Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
rudzixon
Postów 800
Data rejestracji 01.12.2024
Punkty karne 0
Konkursy dodane
trzeba ignorować. To na niego tajna broń.
rudzixon
Postów 800
Punkty karne 0
Konkursy dodane
rudzixon
Postów 800
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wczoraj dzwoniła Pani z Agencji z Informacją o wysyłce. Dziś dostarczył kurier Fedex - dokumenty zwrotne. Wyświetl w wątku >>
rudzixon
Postów 800
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Aparat z konkursu "Familijne 30 historii na 30 lat"
rudzixon
Postów 800
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Czasem wystarczą podcasty, zmiana perspektywy i inne materiały dostępne w Internecie, a czasem wyciągnięta dlon lub pomoc specjalistów.
Lęk to podstępna emocja. Potrafi sparaliżować tak, ze człowiek tkwi w tym co początkowo uwiera... potem sie przyzwyczaja lub poprostu udaje, ze sie przyzwyczaja. Zmiany często trwają latami, odchodzenie tez.
Poznałam wiele historii i jest cos pozytywnego co je łączyło - ogrom siły, które sie za nimi kryły. Takiej siły o, której my nawet czasem nie wiemy, bo tak sie skupiamy na tym strachu przed nowym.
Wiadomo.. ciężko sie tak uzewnętrzniać na forum gdzie mimo wszystko nie jest sie anonimowym.
Ja jednak należę do tych osób, które normalizują tematy związane ze zdrowiem psychicznym,
Ja sama mam za sobą wiele historii. Pochodzę z domu w którym nie okazywało sie miłości. A moja siłą jest to, ze mimo, ze jej nie dostałam to sama daje 💪 Wyświetl w wątku >>
rudzixon
Postów 800
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dokładnie!
Często dziedziczymy traumy i powielamy te schematy, w których byliśmy wychowywami... nieświadomie przekazujemy dalej.
Zrozumienie skąd te traumy pokoleniowe pochodzą, jaka jest ich historia - daje możliwości akceptacji i odpuszczenia. No i przede wszystkim zatrzymanie starej historii i napisanie swojej własnej
Myślę, że to możliwe dla ludzi o dużym wglądzie we własne emocje. No i najlepiej przy wsparciu psychoterapeuty.
Niestety znam realia obecnego systemu zdrowotnego i wiem, ze nie każdego stać na terapię raz w tygodniu.
Mam nadzieje, że doczekam dnia kiedy terapia będzie dostępna dla wszystkich!
Przeniosłam rozmowę z wątku "dyskusje o konkursach" z racji tego, ze mnie troche ożywił i bardzi w tym jestem
Miłego dnia! Wyświetl w wątku >>
rudzixon
Postów 800
Punkty karne 0
Konkursy dodane
rudzixon
Postów 800
Punkty karne 0
Konkursy dodane
rudzixon
Postów 800
Punkty karne 0
Konkursy dodane
rudzixon
Postów 800
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Aż żal ruszać... tak pięknie sie prezentuje
rudzixon
Postów 800
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Atlantydek , żeby wygrac trzeba grać
Gratulacje!
InkaR konkretny zastrzyk gotówki! Dobrze wiedzieć, ze konkretne pieniądze trafiają do konkursowiczow. Szczerze gratuluje!
No tez bym chciała nie będę ukrywać
rudzixon
Postów 800
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nivea - Wygraj swój glow up
Chętnie sprzedam, bo mam taki zestaw z wizaż Wyświetl w wątku >>
rudzixon
Postów 800
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Mial byc bon do ITM 200 zl, a w kopercie... pustka.
Edit. Szybka reakcja organizatora, doszło do pomyłki.
Sympatyczna wymiana maili. Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 2 razy.
rudzixon
Postów 800
Punkty karne 0
Konkursy dodane
rudzixon
Postów 800
Punkty karne 0
Konkursy dodane