Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika rudzixon

rudzixon

#7281317 Napisano: 23.07.2025 15:50:10 w moje dzisiejsze wygrane :)

Unilever wakacyjna przygoda emotka Wyświetl w wątku >>

rudzixon

#7281216 Napisano: 23.07.2025 11:51:09 w Czy wysyłają juz nagrody z... ???
snowflake napisał(a):

rudzixon napisał(a):

snowflake napisał(a):

Luiza37 napisał(a):

Kamil_K napisał(a):

Ktoś kiedyś wygrał od NAV Agency nagrodę pieniężną i pamięta czy agencja trzyma się terminu i wysyła pod koniec czy może wcześniej? Przydałaby się kasa na wakacje z loterii coca-cola emotka

Też się chętnie dowiem jak to jest u nich z przelewami... Nagrody z obecnych loterii np. Kamis Biedronka czy Grześki wysyłają błyskawicznie, to może tutaj też nie będziemy długo czekać 😉

ale już z Nescafe się trzymają terminu...

O właśnie! Dzięki za przypomnienie. Drugiego maja zaakceptowali mi formularz...

też czekam na bliki z kwietnia i czerwca. W mailu i regulaminie jest info, że wyślą do 8.08  emotka

-------------
Ale za to mamy z koleżanką info na mailu o przygotowaniu do nadania Boxów z KitKata Gls-em ( u mnie 1box  z 2)

Tak. Też mam 🙂 można przekierować Wyświetl w wątku >>
0 0

rudzixon

#7281198 Napisano: 23.07.2025 11:09:27 w Czy wysyłają juz nagrody z... ???
snowflake napisał(a):

Luiza37 napisał(a):

Kamil_K napisał(a):

Ktoś kiedyś wygrał od NAV Agency nagrodę pieniężną i pamięta czy agencja trzyma się terminu i wysyła pod koniec czy może wcześniej? Przydałaby się kasa na wakacje z loterii coca-cola emotka

Też się chętnie dowiem jak to jest u nich z przelewami... Nagrody z obecnych loterii np. Kamis Biedronka czy Grześki wysyłają błyskawicznie, to może tutaj też nie będziemy długo czekać 😉

O właśnie! Dzięki za przypomnienie. Drugiego maja zaakceptowali mi formularz... I czekam. Wyświetl w wątku >>
0 0

rudzixon

#7281197 Napisano: 23.07.2025 11:09:10 w Czy wysyłają juz nagrody z... ???
snowflake napisał(a):

Luiza37 napisał(a):

Kamil_K napisał(a):

O właśnie! Dzięki za przypomnienie. Drugiego maja zaakceptowali mi formularz... Wyświetl w wątku >>
0 0

rudzixon

#7281077 Napisano: 22.07.2025 20:31:32 w Gdzie najtaniej kupić produkt konkursowy?
andii napisał(a):

Hi !emotka
Co taniego wychodzi w biedronce na loterię NIVEA ?  0

Krem klasyczny Nivea 9,99, dezodorant damski w takiej samej cenie (nie wiem czy to nie była promocja) i za 13 zł pomadka nivea.
Info od mojego niezawodnego informatora emotka Wyświetl w wątku >>
1 andii 0

rudzixon

#7281049 Napisano: 22.07.2025 17:55:22 w moje dzisiejsze wygrane :)
Dziś koszulka z crunchipsow Żabka oraz 50 zł z Winiary emotka Wyświetl w wątku >>

rudzixon

#7280955 Napisano: 22.07.2025 12:46:32 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Majkii napisał(a):

Wchodzi Wam nr telefonu w formularzu na wygraną koszulkę z Crunchips x Żabka??

Format +48 884-94x-8x7 Wyświetl w wątku >>
1 Majkii 0

rudzixon

#7280805 Napisano: 21.07.2025 19:54:58 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
rudzixon napisał(a):

8igora9 napisał(a):

Czy w konkursie loreal na allegro faktura przychodzi na maila od razu po złożeniu zamówienia? Mogę dzisiaj zamówić i wziąć udział w konkursie?

Ja robiłam zamówienie jakoś o godzinie 18, a fakturę dostałam na następny dzień po 7

I są dwie daty :
Data wykonania usługi i data wystawienia faktury.
Czyli można dziś zamawiać. Wyświetl w wątku >>
1 8igora9 0

rudzixon

#7280798 Napisano: 21.07.2025 19:24:54 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
8igora9 napisał(a):

Czy w konkursie loreal na allegro faktura przychodzi na maila od razu po złożeniu zamówienia? Mogę dzisiaj zamówić i wziąć udział w konkursie?

