Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika lukaszn12

lukaszn12

#7370160 Napisano: 30.06.2026 23:37:25 w Paragony na trwające konkursy
Italian Brainrot kupię Wyświetl w wątku >>
0 0

lukaszn12

#7369233 Napisano: 28.06.2026 11:17:49 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
as32572 napisał(a):

ktosiek1 napisał(a):

Calliope22 napisał(a):

lukaszn12 napisał(a):

Konkurs BPme. Można było zgłaszać tekst, zdjęcie lub film i 3 pierwsze miejsce zajęły filmy, do tego kręcone poziomo. Przypadek? 

wygrani

Ja czasami nagrywam też poziomo, reelsy w swojej firmie. Niemniej jednak tu w tym konkursie zrobiłam pionowe. Powiem tak, obejrzałam ten filmik z 1 miejsca i mi się w ogóle nie podoba 🤡 leci tandetą. Lepsze zgłoszenia były w komentarzach, na ich fejsie. No ale to nie ja jestem komisją konkursową 🤭

Mi się podoba filmik z 3 miejsca. Fajny pomysł  emotka  pierwszy jest dla mnie o niczym, ale może komisji spodobała się animacja kampera

Też mi się podoba 3 filmik. No ale właśnie jak tekst ma konkurować z filmem?

Dla mnie te 3 filmy są zupełnie nie w moim guście, ale przynajmniej nie wybrali totalnego badziewia jak to czasami bywa. 

To przykład, gdzie nie można im zarzucić, że wybrali losowo albo ktoś nie zasłużył. Mi się te filmy nie podobają, ale taki wybór komisji. 

Ktoś trafił kartę na paliwo i pochwali się czy wrzucił tekst, zdjęcie czy wideo? Wyświetl w wątku >>
0 0

lukaszn12

#7369231 Napisano: 28.06.2026 11:13:23 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Maczupikczu napisał(a):

makra napisał(a):

karoxxa napisał(a):

lukaszn12 napisał(a):

Konkurs BPme. Można było zgłaszać tekst, zdjęcie lub film i 3 pierwsze miejsce zajęły filmy, do tego kręcone poziomo. Przypadek? 

wygrani

Gdzie mozna zobaczyć te filmiki?

Naciśnij na słowo wygrani i tam przenosi cię do  filmow

Fajne te filmiki. Choć bardziej zastanawia mnie czemu ktoś zrezygnował z nagrody za 2 miejsce 🤔.

Sam nie wiem czy zdecydowałbym się na wynajem campera emotka Wyświetl w wątku >>

lukaszn12

#7369186 Napisano: 27.06.2026 22:24:18 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

wygrani Wyświetl w wątku >>
0 0

lukaszn12

#7368621 Napisano: 25.06.2026 21:06:59 w Wygrane na wymianę/sprzedaż
Kartę podarunkową booksy o wartości 150 zł ważną do1.02.2027 sprzedam, lub wymienię na coś innego (najlepiej kupon allegro) Wyświetl w wątku >>
0 0

lukaszn12

#7367970 Napisano: 24.06.2026 13:49:21 w moje dzisiejsze wygrane :)
Otrzymujesz e-kartę podarunkową za udział
w Poczuj moc czystości z Persil Wyświetl w wątku >>

lukaszn12

#7367764 Napisano: 23.06.2026 18:37:36 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mia napisał(a):

agicho napisał(a):

Sprawdzajcie w wygranych z Nałęczowianki na stronie, u mnie   dwa SMSy nie dotarły a wygrane są 🥶

Narobiłabyś mi apetytu, ale niestety Nałęczowianka także na stronie mnie olała - 0/2. A to dziady! Ciekawe, czy w ogóle to przeczytali.emotka

Są na forum tacy, co twierdzą, że agencje rzetelnie czytają wszystko, ale szkoda rozgrzebywać temat emotka Wyświetl w wątku >>

lukaszn12

#7367135 Napisano: 22.06.2026 11:55:43 w moje dzisiejsze wygrane :)
TAK JEST!!!

Serdecznie gratulujemy zdobycia Nagrody I stopnia w Konkursie „Wygraj strefę kibica”!

