Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika PPPet-er

PPPet-er

#7233162 Napisano: 07.01.2025 09:12:31 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
LadyInWhite napisał(a):

Miś Saga

Kartka A4 do WYPISANIA, GLS
kolega powiedział, ze kod z smsa byl zbyteczny Wyświetl w wątku >>

PPPet-er

#7233070 Napisano: 06.01.2025 13:06:24 w Pomocy!!!!
inter81 napisał(a):

pyszne.pl
mam 2 bony / kody / vouchery po 50 zł sprawdzam ważność na stronie rok 2027 i stan konta 50 zł, a kiedy chce użyć w aplikacji lub na stronie to wyskakuje komunikat "Kod kuponu jest nieprawidłowy." kody otrzymałem jakiś miesiąc temu jako vouchery od shell, ktoś ma jakieś pomysły?

Mi kiedys takie kodzik na stowke tylko wchodzil przy osobistym odbiorze, z dostawa pokazywalo jakis błąd Wyświetl w wątku >>
1 inter81 0

PPPet-er

#7233069 Napisano: 06.01.2025 13:03:49 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
iwona0103 napisał(a):

PPPet-er napisał(a):

stokrotka238 napisał(a):

iwona0103 napisał(a):

agakaz2 napisał(a):

sania30 napisał(a):

andii napisał(a):

adamo86 napisał(a):

andii napisał(a):

Kto mnie oświeci....skąd są wygrane z Winiary?emotka Przeciez zakończyło się 31.12...A nowa edycja  jest od 7.01

Ktoś pisał, że można jeszcze odkrywać losy które się zebrało do 31.12

Aa. Okey dzięki

A zakupy pomiędzy 31.12 a 07.01 można bedzie zgłaszac?

nie ma loterii w tym czasie

Zakupy zrobione od 2.01. można zgłaszać od 7.01.

A możesz wskazać punkt w regulaminie gdzie to jest wskazane? 🙏

§7.2
Zakup oraz rejestracja od 07-01-2025

Chyba macie rację, że wszystko trwa od 7.01. Tylko po co wpisali, że loteria trwa od 2.01... emotka

Bo ustawiaja bramki wczesniej... Wyświetl w wątku >>
0 0

PPPet-er

#7232970 Napisano: 05.01.2025 00:49:59 w Smolar
emotka Dekasia napisał(a):

Smolar nadal mi dwie paczki GLS z orzeszkami. Później obie paczki zostały anulowane. Znów nadano kolejne dwie paczki, a dziś je anulowano 🤯 Trzeba było jednak trzymać się Dpd.

Szkoda, ze nie dogadaja sie z Inpost, kiedy wysylaja "marne" nagrody do wartosci 150-200zl
Inpost ma surveillance, ze nikt nie wcisnie, ze nagrody (misie, orzeszki) nie dotarly a zaoszczedzi to czas i paliwo kurierów, planete bo nie bedzie tych kartek A4 do podpisu oraz czas laureata na poszukiwanie "chetnych" do warowania na chacie w oczekiwaniu kuriera emotka Wyświetl w wątku >>

PPPet-er

#7232163 Napisano: 31.12.2024 08:50:24 w Paragony na trwające konkursy
PPPet-er napisał(a):

1x Actimel Kids + 1x Wypasione - 14zl  Play doladowanie
-------------
2x Wielkopolski olej - 5zl doladowanie Play

Wyświetl w wątku >>
0 0

PPPet-er

#7231797 Napisano: 29.12.2024 19:50:24 w Paragony na trwające konkursy
1x Actimel Kids + 1x Wypasione - 14zl  Play doladowanie
-------------
1x Wielkopolski olej - 5zl lub 2szt za 8zl, 3 za 10zl doladowanie Play Wyświetl w wątku >>
0 0

PPPet-er

#7231232 Napisano: 24.12.2024 23:39:11 w Wygrane na wymianę/sprzedaż

Kod na badania z Activia, (wazny do 31-05-2025) wartosc reg. 300zl - wymienie na mix kod/y  Media Expert, Zabka, Kaufland, Netflix ect - 160zl
lub 150zl e-kod Biedronka z Liptona, e-kod Lidl
ewentualnie na 200zl vouchery "ubraniowe" Decathlon lub/i Zalando 

4F o wartosci 400zl
z Lipton, tylko stacjonarnie, do 30-09-2025.
Voucher jednarazowy - wymienie na 300zl Netto, Dino, Kaufland, Stokrotka, Lidl, Media Expert, Biedronka ect

Wyświetl w wątku >>
0 0

PPPet-er

#7230804 Napisano: 21.12.2024 23:17:22 w Coś wam się nie podoba? Piszcie!
pionas napisał(a):

mandarynka16 napisał(a):

PPPet-er napisał(a):

Hej
Pionas, moze mozesz "oddac" Forum na główną strone, bo jakis Grinch ukradl na Swieta emotka

Takkk, ludzie są tu dla forum. Oddajcie je nam !

patrząc na ten post to jak wiesz forum istnieje nic nie trzeba oddawać emotka
nie do końca rozumiem o co chodzi...

