Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika lilichilimili

lilichilimili

#7294043 Napisano: 04.09.2025 13:05:35 w moje dzisiejsze wygrane :)
Konkurs Kaktus w Dino wpadło 100 zł w bonie właśnie emotka Wyświetl w wątku >>

lilichilimili

#7289172 Napisano: 20.08.2025 14:27:39 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
kasiax1123 napisał(a):

Czy tropi idą jednocześnie?

Z tego co tu czytałam to nie, czy tylko ja odświeżam maila co 1 min z nadzieją, że Tropi mnie poinformuje o wygranej?  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

lilichilimili

#7285614 Napisano: 08.08.2025 00:19:38 w Czy informują/ informowali?
taak napisał(a):

Maile z Mill szły w jednym czasie?
Ma ktoś pralkę/suszarke? emotka

ja dostałam maila ok 18 Wyświetl w wątku >>
1 taak 0

lilichilimili

#7285566 Napisano: 07.08.2025 20:24:26 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
KuntaKinte napisał(a):

Pytanko do laureatów którzy dziś dostali info o wygranej w Auchan Mill
- czy ktoś dostał info na swoją pocztę o2 lub wp.pl ???
czy tylko gmaile dostały maile?

u mnie gmail Wyświetl w wątku >>
0 0

lilichilimili

#7285564 Napisano: 07.08.2025 20:22:15 w moje dzisiejsze wygrane :)

lilichilimili

#7285435 Napisano: 07.08.2025 13:08:11 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
atyde25 napisał(a):

Według mnie nie można patrzeć w takich kategoriach ,że moje prace zawsze wygrywają a teraz nawet najniższej nagrody. Ale ja jestem bardzo krytyczna wobec swoich prac emotka

A co jest złego w tym, że znam wartość swoich zgłoszeń, bo nie rozumiem?  emotka  oczywiście komuś się może coś podobać, a innemu już to samo niekoniecznie, co nie sprawia, że np moja praca ma przez to niższą wartość dla mnie. Podałam tyko przykład, że mnie to po prostu dziwi, że nawet nagroda 3 stopnia nie wpadła przy tak bardzo dużej liczbie nagród. Atyde25 więcej wiary w siebie!  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

lilichilimili

#7285398 Napisano: 07.08.2025 11:15:39 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Ja też bardzo się przyłożyłam do konkursu Lavazzy i na tyle nagród nawet kawy nie wygrałam - wielkie nic. Tym bardziej mnie to dziwi, bo w innych kreatywnych konkursach prawie zawsze coś uda się wygrać. Tu było bardzo dużo nagród do rozdania i jakoś mi ciężko uwierzyć, że moja praca nawet na zestaw kaw nie zasłużyła emotka  Dziwne też, że na 10 zestawów SMEG ani jeden nie wpadł do osoby z tej grupy (a przynajmniej nikt się nie pochwalił)  - dla przykładu konkurs Auchan, gdzie była pralka i suszarki do włosów do wygrania - na  5 suszarek były tu 4 wpisy o wygranej. Jak ktoś wygrał główną niech nam napisze żeby była jasność dla nas, że te nagrody jednak rozdali emotka Wyświetl w wątku >>

lilichilimili

#7284660 Napisano: 05.08.2025 11:02:02 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
asiaaa85 napisał(a):

Witam! Dino tropi czy wysyłacie zdjęcia psa/kota z produktem konkursowym czy samo zdjęcie bez karmy ?

Ja chyba będę wysyłać z produktem, ale z tego co widziałam w regulaminie to nie jest wymóg. Natomiast zastanawiam się, czy mogę być na zdjęciu ja, bo mój piesek to jest istny wulkan energii i chyba nie ma szans bez trzymania zrobić mu zdjęcie  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

lilichilimili

#7283781 Napisano: 01.08.2025 13:21:36 w Czy informują/ informowali?
Konkurs filmowy "Rozkręć się z Twisterem - Do it Yourself" - było może już jakieś info? Wyświetl w wątku >>

lilichilimili

#7283780 Napisano: 01.08.2025 13:19:19 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
8igora9 napisał(a):

lilichilimili napisał(a):

Jak rozumiecie wyłanianie zwycięzców w konkursie Soplicy - Klasyka Gatunku - laureaci tygodniowi będą wyłanianiami spośród laureatów dziennych? A laureaci miesiąca spośród laureatów tygodniowych? Bo inaczej to nie ma sensu przecież...  i właśnie się zastanawiam jak oni to będą robić.

