Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika lukaszn12

lukaszn12

#7248454 Napisano: 21.03.2025 17:09:40 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
wiolka252 napisał(a):

wiolka252 napisał(a):

nata1898 napisał(a):

@gnieszk@ napisał(a):

Emememe napisał(a):

wiolka252 napisał(a):

Jakimi dobrymi sąsiadami jesteście że udaje Wam się pincet ustrzelić ? 😅 U mnie torby a pisałam prawdę 🤪

Dobry sąsiad nie jest wścibski i częstuje Milką 😆 😀

Niekoniecznie. Ja wygrałam 500zl zgłoszeniem bez lokowania.

Ja również wygrałam 500 bez lokowania emotka

Ja też bez a nie wygrałam 😅

No ale trudno ,zagram jeszcze raz i na tym zakończę ,wszystkiego mieć nie można .Dobrze,że chociaż torby (oddam sąsiadom) Smolarek dał ,bo mnie ostatnio to olewa na maxa

U mnie mieliśmy około 7-8 zgłoszeń. Z lokowaniem i bez, wierszem i prozą i zero trafień Wyświetl w wątku >>
0 0

lukaszn12

lukaszn12

#7246495 Napisano: 13.03.2025 19:39:11 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
zezowaty_kot napisał(a):

Justintime napisał(a):

W Knorr na insta nie podawalo sie numeru paragonu.

Format zgłoszenia z regulaminu:
TAK. NR PARAGONU.TRESC ZGŁOSZENIA

To już wiem kto zgłaszał się bez numeru paragonu emotka
Mam nadzieję, że organizator będzie trzymał się własnego regulaminu. Wyświetl w wątku >>
0 0

lukaszn12

#7246376 Napisano: 13.03.2025 12:37:09 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Milka 5 zgłoszeń wśród znajomych w 2 pierwsze dni i nic... Wyświetl w wątku >>
0 0

lukaszn12

#7246181 Napisano: 12.03.2025 19:36:05 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Nuna1210 napisał(a):

gregory04 napisał(a):

W konkursie Paryskich Perfum nagrodę tygodnia wygrywają osoby które nie zdobyły dziennej?

Chyba tak, bo ja wygrałam tygodniową, a nie wygrałam dziennej 🙂

Czyli znów to samo. W kolejnym konkursie lepsze nagrody zdobywają teoretycznie słabsze prace. No bo rozumiem, że nagrody dzienne wygrywa najlepsze zgłoszenie z danego dnia. A tygodniową nagle zgarnia inne zgłoszenie... logika komisji będzie dla nas zagadką na zawsze. Wyświetl w wątku >>
0 0

lukaszn12

#7246152 Napisano: 12.03.2025 17:52:44 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
wziumbadam napisał(a):

Adidas, Tchibo ITM emotka

A tak liczyliśmy na wygraną w adidas. Już sam nie wiem, czy warto się starać haha Wyświetl w wątku >>

lukaszn12

#7246071 Napisano: 12.03.2025 14:07:53 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Grześki, kinder, nutella, nivea totalne zero. a zgłoszeń ponad 30 na wszystkie.
Ogólnie w bramkach trafiliśmy tylko nutellę rok temu ale tam nie wpisywało się paragonu a kod spod naklejki.
Bramki to jakiś żart Wyświetl w wątku >>
0 0

lukaszn12

#7245237 Napisano: 08.03.2025 15:09:41 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
nanajka81 napisał(a):

Luiza12 napisał(a):

maryjane napisał(a):

Potwornie mi smutno. Mialam bardzo dobre zgloszenia ( oczywiście w mojej ocenie, porownujac do innych zgloszen) na konkurs Jordan oraz Wiosenne Porządki... nic. Cisza. Po ludzku mi przykro, a na "otarcie łez" dostałam kolejne pudła z loterii Kubusia, Nivea... jak żyć? Dobrze, że jest piątek 🥺

Jak ja Cię rozumiem

Ja już nie zliczę ile miałam super zgłoszeń (wg. mnie) we wszelkich konkursach i zostałam totalnie olana. To niestety jest normalka i nie ma co się smucić tylko trzeba iść dalej. Nie w tym to w innym Ci się powiedzie. Powodzenia!

