Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika Adra

Adra

#7149150 Napisano: 22.12.2023 09:02:28 w Czy informują/ informowali?
banka-manka napisał(a):

Adra napisał(a):

notta napisał(a):

a Konkurs "Który smak YumYum najbardziej Ci smakuje i dlaczego?" Żabka? do dzisiaj miały być maile?

W regulaminie faktycznie jest mowa o 21 grudnia, ale na stronie konkursowej jest z kolei zapis "Wyniki konkursu ogłosimy w styczniu 2024 roku" i myślę, że to jest bardziej realne. Z innej beczki tam było jakieś potwierdzenie (np. na maila) o udziale w konkursie ? Bo cały czas się zastanawiam czy moje zgłoszenie zostało wysłane prawidłowo.

Wyniki konkursu w styczniu dotyczą opublikowania wyników na stronie konkursowej. W ich poprzednim konkursie było to samo. Był podany dokładny termin listopadowy, kiedy będą informować laureatów. I hasło, że wyniki będą opublikowane w grudniu. 
I tak było.
Tylko teraz dali sobie bardzo mało czasu na wybór, ich błąd.

Może tak być, że dotyczy to samej publikacji wyników na stronie, nie wiem co autor miał na myśli. W każdym razie liczę na to, że jeszcze nie zakończyli, bo wtedy jeszcze jest jakaś szansa na wygraną 😉 A jeśli poinformowali już to jak to mówią "po ptokach" Wyświetl w wątku >>
0 0

Adra

#7149124 Napisano: 22.12.2023 07:03:12 w Czy informują/ informowali?
notta napisał(a):

a Konkurs "Który smak YumYum najbardziej Ci smakuje i dlaczego?" Żabka? do dzisiaj miały być maile?

W regulaminie faktycznie jest mowa o 21 grudnia, ale na stronie konkursowej jest z kolei zapis "Wyniki konkursu ogłosimy w styczniu 2024 roku" i myślę, że to jest bardziej realne. Z innej beczki tam było jakieś potwierdzenie (np. na maila) o udziale w konkursie ? Bo cały czas się zastanawiam czy moje zgłoszenie zostało wysłane prawidłowo. Wyświetl w wątku >>
0 0

Adra

#7149036 Napisano: 21.12.2023 19:19:42 w Smolar
majonez1992 napisał(a):

Adra napisał(a):

Iloska napisał(a):

@gnieszk@ napisał(a):

Finezyjna napisał(a):

Iloska napisał(a):

monkakk napisał(a):

Iloska napisał(a):

roksana2802 napisał(a):

Pojawiła się zakładka- Berlinki w Żabce- nie wiem czy wyniki podpięte

Chyba nie, bo pewnie ktoś już by się pochwalił wygraną. Mnie nie puszcza i liczę, ze jednak nie są jeszcze podpięte emotka

Są podpięte;)

Buuu to kiepsko ;-(  dla mnie oczywiście emotka gratulacje 😄

Czy wpisujecie kodz aplikacji w miejsce paragonu ?

Kod Przecież paragonu się nie podawało

Racja. Mnie nie puszcza ani z paragonem ani z kodem emotka życzę powodzenia!

Gdzie można sprawdzić użyty kod, ktoś wie. Ta aplikacja żabki dla mnie jest nieuntuicyjna, a chciałbym wyniki sprawdzić

Nie ma w apce starych kodow. Ludzie sobie zapisuja i sprawdzaja wtedy. A jak nie zapisuja a wygraja to smolar pisze jaki to byl kod.

Rozumiem i dziękuję bardzo za informację 🙂 Wyświetl w wątku >>
0 0

Adra

#7149001 Napisano: 21.12.2023 17:10:37 w Smolar
Iloska napisał(a):

@gnieszk@ napisał(a):

Finezyjna napisał(a):

Iloska napisał(a):

monkakk napisał(a):

Iloska napisał(a):

roksana2802 napisał(a):

Pojawiła się zakładka- Berlinki w Żabce- nie wiem czy wyniki podpięte

Chyba nie, bo pewnie ktoś już by się pochwalił wygraną. Mnie nie puszcza i liczę, ze jednak nie są jeszcze podpięte emotka

Są podpięte;)

Buuu to kiepsko ;-(  dla mnie oczywiście emotka gratulacje 😄

Czy wpisujecie kodz aplikacji w miejsce paragonu ?

Kod Przecież paragonu się nie podawało

Racja. Mnie nie puszcza ani z paragonem ani z kodem emotka życzę powodzenia!

Gdzie można sprawdzić użyty kod, ktoś wie. Ta aplikacja żabki dla mnie jest nieuntuicyjna, a chciałbym wyniki sprawdzić Wyświetl w wątku >>
0 0

Adra

#7147369 Napisano: 15.12.2023 11:07:28 w Informują
Informują z Konkurs "Oszczędzaj w pięknym stylu!"

Rodzaj powiadomienia: sms
Dodatkowe informacje:
zestaw kosmetyków Wyświetl w wątku >>
1 ReneK 0

Adra

#7147368 Napisano: 15.12.2023 11:06:18 w Informują
Informują z Konkurs "Wygrywaj z Coroną" 18+

Rodzaj powiadomienia: e-mail