Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika monty1980

monty1980

#7261568 Napisano: 15.05.2025 14:01:51 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
asiaaa85 napisał(a):

mietowa napisał(a):

donia7 napisał(a):

Orientuje się ktoś czy 5latka może wejść do Energylandii na ten normalny bilet? Czy trzeba kupować ten do 140 cm?

Dzwoniłam do nich w tej sprawie rok temu. Na normalny bilet może wejść bez problemu. To dość logiczne, ale wolałam się upewnić emotka

Proponuję wybrać się jeszcze przed wakacjami i omijać weekendy . Mam tam niedaleko i są takie kolejki ,że przez cały dzień brakuje czasu aby skorzystać ze wszystkiego ,rok temu byłam tam o 8 do 17 i jechałam tylko na 6 atrakcjach.Czeka się nawet godzinę np na Zadrę lub Hyperiona . Ale polecam wszystkim

Byłem wczoraj  z synami. Mimo, że były egzaminy ósmoklaskisty i bałem się, że będzie dużo ludzi, to wcale nie było tak źle. Chyba nigdzie nie czekaliśmy dłużej niż 5-10 minut. Warto zabrać ubrania na przebranie jak ktoś lubi "chlapiące" atrakcje. Wyświetl w wątku >>
0 0

monty1980

#7260453 Napisano: 13.05.2025 10:02:50 w Czy wysyłają juz nagrody z... ???
loteryjny napisał(a):

Ktoś jeszcze czeka na bon z sielskiego?

Ja również jeszcze nie dostałem. Wyświetl w wątku >>
0 0

monty1980

#7258945 Napisano: 07.05.2025 12:56:08 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
[quote=Mi się zarejestrować udało 1 dnia i dotąd cały czas mam informację "wkrótce potwierdzimy Twoje zgłoszenie w wybrany przez Ciebie sposob". I teraz pytanie czy liczą się transakcje od chwili zgłoszenia, czy dopiero od chwili potwierdzenia emotka ??

panasa]
Agnes napisał(a):

jak ktos już coś będzie wiedział co z tymi kartami visa a raczej mniemanym ich brakiem w konku PKo to dajcie znać

odpowiedz na moją reklamacje, że od 8.05 nie powinny już występować problemy z dołączeniem do loterii, proszą o rejestrację od tej daty Wyświetl w wątku >>
0 0

monty1980

#7253912 Napisano: 14.04.2025 12:43:37 w Smolar
visserarthur napisał(a):

Ktoś wie, czy to norma, że jak przekierowałem torby z Milki w Biedronce, kurier gls, to przesyłka została zwrócona nadawcy...? Dziwna zagrywka...

Przekieroeywalem te torby do punktu w markecie i tam.bez problemu odebrałem podając numer przesyłki i kod odbioru. Wyświetl w wątku >>

monty1980

#7250697 Napisano: 31.03.2025 22:18:38 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
2rek napisał(a):

hej! mam problem ze zgłoszeniem nivea men, wszystko wpisuję, wyświetla się komunikat: Twoje zgłoszenie nie zostało wysłane. Sprawdź, czy wszystkie pola są prawidłowo wypełnione.
Czy ktoś z Was tak miał? dziś ostatni dzień, szkoda paragonu emotka

Miałem tak. Pisałem do nich i mi odpisali, że mają ten mój paragon wśród zgłoszonych. Nawet podali mi wszystkie numery paragonów zgłoszonych przeze mnie.
Wyszło to tak jakbym nie zauważył komunikatu o zgłoszeniu.
Odpuściłem i stwierdziłem, że widocznie zgłaszając na komórce przegapiłem komunikat. Wyświetl w wątku >>
1 2rek 0