Nie cierpię konkursów z takimi etapami, gdzie zaczynają się kombinacje i domysły, kiedy trzeba wysłać zgłoszenie, żeby mieć szansę na to, czy na tamto.  Podejrzewam, że niestety 1 nagroda jednego stopnia za jedno zgłoszenie. Ale może ktoś, kto wygrał tygodniową, będzie tak miły i potwierdzi, czy wygrał najpierw dzienną, czy nie.

Kurcze no właśnie też się obawiam, że to tak właśnie jest,  zadałam kilka dni temu pytanie organizatorom, ale póki co brak odpowiedzi i pewnie się nie doczekam... kompletnie nie rozumiem takiego wyłaniania zwycięzców - czyli wychodzi na to, że najlepiej wysłać zgłoszenie ostatniego dnia Wyświetl w wątku >>
0 0

lilichilimili

#7282976 Napisano: 30.07.2025 10:51:39 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Jak rozumiecie wyłanianie zwycięzców w konkursie Soplicy - Klasyka Gatunku - laureaci tygodniowi będą wyłanianiami spośród laureatów dziennych? A laureaci miesiąca spośród laureatów tygodniowych? Bo inaczej to nie ma sensu przecież...  i właśnie się zastanawiam jak oni to będą robić. Wyświetl w wątku >>
0 0

lilichilimili

#7279190 Napisano: 15.07.2025 22:42:09 w WC - rozmowy o wszystkim
A ja mam do Was pytanie - jak sobie radzicie nagrywając filmik na konkurs i w regulaminie info, że ma być np. max 10 MB emotka  przecież czasem to jest wręcz niemożliwe nakręcić coś dłuższego niż 20 sekund żeby to miało jakąkolwiek jakość w tym rozmiarze... A raczej rzadko się zdarza (oprócz konkursu Rodowity emotka ) żeby filmy z jakością jak nagrywane "kalkulatorem" wygrywały. Chyba, że się mylę, bo ja akurat mam jakiegoś bzika na punkcie jakości filmu i mi serce pęka jak super film po zmniejszeniu zostaje w tragicznej jakości obrazu... Wyświetl w wątku >>
0 0

lilichilimili

#7274672 Napisano: 01.07.2025 12:05:40 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Emememe napisał(a):

Emememe napisał(a):

banka-manka napisał(a):

Emememe napisał(a):

Kilka osób brakuje na liście, więc może macie coś wygrane, a nie dostaliście SMS.  Ja tak właśnie miałam, wygrałam, ale nie dostałam SMS, formularz mnie puścił.

A pisałaś do nich w tej sprawie, albo z pytaniem co wygrałaś? Czy czekasz na paczkę niespodziankę od kuriera emotka

Wysłałam formularz i na drugi dzień wskoczyłam na listę przy danej nagrodzie. Obstawiam, że to moja  emotka

a można prosić na priv linka do tego formularza emotka

https://www.wyniki.albedomarketing.pl/

dzięki! jednak nie trafiłam w gusta organizatorów emotka  mówi się trudno i gra się dalej! emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

lilichilimili

#7274663 Napisano: 01.07.2025 11:58:17 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Emememe napisał(a):

banka-manka napisał(a):

Emememe napisał(a):

Kilka osób brakuje na liście, więc może macie coś wygrane, a nie dostaliście SMS.  Ja tak właśnie miałam, wygrałam, ale nie dostałam SMS, formularz mnie puścił.

A pisałaś do nich w tej sprawie, albo z pytaniem co wygrałaś? Czy czekasz na paczkę niespodziankę od kuriera emotka

Wysłałam formularz i na drugi dzień wskoczyłam na listę przy danej nagrodzie. Obstawiam, że to moja  emotka

a można prosić na priv linka do tego formularza emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

lilichilimili

#7274600 Napisano: 01.07.2025 09:54:49 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
yaagatka napisał(a):

lukaszn12 napisał(a):

napisał(a):

Andrzej007 napisał(a):

asiunia_malutka napisał(a):

lukaszn12 napisał(a):

ktosiek1 napisał(a):

asiaaa85 napisał(a):

Moze ktoś na priv napisać jakie zdjęcia wygrały w fusion break ?

