Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika lilichilimili

lilichilimili

#7282976 Napisano: 30.07.2025 10:51:39 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Jak rozumiecie wyłanianie zwycięzców w konkursie Soplicy - Klasyka Gatunku - laureaci tygodniowi będą wyłanianiami spośród laureatów dziennych? A laureaci miesiąca spośród laureatów tygodniowych? Bo inaczej to nie ma sensu przecież...  i właśnie się zastanawiam jak oni to będą robić. Wyświetl w wątku >>
0 0

lilichilimili

#7279190 Napisano: 15.07.2025 22:42:09 w WC - rozmowy o wszystkim
A ja mam do Was pytanie - jak sobie radzicie nagrywając filmik na konkurs i w regulaminie info, że ma być np. max 10 MB emotka  przecież czasem to jest wręcz niemożliwe nakręcić coś dłuższego niż 20 sekund żeby to miało jakąkolwiek jakość w tym rozmiarze... A raczej rzadko się zdarza (oprócz konkursu Rodowity emotka ) żeby filmy z jakością jak nagrywane "kalkulatorem" wygrywały. Chyba, że się mylę, bo ja akurat mam jakiegoś bzika na punkcie jakości filmu i mi serce pęka jak super film po zmniejszeniu zostaje w tragicznej jakości obrazu... Wyświetl w wątku >>
0 0

lilichilimili

#7274672 Napisano: 01.07.2025 12:05:40 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Emememe napisał(a):

lilichilimili napisał(a):

Emememe napisał(a):

banka-manka napisał(a):

Emememe napisał(a):

Kilka osób brakuje na liście, więc może macie coś wygrane, a nie dostaliście SMS.  Ja tak właśnie miałam, wygrałam, ale nie dostałam SMS, formularz mnie puścił.

A pisałaś do nich w tej sprawie, albo z pytaniem co wygrałaś? Czy czekasz na paczkę niespodziankę od kuriera emotka

Wysłałam formularz i na drugi dzień wskoczyłam na listę przy danej nagrodzie. Obstawiam, że to moja  emotka

a można prosić na priv linka do tego formularza emotka

https://www.wyniki.albedomarketing.pl/

dzięki! jednak nie trafiłam w gusta organizatorów emotka  mówi się trudno i gra się dalej! emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

lilichilimili

#7274663 Napisano: 01.07.2025 11:58:17 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Emememe napisał(a):

banka-manka napisał(a):

Emememe napisał(a):

Kilka osób brakuje na liście, więc może macie coś wygrane, a nie dostaliście SMS.  Ja tak właśnie miałam, wygrałam, ale nie dostałam SMS, formularz mnie puścił.

A pisałaś do nich w tej sprawie, albo z pytaniem co wygrałaś? Czy czekasz na paczkę niespodziankę od kuriera emotka

Wysłałam formularz i na drugi dzień wskoczyłam na listę przy danej nagrodzie. Obstawiam, że to moja  emotka

a można prosić na priv linka do tego formularza emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

lilichilimili

#7274600 Napisano: 01.07.2025 09:54:49 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
yaagatka napisał(a):

lukaszn12 napisał(a):

napisał(a):

Andrzej007 napisał(a):

asiunia_malutka napisał(a):

lukaszn12 napisał(a):

ktosiek1 napisał(a):

asiaaa85 napisał(a):

Moze ktoś na priv napisać jakie zdjęcia wygrały w fusion break ?

Też się chętnie dowiem 🙂 zadanie było tak niespecyficzne, że ciekawa jestem jak je oceniali  emotka

Nikt się nie pochwali, żeby nie zdradzić dobrych pomysłów xd

Przecież tam mają być publiczne wyniki, więc „dobre pomysły” i tak zostaną zdradzone, kwestia tylko kiedy.

Na pewno? W konkursach Jordan od Albedo była wyłącznie lista zwycięzców, bez publikacji filmów i zdjęć.

