Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika parad0x

parad0x

#7292139 Napisano: 29.08.2025 09:26:35 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
luko922 napisał(a):

anialistopad napisał(a):

Milka zabka macie kody w aplikacji?

Nie - jest cały długi wątek o tym na forum w temacie żabka

Mieszacie losy z kodami czy o co tu chodzi? Bo z milki kodów nie ma aktualnie, dlatego jest w osobnej zakładce, poza wyzwaniami. Wyświetl w wątku >>
0 0

parad0x

#7292137 Napisano: 29.08.2025 09:23:16 w Opisy z paragonów
Anisu napisał(a):

Czy melvit w Żabce jest opisany na paragonie, ktoś juz wie?

Bez znaczenia, konkurs na wyłączność. Wyświetl w wątku >>
0 0

parad0x

#7292074 Napisano: 28.08.2025 22:42:33 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
pikawka napisał(a):

FBsebastian3 napisał(a):

Lidl . Co to są te czarne herbaty lipton??  Na grafice ta zwykla jest,a owocowe mogą być?

Czarna czyli zwykła, klasyczna herbatka Lipton emotka  
Nie owocowa wg mnie nie może być. (Chyba, że ktoś mnie poprawi?)

Czy czekolada mleczna z nadzieniem owocowym przestaje być mleczna ze względu na zawartość owoców? 
Analogicznie podchodzę do herbaty (inna kwestia to taka ile tam jest owoców a ile aromatów) i nie widzę powodu by nie kupować innych niż klasyczna czarna emotka Wyświetl w wątku >>
1 kwadracik 0

parad0x

#7292070 Napisano: 28.08.2025 22:40:06 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
FBsebastian3 napisał(a):

Lidl . Co to są te czarne herbaty lipton??  Na grafice ta zwykla jest,a owocowe mogą być?

Polecam jednak korzystać z Google, to naprawdę nie jest tak trudne. 
"Wśród herbat tradycyjnych wyróżniamy zieloną, niebieską (oolong), białą, czerwoną (pu-erh) i czarną. Każda z nich ma unikalny proces parzenia oraz wyjątkowe właściwości zdrowotne."

W sieci Lidl występują zarówno herbaty zielone z dodatkiem owoców, jak i czarne. Dlatego bez przeczytania kontretykiety łatwo się pomylić. 

Dla ułatwienia podpowiem, że gama herbat zielonych Lipton najczęściej występuje w... zielonym odcieniu opakowania. Wyświetl w wątku >>
0 1 KotLulu

parad0x

#7291955 Napisano: 28.08.2025 17:39:14 w Żabka
maverick napisał(a):

A co wychodzi najtaniej w tej loterii? emotka

Mały tuborg 10zl za 4, ale z dostępnością bywa różnie. Harnaś przy aktualnej promce za 3 losy wyjdzie 36zl. Wyświetl w wątku >>

parad0x

#7291632 Napisano: 27.08.2025 23:01:02 w Wkurza mnie...
rufus napisał(a):

monikar napisał(a):

Amooco z hasełek przeszło w gry emotka  o nieeeeemotka emotka

A co to? Nie widze tego konkursuemotka

https://spakujslodycz.pl/ Wyświetl w wątku >>
1 rufus 0

parad0x

#7291407 Napisano: 27.08.2025 13:18:57 w Smolar
edzia21 napisał(a):

tosiaczek777 napisał(a):

edzia21 napisał(a):

Zgodnie z regulaminem wyniki SENSODYNE z Rossmann powinny być w wynikach do sprawdzenia...nie widzę ich.

Wydaje mi się że ktoś pochwaliłby się dysonem na forum, może jeszcze nie ogłosili 1 stopnia

Akurat jestem za granicą na wakajkach i mam poblokowane poczty (coś z bezpieczeństwem dostępu)...nie jestem w stanie sprawdzić wyników emotka

VPN Wyświetl w wątku >>
1 edzia21 0

parad0x

#7290361 Napisano: 24.08.2025 12:40:58 w Paragony na trwające konkursy
Paragony do sprzedania:
OD RĘKI:   
🐞Loteria Heineken/Warka/Żywiec 11zł/szt 
🐞Loteria Sprite 7,5zł/szt
🐞Loteria Twix 9zł/szt
🐞Lays x Lipton 12zł/szt
🐞Garnier 14zł/szt 
🐞Palmolive 23zł/szt
🐞7days 6zł/szt
Lidl Przysnacki 7zł/szt
Carrefour Loteria Lipton 17zł/szt
ITM Łowicz 8zł/szt
ITM Beskidzkie 6zł/szt 
Lidl Lech 15zł/szt
Lidl Pringles 18zł/szt
Rossmann Always 10zł/szt
Rossmann Pantene 13zł/szt
Benecol 13zł/szt 
Aldi Loteria Desperados 18zł/szt
Mol Monster 10zł/szt 
MOYA Pepsi 11zł/szt
Loteria Wypasione 3zł/szt
Loteria Proactiv(Kaufland) 15zł/szt
Loteria Tiger 4zł/szt
Loteria Lindt 11zł/szt
Loteria Vileda 5zł/szt 
Loteria Minutka 3zł/szt 
Loteria Actimel Kids 6zł/szt
Loteria dr Gerard 9zł/szt
Loteria TicTac 2,5zł/szt
Loteria Knoppers 2zł/szt 
Loteria Kinder Niespodzianka 5zł/szt
Loteria Blue Dolphin 17/szt  
🐸Monster 9zł/szt
🐸Warka 8zł/szt
🐸Knorr 6zł/szt
🐸7days 4zł/szt
🐸Stella 9zł/szt

