Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika Malena_

Malena_

#7102998 Napisano: 23.06.2023 13:05:09 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
I ja bardzo proszę Rafaello i telefon ♥️ Wyświetl w wątku >>
0 0

Malena_

#7102949 Napisano: 23.06.2023 11:27:37 w co chcielibyście wygrać?
I ja czekam na Rafaello … Wyświetl w wątku >>

Malena_

#7102943 Napisano: 23.06.2023 11:15:54 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Rafaello… 3 prace 🥲 Wyświetl w wątku >>
0 0

Malena_

#7102837 Napisano: 22.06.2023 19:30:25 w Wkurza mnie...
cb656 napisał(a):

Nieodmiennie, od lat zdumiewa mnie jedno zjawisko wśród konkursowiczów. Bierze taki udział, pojawia się jakiś problem, to on zaraz wylewa się na forum z rozpaczliwą prośbą o pomoc, ratunek, wyjaśnienie, po czym okazuje się, że mógłby problemu uniknąć, gdyby PRZECZYTAŁ REGULAMIN. O przeczytaniu ze zrozumieniem przez litość nie wspomnę. emotka
To zdumienie nawiedza mnie falami, raz słabiej, raz silniej. Ostatnio osiągnęło poziom wkurzu, wrrr... emotka

Zdaje mi się, że ten komentarz jest do mnie skierowany do mnie.Otóż czytam regulaminy i tak kilka razy, a moja wiadomość dotyczyła polskich znaków, a nie w każdym regulaminie jest zaznaczone, że nie można używać polskich znaków.Poza tym jak się okazuje, nie tylko ja tego nie wiedziałam. Wyświetl w wątku >>
0 0

Malena_

#7102810 Napisano: 22.06.2023 17:08:26 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Konradowska napisał(a):

sesyjnie1 napisał(a):

Konradowska napisał(a):

MagdalenaMal napisał(a):

To się naprawdę załamałam..
tyle zgłoszeń, Listerine, elmex, dzisiaj fantasia..
Wszystko puściłam z polskimi znakami
 ..
A swoją drogą, skąd zwykły człowiek  ma wiedzieć, że sms mający polskie znaki rozbija  sms i skraca go ? 
wysyłam z iPhone i wiadomość idzie jednym smsem…

Skąd? A no z każdego jednego regulaminu emotka  Przykład 
...10. Długość wiadomości SMS, w której Uczestnik wykorzystuje polskie znaki diakrytyczne (ą, ę, ź, ż, ń, ś, ł,ó, ć), w zależności od ustawień urządzenia mobilnego uczestnika, może zostać zinterpretowana jako
dłuższa niż w przypadku, gdyby została napisana bez polskich znaków diakrytycznych. Tym samym
opłata za SMS Premium może zostać naliczona jako wyższa.

Zwyczajowo masz ograniczenie 160, potem 200, 250,300, 320 czasem tysiąc czy bez. To jest pierwsza rzecz, która określa co masz zrobić w danym konkursie. Nie ma co się załamywać, są dziesiątki kolejnych, do dzieła, albo raczej do regulaminu emotka

a ja wam mega dziękuje za te dyskusje, bo o ile ilości znaków pilnowałam tak ą, ę nie . W życiu bym nie wpadła na to, ze SMS się skraca. Jeszcze nigdy nie wygrałam w konkursie na SMS 🤣🤣 

wiec spróbuje teraz poprawnie wysłać zgłoszenie 🤣🤣

Jak się teraz posypie nagród to nie nadążysz zamykać drzwi za kurierem emotka  Ale serio, wydaje mi się, że to nie żre smsa tylko nalicza za drugi i agencja widzi całość. Nie słyszałam o takim systemie by blokowało resztę tekstu, a i w agencji siedzą ludzie i na bank nie raz przyznali nagrody na dłuższe teksty. Ile razy idą na rękę z pomylonym paragonem itp. Tutaj musi być podobnie emotka

Ale długość  znaków będzie dłuższa i pewnie z automatu dyskwalifikacja
Ja kupiłam dzisiaj drugi raz specjalnie Elmex, żeby wysłać to samo zgłoszenie , ale bez polskich liter … Wyświetl w wątku >>
0 0

Malena_

#7102651 Napisano: 22.06.2023 10:33:00 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Bardzo Wam dziękuję. Teraz wszystko jasne. Wiem czemu nie wygrałam nigdy w konkursie sms..
Szkoda mi tych wszystkich moich  prac konkursowych,  no ale trudno żyje się dalej :)
Jak myślicie, jeśli Elmex , który ciągle jest w grze , wysłałam z polskimi znakami (więc SMS od razu ucięty )
mogę wysłać jeszcze raz bez polskich znaków, czy raczej to dani zgłoszenie posłać na nowy paragon?? Wyświetl w wątku >>
0 0