Ja robiłam zamówienie jakoś o godzinie 18, a fakturę dostałam na następny dzień po 7 Wyświetl w wątku >>
1 8igora9 0

rudzixon

#7280542 Napisano: 20.07.2025 21:25:52 w Wkurza mnie...
PPPet-er napisał(a):

@gnieszk@ napisał(a):

kalka napisał(a):

onmyown napisał(a):

atyde25 napisał(a):

Informuję zanim do mnie napiszesz paszkwil na pw 2 razy pomyśl. Nie odpowiadam od razu idzie blok.

Kobieto, jesteś bezczelna. Dziewczyna od ponad tygodnia czeka na SUP-a albo zwrot swoich pieniędzy, a ty zamiast się do tego ustosunkować dalej piszesz na forum jakieś durnoposty? Ja się wcale nie dziwię, że ludzie ci wysyłają paszkwile na PW, no bo jak tak można?emotka To nie jest kwestia biletu do kina za 10zł! Dziewczyna pewnie żyje w stresie i spać po nocach nie może, a ty udajesz, że nic się nie stało? Jesteś oszustką i tyle, mam nadzieję że już nikt nigdy nic od ciebie nie kupi, bo szkoda zdrowia i pieniędzyemotka  Nie mnie dotyczy sprawa, no ale aż nóż się w kieszeni otwiera...

emotka  Dzięki onmyown
Taka sytuacja może i powinna być bulwersująca  emotka

Mam nadzieję, że sprzedająca się otrząśnie i odda kasę. Jeśli nie sprawę powinnaś zgłosić na policję. Po prostu. To nie jest pewnie mała kwota. Dane masz bo robiłaś przelew. A to brzmi jak oszustwo.

Serio uwazasz, ze to świadomie?
Czytajac jej posty, nawet ona sama o Kochanowku dla siebie pisze to raczej jakiś epizod a nie oszustwo z zamiarem

To już nawet nie chodzi o to czy świadomie czy nieświadomie. 
Jasne, jesteśmy tylko ludźmi i pomyłki się zdarzają, nieświadome błędy się zdarzają, wszelakie potknięcia, problemy które można jakoś wytłumaczyć, ale...
Atyde mogła przecież wyjaśnić to na PW z osobą, która nie otrzymała towaru za który zapłaciła. (!) Mogła napisać, dogadać się. Wtedy my, forumowicze nawet byśmy nie wiedzieli o takiej sytuacji.
Atyde zablokowała dziewczynę, nie odniosła się w żaden sposób do sprawy...
Samo w sobie jest to niedopuszczalne Wyświetl w wątku >>

rudzixon

#7280524 Napisano: 20.07.2025 18:40:13 w Wkurza mnie...
pikawka napisał(a):

kumulacja napisał(a):

kalka napisał(a):

kumulacja napisał(a):

kalka napisał(a):

onmyown napisał(a):

atyde25 napisał(a):

Informuję zanim do mnie napiszesz paszkwil na pw 2 razy pomyśl. Nie odpowiadam od razu idzie blok.

Kobieto, jesteś bezczelna. Dziewczyna od ponad tygodnia czeka na SUP-a albo zwrot swoich pieniędzy, a ty zamiast się do tego ustosunkować dalej piszesz na forum jakieś durnoposty? Ja się wcale nie dziwię, że ludzie ci wysyłają paszkwile na PW, no bo jak tak można?emotka To nie jest kwestia biletu do kina za 10zł! Dziewczyna pewnie żyje w stresie i spać po nocach nie może, a ty udajesz, że nic się nie stało? Jesteś oszustką i tyle, mam nadzieję że już nikt nigdy nic od ciebie nie kupi, bo szkoda zdrowia i pieniędzyemotka  Nie mnie dotyczy sprawa, no ale aż nóż się w kieszeni otwiera...

emotka  Dzięki onmyown
Taka sytuacja może i powinna być bulwersująca  emotka

Jaki jest dalszy ciąg tej sprawy? Czy dostałaś deskę albo zwrot pieniędzy?

Na razie cisza, ani deski, ani zwrotu pieniędzy, brak też kontaktu na pv, no i na forum też brak odpowiedzi emotka

Podejrzewam, że miała jedną deskę, którą sprzedała wcześniej na forum. A Ciebie zwyczajnie wyrolowała. Bo gdyby nie miała niczego na sumieniu, to by po ludzku odpowiedziała na zarzuty. Blokując Ciebie sama się pogrąża. Wszyscy czekamy na odpowiedź od atyde25. I na deskę też.

