Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
ErniPPL
Postów 59
Data rejestracji 08.06.2024
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ErniPPL
Postów 59
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ErniPPL
Postów 59
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ErniPPL
Postów 59
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ErniPPL
Postów 59
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ErniPPL
Postów 59
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ErniPPL
Postów 59
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ErniPPL
Postów 59
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mialem takie dobre zdjęcie zgłoszone ze praktycznie byłem pewny nagrody 1 czy 2 stopnia a po sprawdzeniu na ich stronie ukazuje się, że moje zgłoszenie nie jest zwycięskie… śmierdzi mi wałkiem naprawdę bo w zdjęcie włożyłem duzo serca i zaangażowania ( rekwizyty, babranie się w piasku, siostrę nawet poprosiłem co fotografuje profesjonalnie ) i nic to nie dało 😤
wiem, że ten post nic nie wnosi do tematu ale musiałem gdzieś wylać swoją frustrację…
Nie wiem w takim razie co ludzie robili i jak przedstawiali radość ze znalezienia listerine, że wygrali 🙄 chyba polecieli w kosmos albo do dubajuuu 😂 Wyświetl w wątku >>
ErniPPL
Postów 59
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Czas wyboru zwycięzców mieli do 24 lipca a kontakt z nimi do 29 lipca. Czyżby zostawili sobie powiadomienie zwycięzców na ostatnią chwilę ? Bo w weekend chyba nie ma co liczyć na informacje od nich co ? Wyświetl w wątku >>
ErniPPL
Postów 59
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ErniPPL
Postów 59
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ErniPPL
Postów 59
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ErniPPL
Postów 59
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ErniPPL
Postów 59
Punkty karne 0
Konkursy dodane
przeryłem całą apke i nie mam czegoś takiego jak strefa piwoszy Wyświetl w wątku >>
ErniPPL
Postów 59
Punkty karne 0
Konkursy dodane
W apce mam aktywne wyzwanie na lody nulii ale to chyba nie powinno być przeszkadza żeby kolejne wyzwanie mi wskoczyło Wyświetl w wątku >>
ErniPPL
Postów 59
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ErniPPL
Postów 59
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ErniPPL
Postów 59
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Kwota jaką trzeba dopłacić do tej koszulki to 90 zł Wyświetl w wątku >>
ErniPPL
Postów 59
Punkty karne 0
Konkursy dodane
pochwalę się nagroda którą udało mi się zdobyć w zeszłym miesiącu. Forum śledzę od dawna ale teraz postanowiłem założyć tutaj konto 😍
Moją jedną z pierwszych i na pewno najwyższa wygrana jest bon wakacje.pl na kwotę 8000 zł z konkursu Auchan „Jeszcze smaczniej na urodziny”
Wyświetl w wątku >>