Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika lukaszn12

lukaszn12

lukaszn12

#7318635 Napisano: 03.12.2025 20:55:21 w Żabka
sergrazyna napisał(a):

No i kolejna gierka z Pepsi emotka   Skrypciarze już się cieszą

Niestety potwierdzam. Gra polega na łapaniu spadających bombek i omijaniu gnomów. Szkoda, że za każdą próbą ta sama bombka spada w tym samym czasie i w tym samym miejscu. Będą boty i kosmiczne wyniki. Wyświetl w wątku >>
0 0

lukaszn12

lukaszn12

#7318353 Napisano: 03.12.2025 10:49:30 w Smolar
joan napisał(a):

lukaszn12 napisał(a):

Agencja ma obowiązek przestrzegać regulaminu a komisja ma obowiązek wybrać prace najlepsze i zgodne z regulaminem, a nie podobające się. Rozumiem że nie widzisz nic złego w tym, że w konkursach na tekst wygrywają komentarze ze zdjęciem no bo ZGŁOSZENIE MA SIĘ PODOBAĆ JURY a im się podoba zdjęcie🤣

A jaka to jest praca "najlepsza"? Dwie dekady w konkursach i nikt dotąd nie wypunktował tego, zatem droga wolna. Może gdyby było jasno określone we wszechświecie, co jest "najlepsze", uniknęlibyśmy tej dyskusji? Gorąco Cię zachęcam do stworzenia listy wymagań / cech, jakie posiada "praca najlepsza". Wszystkim nam będzie łatwiej.

Twoja wypowiedź "Rozumiem że nie widzisz nic złego w tym, że w konkursach na tekst wygrywają komentarze ze zdjęciem no bo ZGŁOSZENIE MA SIĘ PODOBAĆ JURY a im się podoba zdjęcie🤣" świadczy jedynie o Tobie emotka W konkursie Prince Polo, który jest tutaj omawiany, dopuszczalna forma to był właśnie tekst / film / zdjęcie. Twierdzisz, że nagrodzili coś spoza tego? Tort przesłany kurierem? emotka

Punkt 1 co do listy wymagań to zgodność z regulaminem. Cieszę się że pomogłem. Wyświetl w wątku >>

lukaszn12

#7318345 Napisano: 03.12.2025 10:32:19 w Smolar
joan napisał(a):

Przepraszam, ale chyba czas, żeby ktoś to tutaj napisał wprost: ZGŁOSZENIE MA SIĘ PODOBAĆ JURY, A NIE TYLKO AUTOROWI.
Amen.

PS: Jeszcze tylko mój smolarowy żalipost w sprawie loterii Mutti  emotka  Mutti ma naprawdę fajne produkty i co jakiś czas wprowadzają coś nowego. Poznałam tę markę przy którejś z promocji i pozostałam jej wierna, bez względu na to, czy trwa akurat jakiś konkurs / loteria, czy nie. Aktualne nagrody dzienne w loterii Mutti to wielkie nieporozumienie emotka  Cztery produkty Mutti + śmieciowe gadżety (torba, notes, fartuch) o sentymentalnej wartości 140,00 zł? Sponsor - jak rozumiem - pozbywa się marketingowych śmieci i wysyła je losowym Polakom. Powinnam teraz te śmieci spakować i sponsorowi odesłać. 
PS: Moja miłość do samych produktów pozostaje niezmieniona emotka

Agencja ma obowiązek przestrzegać regulaminu a komisja ma obowiązek wybrać prace najlepsze i zgodne z regulaminem, a nie podobające się. Rozumiem że nie widzisz nic złego w tym, że w konkursach na tekst wygrywają komentarze ze zdjęciem no bo ZGŁOSZENIE MA SIĘ PODOBAĆ JURY a im się podoba zdjęcie🤣 Wyświetl w wątku >>
0 0

lukaszn12

#7318274 Napisano: 03.12.2025 00:38:57 w Wyniki konkursów (tylko wyniki!!!)
Pojawiły się wyniki do konkursu Konkurs "Friends"

Wyniki dostępne tutaj: https://konkurs.c...central.pl/#/winners Wyświetl w wątku >>
0 0

lukaszn12

#7318247 Napisano: 02.12.2025 21:14:26 w Smolar
Mam nadzieję, że jutro odpalą resztę nagród, w tym główną dla mnieemotka

Niestety jako konkursowicze jesteśmy tylko liczbą, statystyką w tabelce u agencji. Jeśli spóźnimy się sekundę ze zgłoszeniem-mamy po konkursie. Nieczytelny paragon-nasz problem. Pomylisz się z NIP-em sklepu-elo weryfikacja nieprawidłowa. Za to agencja może wszystko. Udziela sprzecznych informacji o konkursie, wybiera nieregulaminowe zgłoszenia, nie dotrzymuje terminów publikacji wyników, spóźnia się z wysyłką nagród :( Jednego dnia można mieć wizerunek na zgłoszeniu, kolejnego nie można.

