Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika lilichilimili

lilichilimili

#7253239 Napisano: 11.04.2025 11:12:09 w Smolar
i u mnie pusto... Wyświetl w wątku >>
0 0

lilichilimili

#7253071 Napisano: 10.04.2025 15:35:15 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Pilsner żeby nawet stówy nie dać??? a ja już planowałam wyjazd do Czech emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

lilichilimili

#7252611 Napisano: 09.04.2025 10:22:35 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
kachakacha napisał(a):

Konkurs Woseba - jeśli zakup ma być za 30zł, to już po rabacie? Tyle, ile faktycznie zaplaciłam?
Jakiś rabat się nabił i mam 29.98 🫣 jak mugol jakiś 😭

Obawiam się niestety, że kwota zapłaty musi być min 30 zł - czyli tyle minimalnie trzeba faktycznie zapłacić. Wyświetl w wątku >>
0 0

lilichilimili

#7252605 Napisano: 09.04.2025 10:13:22 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Andrzej007 napisał(a):

lilichilimili napisał(a):

Niestety ta strona konkursowa M&M jest napisana fatalnie i takie problemy występują, u mnie to samo też nie mogę dodać zgłoszenia. W edycji zimowej też masa ludzi miała problem z dodaniem zgłoszenia. Zawsze można napisać do agencji - mi w tamtym roku pomogli, ale za to nic nie wygrałam emotka    Mogliby się w końcu zacząć uczyć na błędach i organizując konkurs poprawić błędy z poprzednich lat... chyba trzeba ich zasypać wiadomościami, że jest problem z dodaniem zgłoszenia, to może wtedy 2x pomyślą zanim wystawią coś z błędami do ludzi...

1,5 roku temu był dokładnie ten sam problem, uczestnicy zgłaszali ten problem, ale jak widać nie opłaca im się tego naprawić.

Mi to tłumaczył znajomy informatyk, że ta strona jest tak fatalnie napisana i ma tyle błędów, że nowe przeglądarki internetowe ( te zaktualizowane do najnowszej wersji) "gryzą się " z tym kodem i nic nie pomoże zmienianie rozmiaru zdjęcia itp. Jak ktoś ma starszą wersje przeglądarki to jest w stanie dodać zgłoszenie, ale czy to prawda nie wiem - bo się na tym nie znam emotka Wyświetl w wątku >>

lilichilimili

#7252600 Napisano: 09.04.2025 10:01:37 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Niestety ta strona konkursowa M&M jest napisana fatalnie i takie problemy występują, u mnie to samo też nie mogę dodać zgłoszenia. W edycji zimowej też masa ludzi miała problem z dodaniem zgłoszenia. Zawsze można napisać do agencji - mi w tamtym roku pomogli, ale za to nic nie wygrałam emotka    Mogliby się w końcu zacząć uczyć na błędach i organizując konkurs poprawić błędy z poprzednich lat... chyba trzeba ich zasypać wiadomościami, że jest problem z dodaniem zgłoszenia, to może wtedy 2x pomyślą zanim wystawią coś z błędami do ludzi... Wyświetl w wątku >>
0 0

lilichilimili

#7252083 Napisano: 07.04.2025 14:28:07 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ArtystkaZeSpalonegoTeatru napisał(a):

Ma ktoś pomysł jak dodać zgłoszenie do konkursu M&M? Za każdym razem komunikat - wystąpił błąd, zdjęcia mam poniżej 500KB i nazwy plików do 5 znaków. może ktoś zna jakiś magiczny sposób?

U mnie ostatnio w innym konkursie nie szło z Androida, iOS i dopiero z kompa się udało. I to zdjęcie wklejone do painta, a nie normalne foto.  emotka

Nic niestety nie pomaga, ani zmniejszenie zdjęć - poniżej 200 KB, ani zmiana przeglądarki, ani tryb prywatny, ani wycinki itp.  Znajomy, który jest informatykiem jak zobaczył jak ta strona jest napisana złapał się za głowę - masa błędów ponoć (nie znam się na tym), więc nie ma się co dziwić, że takie problemy są... ;( Wyświetl w wątku >>
0 0

lilichilimili

#7252059 Napisano: 07.04.2025 13:13:00 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Ma ktoś pomysł jak dodać zgłoszenie do konkursu M&M? Za każdym razem komunikat - wystąpił błąd, zdjęcia mam poniżej 500KB i nazwy plików do 5 znaków. może ktoś zna jakiś magiczny sposób? Wyświetl w wątku >>
0 0

lilichilimili

#7252055 Napisano: 07.04.2025 13:08:49 w Wkurza mnie...
Konkurs M&M, bo znowu jest problem z dodaniem zgłoszenia... To samo było w edycji zimowej, zdjęcia mam poniżej 500 KB, nazwy plików max 5 znaków i nie przechodzi... za każdym razem są problemy, czy ta agencja nie uczy się na błędach? bo pamiętam ostatnio w edycji zimowej masę wpisów tu, ze ludzie mają problemy żeby dodać zgłoszenie Wyświetl w wątku >>
0 0

lilichilimili

#7251911 Napisano: 06.04.2025 19:17:19 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Air Wick 5 pudeł, Balcerzak 2 pudła, Kinder 2 pudła... czemu ja się jeszcze łudzę, że coś trafię? Wyświetl w wątku >>
0 0

lilichilimili

#7251910 Napisano: 06.04.2025 19:16:10 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
asiaaa85 napisał(a):