Malena_

#7102602 Napisano: 22.06.2023 01:50:40 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
To się naprawdę załamałam..
tyle zgłoszeń, Listerine, elmex, dzisiaj fantasia..
Wszystko puściłam z polskimi znakami
 ..
A swoją drogą, skąd zwykły człowiek  ma wiedzieć, że sms mający polskie znaki rozbija  sms i skraca go ? 
wysyłam z iPhone i wiadomość idzie jednym smsem… Wyświetl w wątku >>
0 0

Malena_

#7102595 Napisano: 22.06.2023 00:34:07 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
zielonaszpilka napisał(a):

MagdalenaMal napisał(a):

Shifo napisał(a):

MagdalenaMal napisał(a):

Cześć,
Mam pytanie o odpowiedzi konkursowe w formie SMS. Czy „ znaki specjalne ” to polskie litery? Zauważyłam info w konkursie Lenor/ Rosmann : „wiadomość do 160 znaków (bez znaków specjalnych, w tym polskich liter)”Ciężko mi sobie wyobrazić odpowiedź, gdzie zamiast pokój mam napisać pokoj,  żaba - zaba..

u mnie w tel jak dodam polski znak to limit liter zmienia mi na 70 jako 1 sms, zamiast 160 . Wiec piszę  bez polskich znaków

Jak to widzisz? 
Ja pisze tekst w pages, potem wrzucam w licznik znaków ze spacjami i w ten sposób kontroluje długość tekstu …ale teraz sobie myślę, że może pisze za długie te SMS-y i nawet o tym nie wiem emotka

Ale wiesz, że to 160 znaków to limit na całą wiadomość łącznie z prefiksem o numerem telefonu? I chyba musisz sobie zacząć wyobrażać pisanie smsów bez polskich znaków, bo inaczej będzie ci cięło wiadomość w połowie i szansę na wygraną marne. Ludzie, w tym pracownicy agencji;) bez problemu odczytują smsy bez polskich znaków emotka

Tak oczywiście wiem to i  zawsze 10 razy sprawdzałam na różnych stronach  z licznikami znaków,  czy nie przekraczam tych 160 znaków z prefiksem. Do tej pory pisałam zawsze  SMS z polskimi znakami,  ale oświećcie mnie w jaki sposób to „rozbija wiadomość” , gdy użyje się polskich znaków ? 

Jeśli długość mojej odpowiedzi  miała  powiedzmy 156 znaków z polskimi znakami, to Organizator otrzymał mojego SMS w 2 częściach ?  

No to może się okazać że to wszystkie moje zgłoszenia poszły na marne… Wyświetl w wątku >>
0 0

Malena_

#7102567 Napisano: 21.06.2023 21:24:00 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Shifo napisał(a):

MagdalenaMal napisał(a):

Cześć,
Mam pytanie o odpowiedzi konkursowe w formie SMS. Czy „ znaki specjalne ” to polskie litery? Zauważyłam info w konkursie Lenor/ Rosmann : „wiadomość do 160 znaków (bez znaków specjalnych, w tym polskich liter)”Ciężko mi sobie wyobrazić odpowiedź, gdzie zamiast pokój mam napisać pokoj,  żaba - zaba..

u mnie w tel jak dodam polski znak to limit liter zmienia mi na 70 jako 1 sms, zamiast 160 . Wiec piszę  bez polskich znaków

Jak to widzisz? 
Ja pisze tekst w pages, potem wrzucam w licznik znaków ze spacjami i w ten sposób kontroluje długość tekstu …ale teraz sobie myślę, że może pisze za długie te SMS-y i nawet o tym nie wiem emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

Malena_

#7102560 Napisano: 21.06.2023 21:10:44 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Cześć,
Mam pytanie o odpowiedzi konkursowe w formie SMS. Czy „ znaki specjalne ” to polskie litery? Zauważyłam info w konkursie Lenor/ Rosmann : „wiadomość do 160 znaków (bez znaków specjalnych, w tym polskich liter)”Ciężko mi sobie wyobrazić odpowiedź, gdzie zamiast pokój mam napisać pokoj,  żaba - zaba.. Wyświetl w wątku >>
0 0

Malena_

#7102326 Napisano: 21.06.2023 10:03:05 w Czy wysyłają juz nagrody z... ???
Cześć,
po ilu dniach Smolar wysyła blik na 100 zł w wygranym konkursie Bakomy ? 
Czekam tydzień już tydzień od wysłania oświadczenia i paragonu. Wyświetl w wątku >>
0 0

Malena_

#7102011 Napisano: 20.06.2023 09:38:25 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Marzę o SMS z Listerine💙🐳 Wyświetl w wątku >>
1 monisss 0

Malena_

#7100819 Napisano: 15.06.2023 10:56:49 w Wygrane na wymianę/sprzedaż
Sprzedam lub wymienię podwójny karnet na „Co jest Grane Festiwal Women’s Voices, Warszawa 16-17 czerwca
zapraszam na priv Wyświetl w wątku >>
0 0