Konkurs na tekst? Nagródźmy komentarze ze zdjęciem🤣

Konkurs na tekst, zdjęcie i wideo? Nagródźmy same teksty🤣

Konkurs na kreatywne wideo? Nagródźmy same piosenki AI🤣 

Losowanie? Wylosujmy znajomego, przecież nie damy nagród obcym🤣

Oczywiście organizator jest poza kontrolą bo wyniki niejawne a komisja wybiera wg własnego klucza. A Ty konkursowiczu masz prawo do reklamacji, która nigdy nie będzie uznana. 
W konkursach z jawnymi wynikami dzieją się cyrki, że strach pomyśleć co musi dziać się w niejawnych…  bo nieważne co się zgłosi. Ważne kto siedzi w komisjach😆

No i jeszcze podejście agencji do nas. Nigdy nie odpisuje nam osoba tylko „zespół agencji”. Jedna osoba nie jest w stanie skleić maila z odpowiedzią, że odpisuje cały zespół? Wyświetl w wątku >>

lukaszn12

#7316324 Napisano: 25.11.2025 11:27:29 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Andrzej007 napisał(a):

lukaszn12 napisał(a):

Yazpik napisał(a):

lukaszn12 napisał(a):

Opinia o agencji Brandbuddies. 

konkurs Lion-zrób to z pazurem. Omijam wybór zwycięzców bo komisja ma swój gust.

Wygrana 200 zł do zalando. Wymagają nr pesel. Na wiadomość, że nagroda nie przekracza 2000 i nie podamy nr pesel odpisali, że będą sprawdzać w urzędzie skarbowym czy „nie został przekroczony łączny limit otrzymanych nagród” totalne wyłudzanie danych😆
Dla mnie to za dużo. Od dziś omijam tą agencję.

A gdzie można zobaczyć wyniki tego konkursu? Bo widziałem jakieś posty na instagramie, ale nie było tam wyszczególnione, kto dostał główne...

Dokładnie tak nie ma wyników konkursu i nie wiadomo kto dostał główną nagrodę odpisali mi, że w tym wideo podsumowującym konkurs są najbardziej kreatywne prace ale filmie jest sześć filmów a nagród głównych były trzy. 

Mój komentarz pod ich Tiktokiem mówiący że widocznie info, kto wygrał główną nagrodę zostanie tajemnicą słodką jak lion usunęli. 

Nie wiem w ogóle jakim cudem tak wielka agencja może używać słów typu „limit nagród”. Ale nawet nie można obarczyć odpowiedzialnością pojedynczej osoby że coś takiego napisała bo nigdy nie odpisuje Ci osoba tylko „zespół”. 🤣🤣

W tym podsumowaniu nie ma filmu, który zgarnął nagrodę z top 3 emotka

Masz na myśli, że żaden pokazany film nie zajął top 3, czy że twój film był na podium ale go nie pokazali? Wyświetl w wątku >>
0 0

lukaszn12

#7316323 Napisano: 25.11.2025 11:27:28 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Andrzej007 napisał(a):

lukaszn12 napisał(a):

Yazpik napisał(a):

lukaszn12 napisał(a):

konkurs Lion-zrób to z pazurem. Omijam wybór zwycięzców bo komisja ma swój gust.

Wygrana 200 zł do zalando. Wymagają nr pesel. Na wiadomość, że nagroda nie przekracza 2000 i nie podamy nr pesel odpisali, że będą sprawdzać w urzędzie skarbowym czy „nie został przekroczony łączny limit otrzymanych nagród” totalne wyłudzanie danych😆

A gdzie można zobaczyć wyniki tego konkursu? Bo widziałem jakieś posty na instagramie, ale nie było tam wyszczególnione, kto dostał główne...

Dokładnie tak nie ma wyników konkursu i nie wiadomo kto dostał główną nagrodę odpisali mi, że w tym wideo podsumowującym konkurs są najbardziej kreatywne prace ale filmie jest sześć filmów a nagród głównych były trzy. 

Mój komentarz pod ich Tiktokiem mówiący że widocznie info, kto wygrał główną nagrodę zostanie tajemnicą słodką jak lion usunęli. 

