Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika PPPet-er

PPPet-er

#7227181 Napisano: 05.12.2024 16:33:29 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
radziosny napisał(a):

PPPet-er napisał(a):

radziosny napisał(a):

team2sis napisał(a):

radziosny napisał(a):

fryteczka napisał(a):

radziosny napisał(a):

team2sis napisał(a):

Jak to jest z tym nr paragonu z Lidl ? Wpisałam ten środkowy dolny to agencja odpisuje że nie ten. Przeszła Wam wygrana z takim numerem ? 🙄

Uważam, że dobry wpisałaś o ile mówisz o tym co jest na linii daty. To jest numer paragonu.

Numer jest niżej pod kwota zakupów plus minus przy dacie

Zależy też jaki paragon, bo Lidl ma różne.

Np. przy takim układzie to jest ten zaznaczony:

odpowiedź od Avanti:
W przypadku fizycznego paragonu fiskalnego wystawionego przez sklepy Lidl Uczestnik powinien uwzględnić, iż numer dowodu zakupu znajduje się po prawej stronie wydruku fiskalnego, po przeciwległej stronie numeru NIP, poprzedzony jest treścią „nr:”.W przypadku zgłoszenia do Konkursu wskazanego powyżej numeru dowodu zakupu, jedynym dowodem zakupu pozwalającym na pozytywną weryfikację zgłoszenia jest oryginał fizycznie wystawionego paragonu fiskalnego.W przypadku e-paragonu wystawionego przez sklepy Lidl Uczestnik powinien uwzględnić, iż numer dowodu zakupu znajduje się w linii pod „Razem”, poprzedzony jest treścią „nr:”.Jeden dowód zakupu można wykorzystać tylko jeden raz do zgłoszenia uczestnictwa w Konkursie – podwójne wykorzystanie dowodu zakupu do zgłoszenia w Konkursie skutkuje negatywną weryfikacją zgłoszenia oraz utartą prawa do nagrody (jeśli została przyznana danemu Uczestnikowi). Prosimy o oczekiwanie na maila w sprawie weryfikacji.

No to się mylą. Ten numer co poprzedza "nr" to jest numer wydruku (ten na górze po prawej stronie). Nr paragonu to ten co zaznaczyłem. Koniec kropka. Jak nagroda wartościowa i nie chcieli by mi wydać, a w regulaminie była mowa o nr paragonu to szedłbym z tym do sądu. Ja się dziwię tym agencją.. pracują z tym na co dzień, a nie widzą takich podstawowych rzeczy.. a przeciętny konkursowicz musi wszystko wiedzieć..

Chyba, że masz inny układ paragonu czy coś..

Smolar do loterii chce te cyfry dolne w srodku paragonu z nr.
A Avanti to co zawsze - numer górny paragonu

Kazdy to nazywa jak chce, ale ten górny to numer wydruku a srodkowy to numer transakcji ...
Co jest numerem paragonu dla danej agencji zalezy od promocji.
Smolar w loterii Lidl chce srodkowy/dolny numer ale jak zglosisz ten sam paragon do konkursu Bref to numerem paragonu/dowodu zakupu jest ten górny.

Nie ma czegoś takiego, że agencja chce. Napiszcie do Lidla, to Wam jednoznacznie powiedzą, który to jest nr paragonu emotka

Avanti ma napisane po polsku w regulamine, punkt 8, co wpisuje sie w zgloszeniu.
Lidl NIE MA NIC DO TEGO, to nie ich konkurs.

Ps. Generalnie autor burzy, nie napisal czy o Smolara/loterie Lidl chodzi czy o Avanti konkurs Lay's... Wyświetl w wątku >>

PPPet-er

#7227166 Napisano: 05.12.2024 16:06:04 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
radziosny napisał(a):

team2sis napisał(a):

radziosny napisał(a):

fryteczka napisał(a):

radziosny napisał(a):

team2sis napisał(a):

Jak to jest z tym nr paragonu z Lidl ? Wpisałam ten środkowy dolny to agencja odpisuje że nie ten. Przeszła Wam wygrana z takim numerem ? 🙄

Uważam, że dobry wpisałaś o ile mówisz o tym co jest na linii daty. To jest numer paragonu.

Numer jest niżej pod kwota zakupów plus minus przy dacie

Zależy też jaki paragon, bo Lidl ma różne.

