Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika Karolaaajn

Karolaaajn

#7296381 Napisano: 11.09.2025 15:20:23 w moje dzisiejsze wygrane :)
Zestaw produktów Garnier + chustka (jejku nareszcie coś wpadło emotka ), no i może e-kod od Biedronki jak dobrze rozszyfrowałam maila męża emotka Wyświetl w wątku >>

Karolaaajn

#7294853 Napisano: 07.09.2025 07:51:29 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
pakowa napisał(a):

Czy ktoś rozpracował bramki z Kinder jaja? Jedna walizeczka się marzy ... Tyle zgłoszeń i guzik 😅

Ja też mam zapas chyba na całe życie tych jajek i nic… zastanawiam się czy trzeba rozgryźć jakiś tajemny kod, kiedy otwierają się bramki, wysłać setki zgłoszeń, czy może zaprzedać duszę diabłu… emotka
choć ja już od wielu miesięcy nic w żadnej loterii ani bramce nie trafiłam, więc pech mnie raczej nie opuszcza emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

Karolaaajn

#7294821 Napisano: 06.09.2025 21:45:18 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
LejziDejzi napisał(a):

visserarthur napisał(a):

agnesita napisał(a):

taak napisał(a):

stalowiak1979 napisał(a):

Gdzie kupujecie te promocyjne czekolady do konkursu Milki?

Ciastka są w Biedronce, a znalazł ktoś czekolady?

Też w biedronce, ale trzeba przeglądać bo zaczęli kłaść niepromocyjnie przed promocyjne przynajmniej u mnie

Nic dziwnego. Pewnie krótsza data ważności jest na przodzie.

Na 9 biedronek tylko w 1 dokopałam się do promocyjnych opakowań i też kopałam na tyłach regału bo z przodu same bez promkiemotka

Ja byłam w kilku biedronkach w mieście, lidlach, auchanie, Carrefourze, leclercu, miejscowych sklepikach i NIGDZIE ANI ŚLADU, już się zastanawiam czy to nie jakiś konkurs widmo 🤣 Wyświetl w wątku >>
0 0

Karolaaajn

#7294820 Napisano: 06.09.2025 21:44:12 w Czy informują/ informowali?
awe napisał(a):

Czy wysyłali już maile do zwycięzców Lata z Lubelską w Delikatesach? Ktoś coś wie?

Też bym chciała się dowiedzieć… emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

Karolaaajn

#7294201 Napisano: 04.09.2025 17:17:54 w moje dzisiejsze wygrane :)
Żeby przypieczętować moją złą passę - 10 zł do biedronki 😎 Wyświetl w wątku >>

Karolaaajn

#7294088 Napisano: 04.09.2025 14:36:34 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Matko boska nigdy nie miałam tak złego okresu, codziennie jakieś rozwiązania i praktycznie pusto, wpadają czasem jakieś drobnice… nie wiem czy to konkurencja urosła czy mój bank pomysłów się wyczerpał, czy coś jeszcze innego? Ale przykro, odechciewa mi się ostatnio… bo tylko kasę wydaje a tu nic emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

Karolaaajn

#7293986 Napisano: 04.09.2025 11:57:33 w moje dzisiejsze wygrane :)
Mail od Finlandii, ponoć przekażą jakieś pieniądze, ale nie piszą jakie emotka  czy można się łudzić, że 3000, a nie 200 zł? emotka Wyświetl w wątku >>

Karolaaajn

#7293900 Napisano: 04.09.2025 09:29:46 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Czy jest tu ktoś, kto wygrał w czerwcu w konkursie Oyakata w Lidl? Dostałam info od nich na messengerze, prosili o podanie nr paczkomatu itd i do dziś nagrody się nie doczekałam. Nikt tam nie odpisuje, odczytują wiadomości i zero odzewu. Zastanawiam się jak to załatwić, pierwszy raz mam taką sytuację… można to gdzieś zgłosić?  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

Karolaaajn

#7293655 Napisano: 03.09.2025 13:31:12 w Czy informują/ informowali?
A co z tymi bonami do Rossmana od Skyn? Nikt się nimi nie chwalił, a było sporo. Chyba że ktoś dostał a się nie pochwalił, to dajcie znać emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

Karolaaajn

#7293232 Napisano: 02.09.2025 10:05:42 w moje dzisiejsze wygrane :)
Bambino Hebe mail 9:58 bez podania rodzaju nagrody emotka Wyświetl w wątku >>

Karolaaajn

Karolaaajn

#7292177 Napisano: 29.08.2025 10:30:51 w moje dzisiejsze wygrane :)
Bluza Soplica z Żabki emotka  a w niedzielę wpadł miś Kubuś ☺️ Wyświetl w wątku >>

Karolaaajn

#7291886 Napisano: 28.08.2025 15:20:38 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
as32572 napisał(a):

@gnieszk@ napisał(a):

zielonaszpilka napisał(a):

@gnieszk@ napisał(a):

Yazpik napisał(a):

Yazpik napisał(a):

Czy wszyscy dostali w Martesie te rowery, co wybrali? emotka  Wiem, że organizator decyduje, darowanemu rowerowi się nie zagląda w zęby, ale tak się zastanawiam, ile osób wybrało inny i dostało inny... emotka

Część dostała taki jaki chciała, ale że pewnie mało kto wybierał juniora to damskich i męskich nie wszystkim starczyło emotka  Ci co dostali maile najwcześniej dostawali wybrane rowery, im późniejszy mail tym mniejsza szansa na wybrany rower.
A jaki dostałeś? Właśnie juniora?