Przecież w jordan nie publikowali zgłoszeń więc jak je porównujesz do swojego? Wyświetl w wątku >>
0 0

lukaszn12

#7244914 Napisano: 06.03.2025 17:52:56 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
natamore napisał(a):

ErniPPL napisał(a):

Jestem zawiedziony wynikami z konkursu Jordan ! Super filmik nagrałem, piękne ujęcia, fajna reklama produktu z historią i zmontowane dynamicznie jak rolka i ani słuchawek.. jestem totalnie zawiedziony tym bardziej, że ja biorę udział tylko w konkursach gdzie trzeba zrobić coś kreatywnego (zdj,filmik)

Ja nie brałam udziału w tym konkursie właśnie ze względu, na to że nie potrafię zrobić filmiku ani kreatywnego zdjęcia i byłam pewna,że właśnie takie odpowiedzi zostaną nagrodzone. A z ciekawości, bo baaardzo wiele z Was pochwaliło się wygranymi - co wysłaliście filmiki, zdjęcia czy tekst?

Jordan u mnie też porażka a mieliśmy dwa fajne (moim zdaniem) zgłoszenia. Szkoda że wygrane nie są publikowane to przynajmniej bym wiedział z czym przegraliśmy. Poprzednim razem wygraliśmy dwa razy po 300 zł do media ekspert. Tym razem niestety pudło a liczyliśmy na słuchawki Wyświetl w wątku >>
0 0

lukaszn12

#7243602 Napisano: 28.02.2025 01:17:10 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Teraz.
NUMER ZGŁOSZENIA: 02133 Wyświetl w wątku >>
0 0

lukaszn12

#7243599 Napisano: 28.02.2025 00:29:11 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Snickers   Snickers w Biedronce"
przed chwilą numer zgłoszenia: 02129 Wyświetl w wątku >>
0 0

lukaszn12

#7242278 Napisano: 21.02.2025 17:09:48 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
PPPet-er napisał(a):

lukaszn12 napisał(a):

emi napisał(a):

lukaszn12 napisał(a):

Dumle  Unwrap & Win Gdzie w paczce jest kod do wpisania? Kupiłem dwie paczki oznaczone napisem unwrap & win i nigdzie nie ma kodów. Ani wewnątrz paczki ani wewnątrz papierków. Dodam, że na opakowaniu jest narysowany cukierek z motywem przytulających się osób a w środku cukierki są w papierkach klasycznych.

Ja kupiłam w Żabce i ZERO kodów emotka  , taki początek emotka  
Gdzie jeszcze można je kupić  i gdzie kupujecie Jeżyki Coolki?

Dumle kupiłem w Auchan a Coolki w biedronce, ale były dwie paczki i od tamtej pory ich w biedronce nie widziałem. Na pewno są też w Auchan

Coolki w Biedronkach mialy date styczen 2025, moze dlatego zniknely

Moje mają datę do kwietnia i lipca 2025 Wyświetl w wątku >>
0 0

lukaszn12

#7242274 Napisano: 21.02.2025 17:01:30 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
emi napisał(a):

lukaszn12 napisał(a):

Dumle  Unwrap & Win Gdzie w paczce jest kod do wpisania? Kupiłem dwie paczki oznaczone napisem unwrap & win i nigdzie nie ma kodów. Ani wewnątrz paczki ani wewnątrz papierków. Dodam, że na opakowaniu jest narysowany cukierek z motywem przytulających się osób a w środku cukierki są w papierkach klasycznych.

Ja kupiłam w Żabce i ZERO kodów emotka  , taki początek emotka  
Gdzie jeszcze można je kupić  i gdzie kupujecie Jeżyki Coolki?