Np. przy takim układzie to jest ten zaznaczony:

odpowiedź od Avanti:
W przypadku fizycznego paragonu fiskalnego wystawionego przez sklepy Lidl Uczestnik powinien uwzględnić, iż numer dowodu zakupu znajduje się po prawej stronie wydruku fiskalnego, po przeciwległej stronie numeru NIP, poprzedzony jest treścią „nr:”.W przypadku zgłoszenia do Konkursu wskazanego powyżej numeru dowodu zakupu, jedynym dowodem zakupu pozwalającym na pozytywną weryfikację zgłoszenia jest oryginał fizycznie wystawionego paragonu fiskalnego.W przypadku e-paragonu wystawionego przez sklepy Lidl Uczestnik powinien uwzględnić, iż numer dowodu zakupu znajduje się w linii pod „Razem”, poprzedzony jest treścią „nr:”.Jeden dowód zakupu można wykorzystać tylko jeden raz do zgłoszenia uczestnictwa w Konkursie – podwójne wykorzystanie dowodu zakupu do zgłoszenia w Konkursie skutkuje negatywną weryfikacją zgłoszenia oraz utartą prawa do nagrody (jeśli została przyznana danemu Uczestnikowi). Prosimy o oczekiwanie na maila w sprawie weryfikacji.

No to się mylą. Ten numer co poprzedza "nr" to jest numer wydruku (ten na górze po prawej stronie). Nr paragonu to ten co zaznaczyłem. Koniec kropka. Jak nagroda wartościowa i nie chcieli by mi wydać, a w regulaminie była mowa o nr paragonu to szedłbym z tym do sądu. Ja się dziwię tym agencją.. pracują z tym na co dzień, a nie widzą takich podstawowych rzeczy.. a przeciętny konkursowicz musi wszystko wiedzieć..

Chyba, że masz inny układ paragonu czy coś..

Smolar do loterii chce te cyfry dolne w srodku paragonu z nr.
A Avanti to co zawsze - numer górny paragonu

Kazdy to nazywa jak chce, ale ten górny to numer wydruku a srodkowy to numer transakcji ...
Co jest numerem paragonu dla danej agencji zalezy od promocji.
Smolar w loterii Lidl chce srodkowy/dolny numer ale jak zglosisz ten sam paragon do konkursu Bref to numerem paragonu/dowodu zakupu jest ten górny. Wyświetl w wątku >>
1 Kamil_K 0

PPPet-er

#7225974 Napisano: 01.12.2024 08:09:15 w Pomocy!!!!
alexmusic napisał(a):

[quote=
quote=Spamujesz od dawna w wątku sprzedam, zamienię. wstawiajac te same ogłoszenia co kilka godzin. Gdy grzecznie zwróciłam Ci uwagę, że tak często nie trzeba to zostałam wyzwana, zablokowana, wielokrotnie zminusowana i co najważniejsze dopuściłeś  sie pomówienia pod moim adresem na forum publicznym w innej zakładce. Co już jest przegięciem. Jesteś tutaj  dopiero od kilku miesięcy, a już siejesz zamęt i kłamiesz jak z nut. Nie tędy droga. Żegnam. Bez odbioru. 

PPPet-er]Jak jej pomóc?

Dawaj sobie sama rady a nie czepiaj sie kogos, kto ciebie lekcewazy
Kiedys Ktos tobie zwrocil publicznie uwage to teraz twoja kolej?  
Nie jestes TU od zwracania uwag, pouczania bo to jest Adriana strona i ciezka praca włożona - jak Jemu nie podoba sie traffic na stronie/watku, to moze On mnie o tym poinformowac
Amen Wyświetl w wątku >>
0 0

PPPet-er

#7224560 Napisano: 25.11.2024 18:57:06 w Wygrane na wymianę/sprzedaż
agawaga napisał(a):

PPPet-er napisał(a):

agawaga napisał(a):

Voucher 40 zł do Multikina ważny do 30.11. wymienię na 2 bilety do Heliosa/ dzisiejszy voucher do Kinads

Masz swiadomosc, ze to jeden bilet w tych 40zl ?

Nie mam. Serio? I te dzisiejsze vouchery to też jeden bilet?