Nagrodą jest Duża strefa kibica, w skład której wchodzą: soundbar Samsung
HW-Q990F/EN, ekran do projektora ART T84 (170 × 127), projektor
SP-LFF3CLAXXXH Freestyle 2023, lodówka turystyczna, zgrzewka piwa Tyskie
oraz nagroda pieniężna w wysokości 732 złotych, przeznaczona na
pokrycie podatku od nagród. Wyświetl w wątku >>

lukaszn12

#7366933 Napisano: 21.06.2026 15:09:05 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
fryz napisał(a):

Iwaiwa napisał(a):

lukaszn12 napisał(a):

Ale beka. 
Wygrałem tekstylia w konkursie schwepes: 

I przyszedł ręcznik w torbie i oprócz tego torba. Z torby już skorzystałem, A dziś taki mail:

"Dzień dobry, kontaktujemy się, ponieważ nastąpiła pomyłka przy pakowaniu nagród i została wysłana dodatkowo torba zakupowa, która
powinna trafić do innych zwycięzców. Wg regulaminu i załącznika, który
został wysłany w wiadomości informującej o wygranej na grafice widnieje
ręcznik z torbą, do której można go włożyć emotka  
Będziemy uprzejmie prosili zwrot torby zakupowej. Prosimy o spakowanie jej tylko,
a kurier przyjedzie po odbiór z gotową etykietą. Bardzo dziękujemy i przepraszamy za zaistniałą sytuację. 
Pozdrawiamy serdecznie "

Nie wiem czy się śmiać czy płakać. Chyba odeślę im całość z ręcznikiem emotka  

Przecież koszt wysyłki przewyższy koszt torby emotka

Ja bym im odesłała mocno zużytą tę torbę. Jakieś plamy po oleju , soku itp. Przecież to żenada. Co byłoby w przypadku ręcznika? Też chcieliby ,żeby odesłać. Ktoś mógł już się nim wycierać.

Nie chciałabym mieć nigdy takiego podejścia. Tam po drugiej stronie w agencji pracują ludzie. Ktoś się pomylił, ludzka rzecz. To torba, nie ręcznik. Bądźmy dla siebie bardziej wyrozumiali

My też jesteśmy ludźmi. Jeżeli popełnię błąd i wyślę zgłoszenie za późno, albo kupię produkt inny niż w regulaminie to agencja mnie wykluczy. Jeśli agencja popełni błąd to znów ja muszę tracić czas na pakowanie i odsyłanie. A co poczuje ktoś kto dostanie moją torbę, która już była użyta? Nie ma plam, ale była na zawodach. Wyświetl w wątku >>

lukaszn12

#7366637 Napisano: 19.06.2026 17:41:00 w Żabka
Jaki macie sposób na zapamiętanie które kody z żapki już wykorzystaliście? Zapisujecie na kartce? W pliku? czy po prostu pamiętacie? Wyświetl w wątku >>
0 0

lukaszn12

#7366553 Napisano: 19.06.2026 13:52:15 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Ale beka. 
Wygrałem tekstylia w konkursie schwepes: 

I przyszedł ręcznik w torbie i oprócz tego torba. Z torby już skorzystałem, A dziś taki mail:

"Dzień dobry, kontaktujemy się, ponieważ nastąpiła pomyłka przy pakowaniu nagród i została wysłana dodatkowo torba zakupowa, która
powinna trafić do innych zwycięzców. Wg regulaminu i załącznika, który
został wysłany w wiadomości informującej o wygranej na grafice widnieje
ręcznik z torbą, do której można go włożyć emotka  
Będziemy uprzejmie prosili zwrot torby zakupowej. Prosimy o spakowanie jej tylko,
a kurier przyjedzie po odbiór z gotową etykietą. Bardzo dziękujemy i przepraszamy za zaistniałą sytuację. 
Pozdrawiamy serdecznie "

Nie wiem czy się śmiać czy płakać. Chyba odeślę im całość z ręcznikiem emotka  

Przecież koszt wysyłki przewyższy koszt torby emotka Wyświetl w wątku >>

lukaszn12

#7366385 Napisano: 18.06.2026 23:12:18 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
W konkursie bakalland po wysłaniu zgłoszenia mam "błąd serwera" a po chwili strona się odświeża i jest komunikat, że zgłoszenie wysłane. Też tak macie? Czyli wysłane czy błąd emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

lukaszn12

#7366380 Napisano: 18.06.2026 22:41:52 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Loteria "Airwaves Surf"
wczoraj o 22:20 miałem nr zgłoszenia  52609090
dziś o 22:40 miałem nr zgłoszenia       52357698 Wyświetl w wątku >>
0 0

lukaszn12

#7365678 Napisano: 17.06.2026 10:53:58 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mrmax napisał(a):

lasiglasty napisał(a):

mrmax napisał(a):

plaziks napisał(a):

atyde25 napisał(a):

