Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika lilichilimili

lilichilimili

#7241786 Napisano: 19.02.2025 20:18:00 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
U mnie też nic ;( Wyświetl w wątku >>
0 0

lilichilimili

#7241761 Napisano: 19.02.2025 18:01:46 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Czy jeszcze jest nadzieja na maila z wygrana w konkursie Lavazza? emotka cały czas są nowe wpisy, że ktoś wygrał, pytanie czy teraz dostał maila, czy wcześniej, ale teraz dopiero o tym napisał na forum? emotka przy okazji gratki dla wszystkich szczęśliwców emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

lilichilimili

#7241759 Napisano: 19.02.2025 17:55:53 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Ogólnie w tym roku mam wrażenie, że stosunek wartości nagród do minimalnej kwoty jaką trzeba wydać żeby wziąć udział w konkursie jest bardzo często kiepski. Wiadomo, że każdy wysyła z głoszenie z myślą, że wygra, ale jak wiadomo różnie bywa emotka ja kupiłam perfumy adidas, ale płacąc gotówką wygraną w konkursie, co nie zmienia faktu, że i tak było mi szkoda tych pieniędzy emotka Wyświetl w wątku >>
2 ZetZ, ptaszyna 0

lilichilimili

#7241481 Napisano: 18.02.2025 22:27:35 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
dede napisał(a):

Podobno były publikowane nagrodzone foty z poprzedniego konkursu Mutti? Czy jeszcze można je gdzieś zobaczyć?

Ja oprócz tej fotki z instagrama (nagroda główna) nigdzie nic nie widziałam. Wyświetl w wątku >>
0 0

lilichilimili

#7241480 Napisano: 18.02.2025 22:26:08 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Czy działa komuś formularz Soplicy? (konkurs walentynkowy) Wyświetl w wątku >>
0 0

lilichilimili

#7241084 Napisano: 17.02.2025 15:34:29 w Pomocy!!!!
ja dostałam smsa, a maila dopiero po jakimś czasie także czekajcie spokojnie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

lilichilimili

#7239653 Napisano: 08.02.2025 21:35:18 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
A ja mam czasem wrażenie, że im bardziej się przykładam do zgłoszenia tym bardziej nic nie wygrywam emotka już miałam tak nie raz wszystko na tip top i nic, a jak zrobię czy napiszę zgłoszenie takie sobie -  bach i coś się uda wygrać. Wyświetl w wątku >>
0 0

lilichilimili

#7239650 Napisano: 08.02.2025 21:28:02 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
onazielona86 napisał(a):

lilichilimili napisał(a):

mandarynka16 napisał(a):

A ja mam pytanie do osób, które wygrały w konkursie Mutti piec do pizzy, bo w tamtej edycji grałam o piec i za każdym razem wygrywałam produkty  emotka emotka emotka Jakie zdjęcia wygrywają - czy takie, które wyglądają jakby wyszły spod ręki profesjonalnego fotografa kulinarnego? Czy normalne ładne zdjęcie, ale za to niecodzienny i ardzo oryginalny pomysł na wykorzystanie produktów w daniu? czy może jeszcze inne?  Bo mam już całą spiżarkę produktów Mutti, a pieca brak i może w tym roku się uda... albo i nie emotka

I jakimi zdjęciami wygrywało się produkty emotka  ?

Właśnie miałam wrażenie, że miałam za każdym razem fajny pomysł - nie było to nie wiem zwykłe spaghetti (nie mam nic do spaghetti emotka ) tylko coś ciekawego, zdjęcie też było ok - ładne, kolorowe (a przynajmniej mi się tak wydawało emotka ) i zawsze po cichu liczyłam na piec emotka nie, że narzekam na produkty, bo to też super nagroda, a przecież mogłam też nic nie wygrać.

Nagrodę główną wygrały kluski w sosie , więc żadnen przepis  "wow" bardziej chodziło chyba o kreatywne foto .

O kurcze nawet nie wiedziałam, że były gdzieś opublikowane zwycięskie prace. No właśnie niby konkurs kulinarny, a chyba jednak nie do końca na to wychodzi.. Wyświetl w wątku >>
0 0

lilichilimili

#7239647 Napisano: 08.02.2025 21:12:24 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mandarynka16 napisał(a):

A ja mam pytanie do osób, które wygrały w konkursie Mutti piec do pizzy, bo w tamtej edycji grałam o piec i za każdym razem wygrywałam produkty  emotka emotka emotka Jakie zdjęcia wygrywają - czy takie, które wyglądają jakby wyszły spod ręki profesjonalnego fotografa kulinarnego? Czy normalne ładne zdjęcie, ale za to niecodzienny i ardzo oryginalny pomysł na wykorzystanie produktów w daniu? czy może jeszcze inne?  Bo mam już całą spiżarkę produktów Mutti, a pieca brak i może w tym roku się uda... albo i nie emotka

I jakimi zdjęciami wygrywało się produkty emotka  ?

