Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika lilichilimili

lilichilimili

#7255657 Napisano: 23.04.2025 10:08:28 w Żabka
A czy jakaś dobra dusza poda mi maila gdzie trzeba pisać w przypadku braku kodu w aplikacji żappka? Gdzieś tu krążył  kiedyś na forum, ale jak na złość nie mogę znaleźć.. Wyświetl w wątku >>
0 0

lilichilimili

#7255598 Napisano: 22.04.2025 22:53:44 w Żabka
Teraz kupiona Soplica - brak kodu - chyba mają jakiś globalny problem. Wyświetl w wątku >>
0 0

lilichilimili

#7255054 Napisano: 18.04.2025 22:40:22 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Nuna1210 napisał(a):

lilichilimili napisał(a):

Milka konkurs w Żabce - w regulaminie informacja, że po dodaniu zgłoszenia ma wyskoczyć okienko z informacją, że zgłoszenie zostało przyjęte oraz ma przyjść potwierdzenie na adres mailowy, że zgłoszenie przyjęte.

U mnie okienko wyskoczyło, ale brak maila z potwierdzeniem emotka
Jak u Was było? Ewentualnie po jakim czasie od dodania zgłoszenia przychodził mail potwierdzający?

U mnie było potwierdzenie na stronie, ale maila brak, a przyszedł potem Sms z wygraną. Też ktoś już tu pisał, że nie było maila z potwierdzeniem, więc coś im chyba nie działa, ale zgłoszenia przechodzą 🙂

Baaardzo dziękuję za odpowiedź emotka to mogę iść spać spokojnie emotka emotka Wyświetl w wątku >>
1 Nuna1210 0

lilichilimili

#7255041 Napisano: 18.04.2025 21:53:11 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Milka konkurs w Żabce - w regulaminie informacja, że po dodaniu zgłoszenia ma wyskoczyć okienko z informacją, że zgłoszenie zostało przyjęte oraz ma przyjść potwierdzenie na adres mailowy, że zgłoszenie przyjęte.

U mnie okienko wyskoczyło, ale brak maila z potwierdzeniem emotka
Jak u Was było? Ewentualnie po jakim czasie od dodania zgłoszenia przychodził mail potwierdzający? Wyświetl w wątku >>
0 0

lilichilimili

#7254394 Napisano: 16.04.2025 12:02:30 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Ja miałam problem od kilku dni z wysłaniem zgłoszenia z konkursu M&M (zmieniałam format, przeglądarki, urządzenia, nie edytowałam, robiłam zdj tel potem tylko aparatem i nic nie pomagało...) i dzisiaj beż żadnych zmian i kombinowania przeszło pierwotne zdjęcie konkursowe i zdjęcie paragonu - nie ogarniam tego...emotka Wyświetl w wątku >>
2 InkaR, paulaaa 0

lilichilimili

#7254361 Napisano: 16.04.2025 10:12:31 w Czy informują/ informowali?
Trysha napisał(a):

Czy Mutti za 8 etap już cały poinformowany? Czy oni informują zwykle jednego dnia?

Tak, informują wszystkich za dany etap jednego dnia. Wyświetl w wątku >>
1 Trysha 0

lilichilimili

#7254347 Napisano: 16.04.2025 08:53:12 w Wkurza mnie...
Zapis w regulaminach konkursowych:
"Nagrody, do których nie zostali przypisani laureaci, pozostają do naszej dyspozycji."
Sponsorzy nagród powinni tego zabronić, nagrody powinny być dla grających, a nie dla agencji emotka Wyświetl w wątku >>

lilichilimili

#7254049 Napisano: 14.04.2025 22:28:40 w Czy informują/ informowali?
A czy były już wyniki loterii w Lewiatanie? Nie widziałam tu ani jednego wpisu, że komuś coś udało się wygrać, ale może coś przeoczyłam. Dziwne to trochę, bo sporo tam było nagród do rozdania. Wyświetl w wątku >>
0 0

lilichilimili

#7254046 Napisano: 14.04.2025 22:22:08 w Czy informują/ informowali?
gregory04 napisał(a):

N123iko napisał(a):

ruotola napisał(a):

Czy było jakieś info dotyczące konkursu Schweppes'a z Lidla?

Było.

Kiedy informowali?

Wydaje mi się, że nie było jeszcze wyników. W regulaminie jest:
6.1. Wyłonienie Laureatów nastąpi do dnia 25 kwietnia 2025 r. poprzez wysłanie prywatnej wiadomości
e-mail do Laureata. Laureaci zostaną powiadomieni o nagrodzie drogą mailową na podany w
Zgłoszeniu adres e-mail. Wyświetl w wątku >>
0 0

lilichilimili

#7253240 Napisano: 11.04.2025 11:14:21 w Informują
Informują z Konkurs "Całoroczne postanowienia z Centrum"

Rodzaj powiadomienia: mail
Dodatkowe informacje:
wiadomość przed 11 Wyświetl w wątku >>
0 0

lilichilimili

#7253239 Napisano: 11.04.2025 11:12:09 w Smolar
i u mnie pusto... Wyświetl w wątku >>
0 0

lilichilimili

#7253071 Napisano: 10.04.2025 15:35:15 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Pilsner żeby nawet stówy nie dać??? a ja już planowałam wyjazd do Czech emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

lilichilimili

#7252611 Napisano: 09.04.2025 10:22:35 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
kachakacha napisał(a):