NA ŻYCZENIE:
Dach GERARD 99999zł/faktura imienna 
Shell Loteria Monster 
Duży Ben Clan Campbell 45zł/szt
Amundsen 30zł/szt 
Mucho Mas 24zł/szt
Hebe Loteria Bielenda 25zł/szt
Jack Daniel's
Media Expert IREST
90zł/szt
Azure Tan 50zł/szt
2w1 Loteria Rossmann x Persil 28zł/szt
Loteria Dealz/ITM FuzeTea/Cappy 
Loteria Lavazza 20zł/szt
Loteria Ambition 35zł/szt 
Loteria Duda 5zł/szt
Loteria Almette 5zł/szt
Loteria Persil 26zł/szt
Loteria Mlekovita SBA 5zł/szt 
Yellow Tail 22zł/szt Wyświetl w wątku >>
0 0

parad0x

#7290324 Napisano: 23.08.2025 23:04:10 w Paragony na trwające konkursy
Ostatnie 2 sztuki ptasiego mleczka z Lidla, 12zł/szt. Zapraszam emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

parad0x

#7289817 Napisano: 22.08.2025 10:33:10 w Czy wysyłają juz nagrody z... ???
stefania7 napisał(a):

parad0x napisał(a):

Co dzisiaj Fedexem dostarczają?

ja czekam na bon z fuzetea z c4

To w takim razie raczej monster Żabka, bo nie kojarzę żebym wygrał coś z FuzeTea. W każdy razie dzięki za odpowiedzi. Wyświetl w wątku >>
0 0

parad0x

#7289806 Napisano: 22.08.2025 09:57:49 w Czy wysyłają juz nagrody z... ???
Co dzisiaj Fedexem dostarczają? Wyświetl w wątku >>
0 0

parad0x

#7288877 Napisano: 19.08.2025 18:21:18 w Niewydane nagrody, negatywne weryfikacje
rufus napisał(a):

Ciezko wklejac prywatna korespondendcje, ale nie pozostaje mi nic innego bo to lekka kpina. emotka

Zaproponowana rekompensata to kolejny paragon, tylko skad mam wiedziec ze i on nie zostal juz zuzyty przez rodzine? emotka

To nie jej wina, to wina rodziny. I co zrobisz jak nic nie zrobisz. emotka

Do pewnego stopnia podziwiam Twoją wiarę w ludzi, którzy w tak chaotyczny sposób prowadzą komunikację z drugą osobą. Osobiście, gdy dostaję tego typu strumień świadomości we wiadomości to zapala mi się lampka ostrzegawcza.

Nie będę tu nikogo pouczał, bo jako człowiekowi "po drugiej stronie barykady" zdarzyły mi się nie raz pomyłki, ale czy to naprawdę kogoś dziwi? Bierzecie udział w konkursach, wiecie ile paragonów się Wam przez ręce przewija. W takim razie spróbujcie sobie wyobrazić ilość paragonów jaka występuje i osoby sprzedającej wspomniane wyżej paragony.

Rozumiem, że często skuszeni bardziej konkurencyjną ceną zgłaszacie się do kogoś, kto jest stosunkowo nowy na forum, ba, sam byłem w podobnym miejscu jeszcze kilkanaście miesięcy temu przecież. Z resztą do teraz z powodu braku czasu nie udzielam się tak często jak bym chciał. Tylko czy finalnie warto oszczędzić te parę złotych? 

Myślę, że niewiele osób tutaj zdaje sobie sprawę jakie ilości paragonów są w obiegu, a co za tym idzie o jakich ilościach zakupionych produktów promocyjnych mówimy. Mogę Wam w ramach ciekawostki wrzucić fotkę ile piwa "postawiliście" mi w ciągu ostatnich 2/3 tygodni. Tak żeby łatwiej było to sobie zwizualizować. Później sobie w ciszy zadacie pytanie "ile jest takich osób na forum i co one z tym wszystkim robią". Szybko podpowiem, że nie dacie rady tego wypić, chyba że z pomocą całej rodziny, jak Wiktoria(emotka ). 

Prawda jest taka, że dopóki dostęp do forum jest bez ograniczeń a założenie konta zajmuje chwilę to takie sytuacje były i prawdopodobnie będą. I nie piszę tego, żeby uczynić z tego miejsce dla wybranych. Jedyne zauważam fakt, który doskonale zdaje się potwierdzać nasz forumowy troll, co tydzień pod innym nickiem. 