"Ogłoszenie wyników Konkursu nastąpi poprzez publikację imienia i pierwszej litery nazwiska Laureatów na Stronie internetowej Konkursu oraz zwycięskich Zadań Konkursowych."

Jednak jest sama lista, bez prac

ja wysłałam dopracowane zgłoszenie i nic nie wpadło, dlatego bardzo mnie ciekawi gust jury i jakie pomysly mieli inni. Szkoda, ze chociaz głównych nie opublikuja

Dokładnie miałam tak samo - miałam super pomysł na motyw przewodni i w ogóle byłam mega zadowolona ze zgłoszenia, nawet się obwiałam żeby przypadkiem nie wygrać wyjazdu, bo mnie akurat kompletnie nie interesował, a tu nic nie wpadło emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>
1 yaagatka 0

lilichilimili

#7274593 Napisano: 01.07.2025 09:31:42 w Czy informują/ informowali?
konkurs Ballantine’s & Cola informowali? nie kojarzę tu żadnego wpisu. Wyświetl w wątku >>
0 0

lilichilimili

#7272788 Napisano: 24.06.2025 14:21:21 w PODZIĘKOWANIA
krzyno22
Super szybko i bezproblemowo - polecam emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

lilichilimili

#7272777 Napisano: 24.06.2025 13:42:31 w Wygrane na wymianę/sprzedaż
Sprzedam taniej voucher na kwotę 1000 do wykorzystania na wakacje.pl - ważny do 28.08.2025 emotka Wyświetl w wątku >>
1 alexmusic 0

lilichilimili

#7270980 Napisano: 16.06.2025 23:03:22 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
napisał(a):

Andrzej007 napisał(a):

asiunia_malutka napisał(a):

lukaszn12 napisał(a):

ktosiek1 napisał(a):

asiaaa85 napisał(a):

Moze ktoś na priv napisać jakie zdjęcia wygrały w fusion break ?

Też się chętnie dowiem 🙂 zadanie było tak niespecyficzne, że ciekawa jestem jak je oceniali  emotka

Nikt się nie pochwali, żeby nie zdradzić dobrych pomysłów xd

Przecież tam mają być publiczne wyniki, więc „dobre pomysły” i tak zostaną zdradzone, kwestia tylko kiedy.

Na pewno? W konkursach Jordan od Albedo była wyłącznie lista zwycięzców, bez publikacji filmów i zdjęć.

"Ogłoszenie wyników Konkursu nastąpi poprzez publikację imienia i pierwszej litery nazwiska Laureatów na Stronie internetowej Konkursu oraz zwycięskich Zadań Konkursowych."

O fajnie  emotka  Tylko ciekawe czy rzeczywiście tak zrobią, chętnie zobaczę wygrane prace, bo sama nic nie wygrałam, a nie ukrywam, że bardzo liczyłam, ze coś wpadnie ;( ale sprawdza się u mnie zależność - im więcej pracy i serca włożę w zgłoszenie konkursowe tym bardziej nic nie wygram emotka  a wydawało mi się, że miałam taki dobry pomysł na ten konkurs.. Wyświetl w wątku >>
0 0

lilichilimili

#7269617 Napisano: 11.06.2025 13:56:59 w Czy informują/ informowali?
elmas napisał(a):

Czy z konkursu MK cafe ktoś wygrał coś? bo już powinni być poinformowani laureaci za I etap, a wpisów tu nie widziałam żadnych na forum.

Sama tam nie grałam, ale widziałam wpis, że informowali w zeszły czwartek.