Ok, doczytałam. Dzięki za uświadomienie 🙂
Wymiana aktualna 1:1

Kody z/do kin, generalnie sa przypisane do 1 biletu a ich wartosc jest podana max. tak by pokryła sie cena weekendowa biletu w Warszawie. To 40zl w Multikino to nawet nie miesci fotela VIP - trzeba 3 zl doplacic a bilet za 30zl Wyświetl w wątku >>
1 agawaga 0

PPPet-er

#7224265 Napisano: 24.11.2024 17:37:21 w Wygrane na wymianę/sprzedaż
margo1 napisał(a):

[quote=Tak,w stacjonarnym też działa 33 %,tylko przy zakupach bliższych 400zł,na pewno nie,jak w necie od 199,ale warto i tak,33% z voucherem 400zl, zwłaszcza kupionym taniej,to niezła okazja 
PPPet-er]

soulfly napisał(a):

Sprzedam vouchery 4F 400 zł,po 300 zl sztuka,do 3 grudnia jest promocja minus 33%.Płacąc za voucher 300 zł,zakupy można zrobić za ponad 520 zł.

W stacjonarnym?...

Nie rozumie tego "blizszych 400zl"
Ten Lipton 400 4F to voucher JEDNORAZOWY I tylko STACJONARNIE
oznacza, ze reszty nie dostaniesz oraz on line nie kupisz za niego Wyświetl w wątku >>
0 0

PPPet-er

#7224178 Napisano: 24.11.2024 02:24:28 w Wygrane na wymianę/sprzedaż
soulfly napisał(a):

Sprzedam vouchery 4F 400 zł,po 300 zl sztuka,do 3 grudnia jest promocja minus 33%.Płacąc za voucher 300 zł,zakupy można zrobić za ponad 520 zł.

W stacjonarnym?... Wyświetl w wątku >>
0 0

PPPet-er

#7224145 Napisano: 23.11.2024 17:36:50 w Wygrane na wymianę/sprzedaż

PPPet-er napisał(a):

2x bilet Multikino wazne do 30 listopad - 25zl Play doladowanie - do Vip trzeba doplacic, 3zl fotel

Kod na badania z Activia, wartosc reg. 300zl - wymienie na mix kod/y   Empik (wazny min. 6 miesiecy), Decathlon, Media Expert, Zabka, Kaufland, ect - 160zl lub 150zl e-kod Biedronka z Liptona np

Wyświetl w wątku >>
0 1 alexmusic

PPPet-er

#7222904 Napisano: 19.11.2024 20:27:52 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
snowflake napisał(a):

PPPet-er napisał(a):

A Lidla stac na takie chore zagrywki? Nie dosyc, ze eliminuja sami sobie emerytow z grona klienow to teraz Smolar bedzie jeszcze sprawdzal aplikacje tych pozostalych?
A jak sprawdzi tych co bez apki kupowali, wygrali?

Teoretycznie jakby się uparli, paragony płacone kartą też są do sprawdzenia. Nie twierdzę, że będą tak robić ale mają taką możliwość.

Jak maja? Gdzie jest zapis, ze moga cie tak inwigilowac? 
Jakby sie uparli to by przeciez mogli sprawdzac nagrania w sklepach - kto kupil, czym zaplacil... potem kamery na ulicach - czy do swego wlasnego domu wjechalas z towarem z Lidla... potem śmietnik powinni sprawdzic, czy w domu produkty zjedzono, ubrano sie w nie ect
Wystarczy, ze ograniczyli ilosc nagrod na osobe na dzien - lepiej przeciez wyglada w statystykach tych 10 laureatow do 10 nagrod niz jeden zgarniajacy "hurtowo" Wyświetl w wątku >>

PPPet-er

#7220362 Napisano: 10.11.2024 12:01:42 w Wygrane na wymianę/sprzedaż
2x bilet Multikino wazne do 30 listopad - 25zl Play doladowanie - do Vip trzeba doplacic, 3zl fotel

Kod na badania z Activia, wartosc reg. 300zl - wymienie na mix kod/y   Empik (wazny min. 6 miesiecy), Decathlon, Media Expert, Zabka, Kaufland, ect - 160zl lub 140zl kod Netflix (z Zabki np.)
Wyświetl w wątku >>
0 0

PPPet-er

#7220343 Napisano: 10.11.2024 09:52:00 w PODZIĘKOWANIA
agakaz2
Zawsze szybko, sprawnie. Wyświetl w wątku >>
0 0

PPPet-er

#7220101 Napisano: 08.11.2024 19:40:05 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
deva napisał(a):