No Juniora właśnie, tylko jeździć chyba sam na nim będę emotka

Zaraz święta, a potem sezon komunijny emotka  może masz chrześniaka, a jak nie to szybko sprzedasz, tylko na pewno będzie to mniejsza kwota niż za męski czy damski, ale zawsze coś.

Dla mnie rower to chyba najgorsza nagroda do sprzedaży. Nie dość, że zajmuje sporo miejsca to nawet w dobrej cenie ciężko sprzedać.

To ja mam bardzo dobre doświadczenie ze sprzedażą emotka  Może akurat trafiłam w dobre momenty. Dziecięce powinny pójśc szybko właśnie w okresie komunijnym. Można popytać znajomych, którzy mają komunie chrześniaka albo własnego dziecka emotka

Najwidoczniej. Bo ogólnie na rynku rowerowym jest zastój od dłuższego czasu. Właściwie po boomie covidowym. Sklepy robią duże promocje a i tak mają problem ze sprzedażą. Z konkursy Milki na OLX wisi kilkanaście szt. Plumbike. Ceny niektórych już poobniżane z początkowych 2500 zł do 1500 zł . Jeden był już za niecały tysiąc zł i chyba tylko on poszedł.
Załamanie na rynku rowerów. Branża mówi, co się stało

Załamanie załamaniem, ja sobie zostawiłam Plumbike ale już chyba każdy z rodziny się przymierzał i nikomu się na tym nie da jeździć. Nie wiem co robimy źle, ogólnie ten kierownik jest jakiś szeroki  emotka

Podpinając się pod tę nitkę - jeśli ktoś z Was ma na sprzedaż rower męski to proszę o kontakt emotka  Ciekawy temat z tym problemem w branży rowerowej, nie wiedzialam o tym, a od lat bezskutecznie próbuję wygrać dla męża rower. Chyba jednak muszę go kupić emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

Karolaaajn

#7291839 Napisano: 28.08.2025 14:04:09 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Smolar choćby miał i 300 nagród, to i tak mnie od pewnego czasu nie nagrodzi emotka  jak widzę Smolar to już mi się nie chce kupować, ale zmysł gracza i chęć wkupienia się z powrotem w łaski są silniejsze...  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

Karolaaajn

#7288265 Napisano: 18.08.2025 10:06:44 w moje dzisiejsze wygrane :)
Już po raz drugi ubranka i zestaw z Dan Cake emotka Wyświetl w wątku >>

Karolaaajn

#7287644 Napisano: 14.08.2025 18:49:00 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
agicho napisał(a):

12 sierpnia kupowlaamw żabce z aplikacją Kozel na konkurs i w kuponach widziałam kod do konkursu 
Natomiast dziś jak chce wysłać zgłoszenie .jest tam pusto 🥵 do kogo pisać kto szybko odpowiada.? Czy już po ptakach?

Mi też zniknęły kody co wczoraj miały napisane że mają 2/3 dni i myślę że o tej porze już po ptokach… Wyświetl w wątku >>
0 0

Karolaaajn

#7286919 Napisano: 12.08.2025 21:03:43 w moje dzisiejsze wygrane :)
Dwie butelki Dewar’s z Żabki emotka Wyświetl w wątku >>

Karolaaajn

#7286602 Napisano: 11.08.2025 21:40:15 w moje dzisiejsze wygrane :)
Mogę się już dziś pochwalić, bo nagroda dotarła… główna z Soplicy, „spotkanie w muzycznym składzie” -  5000 zł emotka  
a dziś również 200 zł do Zalando ♥️ Wyświetl w wątku >>

Karolaaajn

#7286246 Napisano: 10.08.2025 23:27:36 w Czy informują/ informowali?
Jak sytuacja z Rossmann , tymi zakupami w apce? Otul się zapachem snu. Widziałam kilka pytań na forum ,ale bez odpowiedzi, ale mogłam ominąć, bo byłam ponad tydzień na urlopie emotka  czy ktoś dostał jakieś info albo pytał? Wyświetl w wątku >>
0 0

Karolaaajn

#7285863 Napisano: 08.08.2025 17:14:18 w moje dzisiejsze wygrane :)
Po wczorajszych i dzisiejszych wtopionych konkursach, dziś niezbędnik od dr max i 300 zł do Kauflandu od EDUSCHO emotka Wyświetl w wątku >>