Dumle kupiłem w Auchan a Coolki w biedronce, ale były dwie paczki i od tamtej pory ich w biedronce nie widziałem. Na pewno są też w Auchan Wyświetl w wątku >>
0 0

lukaszn12

#7242272 Napisano: 21.02.2025 16:59:59 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
isiulka napisał(a):

To nie jest możliwe o czym piszecie, nie ma możliwości aby w jakiejś paczce nie było kodu a w innych 2 lub 6. To nie jest tak, że przy maszynie ktoś siedzi i wrzuca po 1 magicznym cukierku do paczki i się może pomylić. Dodatkowo każda jedna paczka jest w pełni śledzona, wiec jak sama nie spotkam się z taką sytuacją to nie uwierzę w to co piszecie emotka

Sugerujesz że kłamię?
Trzy różne osoby piszą o tym samym problemie. Ja miałem w dwóch paczkach zero i w jednej dwa cukierki. Użytkownik Emi również zero a Makufi38 miała 6. Po co sugerujesz że wszyscy kłamią albo zmyślają?
Owszem nie jest tak że ktoś wrzuca cukierki do paczki natomiast faktem jest że są różne ilości promocyjnych cukierków w paczce. Wyświetl w wątku >>
0 1 isiulka

lukaszn12

#7242070 Napisano: 20.02.2025 21:52:20 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Makufi38 napisał(a):

lukaszn12 napisał(a):

isiulka napisał(a):

lukaszn12 napisał(a):

Na tym cukierku z motywem (w opakowaniu jest taki jeden) są takie 4 białe duże literki emotka  i właśnie to jest ten kod

No cóż chyba miałem szczęście lub pecha. W Auchan trafiły mi się dwie paczki bez cukierka z tym motywem. Kupiłem jeszcze jedną paczkę w Żabce i w niej są dwa takie cukierki z kodem więc prawie się wyrównało emotka
. Też kupiłam te cukierki w Auchan u mnie w paczce było 6 cukierków z kodami

Brawo dla organizatora za ten wspaniały pomysł wrzucania losowej ilości kodów do paczek Wyświetl w wątku >>
1 niunio 0

lukaszn12

#7242065 Napisano: 20.02.2025 21:21:12 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
isiulka napisał(a):

lukaszn12 napisał(a):

Na tym cukierku z motywem (w opakowaniu jest taki jeden) są takie 4 białe duże literki emotka  i właśnie to jest ten kod

No cóż chyba miałem szczęście lub pecha. W Auchan trafiły mi się dwie paczki bez cukierka z tym motywem. Kupiłem jeszcze jedną paczkę w Żabce i w niej są dwa takie cukierki z kodem więc prawie się wyrównało emotka . Wyświetl w wątku >>
0 0

lukaszn12

#7242061 Napisano: 20.02.2025 21:01:33 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

Wyświetl w wątku >>
0 0

lukaszn12

#7241749 Napisano: 19.02.2025 17:19:06 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ErniPPL napisał(a):

Pytanko kontrolne. 
Braliście udział w konkursie adidasa ? Pokaż swój VIBE  ? 
próg wejścia do konkursu dosyć drogi no perfum kosztował mnie 75 zł ( już po obniżce prawie -50% ) 
dajcie plusika te osoby który wzięły udział bo nagród głównych dosyć sporo (6 sztuk)

Braliśmy udział, ja i dziewczyna. Wyświetl w wątku >>
0 0

lukaszn12

#7241736 Napisano: 19.02.2025 16:46:31 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Bierzecie udział w konkursie :"Uchwyć słodki smak pomarańczy" Lidl, 18+ ?
Zasady są mocno zniechęcające. Zakup likieru za 149.99 ale zamówienie minimalne to 150 zł. Niby można dobrać coś innego ale nie wiem czy warto bo ilość nagród nie powala. Wyświetl w wątku >>
0 0

lukaszn12

#7241729 Napisano: 19.02.2025 16:32:30 w moje dzisiejsze wygrane :)
Kolejne 2 x 100zł Biedronka Pepsi

u mnie to już w sumie 7 bonów po 100 zł emotka Wyświetl w wątku >>