Glowna strona nie miala "na Forum" 
Ale wrocilo  emotka Wyświetl w wątku >>
1 pionas 0

PPPet-er

#7230789 Napisano: 21.12.2024 22:03:54 w Coś wam się nie podoba? Piszcie!
Hej
Pionas, moze mozesz "oddac" Forum na główną strone, bo jakis Grinch ukradl na Swieta emotka Wyświetl w wątku >>
2 MDL, aurorcia 0

PPPet-er

#7230037 Napisano: 18.12.2024 13:22:11 w Wkurza mnie...
ktosiek1 napisał(a):

PPPet-er napisał(a):

ziolko napisał(a):

PPPet-er na forum od kilku miesięcy i się pyta - mnie emotka
A na serio nie wiem. Nie sprawdzałam. Zresztą często coś szukam po standardowych słowach kluczowych i nie zawsze znajduję, bo osoby dodające konkursy do bazy nie zawsze stosują odpowiednie słowa kluczowe, bo to zajmie kilkanaście dodatkowych sekund, żeby coś wpisać. I zamiast np 4-6 kluczowych słów są 2.

Czyli nie ma w bazie? Dziekuje
Nie rozumie, ze "od kilku miesiecy" ma tu znaczenie... ale to ty od karniakow tu jestes emotka wiec regulamin chyba znasz

Akurat to wątek wkurza mnie i tu można pisać o wszystkim, nawet o pogodzie, której też nie ma w bazie. Polecam zapoznać się z podziałem forum - są tematy czysto konkursowe i luźne, poza konkursowe, które siłą rzeczy też mają dużo treści konkursowych, jak np. ten bo konkursy też mogą czasem wkurzać  emotka

Akurat pisanie o wygranych, paragonach,  zbieranie glosow na konkursy, ktore nie sa tu w bazie, nagradzane jest standardowo karniakami - watek chyba tu nie ma znaczenia, bo regulamin dotyczy wszystkich wątkow...
Czym tu sie wkurzac? To raczej smiesznie... Wyświetl w wątku >>
1 cb656 0

PPPet-er

#7229831 Napisano: 17.12.2024 15:55:14 w Wkurza mnie...
ziolko napisał(a):

PPPet-er na forum od kilku miesięcy i się pyta - mnie emotka
A na serio nie wiem. Nie sprawdzałam. Zresztą często coś szukam po standardowych słowach kluczowych i nie zawsze znajduję, bo osoby dodające konkursy do bazy nie zawsze stosują odpowiednie słowa kluczowe, bo to zajmie kilkanaście dodatkowych sekund, żeby coś wpisać. I zamiast np 4-6 kluczowych słów są 2.

Czyli nie ma w bazie? Dziekuje
Nie rozumie, ze "od kilku miesiecy" ma tu znaczenie... ale to ty od karniakow tu jestes emotka wiec regulamin chyba znasz Wyświetl w wątku >>
0 0

PPPet-er

#7229230 Napisano: 14.12.2024 18:06:26 w Wygrane na wymianę/sprzedaż
PPPet-er napisał(a):

Kod na badania z Activia, (wazny do 31-05-2025) wartosc reg. 300zl - wymienie na mix kod/y Empik (wazny min. 6 miesiecy), Media Expert, Zabka, Kaufland, ect - 160zl
lub 150zl e-kod Biedronka z Liptona, Lidl
ewentualnie 200zl Decathlon (chodza stówki po 8 dych teraz)

Wyświetl w wątku >>
0 0

PPPet-er

#7228729 Napisano: 12.12.2024 11:21:42 w Avanti
To JOY Pepsi Avanti to ma aplikacje?
Czy to tylko taka stronka zrobiona na szybko, by podskoczyc Fortis - Coca-cola do kostek? 
Pokazuje to gdzies zgloszenia, ktore sie juz wyslalo?
Ma to jakies powiadomienia, ze sie wygralo?

Zdecydowanie wykopuje czesciej niz apka Coca-cola Wyświetl w wątku >>
1 atyde25 0

PPPet-er

#7228641 Napisano: 11.12.2024 20:02:31 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
angel119 napisał(a):

PPPet-er napisał(a):

helcia85 napisał(a):

angel119 napisał(a):

helcia85 napisał(a):

Dostaliście kody w apce Żabki w konkursie Ben&Jerry? 
Trzeba kupić duże kubki czy to obojętnie jakie lody?

