Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika InkaR

InkaR

#7269023 Napisano: 10.06.2025 00:34:17 w Opisy z paragonów
w dino też był jakiś opis bez nazwy... po moich ostatnich przejściach z dino i ich opisami - nie polecam emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

InkaR

#7268836 Napisano: 09.06.2025 14:03:37 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
as32572 napisał(a):

InkaR napisał(a):

anialistopad napisał(a):

LadyInWhite napisał(a):

czy dobrze rozumiem ze do 2 etapu wybrali 15 osób i z tych 15 wybiorą jedną do tych sesji? emotka

Ja regulamin zrozumiałam, że wybrali 200 osób, które wygrały kolczyki i teraz te 200 osób bierze udział w 2 etapie ,a wybiorą 15 osób z tych 200 zgłoszeń z 2 etapu

raczej nie, bo niektórzy dostali maila z info o tym ze przechodzą do 2 etapu a niektórzy ze tylko wygrali kolczyki

to dziwne, według regulaminu wszyscy powinni mieć
Informacja o wygranej, o której mowa w punkcie 5.4, będzie również zawierała zaproszenie do wzięcia udziału w Etapie 2. Konkursu.

ok, sugerowałam się tym, że niektórzy wrzucali info o wygranych kolczykach a nie o tym przejściu do 2 etapu - w takim razie wycofuje się z tego co napisałam Wyświetl w wątku >>
1 as32572 0

InkaR

#7268829 Napisano: 09.06.2025 13:40:35 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Kiciunia21 napisał(a):

Idź tam jeszcze raz i jeśli odmówi poproś o telefon do Centrali. Może to ją ruszy emotka  Paragon musi jasno wskazywać jaki produkt został nabyty i tyle.
P.S. Centrala Dino jest w moim mieście, więc jeśli to cenna nagroda to wybrałabym się tam osobiście  emotka

dziękuję za wszystkie podpowiedzi, napisałam do centrali i czekam emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

InkaR

#7268828 Napisano: 09.06.2025 13:40:10 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
anialistopad napisał(a):

Gratulujemy wygranej w pierwszym etapie konkursu „Wszystkie jesteśmy tego warte” i zapraszamy do wzięcia udziału w jego drugim etapie, w którym do wygrania są udział w Pokazie wartości i sesja zdjęciowa do miesięcznika Voque!Aby wziąć udział w 2. etapie konkursu:· przygotuj pracę konkursową: napisz swój manifest wartości oraz zrób zdjęcia (od 1 do 3), na których czujesz się najbardziej pewna siebie i silna.
Pamiętaj, także o podaniu nam danych potrzebnych do wysyłki kolczyków Apart, które są nagrodą w 1. etapie konkursu.Prosimy o podanie danych tutaj: https:/  do 20 czerwca 2025 r.Kolczyki wyślemy przesyłką kurierską do dnia 30 czerwca 2025 r.

Taka treść emaila macie wszyscy?

ja mam taką własnie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

InkaR

#7268814 Napisano: 09.06.2025 13:19:44 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Kiciunia21 napisał(a):

InkaR napisał(a):

@gnieszk@ napisał(a):

InkaR napisał(a):

powiedzcie czy coś mogę z tym zrobić:
na paragonie nie widnieje nazwa produktu tylko napis np. "baton" i tyle - nie ma nazwy ani gramatury ani nic, pojechałam do sklepu w którym kupiłam i pani poinformowała mnie ze ona nie moze wydrukować rozszerzonego rachunku bo tam też ma tylko napis "baton", nie chce też przybić pieczątki i ze po rpostu mam sobie iść i dać jej spokój  emotka  Czy jest jeszcze jakaś inna opcja zeby potwierdzić ze to jest zakup danego produktu?

.. tak wiem.. mogłam nie zgłaszać takiego paragonu itd. Żałuję  emotka  ale może jest jakaś iskierka?

Jaki sklep?

dino

Rozmawiałaś z kierowniczką?

tak Wyświetl w wątku >>
0 0

InkaR

#7268810 Napisano: 09.06.2025 13:09:44 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Jestemnowa napisał(a):

InkaR napisał(a):

na paragonie nie widnieje nazwa produktu tylko napis np. "baton" i tyle - nie ma nazwy ani gramatury ani nic, pojechałam do sklepu w którym kupiłam i pani poinformowała mnie ze ona nie moze wydrukować rozszerzonego rachunku bo tam też ma tylko napis "baton", nie chce też przybić pieczątki i ze po rpostu mam sobie iść i dać jej spokój  emotka  Czy jest jeszcze jakaś inna opcja zeby potwierdzić ze to jest zakup danego produktu?

.. tak wiem.. mogłam nie zgłaszać takiego paragonu itd. Żałuję  emotka  ale może jest jakaś iskierka?

