu musiałam hamować złość i rozczarowanie samą sobą, jak mi zależało, żeby tym razem projekt był cacy.
Czym się różni to moje narzekanie od marudzenie na każdy konkurs? Nie wiem. Czasem nie rozumiem, czego mi brakuje, że nie trafił mi się mąż, bo nie marudzę więcej niż wątek "Dziś nic nie wygrałem". Mam wystraszony wzrok? Myślałam, że to kwestia mojej urody, ale podobno to wcale się aż tak nie liczy. Wyświetl w wątku >>
sloma_i_buty
Postów 61
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Rozmowy rekrutacyjne to jednak kiepska forma ekspresji dla introwertyków:( Bylo wkurzenie w tym wątku na szukanie pracy, więc ja się solidaryzuję z tymi, których to wyczerpuje. Wyświetl w wątku >>
sloma_i_buty
Postów 61
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Przydałaby się dobra wiadomość dla odciągnięcia uwagi od tych negatywów. Wyświetl w wątku >>
sloma_i_buty
Postów 61
Punkty karne 1
Konkursy dodane
sloma_i_buty
Postów 61
Punkty karne 1
Konkursy dodane
sloma_i_buty
Postów 61
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
sloma_i_buty
Postów 61
Punkty karne 1
Konkursy dodane
sloma_i_buty
Postów 61
Punkty karne 1
Konkursy dodane
sloma_i_buty
Postów 61
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Nie dość, że nic nie wygrywam, to oczywiście musiałam znów zaliczyć dwa niezobowiązujące spotkania z narcystycznym dziwakiem i zorientować się, że nie potrafię się przed takimi bronić, tj. przerwać wyjścia od razu. Zawsze powtarzam, że trzeba dać szansę i później to odchorowuję.
sloma_i_buty
Postów 61
Punkty karne 1
Konkursy dodane