Też się chętnie dowiem 🙂 zadanie było tak niespecyficzne, że ciekawa jestem jak je oceniali  emotka

Nikt się nie pochwali, żeby nie zdradzić dobrych pomysłów xd

Przecież tam mają być publiczne wyniki, więc „dobre pomysły” i tak zostaną zdradzone, kwestia tylko kiedy.

Na pewno? W konkursach Jordan od Albedo była wyłącznie lista zwycięzców, bez publikacji filmów i zdjęć.

"Ogłoszenie wyników Konkursu nastąpi poprzez publikację imienia i pierwszej litery nazwiska Laureatów na Stronie internetowej Konkursu oraz zwycięskich Zadań Konkursowych."

Jednak jest sama lista, bez prac

ja wysłałam dopracowane zgłoszenie i nic nie wpadło, dlatego bardzo mnie ciekawi gust jury i jakie pomysly mieli inni. Szkoda, ze chociaz głównych nie opublikuja

Dokładnie miałam tak samo - miałam super pomysł na motyw przewodni i w ogóle byłam mega zadowolona ze zgłoszenia, nawet się obwiałam żeby przypadkiem nie wygrać wyjazdu, bo mnie akurat kompletnie nie interesował, a tu nic nie wpadło emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>
1 yaagatka 0

lilichilimili

#7274593 Napisano: 01.07.2025 09:31:42 w Czy informują/ informowali?
konkurs Ballantine’s & Cola informowali? nie kojarzę tu żadnego wpisu. Wyświetl w wątku >>
0 0

lilichilimili

#7272788 Napisano: 24.06.2025 14:21:21 w PODZIĘKOWANIA
krzyno22
Super szybko i bezproblemowo - polecam emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

lilichilimili

#7272777 Napisano: 24.06.2025 13:42:31 w Wygrane na wymianę/sprzedaż
Sprzedam taniej voucher na kwotę 1000 do wykorzystania na wakacje.pl - ważny do 28.08.2025 emotka Wyświetl w wątku >>
1 alexmusic 0

lilichilimili

#7270980 Napisano: 16.06.2025 23:03:22 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
napisał(a):

Andrzej007 napisał(a):

asiunia_malutka napisał(a):

lukaszn12 napisał(a):

ktosiek1 napisał(a):

asiaaa85 napisał(a):

Moze ktoś na priv napisać jakie zdjęcia wygrały w fusion break ?

Też się chętnie dowiem 🙂 zadanie było tak niespecyficzne, że ciekawa jestem jak je oceniali  emotka

Nikt się nie pochwali, żeby nie zdradzić dobrych pomysłów xd

Przecież tam mają być publiczne wyniki, więc „dobre pomysły” i tak zostaną zdradzone, kwestia tylko kiedy.

Na pewno? W konkursach Jordan od Albedo była wyłącznie lista zwycięzców, bez publikacji filmów i zdjęć.

"Ogłoszenie wyników Konkursu nastąpi poprzez publikację imienia i pierwszej litery nazwiska Laureatów na Stronie internetowej Konkursu oraz zwycięskich Zadań Konkursowych."

O fajnie  emotka  Tylko ciekawe czy rzeczywiście tak zrobią, chętnie zobaczę wygrane prace, bo sama nic nie wygrałam, a nie ukrywam, że bardzo liczyłam, ze coś wpadnie ;( ale sprawdza się u mnie zależność - im więcej pracy i serca włożę w zgłoszenie konkursowe tym bardziej nic nie wygram emotka  a wydawało mi się, że miałam taki dobry pomysł na ten konkurs.. Wyświetl w wątku >>
0 0

lilichilimili

#7269617 Napisano: 11.06.2025 13:56:59 w Czy informują/ informowali?
elmas napisał(a):

Czy z konkursu MK cafe ktoś wygrał coś? bo już powinni być poinformowani laureaci za I etap, a wpisów tu nie widziałam żadnych na forum.

Sama tam nie grałam, ale widziałam wpis, że informowali w zeszły czwartek.

Dzięki za info! źle wpisałam nazwę w lupce i mi nie wyszukało  emotka Wyświetl w wątku >>
1 elmas 0