Kupiłam dwa małe i też nie mam kodu. Dziwna sprawa, bo w produktach biorących udział w promocji były wymienione te smaki i pojemności emotka  
Ciekawe czy do jutra zdążą podesłać…

Nie zdążą bo weszłam w regulamin a zakup promocyjny byl do wczoraj, natomiast zgłoszenia do jutra. Dziwne to, troche wprowadza w błąd no i jestem dwie dychy w plecy z tymi lodami emotka

Tam tylko duze byly na liscie produktow promocyjnych - zakup 64zl

Małe też były na liście emotka  Dostałam dziś kod za wczorajszy zakup małych lodów emotka

Na 5eg grudnia lista byla taka
moze dodali male, jak zanotowali brak zgloszen... Wyświetl w wątku >>
1 andii 0

PPPet-er

#7228587 Napisano: 11.12.2024 16:31:35 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
helcia85 napisał(a):

angel119 napisał(a):

helcia85 napisał(a):

Dostaliście kody w apce Żabki w konkursie Ben&Jerry? 
Trzeba kupić duże kubki czy to obojętnie jakie lody?

Kupiłam dwa małe i też nie mam kodu. Dziwna sprawa, bo w produktach biorących udział w promocji były wymienione te smaki i pojemności emotka  
Ciekawe czy do jutra zdążą podesłać…

Nie zdążą bo weszłam w regulamin a zakup promocyjny byl do wczoraj, natomiast zgłoszenia do jutra. Dziwne to, troche wprowadza w błąd no i jestem dwie dychy w plecy z tymi lodami emotka

Tam tylko duze byly na liscie produktow promocyjnych - zakup 64zl Wyświetl w wątku >>
0 0

PPPet-er

#7227639 Napisano: 07.12.2024 16:33:20 w PODZIĘKOWANIA
Agakaz2
Standardowo - sprawnie i szybko. Dziekuje Wyświetl w wątku >>
0 0

PPPet-er

#7227527 Napisano: 06.12.2024 18:15:52 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Cena B&J w Zabce
Trzeba tylko kupic dwa emotka
Wyświetl w wątku >>

PPPet-er

#7227394 Napisano: 06.12.2024 09:51:46 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ZetZ napisał(a):

mandarynka16 napisał(a):

harnas napisał(a):

Mam dysonans, z jednej strony wygrana i fajnie, ale z drugiej nagrodzili taki chłam, że wstydziłbym się to pokazać. Ta agencja nie powinna zdecydowanie robić konkursów ... a może inaczej - oceniać prac.

dla mnie to na plus, dają szanse zdjęciowym laikom

O to to właśnie, moja fota się spodobała, widocznie lubią takie niewymyślne "działa" emotka . Czyli jest u nich nisza dla foto zwyklaczków i ok, bo tak to każdy coś wygrać może.

Moze uwazaja, ze to jednak faktycznie jest konkurs promocyjny marki/produktu a nie fotograficzny  emotka Wyświetl w wątku >>
2 xooxoo, ZetZ 0

PPPet-er

#7227181 Napisano: 05.12.2024 16:33:29 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
radziosny napisał(a):

PPPet-er napisał(a):

radziosny napisał(a):

team2sis napisał(a):

radziosny napisał(a):

fryteczka napisał(a):

radziosny napisał(a):

team2sis napisał(a):

Jak to jest z tym nr paragonu z Lidl ? Wpisałam ten środkowy dolny to agencja odpisuje że nie ten. Przeszła Wam wygrana z takim numerem ? 🙄

Uważam, że dobry wpisałaś o ile mówisz o tym co jest na linii daty. To jest numer paragonu.

Numer jest niżej pod kwota zakupów plus minus przy dacie

Zależy też jaki paragon, bo Lidl ma różne.

Np. przy takim układzie to jest ten zaznaczony:

odpowiedź od Avanti:
W przypadku fizycznego paragonu fiskalnego wystawionego przez sklepy Lidl Uczestnik powinien uwzględnić, iż numer dowodu zakupu znajduje się po prawej stronie wydruku fiskalnego, po przeciwległej stronie numeru NIP, poprzedzony jest treścią „nr:”.W przypadku zgłoszenia do Konkursu wskazanego powyżej numeru dowodu zakupu, jedynym dowodem zakupu pozwalającym na pozytywną weryfikację zgłoszenia jest oryginał fizycznie wystawionego paragonu fiskalnego.W przypadku e-paragonu wystawionego przez sklepy Lidl Uczestnik powinien uwzględnić, iż numer dowodu zakupu znajduje się w linii pod „Razem”, poprzedzony jest treścią „nr:”.Jeden dowód zakupu można wykorzystać tylko jeden raz do zgłoszenia uczestnictwa w Konkursie – podwójne wykorzystanie dowodu zakupu do zgłoszenia w Konkursie skutkuje negatywną weryfikacją zgłoszenia oraz utartą prawa do nagrody (jeśli została przyznana danemu Uczestnikowi). Prosimy o oczekiwanie na maila w sprawie weryfikacji.

