Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika oklahoma23

oklahoma23

#6846077 Napisano: 22.02.2022 12:36:28 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
zielonaszpilka napisał(a):

oklahoma23 napisał(a):

Agnes napisał(a):

mam pytankopisaliście kiedyś do Fortis by usuneli wasze zgłoszenie do konkursu?kupiłam colę zero wysłałam a teraz patrzę a Netto w tym udziału nie bierze......

wgl wtf? Ja zgłaszałam 20 lutego i nie było w formularzu opcji wyboru sklepu... nawet mam screen, a kupiłam w biedronce, której rzekomo teraz na liście nie ma... Pffff zostawiam tak emotka  

Ale przecież w regulaminie od początku była lista sklepów, w których można zrobić zakupy konkursowe, więc nie musiało być wyboru w formularzu. W razie wygranej nie przejdziesz weryfikacji.

no to brawo ja emotka  Tak to jest jak człowiek omija te początek regulaminu, w którym z reguły są pierdoły o agencji i terminarz słówek emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

oklahoma23

#6846072 Napisano: 22.02.2022 12:29:49 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Agnes napisał(a):

mam pytankopisaliście kiedyś do Fortis by usuneli wasze zgłoszenie do konkursu?
kupiłam colę zero wysłałam a teraz patrzę a Netto w tym udziału nie bierze......

wgl wtf? Ja zgłaszałam 20 lutego i nie było w formularzu opcji wyboru sklepu... nawet mam screen, a kupiłam w biedronce, której rzekomo teraz na liście nie ma... Pffff zostawiam tak emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0