Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika lilichilimili

lilichilimili

#7317544 Napisano: 30.11.2025 17:52:26 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
kasia9630 napisał(a):

Ktoś wie coś na temat konkursu Kotanyi na fb? Puściłam rano zgłoszenie, a teraz nagle strona niedostępna -.-

Myślałam, że tylko ja mam ten problem. Ja wrzuciłam zgłoszenie wczoraj i dzisiaj chciałam sprawdzić ile nowych wpadło i nie mogę w ogóle wyszukać profilu Kotanyi na FB - pojawia mi się info: ta zawartość jest obecnie niedostępna. Wyświetl w wątku >>
0 0

lilichilimili

#7316885 Napisano: 27.11.2025 16:33:39 w Informują
Informują z Wygraj z Dino i Tropi De Lux Edycja 2

Rodzaj powiadomienia: Mail
Dodatkowe informacje:
Przed chwilą Wyświetl w wątku >>
1 Emememe 0

lilichilimili

#7316287 Napisano: 25.11.2025 09:00:43 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Andrzej007 napisał(a):

lukaszn12 napisał(a):

Yazpik napisał(a):

lukaszn12 napisał(a):

Opinia o agencji Brandbuddies. 

konkurs Lion-zrób to z pazurem. Omijam wybór zwycięzców bo komisja ma swój gust.

Wygrana 200 zł do zalando. Wymagają nr pesel. Na wiadomość, że nagroda nie przekracza 2000 i nie podamy nr pesel odpisali, że będą sprawdzać w urzędzie skarbowym czy „nie został przekroczony łączny limit otrzymanych nagród” totalne wyłudzanie danych😆
Dla mnie to za dużo. Od dziś omijam tą agencję.

A gdzie można zobaczyć wyniki tego konkursu? Bo widziałem jakieś posty na instagramie, ale nie było tam wyszczególnione, kto dostał główne...

Dokładnie tak nie ma wyników konkursu i nie wiadomo kto dostał główną nagrodę odpisali mi, że w tym wideo podsumowującym konkurs są najbardziej kreatywne prace ale filmie jest sześć filmów a nagród głównych były trzy. 

Mój komentarz pod ich Tiktokiem mówiący że widocznie info, kto wygrał główną nagrodę zostanie tajemnicą słodką jak lion usunęli. 

Nie wiem w ogóle jakim cudem tak wielka agencja może używać słów typu „limit nagród”. Ale nawet nie można obarczyć odpowiedzialnością pojedynczej osoby że coś takiego napisała bo nigdy nie odpisuje Ci osoba tylko „zespół”. 🤣🤣

W tym podsumowaniu nie ma filmu, który zgarnął nagrodę z top 3 emotka

Potwierdzam usuwają komentarze nie tylko z tik toka ale i z Instagrama, a komentarz nie był ani obraźliwy ani atakujący tylko zadałam pytanie. Też jestem bardzo rozczarowana tą agencją niestety.. Wyświetl w wątku >>
0 0

lilichilimili

#7313967 Napisano: 15.11.2025 19:06:12 w Smolar
wasata napisał(a):

czy ja dobrze czytam i w konkursie Prince Polo, tymi z klapkami w żabie, na zdjęciu/filmie nie może być wizerunku nawet uczestnika?  emotka

Dokładnie tak niestety... Wyświetl w wątku >>
0 0

lilichilimili

#7313715 Napisano: 14.11.2025 16:26:13 w Czy informują/ informowali?
A czy może Lion za drugi etap już informował kogoś? Bo mają niby do 14.11 informować. Wyświetl w wątku >>
0 0

lilichilimili

#7313553 Napisano: 14.11.2025 09:51:59 w Informują
Informują z Konkurs "70-te urodziny Prince Polo"

Rodzaj powiadomienia: Sms
Dodatkowe informacje:
2 stopień Wyświetl w wątku >>
2 maverick, ZetZ 0

lilichilimili

#7313552 Napisano: 14.11.2025 09:50:55 w moje dzisiejsze wygrane :)

lilichilimili

#7313377 Napisano: 13.11.2025 14:02:31 w Smolar
taak napisał(a):

lilichilimili napisał(a):

taak napisał(a):

taak napisał(a):

Czy w konkursie Prince Polo Żabka można pokazać dłonie, podłożyć głos? Czy jest to traktowane jako wizerunek? Ma ktoś doświadczenie? emotka

W regulaminie jest:
na zdjęciu/filmie konkursowym nie może być wizerunku osób/osoby trzeciej.