Słuchajcie, w mailu od studio rec Żabka Desperados nie pisze ile jest dni na wysłanie formularza, czy to nie ta agencja, która się o to czepia?
Jest długi weekend a trzeba wydrukować gdzieś oświadczenie

Zawsze mozna recznie, z długopisu... Wyświetl w wątku >>
1 deva 0

PPPet-er

#7218173 Napisano: 02.11.2024 12:05:41 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
makarena2908 napisał(a):

sks900 napisał(a):

asiaaa85 napisał(a):

Wygrał ktoś cokolwiek w nestle płatki ? Tak dużo nagród a bramki puste … Wysłałam już chyba 10 zgłoszeń i same pudła , widziałam , że jedna osoba się tutaj chwaliła i tyle emotka

1/90

Przecież to się kompletnie się nie opłaca... jeszcze smsy kosztują...

Tu chyba do przodu emotka  - batonik 2zeta cos + sms = 3zl 
Jakies 200zl do przodu - lepsze od bluz, skarpetek, wisiorków ect Wyświetl w wątku >>

PPPet-er

#7217873 Napisano: 31.10.2024 13:26:47 w Pomocy!!!!
Enjoy_today napisał(a):

Szukam kogoś kto miał sytuację, że został poinformowany o jakiejś nagrodzie (stosunkowo wartościowej), a potem otrzymał inną dużo mniej wartościową nagrodę. Szukam porad jak odzyskać swoją nagrodę 🙂

Inny model/produkt?
Czy produkt regulaminowy ale cena w necie jest teraz promo 50% taniej ??? Wyświetl w wątku >>
0 0

PPPet-er

#7217133 Napisano: 28.10.2024 22:55:27 w PODZIĘKOWANIA

PPPet-er

#7212293 Napisano: 08.10.2024 22:05:42 w Gdzie najtaniej kupić produkt konkursowy?
dany-duszek napisał(a):

Gdzie można kupić produkt Budyń Winiary z opisem który będzie pasował Unique One Sp. z o. o. ? Ponieważ w Dino, Lidl, Auchan itd. nie ma w opisie paragonu ze to winiary.

Biedronka
Wyświetl w wątku >>

PPPet-er

#7211593 Napisano: 06.10.2024 14:48:44 w Niewydane nagrody, negatywne weryfikacje
Mozna tez napisac NUMER
Mozna ograniczyc okno do wartosc - 4 cyfry tak jak jest z telefonem

Moga robic na odczepne Liptona  emotka
Serio sa inne herbaty na rynku, ktore kupie bez loterii, konkursu. I na przestrzeni roku na spokojnie zwroci mi sie w  zakupie TET, Ramsey, Minutka (nizsza cena, wiecej torebek w srodku, nie musze marnowac kasy na smakowe ani zielone) niz wartosc tych 3 RÓŻNYCH nagrodach emotka
150zl Biedronka, pudelko śmieci wycenione na 400zl oraz bon do f4 czy 4f - tak wiem, minie mnie Ania Lewandowska, ktorą kocha cała Polska... tak, tak to byl Lidl a tu Biedronka.

Na serio, nie przekonasz mnie, ze Smolar nie byl w stanie okreslic wartosci w 5 oknach - gdyby to bylo Avanti to by szybko zmienilo ustawienia, po zauwazeniu nieprawidlowosci, ktora dziala na szkode konsumenta.

Ale rozumie, ze tu w wątku to o Kropke chodzi emotka Wyświetl w wątku >>
1 kimberly 0

PPPet-er

#7211579 Napisano: 06.10.2024 13:47:45 w Niewydane nagrody, negatywne weryfikacje
kumulacja napisał(a):

PPPet-er napisał(a):

TetsuDraco napisał(a):

Jak dla mnie, cały ten ich regulamin, brak powiadomień, brak numeru paragonu oraz brak listy rezerwowej ma tylko jeden cel. Ale to moje zdanie emotka

Każdy też ma prawo wybrać, czy chce u nich brać udział czy też nie emotka

Najważniejsze w tym wątku jest to, aby ostrzec potencjalnych wygrywających, że muszę dziesięć razy czytać regulamin i ostatecznie mogą stracić prawo do nagrody, bo u nich często coś się nie zgadza w zgłoszeniach emotka Ludzie u nich często mylą się, podczas dodawanie zgłoszenia, wpisując swój numer telefonu czy też swoje dane emotka

Wiesz... Underground wysylal nagrody z tasma Smolar na kartonach...
To swoje, moje, twoje, sasiada ...