Konkurs Woseba - jeśli zakup ma być za 30zł, to już po rabacie? Tyle, ile faktycznie zaplaciłam?
Jakiś rabat się nabił i mam 29.98 🫣 jak mugol jakiś 😭

Obawiam się niestety, że kwota zapłaty musi być min 30 zł - czyli tyle minimalnie trzeba faktycznie zapłacić. Wyświetl w wątku >>
0 0

lilichilimili

#7252605 Napisano: 09.04.2025 10:13:22 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Andrzej007 napisał(a):

Niestety ta strona konkursowa M&M jest napisana fatalnie i takie problemy występują, u mnie to samo też nie mogę dodać zgłoszenia. W edycji zimowej też masa ludzi miała problem z dodaniem zgłoszenia. Zawsze można napisać do agencji - mi w tamtym roku pomogli, ale za to nic nie wygrałam emotka    Mogliby się w końcu zacząć uczyć na błędach i organizując konkurs poprawić błędy z poprzednich lat... chyba trzeba ich zasypać wiadomościami, że jest problem z dodaniem zgłoszenia, to może wtedy 2x pomyślą zanim wystawią coś z błędami do ludzi...

1,5 roku temu był dokładnie ten sam problem, uczestnicy zgłaszali ten problem, ale jak widać nie opłaca im się tego naprawić.

Mi to tłumaczył znajomy informatyk, że ta strona jest tak fatalnie napisana i ma tyle błędów, że nowe przeglądarki internetowe ( te zaktualizowane do najnowszej wersji) "gryzą się " z tym kodem i nic nie pomoże zmienianie rozmiaru zdjęcia itp. Jak ktoś ma starszą wersje przeglądarki to jest w stanie dodać zgłoszenie, ale czy to prawda nie wiem - bo się na tym nie znam emotka Wyświetl w wątku >>

lilichilimili

#7252600 Napisano: 09.04.2025 10:01:37 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Niestety ta strona konkursowa M&M jest napisana fatalnie i takie problemy występują, u mnie to samo też nie mogę dodać zgłoszenia. W edycji zimowej też masa ludzi miała problem z dodaniem zgłoszenia. Zawsze można napisać do agencji - mi w tamtym roku pomogli, ale za to nic nie wygrałam emotka    Mogliby się w końcu zacząć uczyć na błędach i organizując konkurs poprawić błędy z poprzednich lat... chyba trzeba ich zasypać wiadomościami, że jest problem z dodaniem zgłoszenia, to może wtedy 2x pomyślą zanim wystawią coś z błędami do ludzi... Wyświetl w wątku >>
0 0

lilichilimili

#7252083 Napisano: 07.04.2025 14:28:07 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ArtystkaZeSpalonegoTeatru napisał(a):

Ma ktoś pomysł jak dodać zgłoszenie do konkursu M&M? Za każdym razem komunikat - wystąpił błąd, zdjęcia mam poniżej 500KB i nazwy plików do 5 znaków. może ktoś zna jakiś magiczny sposób?

U mnie ostatnio w innym konkursie nie szło z Androida, iOS i dopiero z kompa się udało. I to zdjęcie wklejone do painta, a nie normalne foto.  emotka

Nic niestety nie pomaga, ani zmniejszenie zdjęć - poniżej 200 KB, ani zmiana przeglądarki, ani tryb prywatny, ani wycinki itp.  Znajomy, który jest informatykiem jak zobaczył jak ta strona jest napisana złapał się za głowę - masa błędów ponoć (nie znam się na tym), więc nie ma się co dziwić, że takie problemy są... ;( Wyświetl w wątku >>
0 0

lilichilimili

#7252059 Napisano: 07.04.2025 13:13:00 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Ma ktoś pomysł jak dodać zgłoszenie do konkursu M&M? Za każdym razem komunikat - wystąpił błąd, zdjęcia mam poniżej 500KB i nazwy plików do 5 znaków. może ktoś zna jakiś magiczny sposób? Wyświetl w wątku >>
0 0

lilichilimili

#7252055 Napisano: 07.04.2025 13:08:49 w Wkurza mnie...
Konkurs M&M, bo znowu jest problem z dodaniem zgłoszenia... To samo było w edycji zimowej, zdjęcia mam poniżej 500 KB, nazwy plików max 5 znaków i nie przechodzi... za każdym razem są problemy, czy ta agencja nie uczy się na błędach? bo pamiętam ostatnio w edycji zimowej masę wpisów tu, ze ludzie mają problemy żeby dodać zgłoszenie Wyświetl w wątku >>
0 0

lilichilimili

#7251911 Napisano: 06.04.2025 19:17:19 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Air Wick 5 pudeł, Balcerzak 2 pudła, Kinder 2 pudła... czemu ja się jeszcze łudzę, że coś trafię? Wyświetl w wątku >>
0 0

lilichilimili

#7251910 Napisano: 06.04.2025 19:16:10 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
asiaaa85 napisał(a):

Mutti ,czy można wygrać nagrodę pocieszenia dwa razy ? Mąż brał udział w I etapie wygrał kosz , ja chciałam teraz wysłać zgłoszenie i omyłkowo podałam jego dane …. Czytałam regulamin ale nic nie pisze tylko o nagrodach tygodniowych i dedykowanych .Będę wdzięczna za odpowiedz emotka

Można emotka ja we wcześniejszej edycji wygrałam więcej niż jeden raz. Wyświetl w wątku >>
1 asiaaa85 0