Łaskawcy przedłużyli Sosery Hochland do 21. Nakupię na 5 paragonów jak go dorwę. Co malutko zgłoszeń sprzedaż nie siadła Ale mnie takie coś denerwuje. Robić promo i nie dostarczyć produktów.

Moim zdaniem jeśli przedłużają konkurs to powinni też zwiększyć ilość nagród

dokładnie tak, powinni dać osobną pulę dla zgłoszeń po pierwotnym regulaminowym terminie, więc na ten moment jest to złamanie regulaminu i działanie na niekorzyść tych, którzy widzieli realną szansę na wygraną wcześniej, sprawa do zgłoszenia dla sponsora i innych organów zwalczających nieuczciwe praktyki rynkowe, nie jest winą konkursowiczów, że sklepy nie zostały właściwie zatowarowane na czas trwania konkursu

A co w tym nieuczciwego? Wiele osób chciało się zgłosić, a nie mogło bo nie było produktu w sklepie, nie z winy organizatora, w odpowiedzi na prośby konkursowiczów przedłużono o kilka dni, bo poszły nowe dostawy na sklepy. Nie dziwię się, że potem marki wycofują się z konkursów, jak ludzie czepiają się i piszą donosy o byle co.

to, że niektórzy objechali po kilka/naście Biedronek, by znaleźć produkt konkursowy, a to = poświęcony czas i pieniądze, i jasne że to nie wina organizatora, że nie było towaru, ale tak samo nie wina konkursowiczów, którzy zainwestowali i ocenili realne szanse na wygraną w kilkudniowym konkursie, więc trochę jednak agencji wina że nierealnie oceniła terminy lub przeszacowała wartość nagród, a zasad gry nie zmienia się w trakcie trwania lub po fakcie

było zrobić prosto, 2 dowolne produkty hochlanda, z naciskiem na promowanie w KV nowego produktu, i problemu by nie było

Mi akurat udało się kupić w 3 biedronce. Wziąłem udział miedzy innymi ze względu na krótki czas trwania konkursu. Rozumiem też organizatora, ale wystarczyło od razu dać dłuższy termin albo skoordynować dostawy z konkursem. 
Przy dłuższym terminie pewnie też napisałbym lepszą odpowiedź 😅 

Ogólnie strasznie nie lubię przedłużanych konkursów. A najgorzej jak przedłużają w ostatniej chwili...wrrr... Wyświetl w wątku >>
0 0

lukaszn12

#7364943 Napisano: 15.06.2026 12:35:53 w Konkurs: Hasła tymbarka
zaakk22 napisał(a):

A oni coś jeszcze będą robić z tymi hasłami czy już to jest gwarantowana wygrana? bo z tego co widzę to znowu wygrał hasła które był w poprzednich etapach tylko z minimalną różnicą, np błąd ortograficzny lub minimalnie zmieniona pisownia XD
hasło bezrobotny ale obrotny wygrało juz 3 raz z tego co widzę

Chyba było, że z tej top 100 wybiorą hasła, które mogą ale nie muszą trafić na kapsel. a bycie w top 100 to już gwarantowana wygrana. Wyświetl w wątku >>

lukaszn12

#7364902 Napisano: 15.06.2026 12:01:56 w Konkurs: Hasła tymbarka
Majkii napisał(a):

Zdaje się że boty ruszyły, właśnie spadlem o ponad 10 miejsc.

Było bardzo blisko i takie spadki pod koniec wynikały z tego, że np 10-15 haseł miało jednakową ilość głosów. Wyświetl w wątku >>

lukaszn12

lukaszn12

#7364719 Napisano: 14.06.2026 20:23:44 w Konkurs: Hasła tymbarka
Wczoraj nie głosowałem ale dziś nadrobiłem x5 Wyświetl w wątku >>