Obydwie agencje są z Łodzi. Może się kumplują emotka

Cos jak Happen House & Columbit - kiedys ten sam adres obie panie miały Wyświetl w wątku >>
1 kumulacja 0

PPPet-er

#7211543 Napisano: 06.10.2024 10:45:04 w Niewydane nagrody, negatywne weryfikacje
Smolar dla mnie to taki Manchester United - nie wysila sie by zadowolic konsumenta/fanów produktu promo

Kiedy czytam regulamin z zapisem, ze max. 3 RÓŻNE nagrody natychmiastowe na gospodarstwo, gdy w bramkach jest opcja 5 różnych nagród - to wiem, ze agencja oraz sponsor/zleceniodawca loterii leją na mnie zlotym deszczem emotka
Nawet nie marudze, ze strona jest zrobiona na poziomie United emotka  
Wiem! 
Nie musze grac, nie musze z kasy wyskakiwac teraz ani nie musze później kupowac produktow produkowanych przez firmy, które akceptuja takie regulaminy.

Kropka mi krzywdy nigdy nie zrobila - szanuje, ze chca orginały a nie obrabiane skany.
Nie chce wydac na znaczek - nie gram!

Nav jest spoko, bo chce zdjęcia do zgloszenia I MOZNA WYGRAC na siebie samego.

Avanti to klasa emotka  - moze dlatego, ze obsluguja jednego wielkiego klienta a Smolar rozdrabnia sie na wszystkie strony.

Fortis - to głównie Coca-Cola... z jednej strony przestali karmić kapselkowych śmieciarzy a z drugiej nie wydaja wszystkich nagrod - kiedys przetrzymali bilety do multikina by wydac je w nastepnej akcji na jednej ze stacji paliw (nie wiem, moze mieli zapis, ze jak odpowiedzi sie nie beda podobaly to nagrody zatrzymaja emotka )

Albedo - kiedys, daaaawno reklamacje uznało. Oni obsluguja "włosy" w duzych ilosciach - to nie każdego klimaty. Henkel ich główny klient a ja wole jedzenie emotka

Inne Agencje - taki mid table, nim sie czyms nie wyroznia, to sie o nich zbytnio nie pamieta Wyświetl w wątku >>

PPPet-er

#7210208 Napisano: 01.10.2024 13:16:41 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Hold-em napisał(a):

PPPet-er napisał(a):

Tu raczej nie chodzi o weryfikację poprawności tylko blokadę zdublowanych paragonów. Założyli, że jednego dnia z jednego sklepu może być tylko jeden konkretny numer paragonu, choć to też niewłaściwe, bo jest kilka kas.

Gdyby GRALI UCZCIWIE oraz profesjonalnie to by FORMAT OKNA ograniczal sie do 4 cyfr
A tak wchodzi caly nip, nawet taki z myslnikami

Mogli tez napisan NUMER SKLEPU a nie NR - krotki opis okna z automatu ludzie wpisuja nip

Troche to zlosliwe. Ale to Smolar, wiec coz

A co za różnica czy jest napisane NUMER czy NR? W regulaminie jest wzór paragonu z oznaczonymi wymaganymi numerami. Trzeba czytać a nie wysyłać na pamięć i szukać winnych swojego gapiostwa.

Sa super agencje, ktore nawet in the background Nip podpinaja do formularza, ze jak rypniesz sie to 799xxx zamiast 779xxx to blokuje wyslanie zgloszenia.
Ale masz racje, placi sie za gapiostwo TYLKO W TYM PRZYPADKU Smolar zrobil bezmyslnie formularz - od agencji tego kalibru oczekuje sie chyba wyzszych standardow - jedynie numer telefonu, oraz kalendarz maja poprawny format
A opis okna NR, NIP czy NUMER - ma duze znaczenie, bo ostatecznie ta strona jest robiona pod "oko" by wizualnie byla przyjazna dla uczestnika a nie po to by grajacy został wprowadzony w blad, gdy adrenaline w nim buzuje

Wyświetl w wątku >>
0 0

PPPet-er

#7209790 Napisano: 30.09.2024 07:52:07 w WC - rozmowy o wszystkim
agakaz2 napisał(a):

Drużyna a (a) poszłam zobaczyć te ciężarówki emotka  haha i fajne są

Film, ser czy zabawka? Czy jeszcze cos innego... Wyświetl w wątku >>
0 0