Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika parad0x

parad0x

#7299489 Napisano: 23.09.2025 17:14:27 w Żabka
stalowiak1979 napisał(a):

Witam czy dostaliście kod z cheetoss???a jak nie to gdzie pisac aby dosłali w miarę szybko?

Kontakt@zabka.pl 

Jeśli kupiłeś te nowe Cheetosy Halloween to możliwe, że kodu nie dostaniesz. Wyświetl w wątku >>
1 MDL 0

parad0x

#7298637 Napisano: 19.09.2025 16:29:35 w Czy jest konkurs, w którym trzeba kupić...?
ILIKETOWINMONEY napisał(a):

Jest jakiś konkurs na alkohol wysokoprocentowy poza jim beam z żabki? ❄️🚨

https://www.clankonkurs.pl/ Wyświetl w wątku >>

parad0x

#7298588 Napisano: 19.09.2025 13:37:33 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)

Baner reklamowy bluza z Soplica 🐸

80% Bawełna, 20% poliester. 
Wozi DHL, nadawca SASH.
Info o wygranej 29 sierpnia, wysyłka 3 tygodnie później. Wyświetl w wątku >>
1 nanajka81 0

parad0x

#7298582 Napisano: 19.09.2025 13:24:09 w Czy jest konkurs, w którym trzeba kupić...?
pikawka napisał(a):

Wino?????? - idę dziś do sąsiadki….alkoholizować się  emotka

https://muchomas.pl/
https://wygrajzyellowtail.pl/ Wyświetl w wątku >>
1 pikawka 0

parad0x

#7298402 Napisano: 18.09.2025 16:16:15 w Czy wysyłają juz nagrody z... ???

To DHL idzie Soplica? Wyświetl w wątku >>
0 0

parad0x

#7296831 Napisano: 12.09.2025 18:37:56 w Żabka
adamo86 napisał(a):

miketyson napisał(a):

Wydaje mi się że niedawno widziałem w żapppce konkurs lokalny piwa Królewskie z biletami na mecze Legii..  ale już go nie ma.
Kojarzycie coś?

Coś jest. Jak wejdziesz na dole w Żabkę potem piwa i zjedziesz kawałek w dół do wyzwań.

To jest chyba regionalnie ograniczone. Podobnie jak ostatni Lech. Wyświetl w wątku >>
1 adamo86 0

parad0x

#7296631 Napisano: 12.09.2025 11:03:31 w Czy informują/ informowali?
atlantydek napisał(a):

kachakacha napisał(a):

Karolaaajn napisał(a):

Był taki konkurs w lipcu z lemoniadami Teenz, ktoś coś o tym wie? co to w ogóle za agencja ESSA? emotka  Były wyniki?

Pytałam o to na forum dwa lub trzy razy. Nikt nie odpisał.
Wyników chyba nie było. Strona nie istnieje. Agencji nie znam. Zastanawiałam się czy do Żabki nie napisać w tej sprawie.

Raczej do producenta tego wynalazku.

Nic to nie da, bo jedno i drugie jest ze sobą ściśle powiązane. Chyba, że do producenta w sensie rozlewni, która z nimi podpisała kontrakt na rozlanie tej barwionej wody z cukrem. Pytanie tylko czy to coś da. Wyświetl w wątku >>
0 0

parad0x

#7294589 Napisano: 05.09.2025 17:29:23 w Żabka
samuraj napisał(a):

michalmichna napisał(a):

Czy Żabka dodaje brakujące losy po wysłaniu e-mail? Ostatnio po zakupie piwa nie otrzymałem losu i od 2 dni Żabka milczy..

W moim przypadku dodali, załącz paragon.

Bez załączania paragonu to nawet nie ma co podchodzić, bo zostaje się olanym z góry na dół. Czasami nawet z paragonem potrafią odpisać, że dostało się właściwą liczbę kodów (za wyzwania) pomimo, że czarno na białym widać, że jest inaczej. 