Właśnie miałam wrażenie, że miałam za każdym razem fajny pomysł - nie było to nie wiem zwykłe spaghetti (nie mam nic do spaghetti emotka ) tylko coś ciekawego, zdjęcie też było ok - ładne, kolorowe (a przynajmniej mi się tak wydawało emotka ) i zawsze po cichu liczyłam na piec emotka nie, że narzekam na produkty, bo to też super nagroda, a przecież mogłam też nic nie wygrać. Wyświetl w wątku >>

lilichilimili

#7239645 Napisano: 08.02.2025 20:58:51 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
A ja mam pytanie do osób, które wygrały w konkursie Mutti piec do pizzy, bo w tamtej edycji grałam o piec i za każdym razem wygrywałam produkty  emotka emotka emotka Jakie zdjęcia wygrywają - czy takie, które wyglądają jakby wyszły spod ręki profesjonalnego fotografa kulinarnego? Czy normalne ładne zdjęcie, ale za to niecodzienny i ardzo oryginalny pomysł na wykorzystanie produktów w daniu? czy może jeszcze inne?  Bo mam już całą spiżarkę produktów Mutti, a pieca brak i może w tym roku się uda... albo i nie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

lilichilimili

#7238912 Napisano: 05.02.2025 10:18:38 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
katrin1 napisał(a):

Czy w waszych Biedrach są konkursowe produkty Ambition?

Ostatnio znalazłam jeden jedyny produkt konkursowy na całą Biedronkę - mam nadzieje, że to było przeznaczenie i coś wygram emotka chyba najlepiej kupować takie rzeczy na początku konkursu, bo potem jest słabo z dostępnością... Wyświetl w wątku >>
0 0

lilichilimili

#7238726 Napisano: 04.02.2025 09:14:01 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
niunio napisał(a):

Jestemnowa napisał(a):

Mianaesth napisał(a):

pikawka napisał(a):

anaesth napisał(a):

pikawka napisał(a):

Ambition Biedronka - ktoś może pisał do agencji odnośnie ilości znaków ? emotka

A w lupce sprawdzała? emotka

A piszesz do 160? Niby można więcej ale nie wiem co myśleć emotka

Na razie jestem na etapie myślenia, czy w ogóle brać udział emotka Gary dopiero wygrałam w konkursie Tefal, noże też mam wygrane, deskę niedawno kupiłam w Ikei za wygrany bon emotka Taki to trudny los konkursowicza emotka
A tak serio, jeśli będę grać, to napiszę na 160 znaków, bo tak jest bezpieczniej.

Tam się nie podaje nr paragonu tak ? Czyli można wymyślać i wymyślać odpowiedzi 🤔

A jak wyślesz 10 smsów i potem w przypadku wygranej poproszą o 10 paragonów? emotka ja bym nie ryzykowała wysyłając więcej niż jedno zgłoszenie na paragon, były już konkursy, gdzie organizatorzy chcieli wszystkie paragony na konkurs pomimo, ze można było tylko wygrać raz. U mnie 1 sms = 160 znaków i więcej nie będę pisać, bo jasno jest napisane w regulaminie, że ma to być 1 sms.

W którym miejscu regulaminu widzisz tę informację?

Tu: " W zależności od sposobu rozliczania wiadomości SMS stosowanego przez operatorów
telefonii komórkowej lub/i uwarunkowań technicznych modelu telefonu użytego w tym celu przez
uczestnika konkursu, faktyczna długość wiadomości SMS zgłoszonej do konkursu przez uczestnika
może być różna. W szczególności dotyczy to wiadomości SMS zawierających polskie znaki
diakrytyczne, w związku z czym przed wysłaniem zgłoszenia uczestnik powinien upewnić się, że treść
zgłoszenia nie przekracza ilości znaków wskazanej powyżej."   Z ciekawości sprawdziłam na innym telefonie i np tam długość SMSa jest na 150 znaków, nie znam się na tym i nie wiem od czego to zależy, ale pewnie dlatego organizator nie określi wprost ilości znaków, bo jak widać długość jednego SMSa może być różna. Wyświetl w wątku >>
0 0

lilichilimili

#7238699 Napisano: 03.02.2025 22:18:11 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Jestemnowa napisał(a):

Mianaesth napisał(a):

pikawka napisał(a):

anaesth napisał(a):

pikawka napisał(a):

Ambition Biedronka - ktoś może pisał do agencji odnośnie ilości znaków ? emotka

A w lupce sprawdzała? emotka

A piszesz do 160? Niby można więcej ale nie wiem co myśleć emotka

Na razie jestem na etapie myślenia, czy w ogóle brać udział emotka Gary dopiero wygrałam w konkursie Tefal, noże też mam wygrane, deskę niedawno kupiłam w Ikei za wygrany bon emotka Taki to trudny los konkursowicza emotka
A tak serio, jeśli będę grać, to napiszę na 160 znaków, bo tak jest bezpieczniej.