Jak kiedyś powiedziałam w Auchan ,że potrzebuje do okazania w urzędzie skarbowym i dali mi pieczątkę , ostatnio w Kauflandzie podbila mi ale musiała zadzwonić do jakiejś centrali bo nie wiedziała co zrobić . Jeśli wygrałaś coś cennego to nie odpuszczaj . Zadzwoń do centrali Dino i powiedz w czym rzecz

No właśnie w auchan Pani bez problemu mi kilak miesięcy temu wydrukowała taki rozszerzony rachunek emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

InkaR

#7268795 Napisano: 09.06.2025 12:44:08 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
@gnieszk@ napisał(a):

InkaR napisał(a):

Jaki sklep?

dino Wyświetl w wątku >>
0 0

InkaR

#7268792 Napisano: 09.06.2025 12:38:35 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

.. tak wiem.. mogłam nie zgłaszać takiego paragonu itd. Żałuję  emotka  ale może jest jakaś iskierka? Wyświetl w wątku >>
0 0

InkaR

#7268790 Napisano: 09.06.2025 12:35:35 w Czy informują/ informowali?
lolzek napisał(a):

A z konkursu Konkurs "HEAD&SHOULDERS" Rossmann poinformowali już wszystkich?

był chyba 1 wpis w mdw z konsolą bodajże  ale tymi voucherami to nie widziałam zeby się ktoś chwalił a było ich chyba ze 100 Wyświetl w wątku >>

InkaR

#7268783 Napisano: 09.06.2025 12:19:34 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
anialistopad napisał(a):

LadyInWhite napisał(a):

czy dobrze rozumiem ze do 2 etapu wybrali 15 osób i z tych 15 wybiorą jedną do tych sesji? emotka

Ja regulamin zrozumiałam, że wybrali 200 osób, które wygrały kolczyki i teraz te 200 osób bierze udział w 2 etapie ,a wybiorą 15 osób z tych 200 zgłoszeń z 2 etapu

raczej nie, bo niektórzy dostali maila z info o tym ze przechodzą do 2 etapu a niektórzy ze tylko wygrali kolczyki Wyświetl w wątku >>
0 0

InkaR

#7268764 Napisano: 09.06.2025 12:03:25 w moje dzisiejsze wygrane :)
Gratulujemy wygranej w pierwszym etapie konkursu „Wszystkie jesteśmy tego warte” i
zapraszamy do wzięcia udziału w jego drugim etapie, w którym do wygrania
są udział w Pokazie wartości i sesja
zdjęciowa do miesięcznika Voque!
Aby wziąć udział w 2. etapie konkursu:.... Wyświetl w wątku >>

InkaR

#7268732 Napisano: 09.06.2025 10:55:54 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
czy nagroda główna z dare powędrowała do kogoś z forum? Wyświetl w wątku >>
0 0

InkaR

#7268707 Napisano: 09.06.2025 09:43:46 w Wkurza mnie...
kurza mnie Avanti - no za żadne skarby nie mogę trafić jak dla tej agencji pisać emotka  może ktoś chciałby szepnąć słówko? Wyświetl w wątku >>
0 0

InkaR

#7268449 Napisano: 07.06.2025 18:23:30 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
rufus napisał(a):

InkaR napisał(a):

Czy ktoś kojarzy w jakim to konkursie można zrobić max 3 zgłoszenia dziennie?

Konkursie czy loterii?
7days

Loteria jakas to byla Wyświetl w wątku >>
0 0

InkaR

#7268444 Napisano: 07.06.2025 18:04:34 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Czy ktoś kojarzy w jakim to konkursie można zrobić max 3 zgłoszenia dziennie? Wyświetl w wątku >>
0 0

InkaR

#7268439 Napisano: 07.06.2025 17:39:13 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
PPPet-er napisał(a):

InkaR napisał(a):

W konku cola w biedronce zgłoszenia są między 6 a 23 czy całą dobe?

Regulamin podaje, ze bramki sa od samego otwarcia do zamkniecja calej akcji - brak przerw
Sciemka na plakacie to taka zagrywka marketingowa - kto niby czyta "kropki" by zrozumiec, ze jest 17 nagrod na dobe a nie "jedna co godzina" emotka  
 24 to jednak by bylo o 30% wiecej szans niz te regulaminowe  17 emotka
ale to juz wyzsza matematyka a slogan "jedna na godzine" jest przeciez bardziej motywujacy do grania emotka  

Dziękuję. Właśnie to mnie zmyliło ze inaczej rozumiem regulamin a na drzwiach co innego emotka Wyświetl w wątku >>
1 PPPet-er 0

InkaR

#7268372 Napisano: 07.06.2025 09:29:38 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
visserarthur napisał(a):

InkaR napisał(a):

Skoro wiesz, to po co pytasz?

No gdybym wiedziała to bym nie pytała... dla mnie regulamin nie jest tak jasny jak dla Ciebie ale dzięki ze odpowiadasz bez pomocy Wyświetl w wątku >>

InkaR

#7268371 Napisano: 07.06.2025 09:29:36 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
visserarthur napisał(a):

InkaR napisał(a):

Skoro wiesz, to po co pytasz?

No gdybym wiedziała to bym nie pytała... dla mnie regulamin nie jest tak jasny jak dla Ciebie ale dzięki ze odpowiadasz bez pomocy Wyświetl w wątku >>
0 0

InkaR

#7268370 Napisano: 07.06.2025 09:28:13 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
FBsebastian3 napisał(a):

Czy kit kata z Biedronki voucher ktoś dostał?

Ja jeszcze. Ani voucher ani walizka Wyświetl w wątku >>

InkaR

#7268348 Napisano: 07.06.2025 01:03:37 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
W konku cola w biedronce zgłoszenia są między 6 a 23 czy całą dobe? Wyświetl w wątku >>
0 0