Ja to rozumiem tak, że ja jako autor mogę być na zdjęciu/filmie, ale poza mną nikt więcej, bo jest wyraźnie zaznaczone, że nie jest dozwolone użycie wizerunku innej osoby niż autor. 

Kiedyś czytałam coś na ten temat i niby np. fragment dłoni w takiej sytuacji mógłby być na zdjęciu jeśli nie da się po nim jednoznacznie zidentyfikować osoby, ale Smolar jest dość restrykcyjny, więc moim zdaniem lepiej nie ryzykować.

No właśnie akurat w tym regulaminie jest też zdanie „Rozwiązanie zadania konkursowego nie może zawierać wizerunku uczestnika ani innych osób/osob trzecich”… I zastanawiam się można podłożyć swój głos czy chociaż dłonie mogą być widoczne

Kurcze chyba muszę się wybrać do okulisty, bo przejrzałam na szybko regulamin na tel i nie widzę takiego zapisu.. ale to też ciekawe bo wygląda, na to, że w różnych miejscach regulaminu jest to inaczej napisane.

To jest kolejny wers po tym, o którym Ty mówisz… też to zauważyłam dopiero po czasie

Taak jest rzeczywiście, czyli moja wizyta u okulisty jak najbardziej wskazana 😉 kurcze psuje mi to trochę wszystko, ale w sumie dobrze, że jeszcze nic na ten konkurs nie przygotowałam. Znając Smolara to chyba lepiej nie wrzucać zdj/filmu, że tak to ujmę "z fragmentem człowieka" i jakby chcieli to do głosu też mogą się przyczepić. Kurcze ten zapis bardzo mi ograniczył wizję mojego zgłoszenia konkursowego 😅 Wyświetl w wątku >>
1 cb656 0

lilichilimili

#7313365 Napisano: 13.11.2025 13:43:16 w Smolar
taak napisał(a):

taak napisał(a):

Czy w konkursie Prince Polo Żabka można pokazać dłonie, podłożyć głos? Czy jest to traktowane jako wizerunek? Ma ktoś doświadczenie? emotka

W regulaminie jest:

Ja to rozumiem tak, że ja jako autor mogę być na zdjęciu/filmie, ale poza mną nikt więcej, bo jest wyraźnie zaznaczone, że nie jest dozwolone użycie wizerunku innej osoby niż autor. 

Kiedyś czytałam coś na ten temat i niby np. fragment dłoni w takiej sytuacji mógłby być na zdjęciu jeśli nie da się po nim jednoznacznie zidentyfikować osoby, ale Smolar jest dość restrykcyjny, więc moim zdaniem lepiej nie ryzykować.

No właśnie akurat w tym regulaminie jest też zdanie „Rozwiązanie zadania konkursowego nie może zawierać wizerunku uczestnika ani innych osób/osob trzecich”… I zastanawiam się można podłożyć swój głos czy chociaż dłonie mogą być widoczne

Kurcze chyba muszę się wybrać do okulisty, bo przejrzałam na szybko regulamin na tel i nie widzę takiego zapisu.. ale to też ciekawe bo wygląda, na to, że w różnych miejscach regulaminu jest to inaczej napisane. Wyświetl w wątku >>
0 0

lilichilimili

#7313358 Napisano: 13.11.2025 13:29:01 w Smolar
taak napisał(a):

W regulaminie jest:

Kiedyś czytałam coś na ten temat i niby np. fragment dłoni osoby trzeciej w takiej sytuacji mógłby być na zdjęciu jeśli nie da się po nim jednoznacznie zidentyfikować osoby, ale Smolar jest dość restrykcyjny, więc moim zdaniem lepiej nie ryzykować. Wyświetl w wątku >>
0 0

lilichilimili

#7312886 Napisano: 12.11.2025 09:24:34 w Żabka
Czy wyświetlają się wam aktualne nowe wyzwania w aplikacji Żabka? Mam tylko wyzwanie z Prince Polo, a dzisiaj środa, więc powinno coś nowego wpaść i z tego co widzę na forum powinny być już nowe wyzwania. Wyświetl w wątku >>
0 0

lilichilimili

#7312070 Napisano: 07.11.2025 17:49:29 w Informują
Informują z Konkrus "M&M’S® HALLOWEEN" Biedronka