Tam się nie podaje nr paragonu tak ? Czyli można wymyślać i wymyślać odpowiedzi 🤔

A jak wyślesz 10 smsów i potem w przypadku wygranej poproszą o 10 paragonów? emotka ja bym nie ryzykowała wysyłając więcej niż jedno zgłoszenie na paragon, były już konkursy, gdzie organizatorzy chcieli wszystkie paragony na konkurs pomimo, ze można było tylko wygrać raz. U mnie 1 sms = 160 znaków i więcej nie będę pisać, bo jasno jest napisane w regulaminie, że ma to być 1 sms. Wyświetl w wątku >>
2 pikawka, MDL 0

lilichilimili

#7238363 Napisano: 01.02.2025 22:37:58 w Czy informują/ informowali?
PatrycjaMsa napisał(a):

sylzab2294 napisał(a):

czy Żubrówka to już wszystko poinformowała?

Dziwnie mało tych nagrod..

Tak, Soplica informowała za 9 etap , ktoś t pisał nawet na forum chyba w wątku z nagrodami Wyświetl w wątku >>
0 0

lilichilimili

#7236781 Napisano: 23.01.2025 08:32:51 w Czy informują/ informowali?
Wielkopolski do którego etapu informowali? bo już się pogubiłam.. Wyświetl w wątku >>
0 0

lilichilimili

#7236662 Napisano: 22.01.2025 12:31:45 w Smolar
tzn ta loteria jeszcze trwa, ale pytałam w tych dwóch konkretnych lewiatanach i nie mieli i nie będą mieć tych rzeczy, a na stronie loterii można te adresy sklepów wybrać. Wyświetl w wątku >>
0 1 cb656

lilichilimili

#7236659 Napisano: 22.01.2025 12:27:38 w Smolar
Dekasia napisał(a):

Maraqjaa napisał(a):

Czy wygrał ktoś w loterii Ambition z Lewiatana?

Wysłałam jedno zgłoszenie, nie wygrałam. 
Chciałabym wysłać jeszcze jedno, ale w sklepach brak naczyń. Chciałam kupić garnek, uzbierałam cała kartę naklejek, a w sklepach pustki emotka

To była dziwna loteria - w dwóch Lewiatanach w ogóle tych naczyń nie było przez cały czas jej trwania, dlatego nie mogłam wziąć udziału emotka Wyświetl w wątku >>
0 1 cb656

lilichilimili

#7236571 Napisano: 22.01.2025 08:28:09 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
LadyInWhite napisał(a):

a najlepsze jest to że w Stokrotnym umieścili wszystkich w 1 mailu więc uważajcie jak odsyłacie dane, jak klikniecie odp wszystkim to 100 laureatów otrzyma wasze dane emotka

widziałam właśnie - maskara ale nieprofesjonalne podejście... brak słów, w takiej sytuacji  powinni zaszyfrować listę, przecież to nie jest rocket science...

Wyświetl w wątku >>

lilichilimili

#7236552 Napisano: 22.01.2025 07:40:59 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Ja też dostałam 2 maile, a zgłosiłam tylko jedną pracę, dziwne to trochę. Wyświetl w wątku >>
0 0

lilichilimili

#7235913 Napisano: 18.01.2025 21:14:06 w Wkurza mnie...
zielonaszpilka napisał(a):

@gnieszk@ napisał(a):

tereniagno napisał(a):

Wczoraj wkurzyłam się na naszą służbę zdrowia.
Chciałam zarejestrować się na tomografię.Czekałam na telefonie w kolejce 3 godziny po to,
żeby pani w rejestracji powiedziała mi,
że mają termin na CITO, na drugą połowę listopadaemotka
Poleciła mi, żebym zadzwoniła na inną ulicę, bo słyszała, że tam mają terminy na czerwiec-lipiec.
Podała mi nr tel.,więc dziś zadzwoniłam, czekając 40 minut w kolejce.
W rejestracji pani na ,,dzień dobry'' zapytała czy mierzę sobie codziennie puls,
powiedziałam, że nie.Kazała mi codziennie mierzyć i zadzwonić w poniedziałek, to ustalą termin badania.
Nawet nie zapytała o kod, na który jest wpisane CITO.
No kurna, to One ważniejsze od lekarzyemotka Skoro jest CITO, to chyba jest jak najprędzejemotka
Do czego to dochodziemotka

Przyznaję, że nie korzystałam, ale tu niby można sprawdzić terminy oczekiwania. Na pewno warto przynajmniej spróbować i wtedy ewentualnie tam dzwonić
Informator o Terminach Leczenia Index

Ja zawsze z tego korzystam i polecam. Czasami terminy są dłuższe niż podane na stronie, ale nigdy nie było to więcej niż kilka dni:)

Jeszcze zapytaj ile czeka się na opis badania - ja czekałam 10 tygodni... i jeszcze musiałam się upominać... lekarz zlecający badanie powiedział, że czeka na opis badania, a płytki nie będzie otwierać ze zdjęciem, bo to długo trwa itp.  W Polsce trzeba mieć zdrowie żeby chorować...

Wyświetl w wątku >>
0 0