Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika vixen

vixen

vixen

vixen

#7225663 Napisano: 29.11.2024 18:18:06 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
fan-mandaryny napisał(a):

vixen napisał(a):

vixen napisał(a):

Kochani jak wyglada ten formularz zwycięzcy Tyskie. Wpisywało się imię w formularzu, ale czy te bilety będą imienne? Boje się otworzyć  formularz, bo nie wiem czy nie jest jednorazowy. Chciałem po prostu na kogoś przekazać ten bilet.

Tak bilety są imienne, ale możesz podać inne imię laureata niż wpisywałeś w zgłoszeniu

Rozumiem, że pole danych laureata jest edytowalne. Czyli mam ostatecznie podać jako dane laureata imię i nazwisko tej osoby, której chcę przekazać. Jak przekażę go dwóm dziewczynom to będzie dobrze? Czyli będą dane dwóch kobiet. A co z moim "męskim" adresem e-mail? Nie będą robić problem?

Nie są edytowalne więc musisz podać  dane tych osób, które pojadą. Skoro na imię nie zwracali uwagi,to na "męski" email raczej też nie powinni

Są edytowalne, czyli że da się wpisać dowolne dane... ?  Jak sie zgłaszałem, to podawałem swoje imię. I załóżmy, że wpiszę swój email i  dane dwóch dziewczyn (a one potem swoje imię i datę urodzenia). Więc laureatem nie będzie Andrzej, tylko Kasia. A przecież zgłaszając się do konkursu podawałem Andrzej. Będą się może martwić i mieć problem z rozliczeniem tego konkursu. Jak robic żeby było dobrze? Oni naprawdę będą mieli niezłą rozkminę, żeby się połapać komu przyznali nagrodę.

Ja pisałam zgłoszenie na swoje imię i w nazwie e-maila też miałam swoje imię, wygrałam i bilety sprzedałam. Formularz był wypełniony na inne dane niż moje i bilety bez problemu przyszły na maila (a właściwie to jest jeden bilet z wpisanymi 2 osobami). 

Tylko formularz wypełniasz raz więc albo musisz znać pełne dane tych dziewczyn (imię, nazwisko, datę urodzenia i adres, na który zostanie wysłany bilet w formie fizycznej) albo przesyłasz którejś link z formularzem i sama wypełni. Wyświetl w wątku >>

vixen

#7225618 Napisano: 29.11.2024 16:16:27 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

vixen napisał(a):

Kochani jak wyglada ten formularz zwycięzcy Tyskie. Wpisywało się imię w formularzu, ale czy te bilety będą imienne? Boje się otworzyć  formularz, bo nie wiem czy nie jest jednorazowy. Chciałem po prostu na kogoś przekazać ten bilet.

Tak bilety są imienne, ale możesz podać inne imię laureata niż wpisywałeś w zgłoszeniu

Rozumiem, że pole danych laureata jest edytowalne. Czyli mam ostatecznie podać jako dane laureata imię i nazwisko tej osoby, której chcę przekazać. Jak przekażę go dwóm dziewczynom to będzie dobrze? Czyli będą dane dwóch kobiet. A co z moim "męskim" adresem e-mail? Nie będą robić problem?

Nie są edytowalne więc musisz podać  dane tych osób, które pojadą. Skoro na imię nie zwracali uwagi,to na "męski" email raczej też nie powinni Wyświetl w wątku >>
0 0

vixen

#7225610 Napisano: 29.11.2024 15:56:08 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

Wyświetl w wątku >>
0 0

vixen

vixen

#7225380 Napisano: 28.11.2024 17:42:01 w Czy wysyłają juz nagrody z... ???
olunka napisał(a):

vixen napisał(a):

olunka napisał(a):

co nadało studio REC DPD?

Tacka Namysłów

w 2 paczkach? bo mam 2 numery

Może się pomylili i od nowa nadawali etykiety. Już nie raz tak miałam i zawsze przychodziła tylko 1 paczka Wyświetl w wątku >>
0 0

vixen

#7225364 Napisano: 28.11.2024 16:50:07 w Czy wysyłają juz nagrody z... ???
olunka napisał(a):

co nadało studio REC DPD?

