Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
PPPet-er
Postów 72
Data rejestracji 16.07.2024
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Lidl NIE MA NIC DO TEGO, to nie ich konkurs.
Ps. Generalnie autor burzy, nie napisal czy o Smolara/loterie Lidl chodzi czy o Avanti konkurs Lay's... Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
PPPet-er
Postów 72
Punkty karne 1
Konkursy dodane
A Avanti to co zawsze - numer górny paragonu
Kazdy to nazywa jak chce, ale ten górny to numer wydruku a srodkowy to numer transakcji ...
Co jest numerem paragonu dla danej agencji zalezy od promocji.
Smolar w loterii Lidl chce srodkowy/dolny numer ale jak zglosisz ten sam paragon do konkursu Bref to numerem paragonu/dowodu zakupu jest ten górny. Wyświetl w wątku >>
PPPet-er
Postów 72
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Kiedys Ktos tobie zwrocil publicznie uwage to teraz twoja kolej?
Nie jestes TU od zwracania uwag, pouczania bo to jest Adriana strona i ciezka praca włożona - jak Jemu nie podoba sie traffic na stronie/watku, to moze On mnie o tym poinformowac
Amen Wyświetl w wątku >>
PPPet-er
Postów 72
Punkty karne 1
Konkursy dodane
PPPet-er
Postów 72
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Ten Lipton 400 4F to voucher JEDNORAZOWY I tylko STACJONARNIE
oznacza, ze reszty nie dostaniesz oraz on line nie kupisz za niego Wyświetl w wątku >>
PPPet-er
Postów 72
Punkty karne 1
Konkursy dodane
PPPet-er
Postów 72
Punkty karne 1
Konkursy dodane
PPPet-er
Postów 72
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Jakby sie uparli to by przeciez mogli sprawdzac nagrania w sklepach - kto kupil, czym zaplacil... potem kamery na ulicach - czy do swego wlasnego domu wjechalas z towarem z Lidla... potem śmietnik powinni sprawdzic, czy w domu produkty zjedzono, ubrano sie w nie ect
Wystarczy, ze ograniczyli ilosc nagrod na osobe na dzien - lepiej przeciez wyglada w statystykach tych 10 laureatow do 10 nagrod niz jeden zgarniajacy "hurtowo" Wyświetl w wątku >>
PPPet-er
Postów 72
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Kod na badania z Activia, wartosc reg. 300zl - wymienie na mix kod/y Empik (wazny min. 6 miesiecy), Decathlon, Media Expert, Zabka, Kaufland, ect - 160zl lub 140zl kod Netflix (z Zabki np.)
Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 2 razy.
PPPet-er
Postów 72
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Zawsze szybko, sprawnie. Wyświetl w wątku >>
PPPet-er
Postów 72
Punkty karne 1
Konkursy dodane
PPPet-er
Postów 72
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Jakies 200zl do przodu - lepsze od bluz, skarpetek, wisiorków ect Wyświetl w wątku >>
PPPet-er
Postów 72
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Czy produkt regulaminowy ale cena w necie jest teraz promo 50% taniej ??? Wyświetl w wątku >>
PPPet-er
Postów 72
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Polecam 👍 Wyświetl w wątku >>
PPPet-er
Postów 72
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Wyświetl w wątku >>
PPPet-er
Postów 72
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Mozna ograniczyc okno do wartosc - 4 cyfry tak jak jest z telefonem
Moga robic na odczepne Liptona
Serio sa inne herbaty na rynku, ktore kupie bez loterii, konkursu. I na przestrzeni roku na spokojnie zwroci mi sie w zakupie TET, Ramsey, Minutka (nizsza cena, wiecej torebek w srodku, nie musze marnowac kasy na smakowe ani zielone) niz wartosc tych 3 RÓŻNYCH nagrodach
150zl Biedronka, pudelko śmieci wycenione na 400zl oraz bon do f4 czy 4f - tak wiem, minie mnie Ania Lewandowska, ktorą kocha cała Polska... tak, tak to byl Lidl a tu Biedronka.
Na serio, nie przekonasz mnie, ze Smolar nie byl w stanie okreslic wartosci w 5 oknach - gdyby to bylo Avanti to by szybko zmienilo ustawienia, po zauwazeniu nieprawidlowosci, ktora dziala na szkode konsumenta.
Ale rozumie, ze tu w wątku to o Kropke chodzi Wyświetl w wątku >>
PPPet-er
Postów 72
Punkty karne 1
Konkursy dodane
PPPet-er
Postów 72
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Kiedy czytam regulamin z zapisem, ze max. 3 RÓŻNE nagrody natychmiastowe na gospodarstwo, gdy w bramkach jest opcja 5 różnych nagród - to wiem, ze agencja oraz sponsor/zleceniodawca loterii leją na mnie zlotym deszczem
Nawet nie marudze, ze strona jest zrobiona na poziomie United
Wiem!
Nie musze grac, nie musze z kasy wyskakiwac teraz ani nie musze później kupowac produktow produkowanych przez firmy, które akceptuja takie regulaminy.
Kropka mi krzywdy nigdy nie zrobila - szanuje, ze chca orginały a nie obrabiane skany.
Nie chce wydac na znaczek - nie gram!
Nav jest spoko, bo chce zdjęcia do zgloszenia I MOZNA WYGRAC na siebie samego.
Avanti to klasa - moze dlatego, ze obsluguja jednego wielkiego klienta a Smolar rozdrabnia sie na wszystkie strony.
Fortis - to głównie Coca-Cola... z jednej strony przestali karmić kapselkowych śmieciarzy a z drugiej nie wydaja wszystkich nagrod - kiedys przetrzymali bilety do multikina by wydac je w nastepnej akcji na jednej ze stacji paliw (nie wiem, moze mieli zapis, ze jak odpowiedzi sie nie beda podobaly to nagrody zatrzymaja )
Albedo - kiedys, daaaawno reklamacje uznało. Oni obsluguja "włosy" w duzych ilosciach - to nie każdego klimaty. Henkel ich główny klient a ja wole jedzenie
Inne Agencje - taki mid table, nim sie czyms nie wyroznia, to sie o nich zbytnio nie pamieta Wyświetl w wątku >>
PPPet-er
Postów 72
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Ale masz racje, placi sie za gapiostwo TYLKO W TYM PRZYPADKU Smolar zrobil bezmyslnie formularz - od agencji tego kalibru oczekuje sie chyba wyzszych standardow - jedynie numer telefonu, oraz kalendarz maja poprawny format
A opis okna NR, NIP czy NUMER - ma duze znaczenie, bo ostatecznie ta strona jest robiona pod "oko" by wizualnie byla przyjazna dla uczestnika a nie po to by grajacy został wprowadzony w blad, gdy adrenaline w nim buzuje
Wyświetl w wątku >>
PPPet-er
Postów 72
Punkty karne 1
Konkursy dodane