No właśnie deskę ja kupiłam, przyszła dobry tydzień temu od organizatora chyba… dlatego monitoruje sprawę bo aż mi głupio. No i atyde wydawała mi się mega wiarygodna, kojarzyłam od dawna na forum emotka  przykre bardzo.  W życiu bym się nie spodziewała. Sup leży nie ruszony bo człowiek ma wyrzuty sumienia, że go ma a ktoś inny oszukany emotka

Zdecydowanie to nie Ty w tej sytuacji powinnaś mieć wyrzuty sumienia....
Myślę, że w tym momencie to atyde obowiązkiem jest oficjalnie się ustosunkować do tej sytuacji.... a nie udawać, że nic się nie wydarzyło. Wyświetl w wątku >>

rudzixon

#7280472 Napisano: 20.07.2025 13:59:46 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Palmolive Rossman
Czy jeśli przed zakupem nie kliknęlam w aplikacji, że biorę udział w konkursie to nie naliczą mi się te zakupy?

Orientuje się ktoś? Jakoś wczoraj popołudniu kupiłam dwa żele z listy z kartą Rossman i nie naliczyło jeszcze. Dopiero po zakupach kliknęlam w chęć wzięcia udziału. Wyświetl w wątku >>
0 0

rudzixon

#7280395 Napisano: 19.07.2025 19:03:52 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Czy z konkursu Adidas Biedronka wygrał ktoś coś więcej niż zestaw kosmetyków? Wyświetl w wątku >>
0 0

rudzixon

#7280202 Napisano: 18.07.2025 15:48:41 w Gratulacje! Dla wygranych!
Nuna gratulacje i Dla Ciebie twórcza kobieto! emotka  bardzo chciałam telefon, bo mój właśnie uległ zniszczeniu. No, ale kupię sobie emotka  

Dzięki! I za te wiadomości na PW. W szczególnie jedna, ktora mnie bardzo wzruszyla

I 12klauduus ❤️ Wiecie, że ta dobra kobieta przejechała ponad 100 km, żeby wysłać mi paragon dziś?! Bardzo doceniam!

A zazdrość to też normalne uczucie.. wiadomo, że kazdy chciałby wygrywać wartościowe nagrody i nie ma w tym nic złego.
Życzę aby każdemu z Was w najbliższym czasie wpadło to o czym marzycie. Nie poddawajcie się! emotka Wyświetl w wątku >>

rudzixon

#7280016 Napisano: 18.07.2025 09:59:18 w moje dzisiejsze wygrane :)
Szok i niedowierzanie emotka  
Myślałam, że to iPhone, a wygrałam bony do Dino na... 15 tys  emotka
emotka Smolar!!!!! emotka  Smaki Lata 
Wyświetl w wątku >>

rudzixon

#7279904 Napisano: 17.07.2025 21:37:28 w Wygrane na wymianę/sprzedaż
Sprzedam dwa podwójne bilety na Letnie Brzmienie w Warszawie (na 9.08)
Cena podwójnego biletu to 540 zł, sprzedam za 350 zl Wyświetl w wątku >>
0 0

rudzixon

#7279836 Napisano: 17.07.2025 17:38:28 w moje dzisiejsze wygrane :)
Biały Bocian X Sielski - kapelusz 
Oddam za darmo
Oddane Wyświetl w wątku >>

rudzixon

#7279723 Napisano: 17.07.2025 13:18:57 w moje dzisiejsze wygrane :)
@12:38 
Zestaw kosmetyków Pantene z Everyday me Wyświetl w wątku >>

rudzixon

#7279669 Napisano: 17.07.2025 11:32:22 w moje dzisiejsze wygrane :)
Smolar ewidentnie lubi poprawiać mi nastrój. emotka

Calsberg - bilety na Santander Letnie brzmienie w Warszawie. 
Jeszcze nie wiem czy sprzedam, bo może uda mi się namówić starego

Edit: dwa bilety napewno sprzedam, bo wygrałam cztery emotka

I dowiedziałam się, że mysiorkowe wytypowanie Hebe All Inclusive to oczywiście... Zestaw kosmetyków emotka Wyświetl w wątku >>

rudzixon

#7279492 Napisano: 16.07.2025 19:49:25 w Gratulacje! Dla wygranych!
Nuna no pięknie kobieto wygrywasz! 
Niezmiennie podziwiam i serdecznie gratuluję! emotka

Dekasia! Gratulacje dla Ciebie również!emotka Wyświetl w wątku >>
1 Nuna1210 0