Malena_

#7100524 Napisano: 14.06.2023 16:10:50 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Staram się nie narzekać….
Detoks z Dove …tyle siedziałam, tyle myślałam Wysłałam 9 zgłoszeń 
ciekawa jestem co spodobało się Jury… Wyświetl w wątku >>
0 0

Malena_

#7100521 Napisano: 14.06.2023 16:06:38 w Czy informują/ informowali?
Detox z Dove Rossmann informował ? Wyświetl w wątku >>
0 0

Malena_

#7099677 Napisano: 12.06.2023 00:17:55 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
No nie wierzę…
Zawzięłam się i pomimo, iż myślałam, że nie dam rady, wysłałam parę minut przed północą zgłoszenie do Lambi. 
Niestety, brak potwierdzenia przyjęcia zgłoszenia skłoniło mnie do sprawdzenia maila ( zrobiłam
print screna )  i zrobiłam literówkę w słowie gmail , po prostu zjadłam „i” w słowie gmail…Dlatego nie przyszło do mnie potwierdzenie. Po prostu nie wierzę. A jeszcze trzy razy sprawdzałam czy nie było błędu. Wysyłam dosłownie 2 min przed północą…
Jak myślicie czy jest jakaś szansa aby to naprawić, napisać do nich, zadzwonić jutro ?

😩😢😭 Wyświetl w wątku >>
0 0

Malena_

#7099410 Napisano: 09.06.2023 23:32:19 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Oczko08 napisał(a):

Czy w konkursie lambi też macie problem z dołączeniem zdjęcia? 
Niby załączone, pokazuje nazwę pliku, ale przy wysłaniu - komunikat: File uploaded in progres... 
Plik ma poniżej 1MB. 
Wysyłać, licząc że jednak załączy mi ten plik?

Tam można wgrać  zdjęcie? Wyświetl w wątku >>
0 0

Malena_

#7099218 Napisano: 09.06.2023 12:04:13 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Lambi jest w Dino emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

Malena_

#7098946 Napisano: 07.06.2023 17:53:42 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
zielonaszpilka napisał(a):

MagdalenaMal napisał(a):

Namalowałam „Magiczną kuchnię z Rodowitą”, w której latają różne dania, przedmioty,  filiżanki oraz owoce. Dodałam piękny opis, że Rodowitą stosuje do naleśników francuskich z owocami, do ciast, do lemoniady latem… To co namalowałam to opisałam.
Pracy nie mogłam załadować na stronę, więc wysłałam mmsa, sprawdzam kilkakrotnie poprawność i długość znaków..
Włożyłam całe serce w tą pracę…

A jesteś pewna, że rozwiązali dzisiaj ten etap, w którym wysłałaś tę pracę? Bo może jednak słałaś w ostatnim tygodniu, który jeszcze jest nierozwiązany? Jeśli jednak to ten etap, to niestety się nie udało, ale weź pod uwagę, że konkurencja była bardzo duża. Wiele osób kręciło filmy, a te jednak często mają przewagę nad zdjęciami. Kolejne mnóstwo osób słało zdjęcia i trzeba było czymś zwrócić na siebie uwagę Rodowitej. My rodzinnie mamy kilka bonów w tym konkursie, ale i tak do końca nie jestem pewna, czego oni w sumie oczekiwali emotka  Dodatkowo pamiętaj - to że nie wygrałaś, nie znaczy, że Twoja praca była gorsza niż prace nagrodzone. Po prostu komisji spodobało się coś innego - niekoniecznie lepszego emotka

Aha, wysłanie i zdjęcia i opisu nie dyskwalifikowało pracy. Można było załączyć i plik i tekst.

Dziękuję za dobre słowo. 
Wysłałam obrazy do dwóch ostatnich etapów.  Wiec jakaś szansa jeszcze jest. Tym razem nie trafiłam w gusta Jury….  Trudno emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

Malena_

#7098921 Napisano: 07.06.2023 16:53:59 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
byekitty napisał(a):

MagdalenaMal napisał(a):

Namalowałam „Magiczną kuchnię z Rodowitą”, w której latają różne dania, przedmioty,  filiżanki oraz owoce. Dodałam piękny opis, że Rodowitą stosuje do naleśników francuskich z owocami, do ciast, do lemoniady latem… To co namalowałam to opisałam.
Pracy nie mogłam załadować na stronę, więc wysłałam mmsa, sprawdzam kilkakrotnie poprawność i długość znaków..
Włożyłam całe serce w tą pracę…

Czy to Twój pierwszy konkurs lub pierwszy przegrany? Są gusta i gusciki agencji. Możesz mieć wg siebie najlepszą pracę świata i nie dostać nic. Tak wygląda konkursowe życie...

PS. Ilość godzin spędzonych nad pracą nie daje gwarancji wygranej.

Biorę udział w konkursach głównie na ig i fb od ponad pół roku, od niedawna w tych gdzie trzeba kupić produkt emotka Wyświetl w wątku >>
1 byekitty 0