Tacka Namysłów Wyświetl w wątku >>
0 0

vixen

#7224904 Napisano: 27.11.2024 10:25:50 w Paragony na trwające konkursy
Mam paragon na zwrot z Persila Biedronka na kwotę 69,99zł
Proszek do koloru 4,4kg
Data 19.11 więc można zgłaszać w najbliższy poniedziałek 
Nie posiadam zdjęcia produktu 
Sprzedam lub wymienię
Wyświetl w wątku >>
0 0

vixen

#7224672 Napisano: 26.11.2024 10:35:45 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
atyde25 napisał(a):

Strasznie mi smutno, że można tylko jedną natychmiastową z loterii Lydla. Fajnie ,że od razu o tym info w mailu a nie szukanie po regulaminach nie hahhahh

Jedną natychmiastową dziennie. W całej loterii, o ile dobrze pamiętam, można 35 natychmiastowych Wyświetl w wątku >>
0 0

vixen

#7224572 Napisano: 25.11.2024 19:52:50 w Czy wysyłają juz nagrody z... ???
anaesth napisał(a):

vixen napisał(a):

anaesth napisał(a):

prosiaczek napisał(a):

Co będzie jutro FedEx woził? Jakiś gourmet?

Tak, Gourmet emotka

Ale mnie wk* ten FedEx. Też macie problem z przekierowaniem paczki? Już mnie trzęsie na samą myśl o konfrontacji z ich kurierem. Zawsze są z nim problemy.

A z kiedy wygrana? Ja wygrałam zestaw pod koniec października i nie mam nic o przesyłce. Nawet nie widzę siebie na liście zwycięzców

Nie wiem, która to nagroda jedzie, ale obydwie wygrane na początku października emotka A dostałaś pozytywną weryfikację?

Nie mam maila o weryfikacji. A długo czekaliście na weryfikację i czy informują o negatywnej? Wyświetl w wątku >>
0 0

vixen

#7224569 Napisano: 25.11.2024 19:39:34 w Czy wysyłają juz nagrody z... ???
anaesth napisał(a):

prosiaczek napisał(a):

Co będzie jutro FedEx woził? Jakiś gourmet?

Tak, Gourmet emotka

Ale mnie wk* ten FedEx. Też macie problem z przekierowaniem paczki? Już mnie trzęsie na samą myśl o konfrontacji z ich kurierem. Zawsze są z nim problemy.

A z kiedy wygrana? Ja wygrałam zestaw pod koniec października i nie mam nic o przesyłce. Nawet nie widzę siebie na liście zwycięzców Wyświetl w wątku >>
0 0

vixen

#7224186 Napisano: 24.11.2024 08:46:40 w Czy wysyłają juz nagrody z... ???
Ktoś pisał, że Smolar wysyłał na tygodniu bony z Lidloterii. Czy ktoś nie dostał jeszcze bonu z pierwszego dnia loterii? Wyświetl w wątku >>
0 0

vixen

#7224132 Napisano: 23.11.2024 15:10:24 w Oddam za darmo
Kod Monster Call of Duty
C23N9HCXNTTL Wyświetl w wątku >>
1 titinunu 0

vixen

vixen

vixen

#7223971 Napisano: 22.11.2024 16:36:40 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mellowfruit napisał(a):

Czy ktoś wysyłał już zgloszenie na M&Ms Biedronka? Nie chce mi przejść formularz, jakby się zawiesza jak klikam wyślij i nic

Też tak miałam. Przeszło jak zmniejszyłam zdjęcia do ok. 2-3 MB Wyświetl w wątku >>
0 0

vixen

#7223771 Napisano: 22.11.2024 09:32:58 w moje dzisiejsze wygrane :)

vixen

#7223616 Napisano: 21.11.2024 15:17:59 w Avanti
termitek99 napisał(a):

Czy przelewy z Cheetos poszły za całą Azję już, czy jeszcze ktoś czeka może?

Ja dostałam dziś przelew za Amerykę Północną Wyświetl w wątku >>

vixen

#7223479 Napisano: 21.11.2024 12:22:39 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Dzisiaj same porażki Wyświetl w wątku >>
0 0