No to się mylą. Ten numer co poprzedza "nr" to jest numer wydruku (ten na górze po prawej stronie). Nr paragonu to ten co zaznaczyłem. Koniec kropka. Jak nagroda wartościowa i nie chcieli by mi wydać, a w regulaminie była mowa o nr paragonu to szedłbym z tym do sądu. Ja się dziwię tym agencją.. pracują z tym na co dzień, a nie widzą takich podstawowych rzeczy.. a przeciętny konkursowicz musi wszystko wiedzieć..

Chyba, że masz inny układ paragonu czy coś..

Smolar do loterii chce te cyfry dolne w srodku paragonu z nr.
A Avanti to co zawsze - numer górny paragonu

Kazdy to nazywa jak chce, ale ten górny to numer wydruku a srodkowy to numer transakcji ...
Co jest numerem paragonu dla danej agencji zalezy od promocji.
Smolar w loterii Lidl chce srodkowy/dolny numer ale jak zglosisz ten sam paragon do konkursu Bref to numerem paragonu/dowodu zakupu jest ten górny.

Nie ma czegoś takiego, że agencja chce. Napiszcie do Lidla, to Wam jednoznacznie powiedzą, który to jest nr paragonu emotka

Avanti ma napisane po polsku w regulamine, punkt 8, co wpisuje sie w zgloszeniu.
Lidl NIE MA NIC DO TEGO, to nie ich konkurs.

Ps. Generalnie autor burzy, nie napisal czy o Smolara/loterie Lidl chodzi czy o Avanti konkurs Lay's... Wyświetl w wątku >>

PPPet-er

#7227166 Napisano: 05.12.2024 16:06:04 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
radziosny napisał(a):

team2sis napisał(a):

radziosny napisał(a):

fryteczka napisał(a):

radziosny napisał(a):

team2sis napisał(a):

Jak to jest z tym nr paragonu z Lidl ? Wpisałam ten środkowy dolny to agencja odpisuje że nie ten. Przeszła Wam wygrana z takim numerem ? 🙄

Uważam, że dobry wpisałaś o ile mówisz o tym co jest na linii daty. To jest numer paragonu.

Numer jest niżej pod kwota zakupów plus minus przy dacie

Zależy też jaki paragon, bo Lidl ma różne.

Np. przy takim układzie to jest ten zaznaczony:

odpowiedź od Avanti:
W przypadku fizycznego paragonu fiskalnego wystawionego przez sklepy Lidl Uczestnik powinien uwzględnić, iż numer dowodu zakupu znajduje się po prawej stronie wydruku fiskalnego, po przeciwległej stronie numeru NIP, poprzedzony jest treścią „nr:”.W przypadku zgłoszenia do Konkursu wskazanego powyżej numeru dowodu zakupu, jedynym dowodem zakupu pozwalającym na pozytywną weryfikację zgłoszenia jest oryginał fizycznie wystawionego paragonu fiskalnego.W przypadku e-paragonu wystawionego przez sklepy Lidl Uczestnik powinien uwzględnić, iż numer dowodu zakupu znajduje się w linii pod „Razem”, poprzedzony jest treścią „nr:”.Jeden dowód zakupu można wykorzystać tylko jeden raz do zgłoszenia uczestnictwa w Konkursie – podwójne wykorzystanie dowodu zakupu do zgłoszenia w Konkursie skutkuje negatywną weryfikacją zgłoszenia oraz utartą prawa do nagrody (jeśli została przyznana danemu Uczestnikowi). Prosimy o oczekiwanie na maila w sprawie weryfikacji.

No to się mylą. Ten numer co poprzedza "nr" to jest numer wydruku (ten na górze po prawej stronie). Nr paragonu to ten co zaznaczyłem. Koniec kropka. Jak nagroda wartościowa i nie chcieli by mi wydać, a w regulaminie była mowa o nr paragonu to szedłbym z tym do sądu. Ja się dziwię tym agencją.. pracują z tym na co dzień, a nie widzą takich podstawowych rzeczy.. a przeciętny konkursowicz musi wszystko wiedzieć..

Chyba, że masz inny układ paragonu czy coś..

Smolar do loterii chce te cyfry dolne w srodku paragonu z nr.
A Avanti to co zawsze - numer górny paragonu

Kazdy to nazywa jak chce, ale ten górny to numer wydruku a srodkowy to numer transakcji ...
Co jest numerem paragonu dla danej agencji zalezy od promocji.
Smolar w loterii Lidl chce srodkowy/dolny numer ale jak zglosisz ten sam paragon do konkursu Bref to numerem paragonu/dowodu zakupu jest ten górny. Wyświetl w wątku >>
1 Kamil_K 0