Rodzaj powiadomienia: Mail
Dodatkowe informacje:
Przed chwilą Wyświetl w wątku >>
1 atyde25 0

lilichilimili

#7311139 Napisano: 05.11.2025 07:43:53 w Żabka
A ja wysłałam zgłoszenie kilka dni temu i do dzisiaj nawet nie jest odczytane 😔 Wyświetl w wątku >>
0 0

lilichilimili

#7310453 Napisano: 02.11.2025 16:41:05 w Czy informują/ informowali?
taak napisał(a):

Czy z konkursu Müller dostał ktoś jakieś info na maila? Bo była chyba tylko lista na stronie konkursowej i tyle.

Jeśli ten konkurs z Lidla, to były maile i nagroda już dawno dotarła kurierem

O rany dziękuję za informację, bo byłam na liście, a żadnego info nie dostałam. W takim razie muszę do nich się odezwać. Wyświetl w wątku >>
1 taak 0

lilichilimili

#7310341 Napisano: 01.11.2025 18:17:32 w Czy informują/ informowali?
Czy z konkursu Müller dostał ktoś jakieś info na maila? Bo była chyba tylko lista na stronie konkursowej i tyle. Wyświetl w wątku >>
0 0

lilichilimili

#7309893 Napisano: 30.10.2025 21:58:36 w Żabka
tomasz3 napisał(a):

pikawka napisał(a):

madllen napisał(a):

Nuna1210 napisał(a):

Gdzie w żabce można znaleźć Princessy kokosowe longa? Byłam w trzech dzisiaj i nie było nigdzie.. i się zastanawiam.

U mnie normalnie przy kasie, jak wszystkie batoniki itd. Ale były akurat tylko trzy sztuki

Zgadza się przy kasach i ilość skromna. Jak znajdą się 3 sztuki to już sukces  emotka

u mnie nie było emotka

u mnie 1 była a dziś już info że promocja zakończona po pula się skończyła  , tak samo Alpro szybko poszło i serki boosty

Mi udało się kupić w żabce na wsi,  w mieście byłam w 3-ch i wszędzie pusto, może w mniejszych lokalizacjach poszukajcie  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

lilichilimili

#7309708 Napisano: 30.10.2025 10:48:20 w Żabka
Gdzie w żabce można znaleźć Princessy kokosowe longa? Byłam w trzech dzisiaj i nie było nigdzie.. i się zastanawiam. Wyświetl w wątku >>
0 0

lilichilimili

#7307576 Napisano: 21.10.2025 21:40:49 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Ten konkurs kit kat to dla mnie  porażka na całego, zamiast zrobić normalne zdjęcie wymyślili generowanie obrazu i teraz mamy zwierzęta z krzywymi głowami, dziwne postacie itp... aż się źle na tą galerie patrzy, jakby były zdjęcia robione przez uczestników  to każde byłoby inne, zachwycające na swój indywidualny sposób, a tak to mamy mdłą galerie prac na jedno kopyto.. masakra Wyświetl w wątku >>
0 0

lilichilimili

#7306788 Napisano: 18.10.2025 18:19:27 w Wkurza mnie...
Wkurza mnie a raczej smuci, że teraz np w konkursach kulinarnych już dawno przestała liczyć się sama potrawa tylko kto dalej podskoczy, narysuje, nagra piosenkę, zatańczy itp.. albo tak jak teraz w konkursie kit kat zamiast zrób zdjęcie, bo temat fajny do fotografowania to chcą obrazek stworzony przez sztuczną inteligencję... I konkursy na FB, gdzie 80% odpowiedzi wygenerowanych... Aż kiedyś poświęciłam czas i przeczytałam kilkanaście odpowiedzi, gdzie z 70% tekstu było między sobą baaardzo podobnych. Gdzie to wszystko zmierza? Wyświetl w wątku >>

lilichilimili

#7304101 Napisano: 08.10.2025 11:51:34 w Czy informują/ informowali?
taak napisał(a):

Czy Brainer dziś informował?

Jakby ktoś miał info czy informowali to dajcie znać 😉 Wyświetl w wątku >>
0 0