Z supportem Żabki jest tam jak z tym żartem o policjantach jeżdżących dwójkami, czasem trafisz na kogoś kto umie czytać, czasem na kogoś kto umie pisać. Sukces będzie jedynie jeśli oboje będą akurat na zmianie 😂... Wyświetl w wątku >>

parad0x

#7294587 Napisano: 05.09.2025 17:27:14 w Żabka
anialistopad napisał(a):

Jakie piwa teraz najtaniej wyjdą na loterie?

Było już w wątku powiedziane. W żabce cenówki się nie zmieniają co 2 dni. 

Podpowiem, że był to:
-Tuborg 0,33 (10zł/los)
-Harnaś przy zakupie 12(35zł/3losy) 
-Carlsberg 0,33 przy zakupie 8 sztuk wyjdzie jakieś 24zł (12zł/los)

Jeszcze podobno Okocim, mówię podobno gdyż w moim rejonie on w Żabce nie występuje. Wyświetl w wątku >>

parad0x

#7293914 Napisano: 04.09.2025 09:52:28 w Żabka
pikawka napisał(a):

madllen napisał(a):

pikawka napisał(a):

Hejka 
Słuchajcie, wróciłam po ponad tygodniu i jestem nieogarnięta. Coś się z apka zmieniło? 
Kupiłam piwo i melvit i nie mam kuponów

Piwo musisz się zarejestrować znajdziesz baner z info w apce i dopiero tam pojawią się losy. 
Melvit tu potrzebny tylko paragon, kod nie przychodzi.

ooo losie, a to tylko na ten konkurs czy na wszystko tak będzie?  emotka

Ale przecież to żadna nowość, takich loterii już było kilka. Z resztą dopiero co była z Żywca. 

A paragony zamiast kodów się używało chociażby w Axe. Wyświetl w wątku >>
1 rudzixon 0

parad0x

#7293756 Napisano: 03.09.2025 17:21:02 w Czy jest konkurs, w którym trzeba kupić...?
sasaaabp napisał(a):

czy jest jakiś inny konkurs na whisky poza Clan Campbell i Tullamore ??

https://www.jackd...com/vegas-on-jack-pl Wyświetl w wątku >>
0 0

parad0x

#7293751 Napisano: 03.09.2025 17:05:05 w Paragony na trwające konkursy
Będę dziś w Intermarche, Aldi, Hebe, potencjalnie Kaufland i Biedronka.Jeśli potrzebujecie paragonu na któreś z poniższych konkursów/loterii to teraz jest dobry czas by się zgłosić.
Będę również po drodze w Żabce po piwo loteryjne emotka
Do ogarnięcia na dziś:

Loteria Lipton w Intermarche
Złap swój kawałek lata Intermarche

Indykpol Intermarche
Loteria "Grecka Wygrana" Intermarche
Konkurs "Smakuj dzień" Intermarche

Konkurs "Kalendarz mówi Wedel" Aldi
Loteria "Desperados w Aldi"

Konkurs "Always Kaufland: Wygraj depilator Braun IPL"
Konkurs "Łap smak szkolnej przygody"

Anwen Hebe 
Gliss Hebe 
Gulf Orchid Hebe 

Zakupy z Hebe możemy potencjalne połączyć z loterią Hebe jeśli macie aktywną aplikację  Wyświetl w wątku >>
0 0

parad0x

#7293740 Napisano: 03.09.2025 16:37:56 w Żabka
Tuborga też możesz wziąć w czteropaku, po prostu nabij jako 4 osobne puszki na kasie. Wbrew napisowi na samoobsłudze "Twoje zakupy są monitorowane", obiecuję że nikt tego nie sprawdza  emotka Wyświetl w wątku >>
1 rare85 0

parad0x

#7292973 Napisano: 01.09.2025 13:46:29 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
anulka72 napisał(a):

Namysłów Dino wszystko w jednym czasie poszło?