Być może rozwiązaniem tego byłby mechanizm na zasadzie Allegrowego statusu Super Sprzedawcy? Może lista sprzedawców wraz z nr, których używają do Blika (w końcu zarejestrowanie nowego nr telefonu to większy trud niż nowe konto na forum). Nie zmienia to jednak faktu, że zawsze ostatecznie to zdrowy rozsądek może Was od tego typu sytuacji uchronić. 

Miłego dzionka, oby Rexona Gate nam się nie powtórzyła. Zwłaszcza przy głównych nagrodachemotka ... 

PS całym sercem przyłączam się do bojkotu Kropki Bordo, Panie w placówce Poczty Polskiej w Skoczowie już na mnie nie mogą patrząc Wyświetl w wątku >>

parad0x

#7287801 Napisano: 15.08.2025 13:54:50 w Żabka
snowflake napisał(a):

parad0x napisał(a):

snowflake napisał(a):

A bony można łączyć? Bo mam 2 z loterii i 1 jako rekompensatę za brak kodu do konkursu...emotka

Wczoraj obniżyłem bonami rachunek z 330zł na 80. Jeśli nabijesz więcej bonów niż masz do zapłaty (bo np nie uwzględnisz rabatów żabki z gazetki), a w trakcie nabijania bonów nie ma wglądu do ostatecznej ceny, to otrzymasz na ekranie komunikat, że zostało Ci do wykorzystania X zł. Jeśli nie wykorzystasz całego bonu to na samym dole rachunku wydrukuje się komunikat, że bon o nr "abc12345" nie został wykorzystany.

Dzięki za wyjaśnienia. Czyli lepiej wykorzystać całość od razu bo nie wiadomo czy ich znowu nie poniesie fantazja i będzie kolejna szansa na wykorzystanie bonu emotka

Znaczy nawet jeśli dostaniesz bana to możesz wykorzystać te bony nadal. One nie są w żaden sposób do Twojego konta przypisane. 
Najważniejsze to pamiętać, że twarde alkohole są wyłączone (i kilka innych towarów), bo później nabijesz bony a cena i tak się nie obniży a tylko się naklikasz niepotrzebnie. Wyświetl w wątku >>
1 snowflake 0

parad0x

#7287793 Napisano: 15.08.2025 13:30:03 w Żabka
snowflake napisał(a):

A bony można łączyć? Bo mam 2 z loterii i 1 jako rekompensatę za brak kodu do konkursu...emotka

Wczoraj obniżyłem bonami rachunek z 330zł na 80. Jeśli nabijesz więcej bonów niż masz do zapłaty (bo np nie uwzględnisz rabatów żabki z gazetki), a w trakcie nabijania bonów nie ma wglądu do ostatecznej ceny, to otrzymasz na ekranie komunikat, że zostało Ci do wykorzystania X zł. Jeśli nie wykorzystasz całego bonu to na samym dole rachunku wydrukuje się komunikat, że bon o nr "abc12345" nie został wykorzystany. Wyświetl w wątku >>
1 snowflake 0

parad0x

#7287792 Napisano: 15.08.2025 13:26:48 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
pycior24 napisał(a):

Nie ma co, fajny ten konkurs  letnia loteria https://www.e-kon...arkami-grupy-zywiec,
Każdego dnia w zwycięzcach te same e-maile.
Wie ktoś jaki jest na niego sposób,
bo nie wierzę w szczęście 10 osób, które na okrągło wygrywają.

Usuń przecinek z linku, bo w takiej formie nie działa. A tajemnica jest taka, że trzeba w odstępach czasowych używać wielu losów.
Ewentualnie jeśli wolisz iść w teorie spiskowe to powiedzmy, że trzeba znać organizatora a optymalnie byłoby mieć na niego haka. Wyświetl w wątku >>
0 0

parad0x

#7287790 Napisano: 15.08.2025 13:23:41 w Żabka
lidka_ napisał(a):

Z tej loterii Żywca, co ostatnio się skończyła, można odbierać kilka piw na raz?

Ja bym powiedział, że nawet trzeba. Chyba że lubisz nutkę hazardu i ryzyko bana od Żabki 🤣 Wyświetl w wątku >>
1 snowflake 0

parad0x

#7287689 Napisano: 14.08.2025 21:59:45 w Paragony na trwające konkursy
Ostatnie 3 sztuki Kozel 🐸 i 4 sztuki Lipton 🐸 dla zapominalskich, zapraszam emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

parad0x

#7286938 Napisano: 12.08.2025 22:38:15 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

parad0x

#7286898 Napisano: 12.08.2025 19:24:47 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
donia7 napisał(a):

Napisze mi ktoś jakie jest pytanie w Kozel Żabka?

"Gdzie weźmiesz kozła?" wg regulaminu. Wyświetl w wątku >>
0 0

parad0x

#7286720 Napisano: 12.08.2025 11:10:10 w Czy informują/ informowali?
Martini żabka poszło całe? Vifon Gaming wysyłali maile? Wyświetl w wątku >>
0 0