Dzięki za info! źle wpisałam nazwę w lupce i mi nie wyszukało  emotka Wyświetl w wątku >>
1 elmas 0

lilichilimili

#7269611 Napisano: 11.06.2025 13:37:17 w Czy informują/ informowali?
Czy z konkursu MK cafe ktoś wygrał coś? bo już powinni być poinformowani laureaci za I etap, a wpisów tu nie widziałam żadnych na forum. Wyświetl w wątku >>
0 0

lilichilimili

#7263805 Napisano: 22.05.2025 12:42:57 w Żabka
pikawka napisał(a):

agaluna napisał(a):

rufus napisał(a):

O co chodzi z postacią? emotka

pewnie chodzi o jakąś z bajki itd.

ja tego nie kumam emotka

Dla mnie postać to po prostu zdjęcie osoby - a przynajmniej ja to tak zrozumiałam emotka w ogóle mi przez myśl nie przeszło, że może chodzić o postać np z bajki :D Wyświetl w wątku >>
1 rufus 0

lilichilimili

#7262177 Napisano: 16.05.2025 21:49:17 w Czy wysyłają juz nagrody z... ???
pikawka napisał(a):

Czy  jest jakaś osoba, która nie dostała bonu do Biedronki z konkursu Sielskiego? Bo widziałam tu wpisy, że szły a u mnie dalej nic emotka

Ja nadal czekam

Ok czyli nie tylko ja zostałam jeszcze bez bona, też brałam udział w I turze konkursu, czyli nie wiadomo na jakiej zasadzie poszła pierwsza partia bonów, pozostaje chyba póki co tylko cierpliwie czekać emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

lilichilimili

#7262174 Napisano: 16.05.2025 21:41:22 w Czy wysyłają juz nagrody z... ???
Czy  jest jakaś osoba, która nie dostała bonu do Biedronki z konkursu Sielskiego? Bo widziałam tu wpisy, że szły a u mnie dalej nic emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

lilichilimili

#7261750 Napisano: 15.05.2025 17:54:12 w Czy informują/ informowali?
Czyli jak nie masz rodziny (czyli dzieci) to wychodzi na to, że nie ma szans wygrać emotka Bo jak widać danie w tym konkursie się kompletnie nie liczy. Ja też baaardzo nie lubię wykorzystywania dzieci w konkursach... Serce mnie boli jak niestety często to widzę, każdy regulamin powinien tego zabraniać. Dla mnie żadna nagroda nie jest warta udostępnienia wizerunku bezbronnego dziecka. Co mają rodzice w głowach tak robiąc - nigdy nie zrozumiem, jak oni nie chronią własnego dziecka to kto ma to niby robić??

W temacie posta, czy informowali z konkursu Biedronka Felix? Wyświetl w wątku >>

lilichilimili

#7259428 Napisano: 08.05.2025 22:25:00 w Czy informują/ informowali?
kapibara-konkursiara napisał(a):

Czy informowali już z Milki z Żabce?

już chyba każdy wygrany dostał info o kapciach emotka Wyświetl w wątku >>

lilichilimili

#7259262 Napisano: 08.05.2025 12:41:40 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Oj Soplica emotka a tak liczyłam na ten piękny kosz piknikowy emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

lilichilimili

#7258634 Napisano: 06.05.2025 12:54:34 w Czy informują/ informowali?
myszania napisał(a):

Rzadko kiedy patrze i czekam na wyniki. Jak wpada to wpada i jestem ucieszona, ale na Nuii to moje starsze dziecko się postarało i....kurde, żeby nawet bluzy nie mieć ...jeszcze jej to muszę powiedzieć emotka

Jeszcze poczekaj z informacją, może jeszcze bluzy są do rozdania emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

lilichilimili

#7258628 Napisano: 06.05.2025 12:36:51 w Czy informują/ informowali?
snowflake napisał(a):

mellowfruit napisał(a):

Nuii już całość poinformowane?

A w ogóle już informowali kogokolwiek?

1 wpis był w mdw

Rzeczywiście, moje niedopatrzenie kurcze aż nie chce się wierzyć, że na tyle nagród tylko jedna osoba się pochwaliła.. chyba, że jeszcze będą informować, u mnie póki
co pusto ;( Wyświetl w wątku >>

lilichilimili

#7258618 Napisano: 06.05.2025 12:22:27 w Czy informują/ informowali?
mellowfruit napisał(a):

Nuii już całość poinformowane?

A w ogóle już informowali kogokolwiek? Wyświetl w wątku >>
0 0