Ja mam 13:16 wiadomość, za resztę nie odpowiem. Wyświetl w wątku >>
1 anulka72 0

parad0x

#7292653 Napisano: 30.08.2025 22:33:50 w Smolar
termitek99 napisał(a):

Czy ktoś jeszcze czeka na losy z piwa i Milki? Dramat jest z tymi konkursami w Żabce:
1. Notorycznie nie ma kodów z wyzwań
2. Notorycznie Żabka usuwa konta, tym co robią za duże zakupy, albo po prostu kupują na osobne paragony, bo uznają ich za pracowników Żabki
3. Im więcej wydajesz kasy, tym większa szansa, że Żabka zablokuje Ci aplikacje

W innych sklepach nie ma takich problemów, tam lojalny klient jest doceniany, a tu.... Ahh, szkoda słów.

Ile miałeś żappsów że Cię zablokowali? Są takie tygodnie, że zostawiam tam 200 złotych dziennie i jedyna sytuacja, gdzie dostałem blokadę na tydzień, miała miejsce, gdy zrobiłem za dużo transakcji jednego dnia. Jeszcze nigdy się nie czepiali, że wydaję "za dużo". 

Aktualnie mam na koncie żabkowym 41000 ichniejszych punktów. 
Pytam z ciekawości, żeby nie było, sam dostaję regularnie białej gorączki od zaginionych kodów. Wyświetl w wątku >>
1 notta 0

parad0x

#7292522 Napisano: 30.08.2025 12:30:08 w Żabka
ciotkaklotka napisał(a):

jak u was z kodami na konkurs Pudliszki?
Kupowałam już 3 razy i za każdym razem brak losu.

Kupowałem 2 razy, raz kodów brak, drugim razem o 1 kod mniej niż być powinno. Ewidentnie coś tam nie styka. Wyświetl w wątku >>
0 0

parad0x

#7292482 Napisano: 30.08.2025 10:26:35 w Niewydane nagrody, negatywne weryfikacje

To ma potencjał na konkurs. Wygraj noc  z Przyjaciółmi w piwnym sezamie. Drogie sms-y premium i zgarniasz dużą kasę, a na koniec to ja wpadam do Ciebie na imprezkę  emotka

W alternatywnej wersji wychodzisz ubrany w bordową koszulkę, koniecznie w kropki, i z kamienną twarzą ogłaszasz, że "niestety" nagroda przechodzi na rzecz organizatora emotka Wyświetl w wątku >>

parad0x

#7292470 Napisano: 30.08.2025 09:55:49 w Niewydane nagrody, negatywne weryfikacje
samuraj napisał(a):

parad0x napisał(a):

samuraj napisał(a):

Slij zdjęcie 😏 Jestem ciekaw czy masz więcej niż ja😜 może być priv

I z drugiej strony gdzieś drugie tyle 😅

Ja bym nie wychodził z tej "kajutki" 😁

Nie no, wyjść czasem trzeba, żeby chociaż D3 zażyć. 
Ewentualnie żeby zapasy uzupełnić 😂 Wyświetl w wątku >>

parad0x

#7292405 Napisano: 29.08.2025 23:06:53 w Niewydane nagrody, negatywne weryfikacje
samuraj napisał(a):

Slij zdjęcie 😏 Jestem ciekaw czy masz więcej niż ja😜 może być priv

I z drugiej strony gdzieś drugie tyle 😅 Wyświetl w wątku >>

parad0x

#7292169 Napisano: 29.08.2025 10:16:46 w Opisy z paragonów
Anisu napisał(a):

parad0x napisał(a):

Anisu napisał(a):

Czy melvit w Żabce jest opisany na paragonie, ktoś juz wie?

Bez znaczenia, konkurs na wyłączność.

no, nie wiem, w regulaminie zaznaczyli,  że "na liście zakupów na paragonie jest słowo lub oznaczenie pozwalające stwierdzić, iż zakup dotyczy dowolnych 2 (słownie: dwóch) produktów marki Melvit (Produktów konkursowych) w Sklepie Żabka;"

I Twoim zdaniem jeśli dostaną tysiąc zgłoszeń, gdzie na każdym paragonie będzie np."kasza jęczmienna 400g" to je wszystkie odrzucą?
Zwłaszcza, że tych ich produktów w żabce jest 5 na krzyż. 
Trochę powagi, regulamin robią na zasadzie kopiuj/wklej aktualizując jedynie istotne fragmenty 😅 Wyświetl w wątku >>
1 Anisu 0