Nie wiem w ogóle jakim cudem tak wielka agencja może używać słów typu „limit nagród”. Ale nawet nie można obarczyć odpowiedzialnością pojedynczej osoby że coś takiego napisała bo nigdy nie odpisuje Ci osoba tylko „zespół”. 🤣🤣

W tym podsumowaniu nie ma filmu, który zgarnął nagrodę z top 3 emotka

Masz na myśli, że żaden pokazany film nie zajął top 3, czy że twój film był na podium ale go nie pokazali? Wyświetl w wątku >>
0 0

lukaszn12

#7316250 Napisano: 24.11.2025 21:25:32 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
sergrazyna napisał(a):

https://www.facebook.com/photo/?fbid=1270769035088877&set=a.546117367554051 ciekawe czy znowu wybiorą tak "kreatywne" odpowiedzi jak ostatnio  emotka  Organizuje kolejny raz ten Dziadek do orzechów, więc...

Nawet mi nie przypominaj. Tam była totalna porażka, teraz pewnie też będzie podobnie emotka Wyświetl w wątku >>
1 Joanna_13 0

lukaszn12

#7316223 Napisano: 24.11.2025 19:22:59 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
sergrazyna napisał(a):

https://www.e-konkursy.info/konkurs/konkurs-zrob-sobie-przytulne-swieta-coca-cola-martes1 eh mogliby dać chociaż 50 zł do tego martensa, a nie takie coś emotka

Zależy. Ja mam koc wygrany z pepsi i jest super. Wszystko zależy od jakości samego koca. Wyświetl w wątku >>
0 0

lukaszn12

#7316180 Napisano: 24.11.2025 16:23:54 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Yazpik napisał(a):

lukaszn12 napisał(a):

Nie wiem w ogóle jakim cudem tak wielka agencja może używać słów typu „limit nagród”. Ale nawet nie można obarczyć odpowiedzialnością pojedynczej osoby że coś takiego napisała bo nigdy nie odpisuje Ci osoba tylko „zespół”. 🤣🤣 Wyświetl w wątku >>
1 Joanna_13 0

lukaszn12

#7316118 Napisano: 24.11.2025 13:29:32 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

Dla mnie to za dużo. Od dziś omijam tą agencję. Wyświetl w wątku >>

lukaszn12

#7315359 Napisano: 20.11.2025 16:57:56 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Siemka, czy ktoś może mi napisać jakim zgłoszeniem wygrał nagrodę w konkursie na tort Prince Polo? W szczególności mam na myśli czy na którymkolwiek zwycięskim zdjęciu/filmie był wizerunek uczestnika? 

Smolar leci w kulki i w komentarzach na swoich socialach zaprzeczają własnemu regulaminowi. Wyświetl w wątku >>
1 Joanna_13 0

lukaszn12

#7310246 Napisano: 31.10.2025 23:23:55 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
monikar napisał(a):

aja napisał(a):

monikar napisał(a):

ReneK napisał(a):

Działa Wam stronka TIGER?emotka

Nie i pewnie zostanę z paragonem niewykorzystanym emotka

Mi też nie działa

Już działa

ID zgłoszenia: 193061066 Wyświetl w wątku >>
0 0

lukaszn12

#7308814 Napisano: 26.10.2025 22:35:01 w Żabka
Yolobolo napisał(a):

BingoJa napisał(a):

Macie jakiś pomysł, jak łapać te duszki w wyzwaniu MOnster munch w żabce? Jak oni robią takie wyniki 400 000, kiedy ja ledwo 70000. Ktoś już gral? Jak Wasze wyniki?

no ja właśnie odpuszczam większość gier z Żabki, bo zawsze znajdzie się ktoś kto ma sposób na oszukiwanie emotka

Mi udało się raz 150 000 pkt. Też raczej odpuszczam, szkoda czasu i kasy na rywalizację z botami. Wyświetl w wątku >>

lukaszn12

#7308665 Napisano: 25.10.2025 20:41:24 w moje dzisiejsze wygrane :)
Do dziś zero nagród z felixa na kilkanaście prób a dziś 3/3. 2x100 i zestaw produktów emotka Wyświetl w wątku >>

lukaszn12

#7308664 Napisano: 25.10.2025 20:38:10 w Żabka
Nadal nie przychodzą. Szkoda, bo kupiliśmy na 2 dni a tu zonk Wyświetl w wątku >>
0 0

lukaszn12

#7308660 Napisano: 25.10.2025 20:27:54 w Paragony na trwające konkursy
Kod Pepsi Kupię emotka Wyświetl w wątku >>
0 0