Mutti ,czy można wygrać nagrodę pocieszenia dwa razy ? Mąż brał udział w I etapie wygrał kosz , ja chciałam teraz wysłać zgłoszenie i omyłkowo podałam jego dane …. Czytałam regulamin ale nic nie pisze tylko o nagrodach tygodniowych i dedykowanych .Będę wdzięczna za odpowiedz emotka

Można emotka ja we wcześniejszej edycji wygrałam więcej niż jeden raz. Wyświetl w wątku >>
1 asiaaa85 0

lilichilimili

#7251082 Napisano: 02.04.2025 13:36:50 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Mutti czemu ty mi to robisz ;( Wyświetl w wątku >>
0 0

lilichilimili

#7250847 Napisano: 01.04.2025 14:50:41 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
a powiedzcie mi czy te paczki M&M mają  być w jakiejś specjalnej edycji świątecznej? Bo kupiłam w Biedronce ostatnio i jest zwykłe opakowanie. Wyświetl w wątku >>
0 0

lilichilimili

#7250846 Napisano: 01.04.2025 14:48:33 w Czy informują/ informowali?
0 0

lilichilimili

#7250526 Napisano: 31.03.2025 13:04:57 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Kinder 0 emotka Air Wick 0 (ale co się dziwić jak byłam w rossmannie  i puste półki z produktami promocyjnymi, więc chyba wszyscy ostro grają emotka ) i Turek dwa losy i 0 emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

lilichilimili

#7249612 Napisano: 27.03.2025 09:06:48 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
assal napisał(a):

Kiedy jeszcze nie było instagrama, a fb dopiero ruszał, takie podsumowania, co kto i gdzie wygrał, dostawały firmy i agencje mailowo emotka
"Czy można pani X nie nagradzać już, bo wygrała..." i potem wymienione po kolei.
Dawniej wyniki były jawne. Podawali najczęściej imię, nazwisko i miejscowość, a grających regularnie było dużo mniej  emotka

No proszę czyli takie dziwne akcje były od zawsze, myślałam, że to tylko domena nowszych czasów i ery fb i instagrama. Wyświetl w wątku >>
0 0

lilichilimili

#7249609 Napisano: 27.03.2025 08:55:35 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
wojteke-konkursy napisał(a):

W tym roku udało się wygrać w 60 konkursach, a brałem udział w 110 i jestem przekonany, że nie są ustawiane/losowane, ponieważ takiej ilości z pewnością nie wygrałbym. PS W konkursach biorę udział od niespełna dziesięciu lat i nigdy nie pisałem żadnych próśb, dziwnych maili itp. do agencji emotka

Druga sprawa to zazdrośni konkursowicze... niestety to coraz większy problem np. jedna osoba oczywiście z anonimowego konta pisała komentarze na insta pod postem konkursowym, że jak mogli organizatorzy wybrać takiego zwycięzce skoro on już ma taką nagrodę, że przecież wysłała im w wiadomości prywatnej wyniki z jakiegoś innego konkursu, że ten ktoś już wygrał to w innym konkursie... a na FB pod konkursami komentarze to jakiś inny wymiar rzeczywistości, obrażanie innych uczestników, pisanie głupot pod fajnymi zgłoszeniami żeby im ująć na wartości, ręce czasem opadają jak się to czyta.. A co tacy ludzie wypisują do agencji? możemy się tylko domyślać... Wyświetl w wątku >>
1 radziosny 0

lilichilimili

#7249591 Napisano: 27.03.2025 07:44:47 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Ja gram stosunkowo krótko i opisane przez Was nagrody wydają się wręcz jak z kosmosu emotka tym bardziej patrząc teraz na nagrody w konkursach... aż żal, że się nie zaczęło wcześniej grać emotka teraz chyba możemy tylko pomarzyć o takich licznych i fajnych nagrodach,  bo z roku na rok jest coraz gorzej emotka aż żal serducho ściska. Wyświetl w wątku >>
0 0

lilichilimili

#7249462 Napisano: 26.03.2025 14:46:31 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
notta napisał(a):

Czy agencja reklamowa H2O Sp. z o. o. jest jakoś powiązana ze Smolarem? czy mi się coś pomyliło.. emotka

Smolar jest z Łodzi, a Ci od wody to chyba Toruń

No właśnie chyba mi się coś pomyliło emotka bo wydawało mi się, że kiedyś coś takiego na forum widziałam, ale chyba jednak nie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

lilichilimili

#7249455 Napisano: 26.03.2025 14:40:05 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Czy agencja reklamowa H2O Sp. z o. o. jest jakoś powiązana ze Smolarem? czy mi się coś pomyliło.. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

lilichilimili

#7248905 Napisano: 24.03.2025 15:20:51 w Czy informują/ informowali?
Mutt etap 5 lub 6? Wyświetl w wątku >>
0 0